Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Repülõvel megyek, azon hányni szoktam, tehát Deadalont vennem kell... Az asszony otthon marad, nõ meg kell, tehát kotonra is szükségem lesz.
Bemegy a gyógyszertárba és mondja a patikusnak:
- Kérek egy levél Deadalont és egy csomag kotont!
Megkapja, fizet és kimegy, de közben morfondírozik tovább:
- Lehet, hogy ott is röpködnöm kell még, és hát nõk mindenhol vannak, kevés lesz a készlet.
Visszamegy és mondja újból:
- Lesz szíves még egy levél Deadalont és még egy doboz kotont adni!
Mire a patikus:
- Uram, kérdezhetek valamit?
- Hogyne, parancsoljon!
- Ha hányingere van a hölgytõl, minek baszogatja?
Egy újdonsült pár beszélget az ágyban. A férfi egyszer csak megkérdi:
- Ki az ott? - és a nõ éjjeli szekrényén álló képre motat. - Azt mondtad, nem volt elõttem férfi az életedben.
- Nem is volt.
- Akkor ki? A bátyád?
- Nincs bátyám.
- Akkor az apád?
- Nem, dehogy is!
- Akkor ki?
- Én voltam, mielõtt megoperáltak.
- Mert az ágyban könnyebb kefélni, mint a fa tetején.
Egy férfi elmegy a szexológushoz:
- Doktor úr, segítsem rajtam! A feleségem nem akar leszopni. Mit lehetne tenni, hogy ez megváltozzon?
- Hát, kenje be a farkát csokoládéval jó vastagon, aztán jöjjön vissza egy hét múlva!
A fickó így is tesz. Visszajön egy hét múlva, sokkal szomorúbban, mint azelõtt.
- Nos, leszopja már a felesége?
- Nem.
- És miért nem akarja?
- Hát, akarni akarja, csak nem fér oda a gyerekektõl ...
- Jöjjön be, kérem, nézzen körül és válasszon a szobák közül.
- Ó, kedves asszonyom, nekem egy szûk lyuk is megteszi.
- Kislányom, gyere be, az úr téged keres!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- Mi ez, Arisztid?
- Ördög.
- És szarva van?
- Nem, festve.
"....és akkor a királyfi adott az egérkének egy darabka kis kenyeret...."
Mire a gyerek felkiált:
-De anyu ! Miért adott neki kakis kenyeret ??!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ha akarjátok most kitalálok nektek 10-et, de sok értelme nincs..
meg nem is vicces

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Aki nem tud úszni, az ne másszon fára, mert elüti a villamos! Mi ebbõl a tanulság? Térdig érõ szélben nem lehet pudingot reszelni!!
De biztos olvastam amiben szerepel a rózsaszín is. Ha megtalálom azt is beírom.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Meg ugye van az, hogy aki nem tud úszni, az ne másszon fára, mert elüti a villamos. Namost 1: Hogyvanazeleje? 2: Van valami térdigérõ szélben rózsaszínt kaszál cucc is, az hogyvan?
- ???
- Semmi. Mind a két szárnya tök ugyanolyan...Különösen a bal
Ja és hosszabb mint zöldebbnek ismerem, de a lényegen nem változtat :)
Akkor egy hülye kérdés:
Mi a különbség a krokodil között?
Hosszabb mint zöld!
De ne ezen vitázzunk, mert abból csak flém lesz, ezért mondok is gyorsan egy faviccet:
RECCS

A metróban éppen csúcsforgalom van, alig férni a sok népségektõl. Egy nõszemély mérgesen odafordul a mögötte álló férfihez:
- Uram, ha nem hagyja abba, hogy itt piszkál engem az izéjével, akkor rendõrt hívok!
- Nem tudom mirõl beszél maga - mondja a férfi megbántott hangon -, nekem csak a fizetésem van a zsebemben.
- Igeeeen? - szól a hölgy gúnyosan. - Akkor magának valami állati jó munkahelye van, mert úgy vettem észre, az utóbbi pár percben háromszor kapott emelést!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- Repülõvel megyek, azon hányni szoktam, tehát Dedalont vennem kell... Az asszony otthon marad, nõ meg kell, tehát kotont is vennem kell.
Bemegy a gyógyszertárba és mondja a patikusnak:
- Kérek egy levél Dedalont és egy csomag kotont.
Megkapja, fizet és kimegy, de közben morfondírozik:
- Lehet, hogy ott is röpködnöm kell még, és hát nõk mindenhol vannak, kevés lesz a készlet.
Visszamegy és mondja újból:
- Lesz szíves még egy levél Dedalont és még egy doboz kotont.
Mire a patikus:
- Uram, kérdezhetek valamit?
- Hogyne, parancsoljon.
- Ha hányingere van a hölgytõl, minek baszogatja?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- Nos, van egy rossz és egy jó hírem. A rossz hír az, hogy a vizsgálatok alapján Ön elfojtott homoszexualitásban szenved.
- Úristen! És mi a jó?
- Az, hogy ilyen kis cuki fiú vagy.
- Tépj le egy szõrszálat a férjem fenekérõl, ha nem ébred fel rá, akkor benne vagyok egy kis szexben!
A vendég letép egy szõrszálat, a férj nem ébred fel, így megtörténik a dolog. Kicsit késõbb újra fellángol a szenvedély, megint egy szõrszáltépés, megint szex. Amikor aztán harmadszor is kitépi a férj hátsófelébõl a szõrszálat, az méltatlankodva megszólal:
- Már megbocsásson! Azt még elnézem, hogy a saját ágyamban döngeti a feleségem, de legalább ne a seggemet használja eredményjelzõ táblának!

- Hát te meg mit csinálsz? - kérdezi a barát.
Mire az ügyvéd:
- Joghézagok után kutatok.
- Kéri a következõ kérdést, vagy megáll három évnél?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
-Tényleg? És nem lett semmi bajod?
-Nem. Képzeld, tegnap a fejemre esett egy tégla.
-Képzeld, tegnap a fejemre esett egy tégla.
-Tényleg ? Miért, mi történt ?
-Képzeld, tegnap a fejemre esett egy tégla....
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- Té, dobd mán lé ászt a kötelet.
- What do you say?-mondja az angol.
- Dobd mán lé.
- What do you say? I don’t understand.
- Do you speak english?-kérdi a cigány.
- Yes,sure. - feleli az andol.
- Akko dobd mán lé ászt a kötelet!