Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Word Up Everybody say when you hear they call you You\'ve got to get it underway
2 kurvaszar
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- ?
- Mert a Hungaror ing.
- Mit kapsz, ha egy kutyát keresztezel egy 3 méteres gorillával ?
- ?
- Egy gorillát, aki szívesen iszik bármelyik WC-bõl.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Leszáll a sofõr keresi a hibát, de nem találja. Az egyik hülyegyerek leszáll és azt mondja a sofõrnek:
- SOFÕRBÁCSI, SOFÕRBÁCSI, ÉN TUDOM MI ROMLOTT EL!
Erre a sofõr:
- HAGYJÁL MÁR, HÜLYEGYEREK!
A sofõr már két órája keresi a hibát, de nem találja, kezd ideges lenni. A hülyegyerek megint megszólítja:
Sofõr kicsit ingerültebben válaszol:
- HAGYJÁL MÁR BÉKÉN, HÜLYEGYEREK!
A sofõr már öt órája keresi a hibát, már majd szétveti az ideg, amikor a hülyegyerek megint odamegy:
- NA MI, B***D MEG?
- HÁT A BUSZ!

- Hány etióp fér be egy Kispolszkiba?
- Dobj be egy kiflit, és megtudod.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
- Eladtuk - hangzik a válasz.
- És mit csináltak a pénzzel?
- Elittuk.
Részeg utazik a villamoson, s egy huppanásnál véletlenül lerókázza a mellette állót.
- Hé, maga disznó! - kiált fel az áldozat.
- Én disznó? Nézze meg magát!
- Hát veled mi történt?
- Képzeld, kijöttem este a kocsmából, felugrottam a biciklire...
- Atyaég! És elestél?
- Dehogyis! A falnak volt támasztva.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Errõl eszmbejutott egy hasonló vicc:
Urológus bemegy a mosdóba és hallja, hogy a mellete lévõ fülkében valaki nagyon szaggatottan vizel:
- Elnézést uram, ahogy hallom önnek komoly vizelési problémái vannak. Ha gondolja megadhatom a számom és segíthetek önnek.
- Köszönöm de nincs nekem semmi bajom, csak ez a ROHAD HOSSZÚ BÕRKABÁT...
- Szintén vietnami sérülés?
- Nem, csak nem szeretem, ha a fülembe vizelnek!
- De hölgyem, ez itt egy spermabank!
Mire a nõ telepofával:
- Ühüm!
A cigány nõ bemegy a henteshez:
- Lemérné nekem ezt a gyereket?
- Hát persze. Elmegy hátra a hentes, nagy csattogás és ordibálás, majd 10 perc múlva kijön a hentes és így szól:
- 17kg csont nélkül!
- Miért csak fél kézzel masztrurbál a néma???
- ???
- Mert a másik kezével sikoltozik.

- Jajj, mit fog szólni a feleségem, ha hazaállítok ilyen állapotban ?
- Nyugi, ezt én már végigjátszottam.
- És hogyan jártál túl az eszén ?
- Csak annyit csináltam, hogy az ajtónk elõtt levetkõztem tök meztelenre, erre õ megszánt és beengedett.
No, megy hazafelé a barátja. Megáll az ajtó elõtt.
Levetkõzik teljesen meztelenre.
Az ajtó furamód, magától kinyílik.
A csávó belép, az ajtó becsukódik mögötte, és megszólal egy hang:
- A Batthyány Tér következik.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- Maradj csöndbe kisfiam!
- De anyu én tényleg nem szeretem a nagypapát!
- Csönd legyen már!
- De anyu én utálom a nagypapát!
- Kuss legyen már és edd meg amit fõztem!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Anyu, szálka van a nagypapa szemében!
- Jól van, kisfiam, akkor rakd ki a tányér szélére.

HÜLYEGYEREK!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Álljon Fel!
a srác nem válaszol
- Álljon Fel!
semmi
- Álljon már fel!!!
mire a srác:
- a Faszával beszélget öreg?
Agresszív kismalac utazik a tömött metrón, egyik megállónál felszáll egy öreg néni, erre a kismalac:
- Néni, le tetszik ülni?
- Persze! De aranyos kis koca vagy te!
- Na és hova?
- 1 jegyet kérek.
A sofõr:
- De mégis hova ?
- Hát a kezembe, b*zmeg !
Én így ismertem 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Miért pont a legnagyobb szelet húst vetted el?
- Miért te melyiket vetted volna el?
- Én a legkisebbet!
- Ott van elõtted, a rák egyen meg!
-Milyen bábut kérsz? Szép fényeset? ...Vagy adjak inkább mattot?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

- Józsikám, megdugnád a gorillát 100 ezer forintért ?
Józsi gondolkozott erõsen, majd kijelentette: még egy nap gondolkodási idõt kér. Másnap aztán a vezetõség elé állt, és így szólt:
- Rendben van, de csak három feltétellel.
Egy: csókolózni aztat meg mán nem fogok vele!
Kettõ: soha, senki ebben a büdös életbe meg nem tudhassa, mer nem akarom, hogy mindenki rajtam röhögjön!
- Rendben van Józsikám, mi a harmadik?
- A harmadik... nos, hát... adhatnának egy kis haladékot, amíg összeszedem azt a száz rongyot!
- Bevágni egy kád vízbe, mosószert, szennyest melléje, azt' hadd menjen.
- Doktor úr, olyan rosszul érzem magam, vizsgáljon meg!
Hosszas vizsgálat után:
- Mari néni, Ön rákos. Pár héten belül meg fog halni.
- De doktor úr, mondjon valami bíztatót is!
- HAJRÁ MARI NÉNI!!!