41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#14246 Homofóbia rulez ?!4 -
#14245 -
#14244 Jaja, befejezodhetne mar ez az uj irany... -
#14243 ez így igaz
Egyébként érdekes irányba indult el a beszélgetés a vicc topicban :))) -
#14242 Szerintem is jó, de nem ér nyalni ! -
#14241 HAHahahahahahaha ez jóóóóó!!! -
#14240 Köcce :) -
#14239 :DDDDD Ez nagyon jó!!!! -
#14238 A vak ember fel akarja dobni a hangulatot a bárban:
- Akarják a legújabb szőke-viccet hallani?
Néma csend, megfagy a levegő. A mellette ülő férfi odasúgja:
- Vigyázzon, jóember, miket beszél... A mixer szőke, a kidobóember szintén. Én is szőke vagyok, 100kg, fekete öves karatés. A túlsó szomszédom egy 120 kilós, 1,90m magas szőke súlyemelő. Végül a maga másik oldalán egy kétméteres, 150 kilós szőke birkózó ül. Most gondolja meg, tényleg el akarja mesélni azt a viccet?!
Mire a vak:
- Inkább mégsem... Semmi kedvem ötször elmagyarázni. -
#14237 Viccek? where??? -
#14236 meg jo hogy beismered -
#14235 Szia....hát szerintem neked egyáltalán nem kéne nagyobb mell......a tied pont jó...legalábbis nekem pont tetszik :D
-
#14234 Azé ez kemény, éppen reggeliztem, mikor olvastam és... -
#14233 Legalább most megoldódott az identitászavarod, köszönd meg szépen...:) -
#14232 én is itt olvastam ezt a fórumon, nem tőlem származik -
#14231 jah! -
#14230 Mhh.. akkor én kajak buzi vagyok!
Borotválom magam.. mindenhol, konditerembe járok, szolizok... -
#14229 On
Két szőke nő áll a gyalogátkelőhely két oldalán. Megkérdezi az egyik a másikat:
- Ne haragudj! Nem tudod, hogyan lehet átjutni a túloldalra? Mire a másik:
- Én? Hisz Te állsz a túloldalon.
Off
"olyan mintha megrágta volna a mókus!"ezen egy tíz percig fetrengtem... -
#14228 ha valaki teljesen leborotválja a honaljszőrát az olyan mintha megrágta volna a mókus! -
#14227 vááá ne menjen már át a viccek topig "a mai fiatal világ stíluselemzésébe" :CC -
#14226 Mi bajod a Puma cipőkkel? -
#14225 Tyűűűhaaaa....látom mélyen érintett a dolog :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne szívd már mellre, én sem szeretem az olyan palikat, ezt csak arrafel írtam, hogy, ha már egy pali annyira szeretne a csajának nagyobb (szilikon) mellet, akkor ő is kezdjen el műemberré válni :D -
#14224 Még jó hogy a VICCEK topikban vagyunk... amugy visszaolvasva ez is az..:) -
#14223 En altalaban csak ritkitom es röviditem, hogy maradjon valami pehely, de ne legyen teljesen csupasz, mert az mar ferfiatlan szerintem... -
#14222 ezzel egyetertek! es eleg kiabrandithato is lehet!
vannak olyan dolgok, amit szerintem egy ferfinak is meg kell tennie, de ebben nem tartozik bele a szoli es a teljes szortelenites!
-
#14221 marha offok vagytok.
amúgy a fiúkon is undorító a hónaljkutya, szal azt nyugodtan borotválják. imádom amikor nyáron felvesznek ujjatlan, és akkor izzadt csimbókok lógnak ki... pfejj... -
#14220 az ilyeneknek altalaban nem is lesz!
-
#14219 egyenszolizott, egyenborotvalt divatmajmok!
-
#14218 De ezeket sajnálni kell,mert még nem nőttek fel,még nincs egyéniségük,
nem találják önmaguk! -
#14217 Ja. -
#14216 Nem kell követni.Azt magyarázom, hogy sokan LÁTSZÓLAG adnak magukra.Követik a divatot ezek vodafone-fejű trendi fazonok a Puma cipőikkel meg a "20évekötelezővoltmostdivat" Adidas mackóikkal, de hogy alatta mi van azzal nem foglalkoznak. -
#14215 Az igaz.De lehet látni az egyeden,hogy eredeti egyéni-e vagy sem.Engem például
az egyéniség nagyon meg tud fogni egy férfin.Mert mostanában mindenki egyforma. -
#14214 manapság az is divat ha valaki egyéni. -
#14213 -
#14212 Hol az egyéniség? Mindenki uniformizált! -
#14211 Miért kéne követni a divatot?
-
#14210 sántít a dolog, de tetszik -
#14209 Most indulok épp szoláriumba:)Nem vagyok buzi, hullaszín suxx.
Amúgy is a barnább bőr jobban bejön a nőknek, szal ha valaki annyira ad magára, hogy állandóan szépen öltözködik, követve az aktuális divatot, akkor szvsz akkor is nézzen ki valahogy, ha a csaj előtt le kell vetkőzni. -
#14208 Persze vannak divatszolis,nyálas majmok is... -
#14207 Mint lány, szerintem a hapsik nyugodtan szolizzanak és borotválkozzanak
is mindenhol,mert aki igazi férfi,az mindenhogy az!