Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Hát apukám, ahogy én így téged elnézlek, te már jobban szereted nálam a Fradit.
Mire a férj halkan:
- Hát anyukám, ahogy én meg így téged elnézlek, lassan már az Újpestet is.
- Halló, itt a horoszkóp-vonal.
A hét elsõ felében, ha lehetséges, ne egyen HALAT,
mert a szálka könnyen cigányútra mehet, ami nyilasnak igencsak kellemetlen.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- ?
- Kindertojás
- ?
- Spekula
- Mondja, miért dédelgetik ennyire ezt a tevét?
- Tudja, ennyi férfi összezárva ilyen sokáig, távol a nõi társaságtól, szóval, ha valakire rájön a gerjedelem, a tevét használja.
- Ez elég furcsa, õrmester, de ha nincs rossz hatással a morálra, szemet hunyok felette.
Eltelik hat kemény hónap, a századoson is úrrá lesz a hiányérzet. Szól az õrmesternek:
- Õrmester, hozza a tevét a szobámba!
Beviszik neki. Másnap mondja az õrmesternek:
- Na, most már én is tudom, mire használják az emberei a tevét!
Mire az õrmester:
- A százados úr is bement rajta a városba a lányokhoz?
- Doktor úr, én már megpróbáltam mindent, de a fejfájásom csak nem múlik el!
- Asszonyom, Ön a legmegfelelõbb helyre jött, én meggyógyitom! Most menjen haza és a tükör elõtt irányitsa a mutató ujját a homlokára és ismételgesse gyakran, hogy nekem valójában nem is fáj a fejem! Csinálja addig, amíg el nem múlik.
Kételkedve, de megfogadja a tanácsot és elvégzi a mûveletet, a fejfájás valóban meg is szûnik. Azonnal rohan vissza az orvoshoz és mondja:
- Doktor úr maga egy zseni! Elküldhetném a férjemet? Õ is egy nagy gonddal küszködik, már nem megy neki a szex egyáltalán!
- Mikor voltak utoljára együtt az ágyban? - kérdi az orvos.
- Kb 8 évvel ezelõtt.
- Küldje csak asszonyom, meg fogom gyógyitani õt is!
A férj elmegy az orvoshoz, és miután hazaér, berohan a fürdõszobába és kis idõ után ráront a feleségére, majd 1 óran át tartó heves szeretkezést produkál. Miután befejezték, ismét a fürdõszobába rohan a férj. Kis idõ múlva a farkát markolva ismét ráront az asszonyra, majd
egy másik órás szex után rohan vissza a fürdõszobába ismét. Ezek után a feleség elégedetten és kiváncsian bekukkant a kulcslyukon, és látja amint a férje a tükörrel szenbe állva a mutató ujjával a farkára mutatva mondogatja:
- Ez a nõ nem az én feleségem! Ez a nõ nem az én feleségem!
lehetne feljavitani a férje szexuális érdeklõdését.
- Mi lenne ha megpróbálnák a Viagrát? - kérdezi az orvos.
- Semmi esély, a férjem még egy tablettát sem venne be, még Aszpirint sem vett be megfázásra sem!
- Ez nem gond! - mondja az orvos. - Dobja bele a tablettát a férje kávéjába, nem fogja megérezni az ízét! Próbálja ki és jöjjön vissza egy hét múlva és mondja el, hogy mire jutottak!
Az asszony eljön egy hét múlva és meséli:
- Doktor úr, ez valami borzasztó élmény volt!
- Mi történt?
- Azt tettem, amit tanácsolt, beledobtam a kávéjába, de sajnos a hatása
azonnal jelentkezett, azonnal feldobott az asztalra, letépte rólam a ruhámat és hatalmas szexbe kezdett velem! Borzasztó volt!
- Mi ebben a rossz asszonyom, nem erre vágyott, talán nem volt jó a szex?
- Ó, doktor úr, a szex soha ilyen jó nem volt az elmúlt 25 évben, de még egyszer én nem teszem be többé a lábamat abba a vendéglõbe!
Azt mondja az egyik:
- János, te ázol ?
- A fene teázik !
- Hülye tyúkok. - dörmögi Rezsõ maga elé. Fél órával késõbb az egyik nõ visszajön, és megköszöni az italokat. Rezsõ még mindig dühösen a füle botját sem mozdítja.
- Tudod - mondja a nõ -, a barátnõm kint ül a kocsiban széttett lábakkal, és kérdezi, nem akarod-e megszagolni, milyen a puncija?
- Naná! - kiáltja erre lelkesen Rezsõ.
A nõ felemeli az egyik ujját, és Rezsõ orra elé tartja:
- Na ilyen...
Az öt éves kislány örömmel az anyjának:
- Te anyu! Képzeld, tegnap, mikor nem voltál itthon, apu áthívta a szomszéd nénit, bezárkóztak a kisszobába, de én leskelõdtem a kulcslyukon és láttam, hogy levetkõznek, lefekszenek az ágyba...
Anyuka félbeszakítja:
- Várjál csak, majd délben ebédnél, mikor apád is itthon lesz, akkor meséld el!
Apuka megjön, ebédelnek, a gyerek rázendít:
- Te anyu! Képzeld, tegnap, mikor nem voltál itthon, apu áthívta a szomszéd nénit, bezárkóztak a kisszobába, de én leskelõdtem a kulcslyukon és láttam, hogy levetkõznek, lefekszenek az ágyba és apu azt csinálta a szomszéd nénivel, amit a múltkor veled a postás bácsi.
- Hé, nem akar velem megszökni az éjjel ?
- Nem.
- Miért ?
- Mert én a biztonsági õr vagyok.
- Ez az, amit nyújtani tudok!
Mire a feleség:
- Rendben Béla, akkor kezdd el nyújtani.
Fiú kérdezi a lánytól:
- Miért nem akarsz lefeküdni velem?
- Mert szeretnék szûzen férjhez menni, és különben is mindig megfájdul a derekam kefélés közben.
Jólesõ délutáni menet után az asszony ijedten hallja, hogy egy kocsi fékez a ház elõtt.
- Jó ég, ez a férjem lesz! Tûnj el gyorsan.
Pasas sietve felráncigálja a nadrágját, iszkol az erkélyajtó felé, majd hirtelen megtorpan.
- Hülye vagy? ÉN vagyok a férjed!
- A kurva anyád !
- A tiéd !
- Szopjál le !
- Tudtam hogy egyszer kibékülünk.....
- Szia kismalac, lehet három kívánságod!
- Jólvan, ha már így felajánlod, akkor legyen jó szaros a seggem!
- Legyen ahogy kívánod.
- De nem, nem szimplán szaros, hanem irdatlanul szaros. Dõljön belõle a szar!
- Jólvan, legyen ahogy kívánod. És mi a harmadik kívánságod?
- NYALD KI!!!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- 165.000 dollárt - feleli a hölgy, és a táskájából kiborítja a pénzt az íróasztalra.
Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lesz, honnan származik a pénz és megkérdezi:
- Asszonyom, meglepett, mekkora összegû készpénzzel rendelkezik. Megtudhatnám, honnan van a pénz?
- Fogadásokból - feleli az asszony.
- Miféle fogadásokból? - kérdezi az elnök.
- Hát, például fogadok önnel 25.000 dollárba, hogy az ön heréi szögletesek - mondja az idõs hölgy.
- Hahaha - nevet az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
- Tartja esetleg a fogadást? - kérdi kihívóan a hölgy.
- Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
- Mivel jelentõs összegrõl van szó - mondja az idõs nõ -, lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
- Természetesen - feleli az elégedett elnök.
Aznap este az elnök rendkívül ideges a fogadás miatt, jelentõs idõt tölt a tükör elõtt, ellenõrizve a golyóit, forgatva jobbra-balra, újra meg újra. Gondosan ellenõrzi mindaddig, amíg teljességgel meg nem gyõzõdik arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
Másnap reggel pontosan 10 órakor az idõs kis hölgy megjelenik az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatja az ügyvédet az elnöknek, majd megismételteti a fogadást:
- 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
Az elnök elfogadja a fogadást, majd a hölgy megkéri, hogy vesse le a nadrágját, hogy mindannyian láthassak. Az elnök megteszi. A kis idõs hölgy egész közelrõl rámered a herékre, majd megkérdezi, hogy megfoghatja-e?
- Nos, rendben - feleli az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
Ekkor veszi észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
- Mi a fene van az ügyvédjével? - kérdezi az elnök.
- Semmi - feleli a nõ. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.
- ?
- ALMAGEDDON
>> onnan, arrol a sziklacsúcsról, megdughatja a feleségét. Sorra mennek
>fel
>> az
>> állatok, és sorra hümmögnek:
>> - Túl magas, én onnan le nem ugrom, inkább nem kell az oroszlánné!
>> Egyszer csak nagy zwump!. és leérkezik az medve. Az oroszlán
>szájtátva:
>> - Nocsak, medve, gratulálok! Tied az asszonyom, megbaszhatod!
>Medve,
>> magát leporolva:
>> - Elõször felmegyek, és megbaszom azt, aki lelökött!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- Te kisfiú, fogadok, hogy jobban húzna a kutyusod, ha a nyakára kötnéd a kötelet.
Mire a gyerek:
- Az lehet, de akkor nem lenne szirénám.
DAD: Okay, we had to have this conversation some day!.. Listen........
Dad and mom met in a chat room on the net. I set up a meeting with
your mom and we landed in the bathroom at the Cyber Cafi. Then,
mom did some downloads from dads memory stick and when dad
was ready to upload, we discovered that there was no firewall. Seeing
that it was a bit too late to cancel, I just carried on doing the upload.
Nine months later, the virus appeared!.
CHILD: Huh?
Repatarurgyán