Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil

PResident Evil
haggyá !

Sadist
Én Namilesz Teosztasztefasz-nak hallottam 😊
A másik alap:
- Hogy hívják a görög buzit?
- ???
- Farbatosz

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Buci
haha... kicsit erõltett

carpe diem

Ehhez mit szó'sz ? 😊

- Hogy hívják a görög kártyajátékost ?
- ?
- Namilesz Teosztasz

Buci
Há rohattul....

carpe diem

Lehet, de tanulságos 😊

jAsOn VoOrHeEs
jajj ez fájt

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Buci
Ez nagyon szar

carpe diem

PResident Evil

Botond
ok,eljött az a pont,hogy ide se jövök többet...siralmas ami itt megy az elmúlt 3 napban...
Párbeszéd:

- Hûvös van, miért nem veszel dzsekit ?
- Minek, már így is rengeteg dzseki van itthon.
- Úgy értem, felveszed-e a dzsekid.
- Miért ? Leesett a fogasról ?

Nézd meg a 2.-dik részt is 😊 Az még betegebb.

Botond
vmi 12 kivétel van összesen :-)
Dynamic
"A szavak végén az Ú,Û mindig hosszú, kivéve: U,Ü"

Áru,batyu,falu,satu...
Talán inkább a melléknevek végén.
Dynamic
Gavrilo Prinzip ölte meg Ferenc Ferdinándot, aminek következménye lett az I.VH és Trianon(Mo. feldarabolása).Ettõl függetlenül tényleg gyenge a poén
Botond
régi,de tanulságos
cseri001
Ezt most olvastam, remélem még nem volt. Nekem nagyon tetszik..

Egy nô az állatkereskedésben valami ajándékot venne a férjének, de mindent túl drágának talál. Ezt elpanaszolja
az eladónônek.
- Nos, semmi gond. Van hátul a raktárban egy különleges békám. Csak 50 dollárért.
- Nem túl sok az egy békáért?
- Szerintem megéri az árát. Arra lett betanítva, hogy orális szexet tudjon végezni.
A nô megdöbben, ám mivel a férjének ez az egyik kedvence, ô meg nem rajong érte, úgy gondolja, jó befektetés lesz. Megveszi, hazaviszi. Este átadja és elmagyarázza a béka különleges értékét. A férj kétkedik, de megígéri, hogy kipróbálja. Aztán a nô az éjszaka közepén arra ébred, hogy a konyhából edénycsörgés hallatszik.
Kitámolyog. Látja, hogy a béka és a férfi lábasokat szed elô, és szakácskönyvet lapoz.
- Mi a fenét csináltok itt ti ketten? - kérdezi.
Mire a férj:
- Ha meg tudom tanítani fôzni, ki vagy rúgva!!!

Úristen hód, fújd már ki!!!

Nyelvtan RuLez 2. rész:

6. A XX. században új nép született, az eszperantó.
7. Hát-tal nem kezdünk mondatot. Hát akkor ezt be is fejezem.
8. Névutókról nem sokat tudok írni, most csak az indulatszavak jutnak eszembe.
9. Az igekötõk ellentétes jelentésû társai az igeoldók.
10. Írjunk tagadószavakat: NEM !

vagy fasz......

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
- Mi az? F-el kezdõdik, SZ-el végzõdik és a nõi szõrzetben túrkál?
- ???
- Fodrász.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hmmmm.....

-Mi az barna büdös és gõzölög ?
-SZAR !

nnna ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dacid
-Mi az barna büdös és gõzölög?
-izzadt Nidzsó az északi sarkon.

Bandew
Na ez kb olyan, mint a "hogy nézel már ki!"...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Köpjetek le, de nekem ez tetszik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sadist

A székely meg a felesége mennek a szekéren. Egyszer csak elszáguld mellettük egy fejetlen motoros. Õk csak mennek tovább. Újra elhúz mellettük egy fejetlen motoros. Csak mennek tovább. Mikor ismét megelõzi õket egy fejetlen motoros, megszólal a székely:
- Te, anyjuk, nem kéne beljebb venni a kaszát?

Vágja a fát a székely az erdõn, amikor jön a sógora a hírrel, hogy meghalt a székely anyósa. Az nem szól egy szót sem, csak nagyot köp a tenyerébe és még nagyobb erõvel vágja a fát.
- No, hallod, Ábris, meghalt a mama, gyere haza - adja tudtára még egyszer.
- Várjál sógor, elõbb a munka aztán a szórakozás...

Székelyek fát vágnak az erdõben.
- Te, Áron, tudod-e, mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leesõ fejsze alól.
- Na látod Áron, ez a vagánykodás.
Áron másnap a fiával megy ki az erdõre, gondolja "villant" neki egyet.
- Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás?
- Nem tudom.
Áron földobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta.
A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja:
- Apád hol van?
- Még kinn vagánykodik az erdõben.

iko
biztos...

spam. sry

CLINT EASTWOOD9
a tied se jobb

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

batman
Gavrilo Prinzip lõtt, aminek következtében kitört az elsõ Vh

[...] Te romboló állat! Te sátán!

iko
szar a logód, bocs...

spam. sry

CLINT EASTWOOD9
Általános iskolás, 3.osztályos barna,vörös és szõke lányok közül melyiknek van a legnagyobb melle?
A szõkének mert õ 18 éves.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

ghost cb
ügyes vagy

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

CLINT EASTWOOD9
Micsinál az internetezõ rab a börtönben?
Letölti a büntetését.

CLINT EASTWOOD9
Hogy öltöznek az eszkimók?
Nagyon gyorsan.

CLINT EASTWOOD9
Miért olyan okosok a japánok?
Mert nincsennek köztük szõkék.

CLINT EASTWOOD9
Mi az, büdös, barna és gõzölög?
Izzadt mókus!

RelakSfromhome
JanÓ-ban az Ó mindig hosszú, kivéve az O 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jano
Sztem az az 1etlen mókás. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

ghost cb
A 3. joak.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

RelakSfromhome
Az elsõnek nincs értelme

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nyelvtan RuLez:

1. A szavak végén az Ú,Û mindig hosszú, kivéve: U,Ü.
2. Megkülönböztetünk tejes és részeges hasonulást.
3. Rokon értelmû szavak azok a szavak, amelyeket akkor használunk, ha nem tudjuk helyesen leírni azt, amit kellett volna.
4. A határozószókban határozatlan vagyok.
5. fogjátok = parancsoló határozatlan név.

RelakSfromhome
Alsó jó 😊

- Mit csinálnál, ha észrevennéd, hogy kigulladt a ruhád ?
- ?
- Nem venném fel.

Az új BMW-be beleszalad hátulról egy trabant, erre a fedélzeti kompjuter kiírja:
"Új plug and play eszköz csatlakoztatva. Telepíti a drivert ?"

Ahhoz sokat kell vizelnie, mert a láng meglehetõsen nagy...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Loogan
Fazekas Róbert közleményt juttatott el a görög szervezõknek, melyben jelezte, hogy az olimpiai záróünnepségre nagyon szívesen visszamenne, hogy az olimpiai lángot lehugyozza.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

szerintem mellõzhetnénk az ien viselkedést !!!