Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Szomszédasszony! Gyüjjön mán, há nem tudjuk leszúrni a disznót! Segítsen mán!
- Mé mi kéne? Kés?
- Nem, disznó!

A szõke nõ áll az utcán, és keservesen sír. Odamegy hozzá egy pasas.
- Miért sír, kedves, valami baj van?
- Igen. Elveszett a kutyám.
- Milyen kutya volt?
- Német juhász.
- Az nagyon okos kutya, ne féljen, haza fog találni.
Mire a szõke még jobban el kezd sírni.
- És én?

De legalább 😊)

PResident Evil
😄DD

RelakSfromhome
Nekem beugrott egy Shrek-féle lovag képe 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PResident Evil

RelakSfromhome
Hülye!!! 😄😄😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

- Hogy hívják a büdös lehelletû lovagot ?
- ?
- Hagymás Rostélyos

Ez legyen már igényes.

FtranX
jóóó! 😄D

RelakSfromhome
pontosan 😊 Én felröhögtem azért rajta, mert kicsit vizuális alak vagyok, és elképzeltem, ahogy a böngészõ elkezd kutatni 😊

CaviaR
A viccöt.
Túlságosan számítógépmániás ízû. Van benne valami de akkor is.. Nekem nem jönnek be az ilyenek, de ez az én véleményem.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

RelakSfromhome
mit?

CaviaR

Má' azthittem komolyan gondolod.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

PResident Evil
énis

RelakSfromhome
A reakciókon jobban röhögök, mint a szövegen 😄

CaviaR

Ez már beteges.

RelakSfromhome

RelakSfromhome
prot.hu-n egy cikkbõl:
"A böngészõ a következõképp morfondíroz: "rendes 8859-1 kódlapbéli karakterként nem tudom átvinni a szervernek a megadott karaktert, mert a megadott karakter nem része annak a kódlapnak. El mégse dobhatom, mert akkor a fejlesztõim kapják a bugreportokat, az megint nem jó. Na nézzünk szét a spájzban... aszonnya van flash pluginünk, nyolcvankét elmentett jelszó, tizenhat doboz cookie, a cache majdnem tele (hm, kéne már itt takarítani...) jéééé! Milyen édes kis üveg, aszongya 'Unicode'..."

"

CaviaR
Ezek közül melyik a melléknév?

jó csattanós😊)
Sadist
Visszaolvastam egy pár oldalt, de akkor sem értem mi bajod a vicceimmel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cseri001
Akkó jóö! 😊))

Úristen hód, fújd már ki!!!

PResident Evil
nem 😄 az is egy beszólás...

Rendben. Milyen legyen a poén ?
Kéne pár info.

ghost cb
Hagyjuk. Veled semmi bajom, csak a régi vicceiddel.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Sadist
Velem mi bajod van? Ezen az oldalon is csak 4X szóltam hozzá, általában akkor is az elõzõ hozzászólásra reagáltam.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakSfromhome

hyyb
cseri001
Mi mellé?
Nem tetszett? 😞

cseri001
Két jóbarát telefonon beszélget. Az egyik orosz, a távoli tajgáról, a másik a napfényes Floridából.
- Te Iván, nálatok tényleg -60C fok van?
- Ááááá, dehogyis. Kb olyan -20-25C fok lehet.
- De mondom, most mondja a híreket, asszongya, hogy tényleg annyi van.
- Hidd el cimbora, mondom én neked, hogy nincs itt annyi. Legfeljebb -30C fok, de ennél nem alacsonyabb.
- Hát Iván, nem is tudom. Itt nézem a TV-ben a híreket. Az autók lefagyva, méteres jégcsapok, kihalt utcák. És itt írják, hogy -60 C fok van a távoli Oroszországban.
- Jaaa... odakint az utcán... az lehet!

Biztos volt már, de én most nagyot nevettem rajta... 😊)))

RelakSfromhome
kecseg!

Lynx_TWL
Elõbb rakj be poént 😄 bocs..

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
- Mellé...

Kori
hát igen

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

cseri001
Dolgok, amiket nem szeretnél hallani az operációd alatt:
- Ezt inkább õrizzuk meg. Kell majd a boncoláshoz.
- Szóljatok a gondnoknak, kell egy felmosórongy!
- Fogadd el ezt az áldozatot, ó Sötétség Nagy Ura!
- Hozd vissza! Rossz kutya!
- Várjatok egy percet, ha ez a lép, akkor az ott micsoda?!
- Adja ide azt a ... izé ... öööööö .... azt a dolgot.
- Ó nem! Elvesztettem a Rolexemet!
- Hoppá! Hé, volt már aki túlélt ebbõl 500 köbcentit?
- A francba, megint kiment a lámpa...
- Tudjátok, nagy pénz van a vesében. Idenézzetek, ennek a fickónak KETTÕ is van!
- A-a-akkor tényleg válni akarsz?

Oké, nagyokos, akkor mondj el szépen mindent, hogy mi nem teccik a poénjaimban.

RelakSfromhome
amost ha sokan ugatnak, hogy szarok a vicceid, akkor el kéne gondolkodnod, hogy nem te vagy igényes és mindenki igénytelen, hanem fordítva.

Köszönöm.

Akkor sajnos immár megint tévecc, mert én is az vagyok.
Csak nem mindenki olyan mint te. Ezt elfogadhatnád.

ghost cb
Olyan nincs, hogy túligényes, csak hogy igényes, vagy igénytelen. Amúgy igen igényes vagyok mindenben, látom te nem.

Te is 😊

Gladiator
Te kegyetlenül suta vagy...

PResident Evil
nemtom... de ezek a viccek közel sem mondhatóak poénosnak

Igénytelen ? 😄D
Te már mindenbõl ennyire TÚLIGÉNYES vagy ?

ghost cb
Az elmult 2 hétben inkább. Daza meg Sadist vicceit mellõzhetnénk, mert ez már igénytelenség powa amit ti müveltek...

- Hogy hívják a japán agglegényt?
- Maradoka Magamura.

- Hogy hívják a kopasz teherautót?
- Tarifa.

- Hogy hívják a telephely nélküli sportegyesületet?
- Sehol SE.

- Hogy hívják a japán bemondónõt ?
- Nos ?
- Icuka Faracuki Csecselenncsüng