Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mé mi kéne? Kés?
- Nem, disznó!
- Miért sír, kedves, valami baj van?
- Igen. Elveszett a kutyám.
- Milyen kutya volt?
- Német juhász.
- Az nagyon okos kutya, ne féljen, haza fog találni.
Mire a szõke még jobban el kezd sírni.
- És én?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- ?
- Hagymás Rostélyos
Ez legyen már igényes.

Túlságosan számítógépmániás ízû. Van benne valami de akkor is.. Nekem nem jönnek be az ilyenek, de ez az én véleményem.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Má' azthittem komolyan gondolod.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ez már beteges.

"A böngészõ a következõképp morfondíroz: "rendes 8859-1 kódlapbéli karakterként nem tudom átvinni a szervernek a megadott karaktert, mert a megadott karakter nem része annak a kódlapnak. El mégse dobhatom, mert akkor a fejlesztõim kapják a bugreportokat, az megint nem jó. Na nézzünk szét a spájzban... aszonnya van flash pluginünk, nyolcvankét elmentett jelszó, tizenhat doboz cookie, a cache majdnem tele (hm, kéne már itt takarítani...) jéééé! Milyen édes kis üveg, aszongya 'Unicode'..."
"

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kéne pár info.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

- Te Iván, nálatok tényleg -60C fok van?
- Ááááá, dehogyis. Kb olyan -20-25C fok lehet.
- De mondom, most mondja a híreket, asszongya, hogy tényleg annyi van.
- Hidd el cimbora, mondom én neked, hogy nincs itt annyi. Legfeljebb -30C fok, de ennél nem alacsonyabb.
- Hát Iván, nem is tudom. Itt nézem a TV-ben a híreket. Az autók lefagyva, méteres jégcsapok, kihalt utcák. És itt írják, hogy -60 C fok van a távoli Oroszországban.
- Jaaa... odakint az utcán... az lehet!
Biztos volt már, de én most nagyot nevettem rajta... 😊)))
Úristen hód, fújd már ki!!!

- Ezt inkább õrizzuk meg. Kell majd a boncoláshoz.
- Szóljatok a gondnoknak, kell egy felmosórongy!
- Fogadd el ezt az áldozatot, ó Sötétség Nagy Ura!
- Hozd vissza! Rossz kutya!
- Várjatok egy percet, ha ez a lép, akkor az ott micsoda?!
- Adja ide azt a ... izé ... öööööö .... azt a dolgot.
- Ó nem! Elvesztettem a Rolexemet!
- Hoppá! Hé, volt már aki túlélt ebbõl 500 köbcentit?
- A francba, megint kiment a lámpa...
- Tudjátok, nagy pénz van a vesében. Idenézzetek, ennek a fickónak KETTÕ is van!
- A-a-akkor tényleg válni akarsz?

Úristen hód, fújd már ki!!!
Köszönöm.
Csak nem mindenki olyan mint te. Ezt elfogadhatnád.
Te már mindenbõl ennyire TÚLIGÉNYES vagy ?
- Maradoka Magamura.
- Tarifa.
- Sehol SE.
- Nos ?
- Icuka Faracuki Csecselenncsüng