Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PREMIERE1
Mindenhol fizikaórát írnak, de én nem emlékszem, hogy fizika órán valaha is vegyszerekkel kisérleteztünk volna (bár nem mostanában voltam fizikaórán).

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PLaci
Tudtommal meg fizika óra volt, és a hõtágulást akarták modellezni...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Bandee1987
Jézus...hát én nem lennék pilóta a köv. román ûrprogramban...nem hiszem, hogy élve visszatérnék...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nemcsakfeel
Egy no találkozik egy igazán kellemes férfival egy bárban. Beszélgetnek, majd együtt sétálnak a férfi lakására. Miközben a férfi körbemutogatja a lakást, a nonek feltunik, hogy a hálószoba tele van puha, aranyos játékmacikkal. Többszáz maci, sorokba rendezve, eltakarják az egész falat. Látszott, hogy a férfi rengeteg idot és energiát áldozott a gyujteményre, s a not ez azonnal megragadta.

A macik három polcon helyezkedtek el; a kis macik az alsó polcon, közepes méretu macik a középso polcon és nagy macik a felso polcon. A no kicsit furcsának találta, hogy egy ilyen fiatal ember ennyi játékmacival rendelkezzen, de nem mondta neki, sot, nagyon lenyugözte. Mindeközben arra gondolt, hogy ez a férfi lehet a nagy O, gyermekei apja. Egymás felé fordultak, megcsókolták egymást...majd ruháikat letépve egymásnak estek.
Az egész éjszakányi intenzív szex után, ahogy egymás mellett feküdtek, a no a férfi felé fordult, megsimogatta mellkasát, és huncutul megkérdezte:

- Nos, milyen volt?

Mire a férfi:

- Válassz egy nyereményt az alsó polcról...

*hihi ** *

cSuwwi
valahol el kell kezdeni...

az ország éhenhal, de ûrbéli fejlesztésekre van pénz, szép... :/

shit happens

cSuwwi
gondolom az nem zavar, hogy csak felolvassák a szöveget egy monitorról, ami elõttük van...

itt inkább a hírszerkesztõk fizika/kémia tudása kérdõjelezhetõ meg, hogy nem tûnik fel az ilyesmi... :/

shit happens

Tetsuo
Loll

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PResident Evil
Ûrjármû + Románia = VICC

ollie
1km magasra... hát mit mondjak?

a.carkey
*RTL Klub

A medve nem játék.

a.carkey
"Belobbant a denaturált szesz fizika órán ..."

Erõs Antónia, RTL Klubb Híradó, csütörtök este 23:09, 2004. 09. 09.

😊

Ez a nõ nem volt véletlenül szõke? Vagy simán elég ha szük a punci, jól néz ki és rögtön híradót vezet? Eszméletlen kiket engednek be a tévébe. Léderer után szabadon!

A medve nem játék.

hen-tes
😄DDDDDDDDDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Dynamic
Mi volt?
Loogan
Napalm parádé kéne neki!!!
Ekkora ökörséget: lóvé parádé... lol

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Bandee1987
Tényleg, basszus most van a fábry...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

RelakSfromhome
Fábry sorra bassza el apoénokat 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ghost cb
Szerintem #7971 .

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Eye-scream
És ezt mér ide?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Dacid
kép címe:

(üvöltve) Egy lovat is megb@szok!!!

Dacid

BP Parádé 2004!

Kõkeméyn cigró látható a képen 😊

TÉÉÉK !!!!!!!!!!

8k !!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

egész jóak.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

az......

traXion
loller 😄

ghost cb
😄
nem valami reális de joak 😊

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Dani20
Japán haditengerészetnél a parancsnok behívatja az ujjoncot.
P -Katona, magának egy nagyon fontos küldetést kell teljesítenie.
Megbízhatok önben?
U -Igen uram!
P -Elõször is telerakja a gépét bombával,
U -Értem uram!
P -Ezután felrepül a géppel,
U -Értem uram!
P -Majd 2000 láb magasságból belezuhan a megadott célpontba.
U -Értem uram!
P -Kérdése van?
U -Igen uram.
P -Mondja.
U -HÜLYE VAGY BAZMEG???

😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

hen-tes
😄DDDDDDDDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

RelakSfromhome
Irigy Hónaljmirigy:
Öreg Néne Bõrzekéje

Mátra allján, falu szélén
Lakik az én Öreg Néném.

Meleg szívû, dolgos, derék,
Tõle tudom ezt a mesét.

Õzgidácska, sete-suta,
Rátévedt az országútra.

(karambolos effektek)

-Elütött egy román traktor,
De szar ez így reggel hatkor!

Eltörött a gida lába,
Ül a földön, és lóbálja.

Panaszosan sír szegényke:
-Jujj, jujj, jujjderossz.

Arra ballag Öreg Néne:

-Átugrok én minden bokrot,
Imádom a keményrokkot.

Ha szereznék egy bõrzekét,
Hallgathatnék rokkzenét.

Nini, itt egy õzike,
Megnézem, hogy õrzik-e.

Sehun senki!

-Gyere velem kis barátom,
Te leszel a bõrkabátom!

-Nem akarok veled menni,
Nem akarok dzseki lenni!

Öreg Néne megszánja,
Hazaviszi, levágja.

-Há, jajj, ez szörnyû!

A gida lábát nem húzza,
Öreg Néne most nyúzza.

-Jajj, jajj, jajjdefáj!
Há-há-hát nem bírom tovább!

Van már neki bõrzekéje,
Koncertre jár Öreg Néne.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome

hen-tes
-Ha hazaérek letépem azasszony bugyiját! -Miért annyira kívánod? -Nem, annyira szorít..

hen-tes
rovid leszek! mondta a kigyo es a sinek koze ugrott :CCCCC

Sadist
Jah, már elég régi, de jóak

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ollie
ezeket eddig is tudtam

ghost cb
Amit sosem tudnál meg az amerikai filmek nélkül

- Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba.
- Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdõdik.
- A legtöbb kutya halhatatlan.
- Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.
- Vannak különleges L-alakú takarók, amelyek az ágyon fekvõ nõnek a hónaljvonaláig érnek, viszont a mellette fekvõ férfinak csak a derekáig.
- Minden bolti papírszatyor tartalmaz legalább egy francia kenyeret.
- Bárki könnyedén le tud szállni egy repülõgéppel, feltéve, hogy az irányítótoronyból valaki szóbeli utasításokkal látja el.
- A rúzs sosem kopik le, még búvárkodás közben sem.
- Bármely épület szellõzõrendszere tökéletes búvóhely. Senkinek nem fog eszébe jutni ott keresni, miközben te könnyeden eljuthatsz az épület bármelyik részébe, ahova csak akarsz.
- Ha újra kell töltened a fegyvered, mindig lesz nálad lõszer, még akkor is, ha eddig nem volt nálad.
- Szinte biztos, hogy bármilyen csatát vagy háborút túl fogsz élni, ha nem követed el azt a hibát, hogy a barátnõd/menyasszonyod fényképét mutogatod a társaidnak.
- Ha német tisztnek akarod kiadni magad, nem szükséges a nyelvet ismerni. A német akcentus is megteszi.
- Ha a várost természeti katasztrófa vagy valamilyen szörny fenyegeti, a polgármester elsõsorban az idegenforgalom vagy a közelgõ mûvészeti kiállítás miatt fog aggódni.
- Az Eiffel-torony minden ablakból látható Párizsban.
- Egy férfi nem mutat fájdalmat a legkegyetlenebb verés közben sem, de nyög, ha egy nõ megpróbálja kitisztítani a sebeit.
- Ha egy nagy üvegtábla látható, valakit hamarosan keresztülhajítanak rajta.
- A rendõrfõnök mindig néger.
- Amikor kifizeted a taxit, ne nézz a pénztárcádba, csak vegyél ki egy bankót találomra és add át. Ez mindig a megfelelõ összeg lesz.
- A fajkeveredés lehetséges bármely földi és földönkívüli lény között.
- A konyhákban nincs villanykapcsoló. Amikor belépsz a konyhába, csak nyisd ki a hûtõszekrény ajtaját, és azzal világítsál.

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Persze, nekem is a reakció tetszett a legjobban!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FtranX

"ba§§zál inkább gyorsvonattal" > ez annyira LOL hogy a székrõl is majdnem lefordúltam

Bandew
Ja az te voltál!
Napokig sírtam! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

chat.hu-ra egyszer mentem fel akkor is le akartak szopni😄Elkezdi nekem hogy szopás érdekelne-e?😄
Mondanom se kell az illetõ nem csaj volt😄DDD
Persze küldtem is el az anyjába a gyereket aztán gyorsan ki is léptem😄D

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

lál😄DDDDDDDD

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

FtranX
a reakció még jobb! 😄D

ollie
eh, ezek fake-ek, legalábbis csak ökörködött valaki, az tuti

Dani20
chat.hu-n tele vannak ilyen elmebetegek.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Eye-scream
fúj bazzeg

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Buci
morbid

carpe diem

Ron Ragm
ez...ez...erre már nem is találok szavakat.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PFFFFFFFFFFFFFFFFFFF