Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Annnnyyyyyyyyyyáááááááááááááááááádddddddddddddd!!!!!!!!
:DDDDD A hónap poénja vazze!!!!!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Gladiator
számolok össze-vissza, de nem igazán látok egetverõ különbséget, amiért magyarul nehezebb lenne. talán az, hogy nem tud magyarul? vagy?

Lteebee
Próbálja meg magyarul!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

zakika
egy vicc a teleshopbol

nocsak noris vagyok es azota hasnalom a kozmodiszket amiot elcsesztem a hatam a totaldzimmel

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Dani20
kiemelnék egy rekordot:

"de kevéske igazán ütõs ötlete lehetett viszont Les Stewartnak, aki 1982-ben elkezdte legépelni a számokat, majd 1998-ig gépelt. Egytõl egymillióig írta le õket, betûkkel."

hát ez nem rekorder, hanem eccerüen NEMNORMAALIS!:D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PLaci
khmmm.... ez a vicc topic?

Mert jelenleg a flame&belga topicnak néz ki! :-P

VICCEKET AKAROK! :-D

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

M@TriX
Ez nem szar :)

Az 50 legbizarrabb Guinness-rekord

már nekem is megfordult a fejemben, hogy mi lenne akkor ha december 28-án romlana el alattam a lift.. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ollie
Nem mondták, hogy mindent ki kell csomagolni, mielõtt megeszed?

Dzsini
tizenegy-két évesen, amikor újdonság még - ebbe nem gondolsz bele... meg egy jól bemérhetõ hely volt találkozni, leülni... aztán kizavart a biztonsági szolgálat :) (van nekik)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én magamat tiltottam ki - nem elég, hogy drága, még mûanyag íze is van mindennek...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Dzsini
pff... minket anno kitiltottak pár ilyen gyorsétterembõl :)
(azóta (kb 12 év) kb 1x ettem ilyen helyen :o) )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ügyes húzás! :)

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

cSuwwi
Ez jó :) Ez még nem jutott eddig eszebe, pedig csináltunk jópár hülyeséget, amit ma már nem mernék megtenni.

shit happens

FtranX
azért jó poén :)

ollie
ezek fiatalok még, mi annak idején csináltunk hasonlókat...

FtranX
Tetsuo
A mekis szám az Belga??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

FtranX
"<@nekro> yeah, who the hell goes for walks"

PResident Evil

ghost cb
Na EZ feldobta a napom!

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ollie
remek

Ron Ragm
irclog:
* Quits: crag-- ([email protected]) (Dead girls dont say no)
* Quits: KiM ([email protected]) (going for a walk :p)
<@ShowDowN> that is sick
<@ShowDowN> we should ban him next time he comes in
<@nekro> yeah, who the hell goes for walks

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hyyb
És Jézus szóla tanítványaihoz:
- Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék:
- Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Hö???

Dzsini
lerágott csont, ejtsétek a témát.

Dynamic
ad.1 Mivel nálam Belga néven futott és a neten is erre találtam utalásokat, mégis mit vártál?Nyílván azt fogom mondani-ahogy mások is-, hogy ez Belga.Okos.
ad.2 Fingom nem volt, hogy a Tokio nevû illetõ a Belga egyik embere.
ghost cb
Csak nem kéne bizonygatni a nem megbízható forrásból eredõ tudásodat... Még egy csomó ál Belga szám van a neten amit a hozzád hasonlók biztosra vesznek h mivel az a file neve, az is irta. Az a gáz h miután mondtam, hogy a Belga egyik embere mondta nekem h nem az övéké a szám, tovább jöttél a "megbizhatatlan forrás" anyagoddal.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Dynamic
Tény, hogy mp3 formátumban úgy terjedt el az album, hogy hozzá volt csapva az ominózus szám is.Én is egy ilyen verziójú albumot hallottam.
Dzsini
csak jobb tisztába tenni itt a dolgokat :) sajna rengeteg az ilyen félreértésen alapuló álhír szerte a neten.

Dynamic
Belga, nem Belga részemrõl amúgy is tökmindegy:D
Dzsini
Idézet a www.tomcatpoplo.hu -ról:

A "kurva szádat toszódj meg" c. nótához még én is hozzáfuzném azt, hogy az szerintem sem Pepi terméke, ugyanis én olyan 2000 környékén hallottam azt a számot, XM formátumban terjedt, és 20firgb.xm volt a fájl neve. Ez ugye vmilyen tracker progiban készült, én már nem tudom, melyik progi használja ezt a formátumot, mindenesetre az instrumentek helyén az alábbi szöveg olvasható:

01: mAdE bY TmT team
02: zaK: Shade/TmT/iCT
03: thx to DosE/TmT and
04: JusT/TmT for help'in:)
05: Voice credits:
06: most by DrM/TmT,
07: some by rAsCy, Szabo
08: CsAb and Shade.
09: -=-=-
10: MeSsAgE for yA:
11: KURVA SZADAT,
12: TOSZODJ MEG!
13:
14: important note
15: the most tune Made at
16: FiRG-HERING party.
17: the only problem was
18: that there had been
19: only 13 people.
20:
21: greets goes to all
22: TmT members and a
23: message to aTx/Shock
24: FucK you, Asshole!!!!
25: this was an T.M.T
26: production
27:
28: (c) 1996, The Mad Team

Tehát bizonyos Mad Team okolható eme mualkotás elkövetéséért :)

Akkor most tüntessük el végre a fehér foltokat!
A The Mad Team egy másodvonalbéli demócsapat volt 1995-96 környékén, aránylag jól ismertem oket. Az XM formátum a Fasttracker nevu modulzene-szerkeszto formátuma volt, illetve még most is az. A fenti notelist-ben szereplo készítoket pedig nagyrészt személyesen is ismerem.
A Firg-Hering néven emlegetett party neve valójában Firgering volt, régi scene arcok esetleg vágják a név eredetét. Ez a szó a Firg névre utal - ez egy egykor igen népszeru és nagyon elborult fake csapat volt - és ezt vonták össze a világ egyik legnagyobb demópartyjának, a norvég The Gathering-nek a nevével. Az eredményül kapott Firgering egyébként egy igen kis létszámú buli volt, a Firg hülyeségeihez méltóan szuperkomolytalan szervezéssel, hiszen maga a party is csak poén volt. Például a compo-k eredményét már két héttel a party elott közölték.
A szöveg végén emlegetett ATX annak idején egy aránylag ismert zenész volt, akit ilyen minoségében nyugodtan sorolhatunk a magyar scene legtehetségesebbjei közé, emberileg azonban kevés tisztelnivalót mutatott fel. Gyakran kapott ilyen és ehhez hasonló üzeneteket máskor is. Történetesen egyébként o volt a Firg vezetoje is TaRR néven.

FORRÁS: www.blog.tomcatpolo.hu

Dzsini
"...Háj! Én idáig úgy tudtam hogy a Kurva szádat, toszódj meg! az a Belga együttes egyik korai alkotása. A neten is így van elterjedve, vagyis az õ számuknak van titulálva. Ezekszerint tévesen?... A viszonthallásra! - Gombóc Artúr -

Nos, ez ügyben magát Secretman-t kérdeztem meg, és határozott nemmel felelt. Mondjuk meg is lepõdtem volna, ha így van, mert ha a Belga tagjai közül egy is demoscener lett volna korábban, azt tudnám...."
http://blog.tomcatpolo.hu/index.html?loadpage=http://blog.tomcatpolo.hu/blog/level/20040708.html

Dynamic
Calver
csak halkan megjegyezném: van rengeteg kiadatlan számuk is, ami szépen, csendben terjed a neten...

"The trees move. Do you not see it?"

ghost cb
Ne legyél már ilyen értetlen baszki. A Tokio mondta nekem, h nekik nincsen ilyen számuk. Albumukon sincs rajta. Mert ugyebár abból 2 van: Majd megszokod, Jön a Gólem.

Dynamic
Ne csináljátok már!Maradjunk annyiban, hogy rajta van a Belga albumon, amit ott azon õk adnak elõ, felõlem lehet az ötvennyolcadik feldolgozás.
ez akkorse Belga és kész:D

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

de, én úgy tudom hogy ez belga drága barátaim, elég gáz, de csak a mi városunk fiai... Belga rulez :)

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

nem ez valami tüctüc

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Eye-scream
Jah, ez prosectura nem?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

ez tényleg nem Belga
ez a Kurvaszádattoszódhmeg és azt nem a BElga csinálta zsal...:)

szerintem mindketten hazudtok...
Dynamic
A félreértések elkerülése végett, úgy értettem, hogy lehet, hogy eredetileg õk is szedték valahonnan, de lenti idézetek összesége egy számukból van.
ghost cb
Elsõ kézbõl tudod? Mert én igen, hogy nem az.

Dynamic
de
Stann
De ötletes! Biztos majd csomóan viszik majd a SW-õrült gyerekeit!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

Bandew
szánalmas

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hyyb
ghost cb
Ez nem Belga.

lál !!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]