Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:DDDDD A hónap poénja vazze!!!!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nocsak noris vagyok es azota hasnalom a kozmodiszket amiot elcsesztem a hatam a totaldzimmel
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
"de kevéske igazán ütõs ötlete lehetett viszont Les Stewartnak, aki 1982-ben elkezdte legépelni a számokat, majd 1998-ig gépelt. Egytõl egymillióig írta le õket, betûkkel."
hát ez nem rekorder, hanem eccerüen NEMNORMAALIS!:D
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Mert jelenleg a flame&belga topicnak néz ki! :-P
VICCEKET AKAROK! :-D
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az 50 legbizarrabb Guinness-rekord
már nekem is megfordult a fejemben, hogy mi lenne akkor ha december 28-án romlana el alattam a lift.. :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
(azóta (kb 12 év) kb 1x ettem ilyen helyen :o) )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ügyes húzás! :)\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

shit happens
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
* Quits: crag-- ([email protected]) (Dead girls dont say no)
* Quits: KiM ([email protected]) (going for a walk :p)
<@ShowDowN> that is sick
<@ShowDowN> we should ban him next time he comes in
<@nekro> yeah, who the hell goes for walks
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
- Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék:
- Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Hö???
ad.2 Fingom nem volt, hogy a Tokio nevû illetõ a Belga egyik embere.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A "kurva szádat toszódj meg" c. nótához még én is hozzáfuzném azt, hogy az szerintem sem Pepi terméke, ugyanis én olyan 2000 környékén hallottam azt a számot, XM formátumban terjedt, és 20firgb.xm volt a fájl neve. Ez ugye vmilyen tracker progiban készült, én már nem tudom, melyik progi használja ezt a formátumot, mindenesetre az instrumentek helyén az alábbi szöveg olvasható:
01: mAdE bY TmT team
02: zaK: Shade/TmT/iCT
03: thx to DosE/TmT and
04: JusT/TmT for help'in:)
05: Voice credits:
06: most by DrM/TmT,
07: some by rAsCy, Szabo
08: CsAb and Shade.
09: -=-=-
10: MeSsAgE for yA:
11: KURVA SZADAT,
12: TOSZODJ MEG!
13:
14: important note
15: the most tune Made at
16: FiRG-HERING party.
17: the only problem was
18: that there had been
19: only 13 people.
20:
21: greets goes to all
22: TmT members and a
23: message to aTx/Shock
24: FucK you, Asshole!!!!
25: this was an T.M.T
26: production
27:
28: (c) 1996, The Mad Team
Tehát bizonyos Mad Team okolható eme mualkotás elkövetéséért :)
Akkor most tüntessük el végre a fehér foltokat!
A The Mad Team egy másodvonalbéli demócsapat volt 1995-96 környékén, aránylag jól ismertem oket. Az XM formátum a Fasttracker nevu modulzene-szerkeszto formátuma volt, illetve még most is az. A fenti notelist-ben szereplo készítoket pedig nagyrészt személyesen is ismerem.
A Firg-Hering néven emlegetett party neve valójában Firgering volt, régi scene arcok esetleg vágják a név eredetét. Ez a szó a Firg névre utal - ez egy egykor igen népszeru és nagyon elborult fake csapat volt - és ezt vonták össze a világ egyik legnagyobb demópartyjának, a norvég The Gathering-nek a nevével. Az eredményül kapott Firgering egyébként egy igen kis létszámú buli volt, a Firg hülyeségeihez méltóan szuperkomolytalan szervezéssel, hiszen maga a party is csak poén volt. Például a compo-k eredményét már két héttel a party elott közölték.
A szöveg végén emlegetett ATX annak idején egy aránylag ismert zenész volt, akit ilyen minoségében nyugodtan sorolhatunk a magyar scene legtehetségesebbjei közé, emberileg azonban kevés tisztelnivalót mutatott fel. Gyakran kapott ilyen és ehhez hasonló üzeneteket máskor is. Történetesen egyébként o volt a Firg vezetoje is TaRR néven.
FORRÁS: www.blog.tomcatpolo.hu
Nos, ez ügyben magát Secretman-t kérdeztem meg, és határozott nemmel felelt. Mondjuk meg is lepõdtem volna, ha így van, mert ha a Belga tagjai közül egy is demoscener lett volna korábban, azt tudnám...."
http://blog.tomcatpolo.hu/index.html?loadpage=http://blog.tomcatpolo.hu/blog/level/20040708.html
"The trees move. Do you not see it?"
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
ez a Kurvaszádattoszódhmeg és azt nem a BElga csinálta zsal...:)

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]