41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#38755 Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa ééw aedh -
Verseghy #38754 Chuck Norris ugyanoda csapkod, nem szarozik..:D -
#38753 #38738, ráadásul betűre pontos, tehát copypaste, vagy pont ugyanoda esett a fejed a billentyűzeten. -
dimmu20 #38752 Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa ééw aedh -
#38751 Két hegymászó kalandozik a Himaláján, mikor egyikük egy szakadékba esik. A társa utánakiált:
- Nem ütötted meg magad ?
- Nem.
- Kezed, lábad nem tört el ?
- Nem.
- Akkor gyere, mássz ki, menjünk tovább !
- Nem tudok, még nem értem az aljára. -
#38750 Egyszer volt, régen volt, a Mikulás karácsony előtt észrevette, hogy a 4 manósegédje megbetegedett. De a segédmanók nem tudtak olyan gyorsan csomagolni, mint az igazi manók. A sok baj közepette Mikulásné bejelentette, hogy az édesanyja velük fogja tölteni a Karácsonyt.
Szegény meggyötört Mikulás ennek hallatán kiment a szánhoz, de szomorúan vette tudomásul, hogy az 5 rénszarvasból 3 vemhes, 2 meg ismeretlen helyre távozott a kerítésen átugorva. Ezek után a teljesen összetört Mikulás bement a házába, hogy igyon egy kis pálinkát, de azt látta, hogy a segédmanók már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a kezében tartott poharat összetörte. Mikor össze akarta söpörni a szilánkokat, rájött, hogy az egerek régen megették a seprűt.
Ekkor csöngettek, és a lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy angyalka állt, kezében karácsonyfával.
Az angyalka így szólt:
- Hát nem csodálatos a mai nap?
Így alakult ki az a szokás, hogy a karácsonyfa csúcsára angyalkát húznak... -
#38749 chuck norris vezetékes telefonról facebookozik
vissza hívja a rejtett számot
meg ilyen régi általános lehetetlenségek... -
#38748 chuck noris egyszer eldobot egy granatot es 20ember meghalt....aztan felrobbant a granat. -
#38747 ezeket nem tudom megúnni :) -
#38746 - Apa, te hiszel a szellemekben?
- Nem, fiam. Nincsenek szellemek.
- De a szobalány azt mondta léteznek!
- Fiam, pakolj!
- Miért? O.o
- NINCS SZOBALÁNYUNK! -
#38745 A bróker egyik este későn ér haza. A felesége ráförmed:
- Hol a pokolban voltál?
- Tetováltatni.
- Tetováltatni! – szörnyülködik az asszony. – Milyen tetoválást csináltattál?
- Egy tízezrest tetováltattam a cerkámra – feleli büszkén a férj.
... - Hogy az ördögbe jutott ez eszedbe? – csóválja a fejét a nő hitetlenkedve. – Mi a fenének tetováltat egy bróker tízezrest a farkára?
- Hát, először is szeretem látni, ahogyan nő a kontóm. Másodszor, szívesen eljátszogatom a pénzemmel. Harmadszor, szeretem a markomban tartani a vagyonomat. Végül pedig vásárlás helyett itthon maradhatsz; és annyiszor verhetsz el tíz rongyot, ahányszor csak akarsz! -
#38744 Nem akadály, Chuck Norris becsönget még akkoris ha nincs csöngöd -
#38743 Nincs is csengőtök. -
Freeda Krueger #38742 Pedig teljesen igazad van.Én sem hiszem hogy Chuck Norris különleges lenne bármiben.
Mennem kell, csöngetnek. -
Borg #38741 Azt tudtad, hogy egyszer hazakísért egy hajléktalant? -
#38740 Maggi reklám :
- gecis a szád..
- én úgy mondom: ondóósz -
Tsol #38739 -
#38738 Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa ééw ae -
#38737 Egy nő tolja a babakocsit, út közben megszólítja egy férfi.
- Szopik még?
- Igen.
- És a baba? -
#38736 Modern karácsonyi dallamok:
Hull a pelyhes fehér hó, Jöjj el végre sószóró! A nyári gumi már nem jó, Elakadt a télapó! Van zsákodban minden jó: ... I-Phone, X-box, Nintendo! Hogyha drágul a svájci frank, Vihet mindent el a bank... Kiskarácsony, nagyker áron Átcímkézték a kalácsom, Színes tévé részletekre, Behajtó jön kéthetente... Csengőszó, csengőszó, itt a behajtó! Kuss legyen és bezárva az ablak és ajtó... Jajj, de szép a karácsonyfa, Zárlatos az egyik gyertya, Megoldást nyújt minden bajban, Műfenyőfa, made in China
:DDDDD -
#38735 Szőke a trolin. Egy egyszer csak megcsörren a telefonja.
A szőke elkezdi keresni, a zsebében, a táskájában - nem találja. Majd ráeszmél:
- A francba! A melóban felejtettem! -
#38734 egy kis Stohl Buci feeling :)
-
arszak #38733 Találtam a napokban egy tök kreatív videót. Legalábbis nekem tetszett. Itt a linkje: http://indavideo.hu/video/Planking_LOL_ -
#38732 'sztarohatt :) -
#38731 Ezzel talán érthetőbb, de az se rossz :) -
HUmanHunter #38730 :) -
#38729 Ha lopnál 1,2 milliárd forintot akkor hol bújnál el??
- A parlamentben, ahol a többiek is... -
#38728 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt holnap előadom a kollégáknak XD -
#38727 :) -
#38726 http://www.youtube.com/watch?v=McPYzRWDgus -
#38725 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Last Christmas = múlt karácsonykor
I gave you = neked adtam
MAHART = Magyar Hajózási RT. -
#38724 Nem értem... -
Tsol #38723 :| -
HUmanHunter #38722 -
#38721 Hogy van angolul, hogy múlt karácsonykor neked adtam a Magyar Hajózási Részvénytársaságot?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Last Christmas I gave you MAHART -
#38720 Vak ember elmegy a sajtüzlet mellett:
- Hát szervusztok lányok! -
#38719 A Diák felhívja éjfélkor a Tanárát
-Alszik?
-Igen? Miért??
-Mert én még TANULOK TE KÖCSÖG!! -
#38718 Három pár reggelizik egy szálloda éttermében: egy fiatal, egy középkorú és egy idős házaspár.
A legfiatalabb feleség azt mondja a férjének:
- Ideadnád a cukrot, cukorfalatom?
A középkorú:
- Ideadnád a mézet, édesem?
A legidősebb pedig:
- Ideadnád a szalonnát, te disznó? -
#38717 Egy rendőr és két disznót fellőnek a világűrbe:
- Disznó 1, disznó 1, jelentkezz!
- Itt disznó 1.
- Ismertesse a feladatát!
- 1-tól 15-ig a gombokat kezelni!
- Helyes. Disznó 2, disznó 2, jelentkezz!
- Itt disznó 2.
- 16-tól 30-ig a gombokat kezelni!
- Oké! Rendőr, rendőr, jelentkezz!
- Itt a rendőr.
- Gombokhoz nem nyúlni, a disznóknak naponta háromszor enni adni. -
#38716 A tyúk és a tojás ül az pszichológiai rendelő várótermében.
Nyílik az ajtó, kijön az asszisztensnő, rájuk néz.
- Melyikük volt előbb?
- … elmész te a pi...ba.......!"