41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Grenzjager
    Az idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!"
    Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
    - 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
    Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
    - Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz?
    - Fogadésokból - felelte az asszony.
    - Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
    - Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az Ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy.
    - Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
    - Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
    - Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
    - Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
    - Természetesen - felelte az elégedett elnök.
    Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
    Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
    - 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
    Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
    - Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
    Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
    - Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök.
    - Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.
  • ressy14
  • Aquir
  • Fletley9
    Diszkóban egy srác leszólít egy csajt:
    - Megiszunk valamit?
    - Köszi, de nem kérek semmit. - válaszolja a csaj.
    Erre a fiú átváltozik úttá, mire a lány felkiált:
    - Nahát, elutasítottam!
  • Grenzjager
    román a székelynek:
    - Figyu, van pálinkám! 38 fokos!
    Mire a Székely:
    - Neked lázad van öcsi, nem pálinkád...
  • sovatalevi
    A kis cigánygyerek öltözködik. Megkérdezi az apját:
    - Apa, melyik a gatya eleje?
    - Mondtam már te kis taknyos: sárga elöl, barna hátul.

• Frozen Whispers
    Egy fiatal fiú megkérdezi az apját:
    - Mondd apu, elfogadható az, hogy mikor mi fiúk összejövünk mindig megvitatjuk a különböző méretű és alakú női melleket?
    - Természetesen fiam, ez teljesen normális. A női mellek nagyon is különbözőek, a nők korának megfelelően. A húszéveseké olyan mint egy dinnye, kerek és kemény. A harminc és negyvenéveseké olyan mint egy körte, még mindig szép, de már lóg egy ...kicsit. Ötven év után már olyan mint egy hagyma.
    - Hagyma?
    - Igen, ha csak ránézel, sírnod kell !
    A fú nővére erre megkérdezi az anyját:
    - Anyu, hányféle pénisz van?
    A mama boldog, hogy végre lehetősége van kifejteni az álláspontját a témáról:
    - A férfiak ugyancsak három fázison mennek keresztül. A húszéveseké olyan mint egy tölgy, kemény és hatalmas. A harminc és negyveneseké olyan mint a nyírfa, hajlékony de még mindig megbízható.
    Ötvenen felül olyan mint a karácsonyfa.
    - Karácsonyfa?
    - Igen, ki van száradva és a diók rajta már csak dísznek vannak.

Lány az apjának:
    - Apa, egy srác olyat mondott, amit nem értek. Azt mondta, hogy szép a szélvédőm, gyönyörű a csomagtartóm és a futóművem, jó a kasztnim és kifogástalanok az ütközőim. Ez mit jelent?
    - Mond meg neki, hogy még garanciális vagy, és ha fel meri emelni a motorháztetődet, lerúgom a kipufogóját!

- Ede bácsi,nem csinált még hibát életében?
    - De csak egyszer, mikor az ajtót nyitva hagytam, majdnem meghaltam.
    - Autója ajtaját?
    - Nem, nem. A tengeralattjáróét.

Doki a sorozáson:
    - Tolja le a nadrágját és hajoljon előre!
    - Dohányzik?
    Újonc:
    -Miért, kormos?
  • v43 001
    xDDDD
  • makadu
  • GhostRider1 #39349
    helyesírás FAIL
  • makadu
  • mcmoha
    Ujabban a Red Bull tartalma nem más, mint Chuck Norris vizelete.
  • RiCSi1234
    2. EPIC :DDDD
  • Frozen Whispers
    A traktoros mellé a piroslámpánál beáll egy sportkocsis. Majd a tata fejébe röhög. Azt mondja a tata:
    - Na gyorsuljunk kistojás!!!
    A sportkocsis könnyen veszi, és döngetni kezdi a motort. Zöldre vált a lámpa. Már 150km/h-val megy. Hátranéz ott a traktoros a nyomában. Felrakja negyedikbe majd ötödikbe 220km/h, hátranéz még mindig ott a traktoros. Hatodik végsebességen 260km/h hátranéz, lassan utoléri a traktoros. Már mellete van erre odaszól a sportkocsis csávó:
    - Mi van ezzel a traktorral öreg?
    Öreg tata:
    - Nem veszi azt a k***a kettest...

Amerikában kirándul a trabantos, de elromlik az autója.
    Beviszi egy szervizbe.
    A szerelő megnézi, és azt mondja, jöjjön vissza másnap, addigra készen lesz.
    Úgy is történik. A trabantos beül, hogy kipróbálja.
    Ahogy elfordítja az indítókulcsot, a trabi visító füstölgő kerekekkel, száznyolcvannal elhúz vagy két kilométert, leblokkol, majd ugyanilyen módon hátrafelé is végrehajtja a produkciót.
    ... A sofőr elképedve száll ki, és odafordul a szerelőhöz:
    - Hu! Ez szuper lett, csak azt nem értem, miért megy egyszer előre, aztán meg ugyanannyit hátra?
    A szerelő felnyitja a motorháztetőt, majd fejet vakarva megszólal:
    - Elnézést uram, de csak egy Buick ablaktörlőmotort tudtam beletenni.

Egy autós emelt hangon azt mondja a kutasnak:
    - Árulja el nekem, hogy miért tartják zárva a vécét? Csak nem attól félnek hogy valaki kitakarítja?
  • MR ME
  • tutituti
  • vafeN
    - Te miért rejszolsz a cintányérra? - Mert nem akartam nagydobra verni
  • Aquir
    ott abortuszt, de csak simán elvégzik
  • lord nihilus
    és az abortuszklinikán?:(
  • Aquir
    - Mit játszanak a szülőszobán?
    - Vetélkedőt.

• Grenzjager
    Rendőrfőnök:
    – Holnap szépen öltözzenek fel, megyünk a Figaró házasságára.
    Másnap a rendőrök kiöltözve megjelennek, csokrokkal, tortával. A főnök ordít rájuk:
    – Barmok, operára megyünk, nem lakodalomba.
    Az egyik közlegény megszólal:
    – Most maga a Jani, de a múltkor ki jött gumicsizmában, pecabottal a Hattyúk tavára?
  • Grenzjager
    A cigány elmegy az orvoshoz és panaszkodik, hogy az asszony nem akarja
    bekapni a farkát. Az orvos azt tanácsolja neki, hogy kenje be csokoládéval.
    Két hét múlva visszamegy a cigány az orvoshoz, aki megkérdezi, hogy
    változott-e a helyzet.
    A cigány: Doktor úr, a feleségem bekapná, de nem fér oda a gyerekektől!
  • harcu
    Ez mondjuk Hirosimára v. Nagaszakira értelmezhető vicc, nem Csernobilra.
  • qetuol
    jaaj ez jó :D volt itt egy hasonló csak nem jut eszembe :(((
  • Dante73
    Ügyvéd beszámol az előzetesben ülő védencének:
    - Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
    - A rosszat, ügyvéd úr.
    - Sajnos, a laboreredmény szerint a maga vére megegyezik a gyilkosság helyszínén talált vérmintával.
    - És mi a jó hír?
    - Alacsony a koleszterinszintje.
  • CigányaCalver
    Mit énekelnek Csernobilban a kisiskolások?
    Jött egy felhő és leszállt közénk....
  • fixon
    Nyuszika megy az erdőben, egyszer csak talál az út mellett 1 méter előnyt. “Milyen jó lesz ez, ha majd kerget a róka.” – gondolja. Felveszi, hogy hazavigye. Megy tovább, egyszer csak meglát egy fának támasztva 2 méter előnyt. “Hát ez király! Ha kerget a róka már 3 méter előnyöm lesz” – gondolja. Sétál hazafelé, cipeli az előnyöket egyszer csak előtte az úton keresztben fekszik 3 méter előny.” Azta! Már 6 méter előnyöm lesz a rókával szemben.” Ezt is felveszi. Hazaér, és elkezdi becipelni a házába az előnyöket. Beviszi az 1 méterest, neki támasztja a falnak, majd beviszi a 2 méter előnyt. Azonban a 3 méteres sehogy sem akar beférni az ajtón, mire felkiált:
    - A fenébe! Behozhatatlan előnyre tettem szert!
  • Blum
    :DDDDD
  • El Protector
    - Mama, azt mondták nekem az iskolában, hogy sokat hazudok
    - De Pistike, te nem is jársz iskolába
  • gazgoblin
  • Szabi84
    fúúú:D
  • vzajcev
  • Borg
    Egy vidéki paraszt bácsi UFO-t lát. A TV interjút készít vele:
    - Mondja el bácsikám, hogy mit látott?
    - Ááh, nem értek én a beszédhez!
    - Ugyan már! Mondja el, mi történt!
    - Jaj, hát, tényleg nem bírok én a szavakkal!
    - Csak röviden, tömören.
    - No, éjjel mentem kint a mezőn, kibaszott sötét volt, oszt he, hú, mi a kurva anyja, aztán megint kibaszott sötét vót!
  • RiCSi1234
    -Hogy hívják a csendes szuperhőst??
    -Hihetetlenül Hulk!

xD
  • Borg
    Most ilyen nap van?:)

Akkor:

- Mi lesz ha keresztezed a négert a polippal?
    - Senki se tudja, de kurva gyorsan fogja szedni a gyapotot!
  • tutituti
    :DDD
    +t érdemel!
  • madmanic
    -mi a különbség a néger és a téli gumi között?

-a gumi nem kezd el énekelni ha felrakod rá a láncot..
  • lord nihilus
    racism is FUN :DDDDDDDDDDDDDDDDd
  • MR ME
    :DDD
  • NagyiBMX
    -Mi a különbség a zsidó és a cserkész között?
    -A cserkész haza jön a táborból.