41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Grenzjager #39398 Az arab gyerek kérdezi az apját:
- apu mi az a lúdtalp?
- Nem tudom kisfiam, kérdezd meg a libától!
-Ali bá, mi az a lúdtalp? -
#39397 Férj ül a fotelben, sörözik, hazajön a felesége, benéz a hűtőbe, meglát egy kicsi, zöld valamit.
Megkérdezi a férjétől:
- Ez meg micsoda?
- Afrikai szopóbéka.
- Mi a fenét csináljak én ezzel?
- Tanítsd meg főzni, aztán aztán takarodj a picsába! -
Grenzjager #39396 A 100 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. A doki megvizsgálja, és így szól: - Józsi bácsi, úgy látom, nagyszerű egészségnek örvend. Lelkileg is minden rendben? Jár-e még templomba? És milyen a viszonya Istennel? - Jól vagyok, köszönöm. Istennel pedig nagyszerű kapcsolatom van. Képzelje, doktor úr, minden éjjel, amikor kimegyek a fürdőszobába, az Úr még fel is kapcsolja nekem a lámpát, és amikor visszamegyek az ágyamba, akkor meg leoltja. Meghökken ezen az orvos, és délután felkeresi az öreg feleségét: - Azért jöttem, hogy elmondjam, Józsi bácsi fizikailag teljesen egészséges, de amikor beszélgettünk, valami furcsát mondott Istenről. Igaz az, hogy éjjel, amikor kimegy a WC-re, felgyullad a fény, aztán meg kialszik? A néni felsóhajt: - Jaj, Istenem, már megint a hűtőszekrénybe pisilt! -
makadu #39395 A rendőr elhatározza, hogy lékből akar horgászni, neki is kezd a
csákánnyal.
Egyszer csak felültol megszólal egy hang:
- Nincs a jég alatt hal.
De a rendőr csak csákányoz tovább, mire a hang másodszor is
megszólal:
- Mondom, hogy nincs a jég alatt hal!
A rendőrt nem érdekli a hang, o csak szorgalmasan csákányoz
tovább.
-Hidd már el cimbora, hogy a jég alatt nincsen hal!
Mire a rendőr:
- Ki vagy te, hogy beleszólsz? Én rendőr vagyok!!!!
- Én meg a műjégpálya hangosbemondója
-
#39394 Három férfi utazik autóval. Balesetet szenvednek, mindhárman meghalnak.
A mennyországban Szent Péter fogadja őket:
- Mielőtt eldöntenénk hova kerüljetek, mondjátok el, mit szeretnétek, mit mondjanak az emberek a temetéseteken.
Az első válasz:
Azt szeretném, ha az emberek azt mondanák: jó férj, jó apa, jó orvos volt.
A második:
- Én azt szeretném, ha azt mondanák: jó férj, jó apa, jó tanár volt.
A harmadik válasz:
- Én meg azt szeretném, ha azt mondanák: ,,Nézzétek! Megmozdult!" -
#39393 - Mivel lepte meg Zsoltifiú Mikit?
- ???
- Egy ravasz húzással.
....
- Volt még 1 viccem Mikiről..De lelőtték.. -
Garga Pitic #39392 Gyorsan tedd át múlt időbe, mielőtt a nyeltannácik belekötnek!
-
#39391 :'D -
lord nihilus #39390 :( -
#39389 Nyuszika sétál az erdőben amikor találkozik egy aggyal és megkérdezi töle, hogy:
-Hé te agy! Van melled?
-Áááh nincsen.
Megy tovább a nyuszika amikor találkozik maggal. Őt is megkérdezi:
-Hé te mag! Van melled?
-Igen van.
-Adsz is?
-Igen tessék.
Ebböl mi a tanulság? Az hogy: Agy helyett mag ad mellet. -
Grenzjager #39388 ááááÁÁÁ -
Tsol #39387 Hát ez tényleg "sötét, beteg és képtelen". -
Pares #39386 Nos a következő történet nem igazán vicc, de annyira sötét, beteg és képtelen az egész, hogy fél órán keresztül röhögtem rajta:
Egy nap Ádám elment a parkba íjazna. Miközben lőtte ki a második nyílvesszőt, kifutott elé egy kisgyerek, melyet véletlenül eltalált vele. A gyerek meghalt.
Ádám nagy bánatában a tóparton gondolkodott, mit is tegyen? Végül úgy döntött, Istenhez fordul segítségért, mivel úgy gondolta, senki más nem fogja őt megérteni. Így szólt istenhez: Kérlek Istenem, segíts meg, nem tudom mit tegyek, senki sem érthetne meg, mondd mit cselekedjek.
Még az éjjel Ádám álmában megjelent Isten, s megadta neki a választ. Azonban a válasz örökre titok maradt, mert Ádám többé nem kelt fel.
Lehet neki ez jobb is lesz így, mivel a túlvilágon bűnei miatt nem fogja őt senki leszidni, utálni!
Ami tovább tetézi az egészet az az, hogy ezt a kistesóm nyolcadikos barátnői írták, HITTANÓRÁRA.
-
#39385 Szülészeti klinikán a váróterem ajtaja kicsapódik.
- Uram magának fia született!
- És... milyen?
- Olyan mint a kullancs!
- Olyan pici?
- Nem, beszakadt a feje! -
#39384 Az eltűnt repülőgép után kutató expedíció a hegyek között végre megtalálja a lezuhant gépet. Ahogy elkezdik felkutatni a környéket, hamarosan egy túlélőre bukkannak, aki a hóba ásott kis lyukban kuporog, egy csontot szopogatva. Amikor észreveszi a mentőket, örömmel ugrik fel, és szalad feléjük. Az expedíció vezetője megdöbbenve látja, hogy az ember által szopogatott csont egy emberi lábszárcsont. A túlélő észreveszi a döbbenetet, és elkezd mentegetőzni:
- Nézzék, mindenki meghalt a zuhanáskor, nekem meg nem volt mit ennem. Nem ítélhetnek ezért el, az életösztön nagyon erős!
- De uram, a repülőgép még csak 4 órája zuhant le! -
#39383 -
#39382 szerintem topikot tévesztettél! -
makadu #39381 -
#39380 -
#39379 Nyuszika és a pocok sétál az erdőben. Egyszer csak egy olyan részhez érnek, ahol le van taposva a fű, és a nyuszika elkezd sírni.
- Mi a baj? Miért sírsz?
- Mert itt erőszakolt meg először a medve.
Mennek tovább, és még egy olyan részhez érnek. A nyuszika megint elkezd sírni. Megkérdezi a pocok:
- Már megint miért sírsz?
- Itt erőszakolt meg másodszor a medve.
Mennek tovább, a nyuszika megint elkezd sírni, és a pocok megint megkérdezi, hogy miért sír.
- Itt erőszakolt meg harmadszor a medve.
Végül egy olyan helyhez érnek, ahol ki van tépkedve a fű, a bokrok, a fák ki vannak csavarva. A nyuszika rettentően röhögni kezd. Mire a pocok:
- Most meg miért nevetsz?
- Itt mondtam meg a medvének, hogy AIDS-es vagyok! -
Borg #39378 Dévényi Tibi Bácsi kifogja az aranyhalat.
Egy darabig nézik egymást, aztán megszólal a hal:
- 'Oszt ilyenkor mi a fasz van??? -
#39377 - Miért szeretik az olasz férfiak a bajuszt?
- ???
- Mert így jobban hasonlítanak az anyjukhoz! -
#39376 nem százas a faszi, többi videón még gyogyósabb -
Grenzjager #39375 annyi KELL ES!! -
#39374 Egy csávó bekattan az LSD-től és beront a fogorvoshoz.
- Azt hiszem molylepke vagyok!
- Uram én fogorvos vagyok, nem tudok segíteni, talán forduljon egy pszichiáterhez!
- Tudom, csak a fényre jöttem be. -
Azt mondja a szekelynek a fia:
-Edesapam tudja maga hogy mi az a kissebseg?
-Nem fiam.Mi az?
-Hat hogy egy szekelyre jut 5 roman.
A szekely megpodri a bajszat es azt mondja:
-Hat fiam annyi kell is!
-
makadu #39372 -
Grenzjager #39371 An Arab was interviewed at the US Embassy.
Consul : What is your name?
Arab : Abdul Aziz
Consul: Sex?
Arab : Six to ten times a week
Consul: I mean, male or female?
Arab : Both male and female sometimes camels
Consul: Holy cow!
Arab : Yes, cows and dogs too
Consul: Man,......... isn' t it hostile?
Arab :Horse style, dog style, any style
Consul: Oh dear!
Arab : Deer No, hole too high, run too fast! -
#39370 A rendőrség elkapja azt a roma betörőt, aki 10 millió készpénzt és hasonló értékű ékszert lopott el.
Hiába faggatják, csak cigányul beszél, ezért hívatják a szintén roma Lakatos őrmestert, hogy fordítson:
- Hová dugtad a zsákmányt?
A rab válaszol, a tolmács fordít:
- Nem mondom meg!
Erre a kihallgatást irányító rendőr előveszi a pisztolyát, csőre tölti és a bűnözőre fogja:
- Lakatos őrmester, mondja meg neki, hogy ha nem árulja el, hová dugta a zsákmányt, lelövöm!
A tolmács fordít a rab beijed:
- Az országúton, az ötvenes kilométerkő mögé ástam el.
Tolmács:
- Azt mondja, nem fél a haláltól... -
Grenzjager #39369 Feleség:- drágám, nagyon latszik, hogy magamra szedtem néhány kilót?
Férj: - lehetek teljesen őszinte?
Feleség: - persze
Férj:- biztos nincs harag?
Feleség:- nincs
Férj:- megdugtam a húgodat! -
Grenzjager #39368 Béla egész nap bűnösnek érezte magát, egyszerűen nem tudta magát
túltenni a történteken, és nem tudott másra gondolni, a bűntudat és a
szégyen elviselhetetlen volt számára, és két hang viaskodott benne.
Az egyik szerint:
- Béla, ne aggódj emiatt, nem te vagy az első orvos, aki lefeküdt a
betegével és nem te leszel az utolsó sem. Különben is egyedülálló
fiatalember vagy, ne problémázz ezen. - így az egyik hang.
Mire a másik hang, kérlelhetetlenül zökkentette vissza a valóságba:
- Béla, Te állatorvos vagy, b+! -
#39367 Ha jókat akartok nevetni könyvvel a kezetekben, ajánlom a Vicces hajók címűt... :-DDD -
klöckner #39366 Ha jókat akartok nevetni könyvvel a kezetekben, ajánlom a Nevető fejfák címűt. Marhajó -
#39365 -
Grenzjager #39364 Székely gyerekek az iskolaudvaron.
- Áron! Van házid?
- Igen! Töltsek? -
#39363 Lamborghini-Forum: 305 km/h-nál szélzaj, tovább nem tudom!
Audi A8-Forum: Hol tudom a Rolexemet megjavíttatni?
Fiat-Forum: Hallo? Én vagyok itt az egyetlen?
Mercedes C-Klasse-Forum: A Mercedesem vasárnap Brötchenholen-nál vizes lett - Mit tegyek?
MX-5-Forum: Egy tuskó ferdeszemű egy Touareggel átment az autómon !
VW Touareg-Forum: beszorult egy MX-5 kaszni alá. Hogy tudnám azt onnan kiszedni?
Renault-Forum: Eladom a bérletemet - az autó előbb jött vissza a szervízből, mint vártam.
Porsche-Cayenne-Forum: A fogyasztás 32 l/100km alatt van. Rossz lehet a befecskendezés?
Smart-Forum: Motorbicikli motor beépíttetett: Végre elég teljesítmény!
Mustang-Forum: Egy Civic-es hülye megpróbált ma megelőzni.
Honda Accord-Forum:Anyukám nekem adta az autóját. Keresek olcsó 18"-os felniket.
VW Bora-Forum: Szomorú vagyok! Mindenki egy csomagtartós Golf-nak tartja.
Lexus-Forum: Hol kapok VW stílusú hátsó lámpákat?
Toyota Corolla E10-Forum: Elvagyok keseredve az E10-em minősége miatt, 270.000km alatt a kilométeróra lapja valahogy összekarcolódott !
Viper-Forum: Smart a szívórendszerben! Hogy tudnám onnan kiszedni?
Seat Marbella-Forum: Ma tudtam tartani a tempót egy teherautóval!
BMW 3er E36-Forum:Hol lenni legjobb zsíros fasza dörner városban?
Trabbi-Forum: Mercinél volt, bedobtunk egy új motort, most megy, nem megy, megy, nem megy....
(egyszer javítva): Hívás a Mercedes Benz-től: Ön egy ablaktörlőmotort épített be, kapcsolja az intervallumkapcsolót folyamatosra...
Hummer-Forum: Megsérült ma a lökhárítóm. 14 sebesült, 2 halott. Muszáj nekem a fekete lakkot a kereskedésben megvennem?? 25 kilométerre van. Az 35Euro benzinpénz!
MB 190D-Forum: Kérdés - beszél valaki szulahéliül?
Yugo -Forum: a tiétek mikor működött utoljára?
Honda Civic CRX-Forum: A szomszéd kutyája a kipufogócsőben alszik. Attól még indítózhatok??
Toyota-Forum: Na 300.000 km letudva, mikor megy ez tönkre?
Polo-Forum: Végre 6cm-rel alacsonyabb, de most meg nem érem fel a mikrofont a McDrive -ban
Ferrari-Forum: Ötleteket keresek kolumbiai társasutazáshoz. Gyorsan akarok be majd kijutni.
Porsche-Forum: Van egy lemezem - megéri beszámíttatni az árba, vagy inkább magam adjam el az autó?
Lancia-Forum: Van élet a szervízen kívül is?
BMW 7er-Forum: Segítség! Elprogramoztam! Hogyan nyílik ki újra a hamutartó?
Mercedes S-Klasse-Forum: - Keresek elfogadható második autót ködös időre
DeLorean Forum: Visszajöttem és sürgősen szükségem volna egy hengerfejtömítésre vagy egy fluxuskondenzátorra. Kérlek segíts - 1985 ből vagyok
Toyota Prius Forum: Az autónkhoz "AAA" vagy "AA" elemek valók?
Subaru WRX Forum: Utálom a zsarukat. Beídéztek, mert driffteltem a mélygarázsban.
Ford Forum: Segitség! Már mindent felújítottam, de mégsem indul be.
Dodge Viper Forum: Amikor először gázt adtam, nagyon megijedtem. Hogy lehet a pisi foltot a bőrkárpitból kiszedni?
Smart-Forum: Néha a lámpánál elindulási problémáim vannak. Mi lehet az oka?
válasz A: Nem áll mögötted egy Viper, járó hűtőventillátorral? Várd meg amíg a ventillátor kikapcsol. Akkor elindul a Smart.
válasz B: Egy rágógumi ragadt az útra? Sperhaknit fogni és felvakarni. Akkor elindul a Smart.
válasz C: Egész elölre álltál a lámpánál? A fehér záróvonal túl magas. Tolasd át magad egy Viper-rel a vonalon,aztán már megy a Smart. -
#39362 A nagyságos asszony kocsikázásra készül, de olyan szerencsétlenül száll fel a lovaskocsira, hogy hanyatt esik, és a szoknyája a nyakába borul. Mondja a kocsisnak:
- Látja, Jóska, mekkora pechem van!
Erre a kocsis:
- Látom én, csak mi ezt itt vidéken p*nának hívjuk! -
makadu #39361 -
#39360 A leprást és az elmebeteget a dutyiban egy cellába zárják. Első nap lerohad a leprás keze, megfogja, kidobja az ablakon. Másnap a lába rohad le, azt is kidobja a rácsok között, és így megy ez napról napra. Egyszercsak megszólal az elmebeteg:
- Mi van leprás, szökünk, szökünk? -
Tsol #39359