Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
szerintem emiatt amúgy: #38880
hungaro
épp ezt a kérdést akartam feltenni Én is! Engem figyelmeztet igen.

Hivatás az Életért!

tigeroo
amúgy a chrome titeket is figyelmeztet elõször ha ebbe a topikba léptek be?
Szakadok még néha ma is ezen a kifinomult viccen:

Villanyszerelõ az intenzíven:
-Na emberek, nagy levegõt, kicseréljük a biztosítékokat!
😄
Szabi84
Haldoklik az öregember. Körülötte a bánatos család.
- Mi az utolsó kívánsága édesapám? - kérdezik a gyermekei.
- Úgy ennék egy kis szart! - válaszol a haldokló.
- Na, de édesapám... - méltatlankodnak a többiek, de hát az utolsó kívánság az szent, így kerítenek egy tál gõzölgõ szart.
- Jó? - kérdezi az öreg.
- Nem tudjuk! - jön a válasz.
- Akkor kóstoljátok meg!
Az utolsó kívánságot teljesíteni kell, így a gyerekek undorodva bár, de megkóstolják a szart.
- Na milyen volt? - kérdi a végén az öreg.
- Hát nem túl jó..!
- Akkor mégse kérem...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

RelakS
jaigen, amúgy is:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
épp ez a lényeg! Japán hónaljcirkálót megreszeled, sikít, ahogy a torkán kifér, mert nincs ekkora kolbászhoz szokva <#idiota>

highlander15
Hát ha neked a japánok fasza nagy...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

davidka003
Persze hogy jobban sikítanak, mert nincsenek hozzászokva a nagy farokhoz. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ja úgy más. A kis perverz. 😄
Ha jól emlékszem Relaks a japáncsaj topik házi gazdája. És õk sokkal hangosabban sikítanak mint az europiaiak.
Szóval bírja õ a decibeleket. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ne mond már hogy a füleidet nem irritálná. 😄 Egybõl visszaállna a farkad az alap állapotba...
Az úgy van, hogy:

Miért jó szûz lánnyal kefélni?
Mert még õszintén sikít!

😄DD
highlander15
Hát de hülye vagy :-D :-D :-D

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

RelakS
irritáció? Mert mikor megszorul, csak cipõkanállal tudod lepattintani? <#idiota>

De az a sikítás borzasztó és az irritáció amit el kell viselni, inkább a halál.
davidka003
De a 10 éves legalább õszintén sikít. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hé, nem akarom hogy 5 évig vagy 40 kancigány analizáljon. 😄
Meg az ilyen 10 éves kis lányok nem az esetem. 😄
Tudod egy nõ az hószúláb/vékony derék/széles csípõ. 😄😄😄 Az ilyen 14-16 évesek többsége meg olyan mintha vonalzóval lettek volna rajzolva. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

cement
ne finnyaskodj 😄DDDD

respect to the man in the ice cream van

Hallod, ez már a te problémád lenne. 😄D
Hallod, gondoltam rá. 😄 De szerintem kapnék érte 5 évet. 😞
14 éven felüliek csak nem írnak ilyesmiket.

Petka
Talán vannak akik még emlékeznek erre.

Hallod, ezek még azt is elhinnék hogy sexel tudnád átváltoztatni õket...nyert ügyed van mert akkor minden hétre jutna egy. 😛
whut? :S

Petka
im-net reloaded? 😄

lol
Lol, ez nem vicc:
Kb 1-2 éve egy másik fórumon írtam hogy vámpir vagyok. És azóta kb két hetente kapok egy emailt, hogy változtassam át õket. 😄
Mai levél:

"Szia juj én tudtam h léteztek jáj van fb vagy vami chet oldalad ugy könyebben tudnán beszélni de 1 fontos lehet veled találkozni? ha igen szeretnék veled te emberi vagy állati vérrel táplálkozol??
könyi válaszolj!!!!!!!!"

Dzsini
Ödön nõtlen volt, egyedül élt apjával, és a családi vállalkozásban dolgozott. Amikor megtudta, hogy beteg édesapjától egy vagyont fog örökölni, úgy döntött, hogy megnõsül, és feleségével együtt élvezi majd az életet. Egy fogadáson pillantotta meg a legszebb nõt, akit valaha is látott. Elállt a lélegzete.
-- Lehet, hogy átlagos férfinak tûnök -- vallotta be álmai asszonyának --, de néhány év múlva, amikor apám meghal, 65 millió euró örököse leszek.
A lenyûgözõ hír hallatán a fiatal szépség elkérte névjegyét, és három nap múlva a... mostohaanyja lett. Tanulság: a nõk sokkal jobb pénzügyi elemzõk a férfiaknál.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Petõfi Sándor 1848 március 16.-án bemegy a Pilvaxba:
- Egy pálinkát kérnék...
- Biztos vagy benne Sanyikám? Tegnap is mi lett belõle...

Calver
Petõfi Sándor 1848 március 16.-án teljesen szétcsúszva, másnaposan bemegy a Pilvaxba.
- Sanyikám! Egy abszintot?
- Hülyéskedsz? Tegnap is mi lett belõle...

"The trees move. Do you not see it?"

Hummer H2o

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tigeroo
ja, irigy a plebs... 😛
morcosqtya
Igen, a pontgyûjtõ füzetre 2990 Ft most a Tesco-ban a H2..
😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

highlander15
Most a Fila-láz helyett Hummer-láz lesz?

Aktualizáljuk kicsit a cseresznyézõst:

-Kimegyek a strandra.
-De hát február van!
-Jó, tudom: sál, sapka, Hummer...

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

morcosqtya
Hámmer van pénzünk fiam..

Kinek hiányzik a malév az égen , járjon hummerrel a jégen...😊

vagy mert beteg az elmém xD
v43 001
Én ezt úgy ismerem hogy:
- Apa, hova mész?
- Kimegyek a terepjárómmal a Balatonra.
- De miért?
- Hámmer!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

ps7a
- Apa miért mentél a jégre?
- Hummer’ jó!
XDDDDD

Menj át a Balaton jegén a túlpartra! Persze csak Hummersz..

qetuol
nekem már az elsõ vesszõ után folyékonyan ment bibibí

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

morcosqtya
Ügyesek vagytok. Te is meg az ismerõseid is.
A vicc szerzõjénél tudsz reklamálni. Az nem én vagyok.

3Z 4Z UZ3N37 4Z7 4 C3L7 5Z0LG4LJ4, H0GY B3B1Z0NY1754 M1LY3N C50D4L4705 D0LG0KR4 K3P35 4Z 3LM3. 3LK3P35Z70 D0LG0KR4! N3H3Z V0L7 3L05Z0R 3L0LV45N0D 3Z7, D3 M1R3 1D33R5Z 3HH3Z 4 50RH0Z, 4Z 3LM3D 4U70M471KU54N 3L 7UDJ4 0LV45N1. 4N3LKUL H0GY 60ND0LK0DN0D K3L3N3 R4J74. L3GY BU5ZK3! C54K K3V35 3MB3R K3P35 3L0LV45N1 3Z7. H4 7375Z377, 05ZD M3G M450KK4L 15! 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

mcmoha
Koszi.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dzsini
Itt van egy hír, amiben már sok motívum elõfordul, igaz még "csak" 26,8 fok van 28,6 helyett (egy kis fokozás a vicc oldaláról, a számok stimmelnek) , de a szöveg további része már nagyjából fedi a vicc szövegét - el tudom képzelni, hogy valahol itt alakulhatott ki, az MTI adta ki a hírt, tehát rengetegen átvették, és a hírben említett eredeti újságcikkben sem szerepel, viszont a szöveg már ott is elég pontos.

Bodzaforduló egyébként híres a nagy hidegeirõl, idén télen -32 fokot is mértek, valószínûleg emiatt került elõ újra a vicc. A polgármester szövegszerû nyilatkozatát (ha volt ilyen) 10 perc keresgéléssel nem találtam meg, könnyen lehet, hogy ezt már utólag költötték hozzá, alakították párbeszédes formába 😊
Elõfordulhat, hogy valamilyen televíziós- vagy rádióadásban megtörtént ilyesmi, és onnan indult, nem tudom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Ahogy az összes ilyen - lehet, hogy volt valóságalapja (utána lehetne menni, megtalálni az elsõ feljegyzést róla pl. újságokban, ilyesmi - könyvtári kutatómunkával, rádióarchívumok bújásával), de azóta ki lett színezve, át lett formálva, és most már vicc.

A mûsorszerkesztõ szakmai felkészültségét (esetleg hozzáállását) pedig jól mutatja, hogy egy ilyen szöveget hírként ad a mûsorvezetõ kezébe.

mcmoha
Ez egyebkent igaz tortenet, vagy eleve vicc? Ugyanis ma raggel a Kossuth radioban a musorvezeto csaj ugy adta elo mintha a mostani nagy hidegben a minap tortent volna.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AtomHeart
"Chuck Norris egy kézzel is tud tapsolni"

En is tudok es meg sok ismerosom, ez gyenge volt... <#lama>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos