Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Villanyszerelõ az intenzíven:
-Na emberek, nagy levegõt, kicseréljük a biztosítékokat!
- Mi az utolsó kívánsága édesapám? - kérdezik a gyermekei.
- Úgy ennék egy kis szart! - válaszol a haldokló.
- Na, de édesapám... - méltatlankodnak a többiek, de hát az utolsó kívánság az szent, így kerítenek egy tál gõzölgõ szart.
- Jó? - kérdezi az öreg.
- Nem tudjuk! - jön a válasz.
- Akkor kóstoljátok meg!
Az utolsó kívánságot teljesíteni kell, így a gyerekek undorodva bár, de megkóstolják a szart.
- Na milyen volt? - kérdi a végén az öreg.
- Hát nem túl jó..!
- Akkor mégse kérem...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szóval bírja õ a decibeleket. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Miért jó szûz lánnyal kefélni?
Mert még õszintén sikít!
😄DD
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meg az ilyen 10 éves kis lányok nem az esetem. 😄
Tudod egy nõ az hószúláb/vékony derék/széles csípõ. 😄😄😄 Az ilyen 14-16 évesek többsége meg olyan mintha vonalzóval lettek volna rajzolva. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
14 éven felüliek csak nem írnak ilyesmiket.
Kb 1-2 éve egy másik fórumon írtam hogy vámpir vagyok. És azóta kb két hetente kapok egy emailt, hogy változtassam át õket. 😄
Mai levél:
"Szia juj én tudtam h léteztek jáj van fb vagy vami chet oldalad ugy könyebben tudnán beszélni de 1 fontos lehet veled találkozni? ha igen szeretnék veled te emberi vagy állati vérrel táplálkozol??
könyi válaszolj!!!!!!!!"
-- Lehet, hogy átlagos férfinak tûnök -- vallotta be álmai asszonyának --, de néhány év múlva, amikor apám meghal, 65 millió euró örököse leszek.
A lenyûgözõ hír hallatán a fiatal szépség elkérte névjegyét, és három nap múlva a... mostohaanyja lett. Tanulság: a nõk sokkal jobb pénzügyi elemzõk a férfiaknál.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Egy pálinkát kérnék...
- Biztos vagy benne Sanyikám? Tegnap is mi lett belõle...
- Sanyikám! Egy abszintot?
- Hülyéskedsz? Tegnap is mi lett belõle...
"The trees move. Do you not see it?"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
-Kimegyek a strandra.
-De hát február van!
-Jó, tudom: sál, sapka, Hummer...
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
- Apa, hova mész?
- Kimegyek a terepjárómmal a Balatonra.
- De miért?
- Hámmer!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A vicc szerzõjénél tudsz reklamálni. Az nem én vagyok.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Bodzaforduló egyébként híres a nagy hidegeirõl, idén télen -32 fokot is mértek, valószínûleg emiatt került elõ újra a vicc. A polgármester szövegszerû nyilatkozatát (ha volt ilyen) 10 perc keresgéléssel nem találtam meg, könnyen lehet, hogy ezt már utólag költötték hozzá, alakították párbeszédes formába 😊
Elõfordulhat, hogy valamilyen televíziós- vagy rádióadásban megtörtént ilyesmi, és onnan indult, nem tudom.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A mûsorszerkesztõ szakmai felkészültségét (esetleg hozzáállását) pedig jól mutatja, hogy egy ilyen szöveget hírként ad a mûsorvezetõ kezébe.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"