Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#39193: faterom vadász, jártam énis tavalyig. szal mondjuk egy fácánt kizsigerelnék csukott szemmel most is. de pont hogy láttam elég szenvedést a szemekben, hallottam már tehenet sírni hetekig a borja után. jobban érzem magam így, ennyi. tiszteletben tartom a ti véleményeteket is, de nekem ezek az elveim ezzel az egésszel kapcsolatban. nekem az a furcsa ha valaki kurvanagy radikális állatvédõ de szemrebbenés nélkül eszik húst. mi furán nézünk a kutyaevõ japánokra, pedig õkis csak szokás miatt eszik meg. tiis csak azért néztek furcsán mert nem megszokott ez a látásmód. ez van, különbözõk vagyunk.
Szerinted az normális dolog, hogy valaki direkt éhezteti meg veri a kutyáját?
Nem, de nekem már azis állatkínzás ha normális helyen gyorsan megölik a szegény állatot.
btw vicct, ne puffogást.
"The trees move. Do you not see it?"
SQJ tudna errõl beszélni. Õ is ilyen nagy állatbarát.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mi az, négy lába van és mégis eldõl? Félbevágott pók.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Éppen ott ahol hagyták.
- Ez jó legyekhez?
- Nem hölgyem ez megöli õket.
"Hat órakor ébressz fel!"
Nyolckor felkel, a felesége párnáján cédula:
"Hat óra van. Kelj fel!"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
– Vetkõzz!
– De, szinte haza sem jöttél!
– Azt mondtam, vetkõzz!
Az asszony levetkõzik, a rendõr odaszól neki
– Menj a tükörhöz!
– A tükör elõtt akarod?
– Ne dumálj! Menj a tükörhöz!
A nõ odamegy, erre a rendõr
– Állj fejre és tedd szét a lábad!
– Hûha, ez milyen új figura?
– Hallgass már és tedd szét a lábadat!
Az asszony fejre áll, szétteszi a lábait, a rendõr
odadugja a fejét az asszony lába közé.
Néhány percig nézegeti magát a tükörben, aztán megszólal.
– Igaza van Józsinak.
Tényleg jól állna nekem a szakáll….<#idiota>#idiota>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A lány lefürdött, beparfümözte, kisminkelte magát, kiöltözött, este elment a fiúhoz...csengetett...csengetett, de senki sem volt otthon."
xD xD xD xD
<#taps>#taps><#rinya>#rinya><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
- Elõször megközelíted, és két kört teszel meg körülötte. Aztán kicsit közelebb mégy, egy picit beleharapsz, majd egy kicsit eltávolodsz. Újra megközelíted, a farkaddal megcsapod, hogy repüljön egyet. Na, ezután odamész és megeszed.
- De minek annyi idõt vesztegetni, mikor rögtön meg is ehetem? - kérdi a kis cápa.
- Lehet úgy is, de akkor a szart is megeszed!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

- ne nézz oda...
- de fáááj...!
-Csi-Hu-Hu.
-Mit énekelget a vasutas?
-Én vagyok a híres együgyû
A nevem is ennyi, csak Süsü.
- 2 liter 2,8%-os tejet,
- egy doboz tojást,
- egy doboz narancslét,
- egy fej káposztát,
- negyed kiló kávét,
- 20 dkg sonkát.
Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra.
Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol.
Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, a részeg halkan megjegyzi
- Te biztosan egyedül élsz.
A nõ meglepõdik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló…
Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyat
amibõl a részeg következtetni tudna az õ családi állapotára.
Felülkerekedik a kíváncsiság benne és odafordul a részeghez
- Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de mibõl jött rá, hogy egyedül élek?
Erre a részeg
- Abbó’ hogy ronda vagy!
- Hé Jimmy! - kurjant oda a kicsinek - Emlékszel még a Texasi vonatrablásra?
- Az volt aztán a jó muri! Micsoda lövöldözés volt! - lelkendezik a kicsi.
- Aztán, Jimmy! Emlékszel-e még, hogy raboltuk ki a Denveri bankot?
- Azok voltak ám a szép idõk! Látni se lehetett a puskagolyóktól!
- Te Jimmy! Emlékszel, amikor szidtad az indián varázsló anyját?
Ha valaki nem tudja mi az, az keressen rá. 😉
K: egy hallgatónk kérdezi, hogy igaz-e a hír, mely szerint a csernobili katasztrófa után az atomerõmû teljes vezérkara öngyilkos lett?
V: igaz, egyetlen kivétellel: a fõmérnököt nem találták otthon.
K: egy hallgatónk kérdezi, hogy miben halt meg Andropov elvtárs?
V: sajnos nem tudjuk, hogy miben halt meg, de hogy a boncolásnál még nagyon szenvedett, az biztos.
K: egy hallgatónk azt kérdezi, hogy tényleg lehet-e tíz év börtönt kapni azért, ha azt mondjuk: Brezsnyev elvtárs félkegyelmû?
V: lehet bizony, mert ez államtitoksértés.
K: egy hallgatónk azt kérdezi, hogy mi a különbség egy dollár és egy dram
V: egy dollár.
K: egy hallgatónk kérdezi, hogy mi a különbség a demokrácia és az örmény demokrácia között?
V: körülbelül ugyanaz, mint a karosszék és a villamosszék között.
K: milyen teológiai következtetést lehet levonni Örményország függetlenné válásából?
V: hogy az Apokalipszisnek nem kötelezõ az egész világon egyszerre beköszöntenie.
K: mi változott Örményországban a függetlenség óta?
V: a függetlenség elõtt a fejlõdés nehézségeivel szembesültünk, a függetlenség óta pedig a nehézségek fejlõdésével.
K: igaz, hogy az örmény kormány Tengerészeti Minisztérium létrehozását fontolgatja? <Örményországnak nincs tengerpartja>Örményországnak nincs tengerpartja>
V: igaz; Azerbajdzsán példáját szeretnénk követni, ahol viszont van Kulturális Minisztérium.
K: Igaz, hogy Moszkvában Zsigulit osztanak mindenkinek?
V: Igaz, de nem Moszkvában, hanem Vlagyivosztokban, nem Zsigulikat, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
K: melyik a világ legszebb városa?
V: természetesen Jereván!
K: és hány atombomba tudná eltörölni a Föld színérõl?
V: felhívjuk a figyelmet, hogy Baku is gyönyörû város!
K: mi az a káosz?
V (rövid hallgatás után): felhívjuk hallgatóink figyelmét, hogy nemzetgazdasági kérdésekkel nem foglalkozun
K: Lesz-e újabb világháború?
V: Világháború nem, de olyan békeharc lesz itt, hogy kõ kövön nem marad
Innen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
De ahogy készül az már nem megy!😄DDD
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
@ Hellomarci
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Mondta a szõlõ.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
gopher gyenge, bbs 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
-Mert nem találtak 3 bölcset és egy szüzet.
Miért vannak az új magyar flottának üvegfenekû hajói?
-Hogy lássák a régi magyar flottát.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Egyébként, szerintem is vicces történet. Amikor kiskoromban hallottam volt egy taxis a házunkban és elképzeltem, hogy jön haza egy villanykörtével a szájában.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "