Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ellenben lassan eljutunk Godwin törvényéhez, legalábbis nekem már viszketnek rá az ujjaim.
"The trees move. Do you not see it?"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
- Mert nem akarják elismerni, hogy egy darab hús ekkora örömet okozhat.
off
Ha kimész az erdõbe, keresel egy diófát és megeszel egy diót kibontás nélkül azt mondom növény evõ vagy. 1:1? 😄
- Jó lenne, ha ezentúl kevesebb alkoholt fogyasztana!
- Antialkoholista vagyok, nem iszok egy kortyot sem.
- És hogy áll a dohányzással?
- Életemben nem dohányoztam.
- Önnek a zsíros koszt is árt. Ne egyen túl sok zsíros húst!
- Semmilyen húst nem eszem. Vegetáriánus vagyok.
- Azt a nemjóját! Valamit azért csak szeret?
- Igen. A cseresznyekompótot!
- Jó, akkor attól tiltom el!
off
Mivel az ember mindenevõ, így természetes, hogy vannak a húsevõkkel és a növényevõkkel is közös, illetve eltérõ jellemzõi. A linken található szöveg rávilágít az összes eltérõ jellemzõre a húsevõkkel, és kiemeli a növényevõkkel közös tulajdonságokat, ugyan ezt meg lehet találni a neten fordítva is. Igazából úgy is a meggyõzõdésed szerint élsz szóval a vita felesleges.
Olvasgathatnál normális forrásokat is, az ilyen áltudományos ostoba/hazug hulladék helyett. Vagy mondjuk figyelhettél volna biológiaórán az isiben.
az ember biológiailag nem húsevõ , ajánlom a szöveg "emésztés" részét.
(de ha kimész az erdõbe, elejtesz 1 mókust és szõröstõl-bõröstõl felfalod akkor aztmondom hogy húsevõ vagy)
proof #1
a majmok és õsök szerették a gyümölcsöket, és más helyütt pl. hideg területen ahol nem termett semmi ott hússal éltek, mert a vega döglött volna.
Két székely vágja a fát télen a nagy hidegben, majd kérdi az egyik:
- Te koma, hol van a füles sapkád?
- Amióta balesetem volt nem hordom!
- Milyen baleseted volt?
- Megkínáltak pálinkával és nem hallottam.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Egy parkban ücsörög a padon egy öregember, egyszer csak leül mellé egy piros-kék hajú fiatal Punk srác. Az öreg elkezdi bámulni, mire megszólal a srác:
-Na mi van tata, maga sosem volt fiatal, nem csinált soha semmi õrültséget?
Mire az öreg:
-Hát fiam, 25 évvel ezelõtt úgy berúgtam egy buliban, hogy megbasztam egy papagájt. Azon gondolkozom, lehet hogy te vagy a fiam
Kovács részegen botorkál haza. Látja, hogy a lépcsõházban fekszik valaki.
- Hol lakik, jóember? - kérdezi segítõkészen.
- Egy emelettel feljebb, balra.
Felcipeli a sorstársát, kinyitja a baloldali ajtót, beteszi a férfit. Utána visszamegy a földszintre. Megint lát ott valakit. Megkérdezi
- Hát maga hol lakik?
- Egy emelettel feljebb, balra.
Felcipeli õt is, kinyitja az ajtót, belöki. Megint lemegy. Megint fekszik ott valaki. Kovács most már dühös.
- Csak azt ne mondja, hogy maga is egy emelettel feljebb, balra
lakik!
A férfi nehézkesen feltápászkodik.
- De igen, és ha még egyszer belök a liftaknába, pofán vágom.
Az õserdõben eltévedt férfi bolyong reménytelenül. Egyszer csak azt veszi észre, hogy dárdás bennszülöttek veszik körül.
- Végem van! - kiált fel kétségbeesetten.
- "Dehogy van véged!" - hallatszik hirtelen fentrõl egy hang.
- "Vedd el a törzsfõnöktõl a dárdát!"
A férfi gyorsan kikapja a törzsfõnök kezébõl a dárdát.
- "Döfd le a törzsfõnököt!"
A férfi minden erejét összeszedve döfi a dárdát a törzsfõnökbe.
- És most?
- "Na, MOST van véged."
Rendszerváltás Oroszországban. A párttitkár idegesen járkál az irodájában. Egyszer csak megkérdezi a falon lógó Lenin képet:
- Iljics, Iljics, mi lesz velünk?
- Mi lenne? - szól a kép - Engem leakasztanak, téged meg fel
Két roma gyerek megy a vásárba muzsikálni.
Mikor hazamennek az öreg cigány faggatja õket:
-Na, milyen vót a vásár?
-A... a jó vót.
-Ettetek?
-Ettünk.
-Ittatok?
-A tok az itt van, de a hegedût szítvertík a hátunkon.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
-Milyen szép fehér lett az ing!
-Igen,de nekem kockásan jobban tetszett.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
2. A botkormányt elõre tolva, alattunk a házak mérete nõ, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nõni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülõgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévõ légcsavar a pilótát hivatott hûteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerû"leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig elõre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínûsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és fordítva.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhõktõl. Megbízható források szerint a hegyek elõszeretettel bujkálnak a felhõk között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlõ legyen a felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerû szabálya van, de ezeket sajnos senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld egyszerûen taszítja õket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérbõl a zûrzavar hangjai szûrõdnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntõképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel elõbbi pillanat.
És végül 😊
24. Vannak öreg, és vannak vakmerõ pilóták. De öreg vakmerõ pilóták nincsenek.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Csodás élet lehet. Mondom ezt úgy, hogy nem dohányzok, nem iszok, nem drogozok, nem élek egészségtelenül. De MINDENRÕL lemondani amit bizonyítottak nagyeszû kutatók, hogy esélyesebb vagy valami betegségre? Meh..
<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Igen, uram! - feleli Jean.
- Akkor veszek fel egy vidámnyikot is!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
pusztán arra akartam célozni, hogy ilyen álláspontot egy tudatlan faölelgetõtõl vár el az ember, szerintem ennél te azért intelligensebb kéne hogy legyél.
- Írják be, hogy kétszer ugrottam!
- Hogyhogy kétszer?
- Elõször és utoljára!
Lehet nincs olyan fejlett idegrendszerük, de élõlények azok is.
Errõl még nem hallottam. Mit csinálnak a kis borjúval? Azt is megszokták enni vagy mi?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
köszi a személyeskedést, de szerintem ez már tényleg magánügy.
naés ha azvagyok? pl. a "német fekete laci" is vega, ugyanúgy lehet erõd és kiegyensúlyozott étrended ígyis.
érdekes diagram a húsevéssel és a halálozással összefüggésben.
na jó de nem akarok énsem flémelni, csak ezt szerettem volna tisztázni.

közben xDD