Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Kérem, ezek itt a saját halaim! Néha kijövök, megúsztatom õket, aztán egyetlen fûttyszavamra mind visszaugrálnak a vödörbe.
- Na persze. Mutassa!
Fickó bedobálja a halakat a vízbe, és vár, vár.
- Mikor hívja már vissza a halakat?
- ... Miféle halakat???
Egy szõke pszichológusnõ az iskolában kap állást. Rögtön az elsõ nap meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá és megkérdezi:
– Jól érzed magad?
– Jól.
– Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?
– Mert én vagyok a kapus…
!!18!!
A juhász fia megy apja helyett legeltetni. Este beszámol az élményérõl:
- Apám, megkeféltem az egyik birkát.
- Nocsak, aztán melyiket?
- Az egyik fehéret.
- Azért. Csak a feketével vigyázz, mert az nagy kurva
- Kafa ez a gép! Mennyi volt?
- Sok!
- Mégis?
- Sok!
- Mennyivel megy?
- Lakott területen: 50km/h, lakott területen kívül: 90km/h, autóúton: 110km/h, autópályán: 130km/h. Mire az idõsebbik zsaru megszólal:
- Lakott területen: 72km/h, lakott területen kívül: 134km/h, autóúton: 176km/h, autópályán: 201km/h volt a felvételeken.
- Én greenpeace aktivista vagyok - szögezte le -, tiltakozom a bambuszerdõk kipusztítása ellen, nem használok eldobható evõeszközt.
A kínai pincér alaposan szemügyre vette a csaj evõpálcikáját:
- Nadon cépp - mondta udvariasan -, ugy latom, elefan cont.
- Hát mi van veled mostanában?
- Beléptem egy anti-alkoholista szervezetbe.
- Akkor meg hogy lehetsz ilyen részeg?
- Nos, én vagyok az elrettentõ példa...
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
- Egyszer egy teljes századot tettem harcképtelenné, teljesen egyedül!
- Tényleg? Tüzér voltál?
- Nem, szakács...
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bemutatni. Hát, el is kezdik szépen az elején.
- Ez itt a konyhám, mennek tovább.
- Ez a nappalim, ez meg a gyerekszoba . végül eljutnak a háloszobához,
ahol éppen döngetik a kedves nejét.
Megszólal a cigány:
- Hát ez a hálószobám, az meg ott én vónék. :-)
odamegy egy már jó ideje ücsörgõ lányhoz.
- Veled nem táncol senki?
- Nem.
- Akkor feltennéd a virslit fõni?
Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen.
Erre a ló megszólal:
- Jaj édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel
kedvesebb is!
A paraszt beparázik, leugrik a szekérrõl, és fut a kutyájával, el az
erdõbe.
Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
- Hú bazd meg! Te is megijedtél mikor a ló megszólalt?
- Nem szórjuk a pénzt drága jelmezekre. Teszel a fejedre egy diót, és te leszel a diós metélt.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Katona, a parancsnokság választása önre esett. Ön lesz az elsõ kamikáze-pilóta!
- Értettem!
- Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
- Értettem!
- Felszáll 8000 méter magasságba, az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
- Értettem!
- Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
- Értettem!
- Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülõgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
- Értettem!
- Katona, van kérdése?
- Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
- Kérdezzen, katona!
- Te teljesen meghülyültél, vazze?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- Sajnos, uram, a szintetizátorunk elfogyott, de ajánlhatok helyette egy tizát.
- Tizát? Az mi?
- Kérem, az már szinte tizátor
csomo gyoker poen egyhelyen
- Interfészekben!
-------------------
http://gportal.hu/szarviccek kérlek látogasatok el ide😊
- Légyszi hadd menjek vele egy kört!
- Hát mennyé oda a Gazsiho' bazmeg oszt kérd el tõle! - feleli a cigány.
Pistike elmegy, majd kisvártatva visszajön összeverve, véresen.
- Na mi van, nem adta oda? - kérdi a cigány.
De Pistike csak a fejét rázza és sírva elmegy. Másnap újra jön:
- Mehetek egy kört a biciklivel?
- Hát mennyé oda a Gazsiho bazmeg oszt kérd el tõle! - hangzik a válasz.
Elmegy, de megint összeverve tér vissza. Harmadik nap szó szerint ugyanez lejátszódik:
- Hát mennyé má' oda a Gazsiho bazmeg oszt kérd el tõle azt a biciklit!
Pistike persze megint sírva jön vissza, de most már szipogva megkérdezi a cigánytól:
- Legközelebb nem lehetne úgy, hogy elõször elkérem és csak utána baszom meg?
- Sehogy. Ülnek a sötétben és sírnak.
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
A nõ felháborodik:
- Mit képzel?
- Asszonyom, nyugodjon meg, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, én magam fogom megenni.
- Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert áram nincs a házban.
mindenesetre fárasztó vicc, anny szent. 😊
...vágod?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Party vajkrém!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
-Éljen III.Napoleón, éljen Franciaország!-kiugrik.
Az angol:
-Éljen Erzsébet királynõ!-kiugrik.
A német:
Éljen Hitler! Éljen Németország!-és kidobja a zsidót!
Meglátogatja a feleségét a kórházban, majd a félrehívja a szülészorvost a váróban:
- Doktor úr, mikor élhetünk nemi életet?
A doktor elgondolkodik, majd válaszol:
- Hát, szerintem várja meg, amíg befejezi az óvódát.
- ..és ha ez a gyógyszer sem segít a kleptomániáján, akkor szerezzen nekem egy jó videót...
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
Van Tesco gazdaságos óvszer, csak elõbb ki kell enni belõle a kempingsajtot.
Miért nincs a Kékestetõn halászcsárda? Kéne lennie, hiszen ott van az ország legmagasabb pontya.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezedni.
Pap leszek, az kurvaisten!
A "leghosszabb" magyar mondat, ami visszafelé is ugyanaz: Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élõ Kis Pálnét nem keresik.
Én sosem verem meg a kiskutyámat. Ha büntetni akarom, szájkosarat teszek rá és bezárom a kolbászok közé.
Arra, hogy "Jó reggelt!" nem a "Bizonyítsd be!" a helyes válasz?
Tegnap este láttam a tévében egy szájvíz reklámot. Az illetõ szer az összes baktériumot megöli a szájban. De kinek van arra szüksége, hogy a szája tele legyen döglött baktériumokkal?
Van elektromos kése, elektromos kenyérpirítója, sõt még a tojásfõzõ is villannyal megy. A múltkor panaszkodott, hogy nincs hely a konyhában, ahova leülhetne. Így hát vettem neki egy villamosszéket.
Villamosszék gyerekeknek: elektromos kisülés
Az éttermek dohanyzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák!
A hímvesszõ mérete elhanyagolható az örömszerzés szempontjából kivéve, ha kicsi.
Ismertem egy olyan csúnya nõt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivírus.
Az idõ a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy az összes tanítványát megöli.
Mindennap új alsógatyát veszek fel. Vasárnapra már 7 van rajtam.
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?
Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyõlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe:
Világatlasz.
Hillary Clinton új, "Élõ történelem" címü könyvében részletezi, hogyan találkozott Bill Clintonnal, hogyan szeretett bele, hogyan ment hozzá feleségül, és hogyan éltek szenvedélyes, csodálatos életet mint férj és feleség. Aztán, a második oldaltól kezdõdnek a problémák.
Veszélyes dolog csíráztatni az atommagot.
Egy papban és a karácsonyfában az a közös, hogy a golyók csak dekorációk.
Reggel nem azért kelek fel az ágyból, mert nem érzem jól magam benne, hanem azért, mert kényelmetlen lenne egész nap a hátamon cipelni.
Ha neked az anális túl brutális, az orális immorális, a manuális túl banális, akkor nekem megfelel egy sima dugás is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövõre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Néha összeszavakat a keverem.
Az áram alatt lévõ alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása!
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.
Vigyázz, nehogy hackelés közben rád dõljön a tüzfal !
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõ felé.
A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgnak.
A régész az az ember, akinek a karrierje romokban hever.
A televízión bemutatott szexel semmi probléma, csak nem szabad leesni a készülékrõl!
A dinnyeevés olyan valami, mintha elrágnál egy kiló vizet
Ha mindenképpen fogyni szeretnél, azt tanácsolom, hogy egyél amennyi jól esik, csak ne nyeld le!
[/spam]™
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Ügyfél: A számítógépemben füstöl a hálózati tápegység.
TS: Akkor sajnos ki kell cserélnie a tápegységet.
Ü: Nem kell! Csak meg kell változtatni az ini állományokat.
TS: De uram egyértelmû, hogy a tápegység hibás. Ki kell cserélni.
Ü: Semmi esetre. Valaki mondta nekem, hogy elég megváltoztatni az ini állományokat és rendben lesz. Én csak azt akarom öntõl, hogy mondja meg a helyes parancsot.
Tíz perc intenzív magyarázat után sem értette meg az ügyfél a probléma lényegét. A TS munkatárs már nem állta meg, hogy ne "feleljen".
TS: Sajnálom uram. Általában ezt az ügyfeleknek nem áruljuk el, de létezik egy nem publikált DOS parancs, amely megoldja ezt a problémát...
Ü: Tudtam én!
TS: A config.sys végére írja be a következõ sort: "LOAD NOSMOKE.COM" és minden normálisan fog mûködni. Utána értesítsen mi a helyzet.
---Kb. tíz perc múlva:
Ü: Nem mûködik. Még mindig füstöl.
TS: Rendben. Milyen verziószámú DOS-t használ?
Ü: MS-DOS 6.22
TS: Akkor ez a probléma. Ez a Dos verzió nem tartalmazza a NOSMOKE.com-t. Kapcsolatba kell lépnie a Microsoft-tal, és kérni tõlük egy upgrade-et. Majd értesítsen, hogy sikerült.
---Kb. egy óra múlva.
Ü: Ki kell cserélni a tápegységet.
TS: Miért?
Ü: Hát felhívtam a Microsoftot és a technikusnak elmondtam, hogy ön mit mondott. Utána a tápegységrõl kérdezgetett...
TS: És mit mondott Önnek?
Ü: Azt mondta, hogy a tápegységem nem kompatilibis a Nosmoke.com-mal.
-Á, csak úgy érzed...
-a, csak úgy érzed...