41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Prank
  • Csirke4
    Az ilyenekenek a gumiszobában a helyük.
    Fejezd be rendesen aztán hozd vissza.
  • utgyuru
    lettek*
    sztorira*
  • utgyuru
    Hát ez vmi ritka szánalmas, te szerencsétlen. Inkább te se gondolkodtál vna mithogy ezt a szart kitaláltad. Amúgy ha az embereid ilyen tahók lett, mér akartak annyira WC-be szarni? Szomszéd kertje is jó lett vna :D
    Na asszem erre a sztorisa sose fogják mondani h 'vótmá', mer ezt épeszű ember próbálja csak elfelejteni.
  • Sadist
    Ez egészen fantasztikus. Azt a 3 percet majd kérem vissza az életemből, amit ez a szarhalmaz elvett tőlem.
  • ZoknikaTicia
    The 99th MAN
    Story of Wc
    Egyszer, a jövőben egy súlyos váltság indul ki Magyarországból. E váltság, kiterjedt volna a Föld minden egyes zugába, ahol csak emberek élnek. De egy ember megmentette e világot…

2017-et írunk, az emberek között elterjedt a szívtelenség. Az embereket nem érdekelte semmi, se a családjuk, se a barátaik, se semmi, még az se, amit ők maguk teremtenek. Teljesen szívtelenül húzzák le a Pizzát, a Hamburgert, a Zabot, és még a dugi kaját is a WC-n. E rossz szokás megbünhöttetik, eldugult az összes WC a Földön, kivéve egyet. Egy dabasi kis házban épen maradt a mellékhelység. Huszonnégyezer-hatszázegy és még egy fél ember állt sorba e dabasi ház ajtaja ellőt, csak azért, mert márt tele lett az ülepük… de egy szűrnyű dolog történt a tizenegyezer-nyolcszázharmadik embernél. A WC eldugult. Csak úgy ömlött fel a barna vízzel kevert Pizza, Hamburger, Zab, és még a dugi kaja is, e keverék szökőkút formájában spriccelt fel a plafonig, de a tizenegyezer-nyolcszázharmadik ember csak nézet tétlenül… de hirtelen eszébe jutott: „Milyen jó lenne ebből egy kajáldát építeni.”. Meg is építette, elég nagy sikerrel. Emberek ezrei álltak sorba az olcsó, és még is különlegesen finom Pizzáért, Hamburgerért, Zabért és dugi kajáért. A bevétel hatalmas, de csak 1-2 napig, míg az ember szervezete újra feldolgozza a Pizzát, a Hamburgert, a Zabot, és a dugi kaját. Feldolgozzák a kaját, ami ki-kikívánkozik, de nem tudják kiereszteni, mert az utolsó WC is éteremként üzemel, Dabason.
    Az összes ember e nagy Földön bezárkózott saját hajlékukba, visszaszorítva a Pizzát, a Hamburgert, a Zabot, és még a dugi kaját is. Teltek a hetek, a hónapok, és csak egyre több anyag termelődött. Az emberek észre se vették, hogy szép lassan halálos betegek lettek. Elkapták a GIGANTIKUS SZORULÁST (avagy a Ho4l2aWc4 –et ).
    A tizenegyezer-nyolcszázharmadik ember magát hibáztatta a történtekért. Töprengett éveken át a probléma orvoslásán, amikor rádöbben, hogy ő gondolkodik. De hiszen e szívtelen világban csak 98 ember tud gondolkodni… hát ő a 99. !? – miközben ezen gondolkodott hírtelen, vízfolyásként kicsordult belőle a Pizza, a Hamburger, a Zab, és még a dugi kaja is. Kitalálta a nagy ötletet, hogyan lehet meggyógyítani az emberiséget. Csupán gondolkozni kell, de egyszerűbb megoldás lenne a hashajtó, de az drága e világon. Nagyon nehéz lesz rávenni az embereket a gondolkodásra, nehezebb, mint gondolnánk, de előbb a WC-ket kéne megjavítani, hogy az emberek ki tudják valahol üríteni magukat. Ekkor meglátta a WC mellett a pumpát. Egyből ne ki is esett, hónapokig pumpált és csak pumpált. Sikertelenül, hiszem a gondolkodó ember gyenge, és a kézi pumpához erő kell. Leült a gondolkodó ember és elkezdett gondolkodni. Hamar rá is jött a megoldásra, a motoros pumpa az ideális. Fel is kutatta ez a bizonyos ember, a 99. ember az országot szerszámért és elektromotorért. Sehol semmi, amikor hirtelen belenézet az ükanya szekrényébe. Egy síkosító funkcióval ellátott extra rezgő vasbotot talált. Nem volt rest, egyből rá is szerelte a pumpára. Íme, kész a motoros pumpa.
    Nekiesett a WC-nek. Első fokozat: csak remegteti a barna vízzel kevert Pizzát, Hamburgert, Zabot, és még a dugi kaját is. Második fokozat: még az se segített. Harmadik fokozat: már a 99. ember alig tudta tartani a pumpát annyira remeget, csak úgy fröcskölt minden felé az anyag, de még mindig semmi. Átkapcsolt az extra gyors és síkosítóval ellátott fokozatra, ekkor hírtelen előretört a pumpa be a WC-be, magával rántva a 99. embert, be a csatornába, végig a föld kanáris hálózatán felszabadítva a Pizzát, a Hamburgert, a Zabot, és még a dugi kaját is.
    Ezt a munkát elismerte a kormány, és ezért a 99. ember pénzjutalmat kapott, amiből hashajtókat vett. Ezzel megmenekült az egész világ, de az emberek még mindig nem gondolkodnak.

Írta: Zokni
  • Emcsyke
    Az amerikai iskolába, a tanárnő azt a feladatot adja fel, hogy mindenki gyűjtsön egy tanulságos történetet.
    Másnap:
    - Nos, te kicsi James mit gyüjtöttél?
    - Egyszer amikor vittük a tojást a vásárra, eltört a szekér kereke, és eltörtek a tojások.
    - És mi ebből a tanulság?
    - Az, hogy ne vigyük egy kosárba az összes tojást.
    - Jó, és te kicsi Jane mit gyüjtöttél?
    - Egyszer amikor vittük a tejet a vásárra, megbotlott a szamár és kiborult a tej.
    - És mi ebből a tanulság?
    - Az, hogy ne vigyük egy kannába az összes tejet.
    - Jó, és te kicsi John mit gyüjtöttél?
    - A bácsikám Vietnámban szolgált zöldsapkásként. Egyszer lelőtték a helikopterét, amelyben a frontra vitték. Volt nála egy gépfegyver, egy kés és egy üveg Whisky. A zuhanás közben megitta az üveg Whiskyt, hogy ne vesszen kárba. Amikor földet ért szembe találta magát 100 vietkongal, 50-et elintézett a gépfegyverrel, amikor kifogyott a munició. Fogta a kést és megölt vele 30 vietkongot, de akkor kicsorbult a kés éle. A maradék 20-at pedig saját kézzel intézte el.
    - Jaj, és mi a tanulság ebből a szörnyűségből?
    - Mi-mi... hát, hogy ne b@szogasd Bob bácsit ha részeg!!!

- Micike! Mi lenne... mi lenne, ha én most elvenném a szüzességét?
    - Jánoska... akkor maga egy... maga egy varázsló lenne!

A faluba bevezetik a villanyt. Hogy jobban menjen a munka, versenyt hirdetnek az oszlopállító brigádok között.
    Este a számláláskor:
    - Első birgád, mennyi?
    - 8.
    - Szép munka!
    - Második, mennyi?
    - 11.
    - Ez egész szép teljesítmény!
    - Rendőrök, mennyit ástatok le?
    - Kettőt!
    - Az nagyon kevés, a többiek 8-at és 11-et.
    - De azok mind kilátszanak. XD
  • Csirke4
    neménvoltam :C
  • Benny04
  • Cicaaa
    Két baba fekszik az újszülött osztályon:)
    A lány kérdezi a fiutól:
    - Te fiú vagy?
    - Igen. Ha kimegy a doki megmutatom:)
    Kimegy a doktornénin, a fiu felemeli a takaróját. Mondja a lányak:
    - Látod, rajtam kék zokni van xD
  • zeli
    Ez egyszer a Gálvölgyi showban volt régen :D
  • Tothenkopf
    vehehe
  • Bulykin
    xD
  • ates84
    A cigányasszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, amelyik rögtön sípol, ha
    valaki hazudik. A gyerek hazaér az iskolából:
    - Ná, hányast káptá, fiám?
    - Ötöst, anyám!
    Biiip
    - Hármast!
    Biiip
    - Jó...egyest.
    Anya: - Bezzeg amikor én iskolába jártám, sose káptám egyest!
    Biiip
    Apa:
    - Bezzeg amikor én iskolába jártám..
    Biiip
    - Ápám, nem jártá iskolába?!
    - Ne szemtelenkedj, mégiscsak az ápád vagyok!
    Biiiiiiiiiiip
  • Cicaaa
    :)
  • bardocz
    :D
  • Cicaaa
    Csörög a telefon a KGB központjában:
    - Szeretném beljelenteni, hogy Igor Szergejevics a rendszer ellensége.
    Gyémántokat rejteget a tűzifájában!
    A KGB azon nyomban kiszáll Szergejevics házához, felforgatják a pincét, gyémántot keresnek, de nem találnak. Hogy biztosak legyenek a dolgukban, egyesével átnézik a tűzifát, sőt mindegyiket széthasogatják, hátha azokban rejtették el a gyámántokat. Mivel semmit sem találtak, elnézést kérek Igor Szeregejevicstől, majd elvonultak.
    Kis idő múlva csörög a telefon Igor Szergejevicsnél:
    - Halló, Igor?
    - Igen.
    - Volt nálad a KGB?
    - Igen.
    - Felvágták a tűzifát?
    - Igen.
    - Akkor most te telefonálsz, fel kéne ásni a kertemet....
  • Cicaaa
    xD
  • bardocz
    kisgeyrekeket az edzőkszokták bottal irányba állítani,hogy ne menyjenek be középre,vagy ne menjenek neki a felnak
  • Sadist
    Úszáshoz miféle rúd kell?
  • Freeda Krueger
    Egy kislány verse

Modern kislány vagyok nagy hibákkal teli
    A foglalkozásom nem háztartásbeli.
    Főzni nem tudok a mosáshoz nem értek
    A házimunkához kedvet nem érzek.
    Ám egyet büszkén be merek vallani
    Sok mindent nem tudok, de van ám valami
    Amit oly pompásan értek
    Mint kevés asszony ezen a vidéken.
    Mert tudom azt bármiféle pózban
    Gyors és lassú tempóban.
    Tudom oldalt fekve, lábfekve és háton
    Ahogy jónak látom.
    Tudásom e téren több mint tökéletes
    S hogy hason is tudom az csak természetes.
    Jó korán elkezdtem gyakorolni ezt én
    Mivel tanítóm egy fiatal legény.
    Fiatal volt mégis jól megtanított ő
    S nem voltam e téren tudatlan nő.
    Bevallom először borsódzott a hátam
    Mikor a fiú nagy rúdját megláttam.
    Eleinte azt hittem leszakad az ég is
    Lihegtem kapkodtam de csináltam mégis.
    Idővel rájöttem mi ennek a titka
    S feltárult előttem mindennek a nyitja.
    Később már oly rutint szereztem
    Hogy tudásommal pénzt is kereshettem.
    Csináltam reggeltől korán felkelve
    Mert ilyenkor jön meg minden ifjú kedve.
    És nagyon boldogan vidáman műveltem
    Még estefelé is mikor a nap lement.
    Hull rólam a ruha mint fazékról a zománc
    És testem olyan lesz mint a fénylő topán.
    Van aki gumisapkát húz a fejére
    Ám ez a gyönyört csökkenti felére.
    Ez az én gyengém ezt kell elhallgatnom
    Én a nedvességet érezni akarom.
    De hát mit nevettek nem kell ezt megszólni
    Nem kell mindjárt rosszra gondolni.
    Nincsen abba semmi amit elbeszéltem
    Ha hiszitek ha nem az úszásról beszéltem.
  • Freeda Krueger
    Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, felhívtam a Lelki Segély vonalat.

Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt.

Mondtam, hogy öngyilkos leszek.

Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót
    vezetni...
  • Scottt
    :ASDAdsadasdasdas
  • lowdog
    dehogyis!
    mai legjobb eddig!!!
  • Bandew
    A 2. mondat Woody Allentől származik nem?

(ha jól tom)
  • AtomHeart
    Nekem nagyon bejon!
  • Punker
    Olyan szarul nézel ki, iszol te rendesen?

Alapjában véve a feleségem éretlen volt. Ülök békésen a kádban, ő meg bejön és elsüllyeszti a kishajóimat.
  • maffioso
    ez nagyon szar
  • Freeda Krueger
    Pistike reggelizik a konyhában. Az anyja meglátja, hogy elég rosszul néz ki a gyerek, és megkérdezi:
    - Mi a baj, kisfiam?
    - Hát az úgy kezdődött, hogy álmomban jött egy nagy lila csiga, és...
    - Fuj, hagyd abba, ez gusztustalan, takarodj az iskolába - kiabál az anyja és reggeli nélkül elzavarja.
    Pistike benn ül az órán, és a tanárnak is feltűnik, hogy szarul fest, megkérdezi:
    - Pistike, mi a baj?
    - Hát az úgy kezdődött, hogy álmomban jött egy nagy lila csiga és...
    - Fiam, ez undorító, azonnal takarodj az igazgatóiba! - őrjöng a tanár.
    Pistike leszegett fejjel lemegy az igazgatóiba, ahol az igazgató megkérdi:
    - Mi történt, kisfiam?
    - Ez undorító, ez tűrhetetlen ebben az iskolában, ki vagy rúgva, takarodj innen azonnal!
    Pistike lesújtva felszáll a buszra, elölre ül, és a sofőrnek is feltűnik, hogy valami baj van.
    - Mi az, Pistike?
    - Bazmeg pistike, mi a faszt ugatsz itt, bérleted sincs, azonnal takarodj le a buszról!
    Pistike leszáll, és elindul az úton anélkül, hogy körülnézne. Jön egy autó és halálra gázolja.
    Mi ebből a tanulság?

Mindig nézz körül, mielőtt átmész az úton!
  • Molnibalage
    Kicsit más verzióban ismerem.

Szovjetúnióban fickó papagájt tart és ablaka a vörös térre nyílik. Papgáj egyszer csak rikácsolni kezd.

- Hülye Brezsnyev, dögölj meg!

Két rendőr azonnal meghallja és már siet is fel a lakásba. A tulaj edigre már a mélyhűtőbe rakta a madarat. Házkutatás során nem találnak semmit. Miután elmennek a tulaj odamegy a hűtőhöz és kiszedi a madarat.

- Na, kellett neked 20 perc Szibéria?
  • Picar77
    XDDDD
  • Cicaaa
    ÁÁÁÁ:D:D:D:D
  • Mr_no_NaMe
    GYÁÁÁJJJ :DS:ADDDDDDD
  • Zomil
    Egy fickó papagájt kapott a születésnapjára. A papagáj teljesen kifejlett példány volt, rossz magatartással és mocskos szókinccsel.
    Emberünk megpróbálta megváltoztatni, szép szavakat használt, jó példát mutatott, de nem ért vele semmit.
    Végül elvesztette türelmét, ráüvöltött a madárra, mire az visszakiabált.
    Rázni kezdte a madarat, de az még mocskosabban rikácsolt. Emberünk végső kétségbeesésében egy hirtelen mozdulattal a mélyhűtőbe zárta a papagájt. A madár pár percig magán kívül tombolt, majd hirtelen elhallgatott. A fickó megrémült, hogy baja esett, ezért gyorsan kikapta a mélyhűtőből.
    A papagáj halkan megszólalt:
    "Csúnyán viselkedtem, megbántottalak a ronda beszédemmel, többé nem leszek ilyen. Esedezem a bocsánatodért."
    A fickó teljesen meghökkent, majd a papagáj folytatta:
    "Megtudhatnám esetleg, mit vétett a csirke?"
  • Punker
    János bácsi legelőjén áthalad az új autópálya. Egy nyári napsütéses napon, ahogy ott kaszálgat, megfigyel egy menyecskét lenge nyári ruhácskában stoppolni. Kis idő elteltével megáll a lány mellett egy drága márkájú autó, a férfisofőr leengedi az elektromos ablakot a jobb oldalon, a lány bedugja a fejét, a férfi pedig gyorsan odazárja a nyakát, majd kiszáll a kocsiból és ... megszeretgeti a lányt hátulról. Utána a férfi visszaül, leengedi az elektromos ablakot, a menyecske kihúzza a fejét, a kocsi elsuhan. Mindezt vegignézve János bácsi megtörli az izzadt homlokát, és felsóhajt:
    - Istállóját neki!... Igaz, ilyen kocsira nincs pénzem, de egy ilyen ajtót biztos veszek!
  • Vardar
    Én román cigánnyal ismerem.
  • cement
    ezjo:DDDD
  • csgery
    Kéne csinálni egy ilyen topikot, hogy "szar viccek kijavítása" vagy vmi ilyesmi:D vagy már van olyan?
  • Jhon Balu
    Mi a különbség a BÁTORSÁG, MERÉSZSÉG és a POFÁTLANSÁG között?

BÁTORSÁG: Reggel 3:00 totál részegen hazajössz. Feleséged áll az ajtóban söprűvel a kezében,
    és Te rákérdezel: "Takarítasz, vagy repülsz valahova?"

MERÉSZSÉG: Reggel 3:00 totál részegen hazajössz. Bűzlesz a női parfümtől és az ingeden rúzsfoltok
    láthatóak. Megtapogatod a feleséged fenekét és szólsz: "Te vagy a következő?"

POFÁTLANSÁG: Reggel 3:00 totál részegen hazajössz, feleséged fekszik az ágyban, és nem alszik.
    Fogod a széket, az ágya mellé ülsz.
    Kérdésére: "Mit jelentsen ez?" válaszolsz "Az első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik."

• Sadist
    Tisza, ciánszennyezés idején, arab cserediák/roma, úgy még jó is lesz talán.