Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Megcsókolhatlak?
-Engem?? De hát most szoptalak le!
-ENGEM??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egyik szõke - Te, ez nem István a király?
Másik szõke - Hülye vagy, az ezer éve meghalt!
Kis idõ múlva belép egy férfi a fülkébe. - Hello István! Hogy vagy? Ezer éve nem láttalak.
Erre az egyik szõke - Na, ki a hülye?
ez nagyon jóóó vicc 😄DDD
practitioner of the forbidden arts of death
A partizánparancsnok mondja neki:
- Hát, csak úgy, hírtelen nem tudunk felvenni ám! Bizonyítani kell!.. Na, itt van neked egy csomag röplap - terísd a környéken. Ha ezt sikerül megoldanod - bizonyítod rátermettségedet, és komolyan fontolóra vesszük, hogy jöhetsz-e partizánnak.
Mojse a hóna alá csapja a csomag röplapot és elmegy.
Eltellik pár nap, már-már lemondanak teljesen róla. Biztosan elkapták a németek és már rég kivégezték.
Egyszer csak megjelenik, dugig pénzzel
Mindenki csak ámul.
Örül a partizánparancsnok:
- Mojse, mi meg már rég eltemettünk téged! Mi tellett ennyi idúõbe?!
Erre Mojse ingerülten odaszól a partizánparancsnoknak:
- Nem kóser árut adtál, fõnök, alig tudtam eladni.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egy vicc:
Kijön a medve a sittrõl. Megy az erdõben, gondolja: ,,Bárkit elkapok - megdugom!"
Útjába kerül a sün. A medve felkapja, a sün összegömbölyödik. A medve össze-vissza forgatja a sünt:
- Hol a pinád, hol a pinád?...
Erre a sün:
- Marha, nincs is pinám!
Medve:
- Mivel mondtad, mivel mondtad?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Eltelik 1 hét, semmi válasz, eltelik 2 semmi. 1 hónap múlva visszatelefonálnak Moszkába.
" Köszönjük, hogy szóltak elvtársak. Richtert az földalatti ellenállsái mozgalom vezetõjét megtaláltuk cinkosaival együtt, bevalotta és kivégeztük õket. Csak azért nem tudtunk eddig szólni, mert kurva nagy földrengés volt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ejtõernyõsök:
- Mi van, öegem, bebasztál?
- Ühüm.
- Nagyon szarul vagy?
- Ühüm.
- Biztosan haza szeretnél kerülni.
- Ühüm.
Ejtõernyõs õrmester:
- Felsegítselek, vagy magadtól is fel tudsz mászni?
/A szórakozóhelynél a biztonsági õrnek vizet kellett hozni, mert csuklott a röhögéstõl./
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
\"If in doubt, flat out!\"
Mikor megszületek, fekete vagyok...
Mikor felnõvök, fekete vagyok...
Mikor a napon sétálok, fekete vagyok...
Mikor fázok, fekete vagyok...
Mikor félek, fekete vagyok...
Mikor rosszul vagyok, fekete vagyok...
És mikor meghalok, még mindig fekete vagyok...
Te, fehér haver...
Mikor megszületsz, rózsaszínû vagy...
Mikor felnõsz, fehér vagy...
Mikor a napon sétálsz, vörös vagy...
Mikor fázol, kék vagy...
Mikor félsz, sárga vagy...
Mikor rosszul vagy, zöld vagy...
És mikor meghalsz, szürke vagy...
Szóval kit is hívsz színesnek???
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
ugyanis a kis indiánnak nemnõ ki a fasza, ezért keresi fel a sámánt.
akárhányszor kimondja a béka hogy nem - mindig 5cm el megnõ a kisindián fasza., és a törzsben 20cm a csucs ezért megegyszer megkérdi (közben gondolja magában) hogy 25cm dákóval õ lehetne a törzs bikája!<#duma>#duma><#nezze>#nezze>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
-Menj el a tóhoz, a közepén ül egy béka. Ahányszor kimondja azt hogy nem, annyiszor nõ 5 cm-rel a f*sza.
Elmegy a tóhoz, meg is találja a békát, és megkérdezi tõle:
-Hozzám jössz feleségül?
-Nem
-Hozzám jössz feleségül?
-Nem
-Hozzám jössz feleségül?
-Nem
A kis indián már nagyon gondolkodik, mert hogy az indiánoknál a báttyának van a legnagyobb. Aztán elhatározza, hogy mégis megkérdezi még 1-szer, hátha...
-Hozzám jössz feleségül?
-Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem és nem!
😄
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
(hamarosan a vó**á szót ki kell egészíteni a "héten még nem vót" kifejezés büntetésével is 😄 😄 😄)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tatás az jóvicc
- Állva, mert már csak akkora lesz az országuk...😊))
Mikor végeznek, jó éjszakát kíván az arának, majd eltávozik. A menyasszony már majdnem elalszik, amikor ismét kopogtatnak. Ismét az öreg az, szerelemre éhesen.
Amikor befejezik, az öreg ismét jó éjszakát kíván, és elmegy. A menyasszony megint majdnem elalszik, de ismét jön a kopogás, a felajzott idõsödõ férjjel.
Amikor befejezik, a leányzó nem hagyhatja szó nélkül az esetet:
- Áruld már el, hogyan csinálod? Amilyen férfiakkal eddig dolgom volt, hiába voltak fiatalabbak, nem bírták háromszor egymás után. Honnan van ennyi energiád?
Mire az öreg kicsit meglepetten:
- Hogyan? Már jártam itt ma este?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
<#smile>#smile>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Elnézést uram, koedukált?
- Nem-nem, csak szartam.
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64