41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
BenceYCE #31501 Bocs, hogy reagáltam Alice Sabbat üzijére. -
#31500 thx hogy elbaszod a topikot. -
#31499 te se olvasol el 2 sornál hosszabb kommentet? :DDD -
#31498 MI A BÁNATRÓL OFFOLTOK ITT???
PFFFFF
-
BenceYCE #31497 A negatív piaci reklámok legfeljebb nem a népszerűségét növelik, hanem az ismertségét és ez nagyon nem ugyan az. Értem ezalatt Győzike, Anettka, stb. Más dolog szituáción röhögni vagy valakit óvodás szinten kigúnyolni. Írásod alapján Te az agyturkász vicceken nem nevetnél, hanem a szakhibákat és az egyéb laikusságból eredő pontatlanságokat, félremagyarázásokat találnád meg. A vicc meg egyáltalán nem mosolyogtatna meg. Szar dolog semelyik kategóriához sem tartozni, mert én nem érezhetek így mint Te. Nem vagyok se rendőr, se zsidó se anyós és szőke nő se. De a negatív reklámokkal jönni elég nagy hülyeség. Mekkora lenne egy autógyárnak most ebben a válsághelyzetben a befektetett marketingből visszakapni egy videót amin szarrá törik a terméküket, de érvelnek a szépsége mellett. Tényleg, Te láttál már negatív autóreklámot? -
YaniMan #31496 Amúgy én baromi sok viccet itt olvasok először, és pár nap múlva látok / hallok máshol. Szóval gratula.
És egy pici sajátos on: Csigusz nem értette, miért nem jött el senki a házibuliba -
Alice Sabbat #31495 soxor a negatív reklám is reklám... minden néző pont kérdése és a viccek függetlenített szituációkon alapszanak így teljesen semlegesek minden szempontból, a negatív okozatai csak maximum anyiban nyílvánulnak meg hogy stereotípiákat teremtenek azzal hogy ha valaki nem gondolta hogy mnodjuk idiótá ka rendőrök msotantól aztfogja.. vagy valamien szinten így néz a szituációkra azon okból mert a viccek mögött tapasztalatot és igazságot selyt... és aki ezeket a vicbéli hatásokat magáévá teszi tehát beleköt a viccekbe azt azért teszi mert önmagában nagyon gyenge a tömeghatások ellenállósága és ezt elensúlyozni akarja azzal hogy beleköt a viccekbe..
itt a probléma az votl hogy valaki az egy adott oldal mellet érvel és maga a probléma abban született meg aki belekötött tehát tejesen komolyan vette a dolgot... és it is érvényesül az amit pár sorral feljebb leírtam...
de hogyha nagyon a viccek tömegpszihotikus hatásait akarom vizsgállni pl az etióp viccek mondjuk úgy ereményeképpen egy laiksu figyleme is felhívódik az etióp problémákra és ki tudja talán pont egy segélyszervezet elnöke az illető.... pont pont pont.... a negatív hősök is hősök és a negatív reklám is reklám... néha ingyenes... és sokkal széleskörűbbb....
(nemérdekelnek a helyesírási hibáim)
Fábri ?:))) van pár viccet amit eléggé el is ront :)... dek itérdekel... hiába lopja az sg ről vagy akárhonnan a vicceket hiába .. néha hiába egyálltaán nem ponéos a srác... de megteremtette magának a fábri nevet.. és akármti csinálll pénzt fog vele keresni.. de ehhez egy név kelllett .. és az művészet megcsinállni....
mindegy on ....
-
BenceYCE #31494 Akkó' most már a Fábrizásér is bünti jár? -
#31493 sg-ről nyúlja -.- -
#31492 Haggyuk már a fábrizást!...Szerinted ő honnan veszi a vicceit? Kisz*pja a kisujjából?! -
BenceYCE #31491 :D -
BenceYCE #31490 A #31483-ast nem láttam, pont közben írtad. Én nem szeretem népszerűsíteni azokat a vicceket amik olyan emberek szájízének kedveznek akik mások bérének lefaragásából milliárdossá növik ki magukat. Sajnálom ha beletrafáltam nem volt nyerő, át tudom érezni a helyzetedet. Az éhezőkért annyit tudsz tenni, hogy ellenük viccelődsz azoknak az embereknek akik még az ivóvizüket is elprivatizálták nyereségvágyból, nem pedig mellettük. A beszélő nyuszikát és a virágnyelvet pont ezért találták ki. Csak úgy érzem, hogy zsidó vicceket (bár az általánosítás itt sem helyén való) okkal és joggal találták ki, mert sokszor bebizonyosodott a jogalapja. Így a cigány vicceknek is, bár semmi bajom a tisztességgel dolgozó barna bőrű romákkal, talán Ők a legnagyobb áldozatai az előítéleteknek, de ezt még Ők is megértik, nem egyformák. Ha viszont a veled egy cipőben evező társadra mondasz viccet, akkor seggnyalás szaga van a dolognak. Én meg nem vagyok az a féle ember aki azért néz fel egy sportkocsiban beépített jó nő mellett ülő emberre, mert az én pénzemen megengedheti magának. Még egyszer sajnálom a aszemélyes jellegű mondatomat, Boldog Karácsonyt!
ON! :) -
#31489 Dzsini -
#31488 fábri -
#31487 ON:
A tanító néni éppen a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek:
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer 3 kismalac. A kismalacok házat akartak épiteni, de nem volt elég téglájuk. Elhatározták, hogy kérnek téglát az emberbarátjuktól. Az első kismalac el is ment hát az emberhez, s amikor odaért, azt kérdezte:
- Szia, házat szeretnénk építeni. Tudnál nekünk téglát adni?"
A tanárnő itt megáll és a gyerekeket kérdi:
- Mit gondoltok, mit mondott erre az ember?
Móricka jelentkezik:
- Nézd már! Egy beszélő malac! -
#31486 Tehát attól, hogy én bevágtam ide ezt a viccet én most rossz ember vagyok, akinek ki van nyalva a segge, és semmit sem kell tennie az életben mert mindent megkap apucitól? (mert anyuci már nincs ebbe sikerült beletrafálnod) Ha tényleg ezt szűrted le ebből, az komoly baj.
Értem én, hogy mit szeretnél ezzel, és mint mondtam, igazat is adok neked a legtöbb érvedben, de a demagóg szájtépés sajnos nem tesz vacsorát az éhezők elé, és jelen pillanatban semmit sem tudok értük tenni.
Viszont ha hallok egy nyuszikás viccet, nem arra gondolok, hogy a mezei nyúl aki mellesleg beszél, mond valamit a barnamedvének. A viccek megengedik azt, hogy bárkit kifigurázzunk vele, és aki ezen megsértődik, nos arra lehet mondani, hogy nem érti a viccet.
Sajnálom, nem akartam megosztani az embereket, és nem is a flémkeltés volt a cél... Azt hiszem voltak már itt durvább viccek is. -
BenceYCE #31485 Szóra sem érdemes, de én nem az álláspontodat akarom bolygatni csak zavar, hogy az emberek közönnyel empátia nélkül és sokszor ok nélkül rúgnak bele másokba. Ez alapján csuklóból mondhatnám azt is, hogy, Na, a vezérigazgató fia feljött az esgére poénkodni a munkásaik arcátlan és pénzéhes viselkedésén. Méghogy sztrájkolnak! -
BenceYCE #31484 Vannak emberi tulajdonságok, minthogy a görbeorrúnak pénzre éhes a zsebe, a skót még a levegőt is sajnálja magától, a rendőr köztudottan primitív (bár ezt a rendőrség 4 diplomás kirúgott pszichológusa alá is támasztotta), a szőke nő buta mint a föld, stb. Félre ne érts én is tudok jót röhögni, de látom a miértjét egy-egy sztorinak. A szőke nő azért buta mert szép. Igen ez a legnagyobb baja. Nőiesedő kora óta úgy közelítettek hozzá, hogy tették a szépet, jót, hogy ágyba vigyék. A csúnyának meg a kezébe nyomták a fakanalat és elküldték dolgozni is. Valahol ezt a pinaéhes férfi magának köszönheti. El kell döntenie, hogy dekoratív csirkét vagy élettársat akar magának. Szerencsés aki magától el nem szállt szép csajjal élhet együtt.
Ezek az emberek güriztek egy közös cél érdekében és becsapták Őket. Ha a történetet nem ismered akkor a vicc sem olyan mint annak aki esetleg a saját bőrén érezte. A legjobban az etióp vicceket gyűlölöm. Azon embertársadon nevetsz aki éhezik. Qrva könnyű ezt egy felkapaszkodott országból a számítógép és a vacsora mögül. Persze ha nem eszed meg a vacsorád az sem megoldás. De ha ilyen jó fej vagy akkor mért nem mész be pl. egy kórházba ahol lehet épp anyádat ápolják halálos betegséggel és röhögöd ki a sorsa miatt mindenki szeme láttára? Örülj annak, hogy az lehetsz aki és próbáld megbecsülni. Sopánkodhatsz egy új videókártyára Apádéknál, de legalább az ünnepek alkalmával csitíts a gúnyolódásaidon. -
#31483 [halkan hozzáteszem, hogy igazad van, és egyet is értek veled, csak az nem megfelelő számomra, hogy egy általam bevágott viccből akarod megtudni az álláspontomat] -
#31482 Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a kibaszott viccek topic, ahol ha bevágok egy zsidós viccet, nem leszek zsidó...
Nekem tetszett a levél, poénnak vettem, nem gondoltam, hogy ennyi ember agyfaszt kap tőle...
És akkor ennyi erővel kössünk bele #31470-ba is, hogy UNDORÍTÓ!!! Ha te nevetni tudsz a pedofilságon, akkor te egy szar ember vagy -.-
Ugye?
Maradjon már meg ez viccek topicnak ha lehet... -
Vardar #31481 Csak a 250000et megígérték, a visszafizetést nem:D -
BenceYCE #31480 Jobb kedvemben jól elröhögcsélek a South Parkon. Rosszabb kedvemben észre veszem benne a feleslegest. Nincs szükségem a SP-ra. Joggal éri kritika Őket. -
#31479 hát azért amit müvelt a south parkosokkal, azért halálra ítélném minimum 2× -
BenceYCE #31478 Ő csak előadó. Jól csinálja, remélem legalább akkora névként vonul be a történelembe mint Hofmann. -
#31477 biztos nem fábry találja ki... mindig 1000 éves poénokkal jön :) -
BenceYCE #31476 natess... a végén kiderül, hogy 1000 éves vitz :) -
lowdog #31475 tozo.hu fórum, 2008-05-07, asszem
(biztos) -
BenceYCE #31474 Fábry show 2008.11.20 asszem. -
lowdog #31473 vanmég
Mi a különbség a láncfűrész és a tangaközött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi egy rossz mozulat és 2 ujjadmegy a picsába!
Mi a különbség a víz és az ikrekközött?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vízre azt modjuk, hogy H2O, az ikrekre, pedig hogy ó, há 2!
Mi a lényeg a tenisznél és a szexnél?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- A tenisznél az, hogy ki szervál, a szexnél pedig az, hogy melyik szerv áll.
Mi a különbség a jég és a szobalány, a villa és a csatorna, a kutya és a heves szerető között?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jég az csak víz, a szobalány Boris, a villa csak villa, a csatorna kanális, a kutya csak ugat a heves szerető Maris!
Mi a különbség a 6 óra 60 percés a hétfejű sárkány között?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi. Mind akettőre lehet azt mondani hogy hét órra van.
Mi a különbség az üvegtál és a tévedés közt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az üvegtál az csak üvegtál, de a tévedés az lehet fatális! -
lowdog #31472 Megy be a postás a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve.
- Nem kell tőle félni! - mondja a gazda - Most lett kiherélve, bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megbasz, hanem, hogy megharap! -
#31471 natakaroggy :DD -
lowdog #31470 Egy pasi a Balatonon beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos, fiatal nővel. Fél tucat ital elfogyasztása után meghívja őt a hotelszobájába. A nő örömmel belemegy.
Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi:
- Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy?
- Tizenhárom - jön a vonakodó válasz.
- Tizenhárom!!! Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tűnj el
innen! - kiált rá halálra rémülten.
A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi:
- Babonás vagy, ugye -
lowdog #31469 mi a közös a borotva pengében és a szomszéd most született fiában?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mind a kettő józsilett... -
lowdog #31468 mi a külömbség ateológus és a geológus között?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ég és föld -
lowdog #31467 Mi a különbség a jó ügyvéd és a sztár ügyvéd között?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a jó ügyvéd ismeri a jogszabályokat,a sztár ügyvéd meg a birókat -
BenceYCE #31466 Ehhez azért hozzá lehetne fűzni annyit, hogy a személyszállítás dotációjának a hiánya miatt a Cargo fedezhette volna a költségeket. Mit gondolsz ezentúl karitatív szervezetként ezt majd önként megteszi? Te és mi fogjuk megfizetni és nem a mi kormányunknak (olyan amilyen de ez legalább változhat), nem a mi közös kasszánkba folyik be a pénz hanem egy magánkézbe. Ha ehhez még tapsolsz is akkor nyugodtan hagyd magadon a napszemcsit alvás közben is. A máv jegyeket akkor is ki fog kelleni fizetni valakinek. -
BenceYCE #31465 Másutt már leírtam a politika csak a gazdaság színjátéka. De nem elhanyagolható. Ha nem érdekel a gazdaság akkor menj be a főnöködhöz és mond meg Neki, hogy annyi fizetést ad Neked amennyi Neki jól esik. -
Borg #31464 De legalább hibátlanul írták volna meg :)
A 15%-os visszamenőleges béremelés összegét ugyanis nem vonja le a tartozásból... -
#31463 Szerelmespár megy fel a fiú lakására. A fiú már nyitná az ajtót, amikor a
lány megszólal:
- Tudod, én mindig figyelem, ki hogyan nyitja ki az ajtót. Vannak, akik
gyorsan megforgatják a kulcsot, aztán hirtelen kinyitják az ajtót. Ők a
szexben is ilyenek, az erőszakosságot pedig nem szeretem.
A fiú nagyot néz, de a lány folytatja:
- Aztán vannak akik órákig keresik a kulcslyukat. Ők a tapasztalatlanok,
őket sem bírom. Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót?
A fiú büszkén:
- Elsőször is megnyálazom a kulcslyukat...
A zsúfolt buszra nem fér fel egy férfi. Idegesen elkiáltja magát:
- Menjenek már beljebb, annyi hely van még, hogy sakkozni lehetne!
Erre a válasz :
- Jöjjön csak jóember, úgyis hiányzik egy paraszt!
Miért boldogok a buzik?
A szerencse sem mer hátat forditani nekik....
Szőke a lottózóban:
- Mi az a lottó?
- El kell találni 5 számot....
- Értem...és milyen messziről? -
#31462 A férj hirtelen lecsapja a könyvet, amit olvas, végigméri a feleségét, majd így szól:
- Elegem van belőle, hogy folyton itt ülök melletted! Keresek valakit, akivel szórakozhatok is! Most lezuhanyozom, megborotválkozom, beillatosítom magam, felveszem a legjobb öltönyömet. Aztán kijövök, és tudod, ki fogja megkötni a nyakkendőmet?
Az asszony felnéz az újságból és így felel:
- Tudom. A temetkezési vállalkozó!
Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dínóm, dánom.
Józan életű kőműves brigád munkát keres! Mottónk: Ha megáll, fal; ha leborul, járda. Valamire jó lesz.