41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Pepsi Twist
    faterodék nem tom hogy élték túl Hitlert és a zsidó ell... khm szóval nem tom hogy kerülsz te még ide...
  • veszelka
    a 3. se.
  • Stann
    Amikor vmki beírja ezt az SS-es viccet, mindig féloldaliy komment következik a történeti hátterét illetően! :-)
  • gyuri12
    És a tanár hibája,hogy nem figyeltél,és a teljesen alap dolgokat nem tudsz?:)
    Vicces,hogy mindenki a jenkiket szidja,hogy milyen hülyék miközben ilyen Nandorbok vannak közöttünk.:(
  • Falcon87
    Szeretem azt a két filmet, de tényleg eléggé távol állnak a valós helyzetektől.
  • Magic Boy
    A filmek jók, de tény már csak azért se lehet benne, mert a történelmet a győztesek írják.
  • bujcsik555
    "Ajánlom figyelmedbe egy két a korról szóló film megtekintését, mondjuk a Ryan közlegény megmentését, vagy a Halál 50 óráját. Jó filmek, és sok igazság is akad bennük! " ezt ugye nem komolyan mondtad?
  • nandorb
    Hat tudod nekunk a tortenelem ora anyibol alt hogy marhultunk meg a tanar hadarta az anyagot sose irtunk es mindig lefeleltunk 5-osre szal nemtudom mi micsoda a vilaghaborukra emlekszem hogy kb. volt meg micirkusz volt de a tobbi lenyegtelen dolog...
  • nandorb
    ciganyokra is gondoltam...mas nemfog csak ugy ok nelkul leszurni...
  • Falcon87
    Azok eléggé amerikaihősösfilmek, onnan nem fogsz képet kapni az ssről.
  • pista89
    Waffen SS
  • Molnibalage
    A második mondtan nem igaz.
  • Dante73
    A Waffen SS a második világháborús náci hadsereg elit alakulata. A legtöbb háborús bűnt ők követték el, (számukhoz képest, természetesen) úgymint a koncentrációs táborok őrzése, kivégzések, stb. De a Tigris tankok személyzete is nagyrészt a köreikből került ki, (legjobb tank - legjobb ember logika alapján)
    A megszállt területeken tulajdonképp bármit megtehettek, büntetlenül, hiszen az esetleges ellenállás retorziót szült volna, amit senki sem kockáztatott. Ha egy SS fizetés nélkül távozott, senki nem mert pofázni, más kérdés, hogy ha ez a fölöttesei fülébe jutott, könnyen az orosz fronton találta magát a delikvens, ugyanis elég erősen élt bennük egyfajta romantikus, lovagi kép önmagukról, amibe azért a kegyetlenkedés belefért, hiszen, "ezek csak zsidók" illetve szimpatizánsok.
    Az eszmefuttatásom nem teljes, és nem is feltétlen 100%-ig pontos, de elég(?) ennyit tudni a dologról.
    Ajánlom figyelmedbe egy két a korról szóló film megtekintését, mondjuk a Ryan közlegény megmentését, vagy a Halál 50 óráját. Jó filmek, és sok igazság is akad bennük!
  • Falcon87
    Téged is szúrtak már le? Engem naponta háromszor
  • toysoldier
    aztakurvaélet
  • Falcon87
    Vigyázz mer' leszúr az SS
    Itt esetleg a cigányok szúrnak le, miután kiraboltak :D fenébe, most diszkriminátor voltam ;_(
  • Sadist
    Téged meg sajnos kussolni :( Tudod van az a mondás, hogy ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
  • Sadist
    Figyelni kellett volna az iskolában.
  • bardocz
    Megyek is,és megkérek egy SS-t,hogy szúrjon le :ASD:ASD:ASD:
  • nandorb
    Bardozc-t teged meg kotozkodni sem tanitottak meg ugylatszik rendesen...
  • karajjj
    azt se tökéletesen :DDDDDD
  • bardocz
    Ha nándiból indulunk ki,akkor ott csak írni meg olvasni tanítanak
  • veszelka
    szerbiában lehet nem tanítják.
  • veszelka
    engem minden nap megver egy ss.
  • karajjj
    bazz, most esett le, hogy te még mindig nemtudod miaz :DDDDDDDDD
    nefélj MO-n sem szúrna le az SS...
  • LoDMaSt
    Keress rá talán, ha már nem tudtad megtanulni, ne itt égesd magad tovább...
  • bardocz
    Alap műveltség része ez is,ami neked hiányzik.Jártál volna iskolába.
  • nandorb
    SS talan magyarazd meg ne itt holmi fele linkeket agyal...
  • bardocz
    Mert én itt rettegek,hogy leszúrnak.SS-t meg mindenhol tanítják.
  • karajjj
    ez most hogy jön ide?
  • nandorb
    azert grat hogy nem MO-n elek...es nem kell retegnem attol hogy leszurnak...
  • Kori
    http://ss.lap.hu/

olvass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • karajjj
    nándikám...

- Papa! Végre tudom, hogy mi volt a Nagypapa a háborúban!
    - Na mi volt?
    - Villanyszerelő!
    - Ezt meg honnan veszed?
    - A padláson játszottam, megtaláltam a sisakját és két villám van rajta.
  • ba32107
    :D
  • GhostRider1 #32948
    Az öreg hölgy elmegy a falu plébánosához és pironkodva mondja neki:
    - Tisztelendő úr, a gyerekeimtől kaptam két lánypapagájt karácsonyra,
    de valami rossz házból származhatnak, mert nagyon csúnyán beszélnek.

Szégyellem elmondani, de egész nap azt
    rikácsolják: "Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni!"
    A plébános rövid gondolkodás után megtalálja a megoldást:
    - Nekem van két fiúpapagájom, azok itt a templomban nőttek fel és
    egész nap imádkoznak.
    Zárjuk össze
    a madarakat, biztos jó hatással lesznek az enyémek az
    önéire.
    Be is teszik a két áhitatos papagáj kalitkájába a lányokat, akik
    azonnal rikácsolni kezdenek:
    - Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni!
    Mire az egyik templomi papagáj kenetteljesen odafordul a kollégájához:
    - Tedd el az olvasót Pityu testvér. Imánk meghallgatásra talált!
  • Calver
  • Sadist
    Életkor: 18-25 között

Azért grat.
  • Molnibalage
    Dereng? Töri órán aludtál?
  • Zetorg
  • Zetorg
    Figyelmeztetés mindenkinek, aki shopping központokba jár vásárolni!
    Ami velem megtörtént az nagyon tanulságos történet, érdemes minden ismerősötökkel megosztani.
    E hónapban egy nagyon furfangos csalás áldozata lettem, míg vásároltam a Praktikerben.
    Egyszerűen csak egy szerszámért tértem be, ami egy traumatikus élménnyel zárult Ne legyél naív, nehogy azt gondold, hogy ezek a dolgok mindig mással történnek meg, bármikor bárhol veled is megtörténhet.
    A következő történt: Én nyugodtan pakolásztam be a vásárolt holmit a csomagtartóba, két fiatal lány kb 19 -20 körüliek lehettek, odajöttek az autóhoz és elkezdték tisztítani a szélvédőt. Míg ezt csinálták, a hatalmas melleik majd kiestek a pólójukból.
    Egyszerűen képtelen voltam levenni róluk a szemem. Miután végeztem a bepakolással, borravalót akartam adni, mire ők nem fogadták el, hanem megkértek, hogy vigyem el őket a Metróba.
    Természetesen beleegyeztem.
    Erre ők gyorsan beültek a hátsó ülésre.
    Ahogy elindultunk, vadul egymásnak estek, csókolóztak, ölelték, fogdosták egymást. Egyszer csak az egyik előre mászott az első ülésre, és orálisan kezdett foglalkozni velem, erre a másik meg ellopta a pénztárcám.
    Nekem így lopták el a pénztárcám ebben a hónapban, másodikán, negyedikén, kilencedikén, kétszer tizenkettedikén, majd tizennegyedikén, és valószínűleg el fogják lopni ezen a hétvégén is, miután veszek magamnak egy újabb pénztárcát...