Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-persze, csak seedeld vissza.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
-Kérem ecetet!
-De nyuszika, ez festékbolt!
-Akkor is ecetet akarok venni!
-Nyuszi, mondtam már, hogy ez egy festékbolt!
-Jó, akkor máshogy mondom: pamacot kérek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Széklet és vizeletmintára is szükség lesz.
-Mit mooond?-kérdi az öreg.
-Add oda az alsógatyád!-mondja a neje.
A vadász az erdõben hasraesik egy kiálló gyökérben és a sörétes puskával tökön lövi magát.
A kórházban ellátják, a doki ad neki egy címet.
-Ezt az embert délután keresse fel.
-Õ is orvos?
-Nem, furulyamûvész. Megmutatja, hogyan rakja az ujjait, hogy ne pisilje szembe magát.
Két rendõr barchobázik:
- Személy?
- Igen.
- A biológiával kapcsolatba hozható?
- Igen.
- Fához köthetõ?
- Igen.
- Rákérdezek: Döbrögi?
A róka jön ki a diszkóból összeverve találkozik a farkassal.
- Róka ki bántott? Majd én megverem.
- A medve.
- Ja, az szar ügy...
Idõs székely házaspár ücsörög a ház elõtt. Morfondírozik az öreg:
- Te Anyjuk! Ha egyikõnk meghal, én beköltözök a városba.
Vidéki vendéglõben:
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor nincs zene.
Két gyerekkori barátnõ találkozik.
- Mi van veled ?
- Jaj, sietnem kell, nemsokára kész a Mercédeszem, el kell mennem a
szûcshöz, rendeltem egy nercbundát, utána le kell szaladni a nyaralóba...
-És veled mi van?
- Semmi különös. Én is kurva lettem.
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja:
-Jöttem a gyerekemért.
-Hogy hívják?
-Nem mindegy?! Holnap úgyis visszahozom.
Nagydarab kamionos betér a fogadóba. Látja, hogy egy vézna ürge ül a sarokban, elõtte egy pohár sör. Odamegy, felkapja a poharat és kiissza. Az ürge sírva fakad. A kamionos megsajnálja.
-Ugyan már, csak vicceltem, kérek helyette másikat. Miért sír?
-Már hogyne sírnék amikor ma semmi nem jön össze. Reggel nem csörgött az órám, elaludtam, ezért elkéstem a munkahelyemrõl. A fõnököm észrevette, ezért nyomban kirúgott. Indulnék haza, nincs az autóm, ellopták. Hazamentem taxival, hát a legjobb barátomat az ágyban találom a feleségemmel. Erre lejövök ide a csehóba, kérek egy sört, belerakok egy csomó arzént.
Erre maga jön és kiissza...
<#idiota>#idiota>
SoF II: C4z0rla
- Na, a nehezén már túl van. Kint van az orra...
★
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Ki volt az a szemét, azonnal megölöm - fakad ki az apja
Ekkor egy hatalmas lesötétített Mercédes gurul be az udvarra és egy elegáns középkorú férfi száll ki belõle. Bemegy a családhoz, bemutatkozik és azt mondja:
- Hallottam, hogy mi történt.. Én úriember vagyok, de sajnos a lányukat nem tudom feleségül venni. Amennyiben fia születne, 20 éves korában kap egy gyárat, addig pedig évi 1 millió dollár apanázst. Ha lánya születne, 20 éves korában õ is kap egy gyárat, addig évente 500 ezer dollár apanázst. Amennyiben ikrek születnek, mindketten kapnak gyárat és évi 250 ezer dollár apanázst. Ha valami szerencsétlen okból kifolyólag a lányuk elvetélne...
Itt közbevág az apa: - Akkor megb.szod mégegyszer
- Emlékszel édesem? - kérdi a feleség - Tavasszal amikor elmentél a Balatonra pecázni és fogtál két fogast?
- Persze aranyom, emlékszem.
- Képzeld drágám, az egyik épp ma telefonált, hogy fiad született.
- És akkor egyszer csak az a hatalmas medve elindult felém. Megcéloztam, de a puskám csütörtököt mondott. A medve meg egyre közelebb ért hozzám, és vicsorgatta a fogát,.......befostam.
- Ez érthetõ, nagypapa, ilyen helyzetben ez bárkivel elõfordult volna...
- De nem akkor! Most!
Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig
megmagyarázza, hogyan.
Nincs olyan nõ, akivel ne feküdnék le, csak olyan, akirõl nem szeretném, ha
más is megtudná, hogy lefeküdtem vele
Öreg bácsika beszélget a farkával:
- Na, idefigyelj! Együtt születtünk, együtt cseperedtünk, együtt
veszítettük el a szüzességünket, együtt házasodtunk. Nehogy már elõbb
dögölj meg mint én!
A szex az az ár, amit a nõk a házasságért fizetnek.
A házasság az az ár, amit a férfiak a szexért fizetnek.
A SZERELEM MATEMATIKÁJA
Eszes pasi + eszes nõ = románc
Eszes pasi + hülye nõ = viszony
Hülye pasi + eszes nõ = házasság
Hülye pasi + hülye nõ = terhesség
IRODAI MATEMATIKA
Eszes fõnök + eszes alkalmazott = profit
Eszes fõnök + hülye alkalmazott = termelés
Hülye fõnök + eszes alkalmazott = elõléptetés
Hülye fõnök + hülye alkalmazott = túlórázás
Egy szexuális szokásokat firtató felmérés edménye:
A nõk 10%-a vihetõ ágyba az elsõ randin A férfiak 20%-a szeretkezett
már extrém helyeken A nõk 36%-a napozik meztelenül A nõk 45%-a
elõnyben részesíti a kékszemû, szõke férfiakat A nõk 46%-a megtapasztalta
már az anális szexet A nõk 70%-a a reggeli szexet
részesíti elõnyben A férfiak 80%-a nem létesít homoszexuális
kapcsolatot A nõk 90%-a szeretne erdõben szeretkezni A nõk 99%-a még
soha nem szeretkezett irodában
Következtetés:
Statisztikailag sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy idegen nõt
korán reggel az erdõ közepén anális szexben részesíts, mint arra,
hogy a munkaidõ letelte után az irodában kapd el a kolléganõdet.
Tanulság:
Ne maradj bent munka után, semmi jó nem sül ki belõle!
Tudósok felfedezése szerint egy bizonyos ételféleség elfogyasztása
90%-kal csökkenti a nõk szexuális étvágyát.
Ez pedig az esküvõi torta
Ha egy férfi kinyitja a kocsi ajtaját egy nõnek, akkor vagy a kocsi
új, vagy a nõ.
Az Alzheimer-kor jó oldala, hogy mindennap új emberekkel találkozol!
Feleség az ágyban a férje fülét harapdálja:
- Drágám, súgjál a fülembe valami mocskosat!
- Konyha...
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
- Nem tudtok ti semmit! Ide nézzetek!
Céloz, lõ - nem talál. Egy pillanatra zavarba jön, aztán feltalálja magát. Az egyik újonchoz fordul.
- Így lõsz te!
Megint céloz, megint elhibázza.
- Így lõsz te! - Mondja a másiknak.
Végre, kilencedszer talál.
- És így kövök én!
😊)))
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Kulturált forma: Meggyõzõdésem, hogy ez nem valósítható meg.
Szleng: Lóf@szt!
Kulturált forma: Tényleg?
Szleng: Megint b@szogatsz?
Kulturált forma: Én nem vettem részt a projektben.
Szleng: Közöm, b@zdmeg!?!?
Kulturált forma: Ez érdekes!
Szleng: Mi a f@sz?
Kulturált forma: Igyekszem beszorítani a munkarendembe.
Szleng: A f@szomé' csak most szólsz?
Kulturált forma: Még nem sikerült teljesen megismerkednie az üggyel. Szleng: B@szik rá.
Kulturált forma: Azt hiszem, nem érted a lényeget.
Szleng: Anyáddal szórakozz!
Kulturált forma: Szeretem a kihívásokat!
Szleng: Sz@rok az egészre.
Kulturált forma: Igen, ezt tényleg meg kellene beszélnünk.
Szleng: Kurvára lesz@rom.
Kulturált forma: Talán egy kicsit érzéketlen.
Szleng: Egy hülye f@sz.
Kulturált forma: Talán nem ártana meg egy kis gyakorlás.
Szleng: B@zdmeg, vállalat helyett háztartást vezessé köcsög.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Végül is úgy gopndolják, megkérdezik Szûz Máriát, mi lehet ez.
Mária nézegeti, forgatja, tapogatja...
- Hát nem tudom biztosan, de alakra olyan mint a Szentlélek...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Megkérdezi a fõnök:
-Te Gazsi, mit rohangálsz azzal az üres talicskával?
- Jaj drága fõnökúr, há akkora itt a hajtás, nincsen idõm megpakolni!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
-a lengyelben a dolgozók fele lengyel, a fele zsidó
-a magyarnál nem dolgoznak lengyelek.
- Mi baj, drágám? Talán nem tetszik a hangom, hogy mindig kimész, mikor énekelek?
- De, nagyon tetszik. Csak nem akarom, hogy a szomszédok azt higgyék, hogy verlek.
Egy fiatal kezdõ ügyvéd saját irodát készül nyitni. Kibérel a belvárosban, egy szép épületben egy lakást, antik bútorokkal rendezi be. Az elsõ munkanapján unatkozva üldögél az íróasztala mellett, amikor észreveszi, hogy a fogadószobába vendég érkezett. Hirtelen felkapja a telefonkagylót és beszélni kezd, úgy tesz, mint aki rendkívül elfoglalt. Hadd higgye az ügyfél, hogy sok a munkája. Mikor nagysokára leteszi a telefont, kimegy fogadni az ügyfelet. A vendég feláll a székbõl:
- Jó napot kívánok, jöttem a telefont beszerelni.
Egy étteremben az egyik vendég állandóan ugráltatja a pincért. Hol arra panaszkodik, hogy melege van, kapcsolják feljebb a légkondit, hol meg arra, hogy fázik, és kapcsolják lejjebb. Így megy ez folyamatosan húszpercenként. A pincér mindannyiszor türelmesen meghallgatja, bólint, majd elmegy. Látja ezt egy másik vendég, és megkérdezi a pincértõl:
- Mondja, miért nem rúgja ki azt az idegesítõ embert?
- Ugyan, nem sok vizet zavar. Hisz nincs is légkondink!
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
- A könyvemben az áll, hogy nem voltál rossz ember, de jót sem sokat cselekedtél életedben. Ha tudsz egy esetet mondani, amikor valami különösen jót tettél, akkor bejöhetsz a Mennyországba.
A férfi kicsit gondolkodik, majd mesélni kezdi:
- Egyszer mentem autóval valahová, amikor megláttam az országút mellett egy motoros bandát, akik egy fiatal lányt molesztáltak. Lehettek vagy ötvenen is. Elõször csak lassítottam, hogy jobban lássam, mi történik. Szegény lányról letépték a ruháit. Félreálltam a kocsimmal és kivettem a csomagtartóból az emelõvasat. Ezután odamentem a bandafõnökhöz, aki egy bõrdzsekis fazon volt, az orrát és a fülét egy hatalmas lánc kötötte össze. Kitéptem a láncot és az arcába vágtam, majd ütni kezdtem a vasrúddal, ahol értem. Kiterült. Ezután odafordultam a többiekhez, és elkezdtem ordítani: "Hagyjátok békén azt a szegény ártatlan lányt! Micsoda állatok vagytok ti! Tûnjetek innen, mert különben titeket is móresre tanítalak!"
Szent Péter elcsodálkozott:
- Igen? És mikor történt ez?
- Ó, hát úgy két perccel ezelõtt...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Nem azt mondom, hogy a srác akinek nekiestek páran ezt teszi (szerintem azt se tudja mi az igazi jelentésük) csak azt, hogy attól még, hogy valaki azonosulni tud az eredeti jelentésükkel és netalán használja õket még nem lesz náci.
Az, hogy pár szélsõséges használ valamit (jelen esetben az árpád sávos zászlót vagy a turulmadarat) az még nem másítja meg a történelmét. Az viszont elég szomorú, hogy ma Magyarországon ezekkel a szélsõségesekkel azonosítják ezt a 2 õsi jelképet.
Sztem fejezzük be, már bánom hogy beraktam azt a listát. Ezúton elnézést kérek minden orosházai lisztérzékenytõl, és barátjától.
Továbbá kocsisgabor9999 pedig menjen beszélgessen az anyjával a nézeteirõl, õt talán érdekli.
"Hírhedt modern kori változata a Nyilaskeresztes Párt zászlajában és karszalagjában volt látható, ahol azonban a szokásos zászlóval ellentétben 4 ezüst, és 5 vörös sáv van."
Na számold meg mennyi van a mostani címerbe. Sehogy se jó ez így <#hehe>#hehe>
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Poénból egy pár darabra tehetnének horogkeresztet is. <#zavart1>#zavart1>