41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Pipör
    Szar napod van?
    Képzeld el a következőt:
    - Egy sziámi ikerpár tagja vagy
    - A testvéred homokos
    - Te nem vagy az
    - Ma egy forró randevúja lesz
    - Csak egy seggetek van...
    NA? JOBBAN VAGY MÁR???
  • OrioN the S
    pedig szopnak azok :D nem kicsit
  • Falcon87
    ték
  • Dzsini
    Munkahelyi szexuális zaklatás miatt az üzletembert pszichológiai vizsgálatra küldik. Az orvos egy különféle foltokkal telerajzolt papírt mutat neki, és megkérdi:
    - Ön szerint mit ábrázol ez a kép?
    A férfi ránéz, majd egyből mondja:
    - Ez egy nagy mellű nő.
    Az orvos előveszi a következő papírt. A férfi első ránézésre mondja is:
    - Ez egy férfi és egy nő, akik éppen szeretkeznek.
    Az orvos ráncolja a homlokát, majd előveszi a következő foltokkal telerajzolt papírt.
    - Huhú, doki, ezen a képen éppen orális szex történik!
    Az orvos elteszi a lapokat, majd közli a pácienssel:
    - Nos, azt hiszem, Ön egy elég súlyos állapotban levő szexmániás beteg!
    Mire a férfi felháborodva:
    - Még hogy én! Hiszen maga mutogatja ezeket a disznó képeket!
  • ivan924
    A bak férfiak (egye fene, nem baj), vagy a bak nők se? (mert az már baj)
  • ba32107
    BAK
    Azok nem szopnak.

_A:_DS:?_AD:Sa
  • Pipör
    Szopós horoszkóp

Tudományos értekezés a felláció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy "hogyan szopnak a lányok, csillagjegyeik szerint"?

KOS
    Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is ki fogja belőled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét. Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik.

BIKA
    "Szopni született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni, nyugodt életed lesz mellette.

IKREK
    Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni szopás közben.

RÁK
    Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. Elalszol közben, még a nyál is kifolyik a szádból. A lelkedet is leszopja. Olyan, mintha hazatérnél. Lenyeli, mert szeret.

OROSZLÁN
    Lángra lobbantja a farkad, mintha egész életében erre a percre várt volna. Játékos és szenvedélyes. Fűti valami mély tűz. Nyelni méltóságán aluli, de ha nagyon felhúztad, megtesz bármit. Muszáj megdugnod cserébe, de hát ilyen az élet.

SZŰZ
    Változó. Elküld tusolni előtte, rendet rak, beágyaz, kitakarít. Az első félórában csak tisztogatja a bránert. Nagyon érzéki tud lenni, ha jó napja van. Ha lenyeli, nagyon szeret. Néhány év után rá lehet venni. Első alkalommal valószínűleg rókázni fog.

MÉRLEG
    Ahogy szopik, az csak neked szól. Nem sima szexélmény. Testével-lelkével adja a gyönyört, "megszólít". Azért él, hogy jó legyen neked. Jó esély van rá, hogy tudja a neved, nem úgy, mint a többi.

SKORPIÓ
    Úgy leszop, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. /Hát persze... / Nyilvánvaló, hogy lenyeli. Ha nem, az viszont a vég kezdete lehet.

NYILAS
    Csak azért csinálja, hogy jól megdugd.

BAK
    Azok nem szopnak.

VÍZÖNTŐ
    Mindent elkövet, hogy ne unatkozzatok. Inkább nem csinálja, ha nincs valami ötlete. Perverz állat, hálistennek. Mindent kipróbált már. Ha peched van, feldug a seggedbe egy műfaszt.

HALAK
    Úgy szopik, mint egy álom. Gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Rádpakolja a fél hűtőt, főleg a tejszínhabot. Azt hiszi, Isten lakik a farkadban. Te meg persze ráhagyod, te állat. ))
  • Dante73
    - És mit szólsz akkor egy kis kézimunkához?
    - Olyat én sose csináltam! Mit kell tennem? - kérdi a lány.
    - Láttad az autóversenyzőket a TV-ben amikor győznek, aztán kapnak egy nagy üveg pezsgőt, megrázzák, aztán lespriccelik vele a népségeket?
    - Uhum - így a lány.
    - Hát valami olyasmi.
    Szóval a lány kézbe fogja, aztán elkezdi a dolgot. Néhány perc múlva a fiú hátraveti a fejét, kékül-zöldül az arca, a füléből jön a zsír, a szemei guvadnak - látszik, hogy szenved.
    - Mi a baj? - kérdi a lány.
    - Az isten szerelmére! - makogja a srác - Vedd már le a hüvelykujjadat a végéről!
    -----------------------------------------------------------------------

Amerikában az egyik rádióállomás egy újfajta játékot talált ki. A neve 'páros válasz', igen népszerű lett hamar. A játék lényege, hogy felhívnak találomra valakit, majd megkérdezik nős/férjezett-e. Ha igenlő a válasz, feltesznek 3 intim kérdést, majd felhívják a házastársát. Ha azonosak a válaszok, nagy értékű utazást, pénzt, kocsit stb lehet nyerni. Ez egyszer így sült el:

'-Helló és XY vagyok az XYZ műsorból! Ismered a játékot?
    -(nevet) Igen ismerem!
    -Megkérdezhetem a neved?
    -Brian vagyok.
    -Nos Brian, az első kérdés: mikor szexeltél utoljára?
    -(idegesen nevet) Hááát ma reggel.....
    -Remek Brian! Mennyi ideig tartott a dolog?
    -(zavartan) Megöl az asszony, az anyósom nálunk vakációzik....
    -Nos Brian? Kell az utazás? Florida, pálmafák...
    -Rendben. Úgy 10 percig.
    -Ez igen Brian! Utolsó kérdés:hol volt meg?
    -Az asszony megöl....komolyan....hát a konyhaasztalon, míg a mama tusolt.

-Remek, most felhívjuk a feleséged. Mi a neve?
    -Sarah!

-Halló, itt Sarah **** a Kilman cégtől!
    -XY vagyok az XYZ műsorból! Ismered a játékot?
    -Nem!

Elmagyarázzák neki.

-Nos, Brian is itt van a vonalban, de nem segíthet!
    Első kérdés: mikor szexeltél utoljára?
    -(zavartan) Hát ma reggel 8 körül.
    -Remek Sarah, az első válasz tökéletes!Mennyi ideig tartott a dolog?
    -(idegesen) A mama meg fög ölni, elsüllyedek....
    -Tehát Sarah?
    -Jó. Úgy 12-15 percig.
    -Elfogadom, gondolom Brian férfiasságát próbálod mentegetni, de közeli a válasz.
    Utolsó kérdés:hol volt meg?

-(felkiált) ÚÚÚRISEN BRIAN?EZT IS ELMONDTAD?
    -(Brian) Mondd meg nyugodtan drágám!
    -Hát jó...a mama meg fog ölni......a seggemben...

Az adást megszakították a technikusok, és hosszú óráig zenei blokk volt csak hallható.
    ----------------------------------------------------------------------------------

• csgery
    vótmázi nemszabad...
  • Heffi
    Azért írtam.
  • Pipör
    Kovács a Rákóczi téren már éppen megegyezik egy kurvával, amikor megjelenik a felesége, leken a férjének két pofont, aztán beülnek a közelben várakozó taxiba, hogy hazamenjenek. Útközben az asszony folyamatosan ordítozik a férjével, elmondja őt mindenféle gazembernek, stricinek. Egy idő után a sofőr hátraszól:
    - Uram, ha rám hallgat, ezt a nőt kirakjuk, és visszamegyünk egy másikért.
  • Pipör
    Két barátnő beszélget:
    - Mondd, mit tegyek? Tegnap lekurváztak egy társaságban.
    - Ne menj olyan helyre, ahol ismernek!
  • Barnabyka
    --->"VÓTMÁ"-ért büntetőpont megy! Kéretik komolyan venni.

hmmm.
  • Narusco
    szerintem innen kopizta
  • Heffi
    Vótmá.
  • Heffi
    Lol :D
  • Guidorace20
    Anyósa temetéséről érkezik haza a vő, amikor hatalmas vihar támad. Dörög, villámlik és a szél egy darab zsindelyt is a fejére sodor a ház tetejéről.
    A vő felnéz, jól megszemléli a sötét, viharos égboltot és így szól:
    - Na! Úgy látszik felért!
  • Guidorace20
    WASD
  • Pipör
    Négy üzletember elmegy teniszezni. Mikor befejezik, egyikük elmegy fizetni, a többiek pedig elkezdenek társalogni:
    - Az én fiam olyan sikeres, hogy a múltkor egy házat vett egy barátjának.
    - Az semmi, az én fiamnak olyan jól megy, hogy nemrégiben két Mercedeszt vett az üzlettársának - mondja a másik.
    - Az én fiam tőzsdézik, és annyit keresett, hogy egy csomó részvényt adott egy ismerősének ajándékba - kontráz a harmadik.
    Közben visszajön a negyedik, kérdik tőle is, hogy mi újság a fiával?
    - Ne is mondjátok, az én fiam homokos. Nem vagyok rá büszke, de azért jól boldogul. A múltkor is kapott a barátaitól egy házat, két Mercedeszt és egy csomó részvényt...
  • Pipör
    Egy fiatal, csinos szőke hölgy ül az állatorvosi rendelőben és egy palotapincsit simogat a kezében. Odamegy hozzá egy férfi és ezt mondja:
    - Szívesen lennék a kutyája helyében!
    - Nem hiszem, épp kiheréltetni viszem...
  • Heffi
    D:SASD
  • Vaxi
    :DDDDDDDDD
  • Barnabyka
    áá ez hatalmas :D
  • szjuca
    Megy a kamion az úton, négercsókot szállít.
    Két stoppos cigány megállítja.
    A fülkében nincs hely, így a kamionos felajánlja a rakteret, azok
    hátra beszállnak.
    Mennek egy ideje, egyszer csak egy kivilágítatlan lovas kocsit
    kerülve a kamion beleborul az árokba.
    A sofőr ájulásából felkelve látja, hogy az árok szélén a négercsókok
    szanaszét, a két cigány közöttük, és a lovas kocsit vezető paraszt
    bácsi iszonyat tempóval tapossa szét a négercsókokat.
    Rászól :
    - Hé bátyám, mit csinál, nem elég nagy a kár így is ?
    - De jó, hogy magához tért, jöjjön, inkább segítsen, mert kettő már kikelt!!!!
  • vérpocok
    lol hülyék vagytok, ekkora ökörséget hogy az első úton... nyilván hogy a 3. útján halt meg mivel az első két alkalommal csak Vegasba ment a póker világbajnokságra. A harmadik alkalommal utazta körül teljesen a földet.

Na vili?
  • Falcon87
    deszar :D
  • Engels
    tom h vótmá

4 kezű, 4 lábú Móricka siránkozik apukájának:
    - Apu! Le szeretnék menni a játszótérre!
    - Kisfiam, tudod, hogy nem szabad! Kicsúfolnak, gúnyolódnak a többi gyerekek!
    - Apu, de én nagyon unatkozom!
    - Hát jó, vidd le ezt a kiló kenyeret az 1. emeletre a gondnoknak!
    Elmegy a gyerek, eltelik 1 óra, 3 óra, 5 óra, a gyerek még mindig sehol! Utánamegy az apja, leér az elsőre; nagy csörömpölés, zörgés, csattogás! Bekopog az apa, kinyitja a gondnok az ajtót... Tiszta vér az egész ruhája!!!
    Erre az apuka:
    - Úristen, veled meg mi történt?
    - Basszus, ekkora pókot még életemben nem láttam!!!
  • Engels
    ;)
  • Sickness
  • ivan924
    Sose hallott senki az "utolsó út"-ról?
  • jazzy
    Nekem sikerült rávágnom, hogy az első..
  • Kicsikiraly
    bazz és elgondolkodtam rajta :D
  • Molnibalage

[Kommentálás joga]
    válasz erre

Egy pszichiátertől kérdezi az asszisztense:
    - Doktor úr, elárulná, hogyan ismeri fel, hogy egy páciensnek mentális problémája van, ha látszólag teljesen egészséges?
    - Ez nagyon egyszerű. - feleli a doki. - Felteszek neki egy olyan kérdést, amire bárki tudná a választ. Ha a páciens elbizonytalanodik, akkor biztos, hogy baj van.
    - Például milyen kérdést?
    - Például azt, hogy Cook kapitány háromszor utazta körül a Földet, és egyik útja során meghalt. Melyik volt az?
    Az asszisztens gondolkodik egy kicsit, majd idegesen felnevet:
    - Jaj, doktor úr! Nem mondana egy másik példát? Az az igazság, hogy sose voltam jó történelemből.
  • Zetorg
    Egy részeg autós több mint százzal száguld éjszaka a városban. Megállítja egy rendőr:
    - Uram, nem látta a sebességkorlátozó táblát?
    - Miért? Ellopta valaki? - kérdezi a részeg.
  • Zetorg
    Anyósa temetéséről érkezik haza a vő, amikor hatalmas vihar támad. Dörög, villámlik és a szél egy darab zsindelyt is a fejére sodor a ház tetejéről.
    A vő felnéz, jól megszemléli a sötét, viharos égboltot és így szól:
    - Na! Úgy látszik felért!
  • xxxpaulxxx
    auXD
  • szjuca
    Két férfi üldögél a kocsmában, az egyik odaszól a másiknak:
    - Te, komám, mikor születtél?
    - 1961 február 3.-án.
    - Érdekes, én is akkor születtem. Hol születtél?
    - Seattle-ben.
    - Ez furcsa, én is ott születtem. Iskolába hova jártál?
    - Az Abraham Lincoln középiskolába.
    - Hihetetlen, én is oda jártam.
    Arra megy a pincér, az első fickó odaszól neki:
    - Figyeljen csak, ilyet még nem hallott! Én és ez a fickó ugyanakkor születtünk, ugyanott, sőt még iskolába is egy helyre jártunk!
    A pincér bólogat, majd visszamegy a pult mögé. Kérdi a csapos a pincértől:
    - Mi újság?
    - Á, semmi különös, a Johnson ikrek már megint holtrészegek...
  • jackcsabi
  • Verseghy
    :D:D:DD
  • szjuca
    LOL