41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
BenceYCE #34345 Ne foglalkozz velük, mind hülye! :) (tisztelet a kivételnek)
Sajnos nem tudják mi a különbség a lehet és a szabad között. Pedig Óriási!
Bár a megfordulásnál a lehet szót használta, míg a tolatásnál a szabadot.
Bele mehetnénk még, hogy a sem szó ismételt nemet jelent, pedig az egyik a lehetőségről szólt, a másik a jogszerűségről.
A vicc amúgy is logikátlan. Elsőre kifizeti a büntetést a szabálytalanságért amit elkövetett, de a további szabálytalanságokért már nem akar fizetni, a szavaiból mégis a kekeckedés hallatszik. Még ennél is nagyobb logikátlanság a vicc csattanója, miszerint el akarja adni az autót. Ettől még nem "jönne ki a csávából", másrészt nyugodtan elhagyhatná az utcát a megkezdett irányból, hiszen egy azon vétségért a magyar jogszabályok szerint csak egyszer büntethető valaki. Tehát kifizeti a bírságot és folytatja az útját az egyirányú utcában. -
#34344 Székely bácsika Pestre utazik a rokonokhoz látogatóba és a fiára bízza a gazdaságot arra az időre, amíg távol lesz. Ahogy visszatér, a fia már várja a lovaskocsival a vasútállomáson. Elindulnak haza és beszélgetni kezdenek. Azt mondja az öreg:
- Minden rendben volt, fiam?
- Igen apám.
- Semmi baj nem történt?
- Semmi apám.
Az öreget nem hagyja nyugodni a dolog, és tovább faggatózik:
-De tényleg semmi baj sem történt?
- Hát... Eltört a villa nyele.
- Eltört a villa nyele? Hogyan tört el a villa nyele?
- Hát, mikor vittem a kutyát elásni...
- Miért, megdöglött a kutya?
- Igen.
- Hogy történt?
- Letaposták a lovak és a tehenek...
- Letaposták? Hogy-hogy letaposták?
- Megriadtak amikor kigyulladt az istálló.
- Kigyulladt az istálló !? Mitől gyulladt volna ki az istálló !?
- Hát apám, átfújta a szél a zsarátnokot a nagyházról...
- Hát az is leégett!?
- Igen, de a macska a hibás.
- Már hogy lenne a macska a hibás?
- Felborította a gyertyákat, amikor ravataloztuk a nagymamát.
- Meghalt a nagymama??!
- Akkor ütötte meg a guta, Isten nyugosztalja, amikor édesanyám megszökött a postással...
- Megszökött a postással?! Hát akkor minden rendben van, fiam.
- Hát ezt mondtam én is... -
#34343 Trojai van az sg.hu-n, ezt csak annak mondom aki nem használ viruskeresőt :D -
#34342 Írtam :D -
#34341 jólvan. ti már az elején félreértelmeztétek ami tmondtam, inkább fejezzük be az offolást és vicceket írjatok -
HUmanHunter #34340 szerintem ez a jövő magyarországában :D -
#34339 Amerikai katona őrt áll az erőd tetején. Egyszercsak lekiabál a parancsnoknak:
- Parancsnok úr, jön két indián!
- Barátok, vagy ellenségek?
- Valószinüleg barátok, mert együtt jönnek!
Ez magyarul van, tehát magyarországon játszódik? -
#34338 téged is vár a sereg!
-
#34337 ezt senkise mondta, nem oltottunk le nemis akartunk csak mondtuk a magunkét:) -
#34336 mindegy akkor legyek én a közellenség, antimagyar idióta szövegértésileg nulla :) -
#34335 1, nemtom mi a bajod a nagymagyarokkal, ők legalább éreznek valamit a hazájuk iránt
2, ő honnan tudja h itthon milyen birka szabályok vannak? -
#34334 Akkor nem lenne tóthország, meg nem lenne kit utálni :( -
faze #34333 De mivel Romániában lehet tolatni, arra következtetett hogy Magyarországon is. Tanulj már meg olvasni te nyomorult. :-( -
#34332 Kéne csinálni egy Reset to defaults-ot -
#34331 úgyéreztem h jön vmi nagymagyar :D könyörgöm a vicc magyarul van ergó magyarországon játszódik. az ezsgé székhelye is gondolom magyarországon van ergó magyar fórum, ergó ebben a vitában a romániai közlekedési szabályok a lehető legjelentéktelenebb információk. -
#34330 Jó helyre spawnoltak, csak egy patch miatt eltűnt a területek 2/3-a. -
#34329 Azok rossz helyre spawnoltak. Akkormég bugos volt a szerver. -
#34328 Jó nagy gyík vagy, már bocs. -
#34327 Lehet ott él? Tudod, a határon kívül is élnek magyarok, sőt még Romániában is... -
#34326 Életkor: 18-25 között
csak én érzem hogy ez kamu?
ilyen hülye érvelést még nem hallottam. hogy a szarban jön ide hogy romániában lehet tolatni? -
#34325 magyarorszagon lehet. romaniaba szabad egyiranyu utcaba tolatni. ez van. -
#34324 Ezt mégis honnan veszed? Nagyon remélem hogy nincs jogsid ha meg van akkor vagy lerakod vagy mész és megtanulod a kreszt.
"Autópályán, autóúton, vasúti átjáróban, egyirányú forgalmú úton és körforgalmú úton megfordulni tilos. Egyirányú forgalmú úton, körforgalmú úton, vasúti átjáróban, autópályán és autóúton - egyirányú forgalmú úton az úttest széléhez, illetőleg a várakozóhelyre történő beálláshoz szükséges hátramenetet kivéve - hátramenetet végezni tilos." -
#34323 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez kurvanagyxyyXD -
#34322 Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amerikai vezérigazgató. Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszer csak megszólal a nagyfőnök:
- Hát a Kovács Béla merre van?
Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért.
Mondja is neki a vezérigazgató:
- Hi Béla, jó látni Téged, este lesz egy kis muri nálunk, küldöm érted limuzint, te jönni el.
Másnap a Béla elkésik a munkahelyéről, jön az üzemvezető:
- Béla, te miért késtél?
- Hát tudod főnök, tegnap a vezérigazgatóval kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni.
Főnöke felméri az erőviszonyokat és inkább hallgat.
Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president:
- Hát a Kovács Bélát merre találom?
Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.
- Hi Bélám, hogy Te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el.
Másnap a Béla megint elkésik. Főnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi:
- Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?
- Én még a Pápát is ismerem. - mondja Béla.
Főnöke lefehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülőre ülteti főnökét és elrepülnek egyenesen a Vatikánba. Megállnak a Szent Péter Bazilika előtt és azt mondja a Béla:
- Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni Neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a főnök felnéz, és az ablakban tényleg ott van a Béla a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a főnököt, aki nagy nehezen magához tér.
- Mi történt magával? - kérdezik a japánok.
A főnök erőtlenül mutogat az ablak felé:
- Látják... azt... ott fenn.
A japánok felnéznek és megszólal az egyik:
- Jééé.. ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett? -
#34321 De a rendőr azt mondta, hogy nem! (puf)
Székelybácsi mondja:
-Persze, öt politikus ment mint az állat, nekimentek a fának, és szanaszét repültek.
-És most hol vannak a sérültek?
-Eltemettem az összest.
-Úristen, és ha még éltek?
-Hát, egyik-másik szólt, hogy ő még él, de én már nem tudok hinni ezeknek...
--------------------------------------------------------------------
Medvecsalád vendéget lát a házukban, az idegen belép, a medvepapa és a medvemama köszönnek a látogatónak, de a kismaci hallgat. Megszólal az mamamaci:
- Kicsim, milyen udvariatlan vagy! Legalább mutatkozz be a bácsinak!
- Bocs ...
Gyerek kérdi a nagyanyjától:
- Nagymama, nem láttad a tablettámat? Az volt ráírva, hogy Ecstasy...
- F@szom a tablettádba! Láttad a sárkányt a konyhában?!
Best of utolsó mondat: Mindent dárdát ide!
Tudom, hogy vótmá :D -
#34320 egyiranyu utcaba szabad tolatni. -
#34319 Aki nem tudja eldönteni hogy fradival vagy mivel van a vicc, annak ajánlom ezt a topikgyűjteményt...
most pedig vicceket. thx.
Megállítja a rendőr az autóst.
- Meg kell önt büntetnem, mert ez egyirányú utca.
- Rendben van, kifizetem a büntetést, aztán megfordulok.
- Itt nem lehet megfordulni.
- Akkor tolatok majd.
- Tolatni sem szabad.
- Akkor itt hagyom a kocsit.
- Csakhogy itt tilos a parkolás.
- Rendben van, akkor beszéljük meg, mennyit ad a kocsimért... -
Narusco #34318 biztos hogy fradi basszameg, azzal van a vicc ami a leghíresebb, és ha valaki azt mondja hogy magyar foci, akkor a nagyrésznek a fradi ugrik be. így üt (ütött mert már kurvarégi) a vicc, ennyi. -
Vlala #34317 Erről eszembe jutott Stevie Wonder nagy beszólása egy interjúban:
- ...és nem zavarja a vaksága a mindennapi életben?
- Nem! Az sokkal jobban zavarna, ha néger lennék. -
#34316 én is fradival ismerem már vagy 6-7 éve... -
#34315 Figyu, ezt a viccet kb 10 éve hallottam először, akkor a Fradi közelében nem volt az nb2-nek... ellentétben az Újpesttel ami korábban megfordult néhány alkalommal az nb2-ben (eleve az nb2-ben indult még 1901-ben). -
BenceYCE #34314 Hát inkább szánom szerencsétleneket :) -
#34313 csak a fradi lehet az eredeti :)
akkor született, amikor az újpest az nb1-ben focizott, a fradi meg az NBII élcsapata volt :) -
#34312 Én ezt microsoftosnál programozó-val ismertem. -
#34311 Nem és nem csk pusztán a vicc miatt írtam őket. Azért "jó", hogy vannak, mert kiváló humor alapanyagok. :) -
BenceYCE #34310 Nem celebek ezek csak feltűnési viszketegségben szenvedő pénzesek. Mond Neked eszedbe jutott már magadat hypeoltatni a kamerák előtt? Vagy Te is idegrohamot kapsz tőle, ha egy ilyen nevenincs akárkiről cikkeznek mert megszületett a 2. gyereke és nő a foga? -
#34309 Erre mondta Kovács András Péter, hogy a haza celebeket nem kell parodizálni, elég idézni tőlük... -
#34308 hát, jobb lett volna, ha a szájához nem nyúl hozzá...HP -
BenceYCE #34307 És valóban :D -
#34306 Gyerekek, a mai nap legnagyobb poénja: :D
Sztárváltó - Voksán Virág kiakad az agyonplasztikázott nőktől
* Nők Lapja Cafe
* Tamás György
* 2009. 10. 09.
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20091009/sztarvalto_-_voksan_virag_kiakad_az_agyonplasztikazott_noktol/