41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • BenceYCE
    Ne foglalkozz velük, mind hülye! :) (tisztelet a kivételnek)
    Sajnos nem tudják mi a különbség a lehet és a szabad között. Pedig Óriási!

Bár a megfordulásnál a lehet szót használta, míg a tolatásnál a szabadot.
    Bele mehetnénk még, hogy a sem szó ismételt nemet jelent, pedig az egyik a lehetőségről szólt, a másik a jogszerűségről.

A vicc amúgy is logikátlan. Elsőre kifizeti a büntetést a szabálytalanságért amit elkövetett, de a további szabálytalanságokért már nem akar fizetni, a szavaiból mégis a kekeckedés hallatszik. Még ennél is nagyobb logikátlanság a vicc csattanója, miszerint el akarja adni az autót. Ettől még nem "jönne ki a csávából", másrészt nyugodtan elhagyhatná az utcát a megkezdett irányból, hiszen egy azon vétségért a magyar jogszabályok szerint csak egyszer büntethető valaki. Tehát kifizeti a bírságot és folytatja az útját az egyirányú utcában.
  • Molnibalage
    Székely bácsika Pestre utazik a rokonokhoz látogatóba és a fiára bízza a gazdaságot arra az időre, amíg távol lesz. Ahogy visszatér, a fia már várja a lovaskocsival a vasútállomáson. Elindulnak haza és beszélgetni kezdenek. Azt mondja az öreg:
    - Minden rendben volt, fiam?
    - Igen apám.
    - Semmi baj nem történt?
    - Semmi apám.
    Az öreget nem hagyja nyugodni a dolog, és tovább faggatózik:
    -De tényleg semmi baj sem történt?
    - Hát... Eltört a villa nyele.
    - Eltört a villa nyele? Hogyan tört el a villa nyele?
    - Hát, mikor vittem a kutyát elásni...
    - Miért, megdöglött a kutya?
    - Igen.
    - Hogy történt?
    - Letaposták a lovak és a tehenek...
    - Letaposták? Hogy-hogy letaposták?
    - Megriadtak amikor kigyulladt az istálló.
    - Kigyulladt az istálló !? Mitől gyulladt volna ki az istálló !?
    - Hát apám, átfújta a szél a zsarátnokot a nagyházról...
    - Hát az is leégett!?
    - Igen, de a macska a hibás.
    - Már hogy lenne a macska a hibás?
    - Felborította a gyertyákat, amikor ravataloztuk a nagymamát.
    - Meghalt a nagymama??!
    - Akkor ütötte meg a guta, Isten nyugosztalja, amikor édesanyám megszökött a postással...
    - Megszökött a postással?! Hát akkor minden rendben van, fiam.
    - Hát ezt mondtam én is...
  • LSSAHPAUL
    Trojai van az sg.hu-n, ezt csak annak mondom aki nem használ viruskeresőt :D
  • Falcon87
    Írtam :D
  • Kicsikiraly
    jólvan. ti már az elején félreértelmeztétek ami tmondtam, inkább fejezzük be az offolást és vicceket írjatok
  • HUmanHunter
    szerintem ez a jövő magyarországában :D
  • Falcon87
    Amerikai katona őrt áll az erőd tetején. Egyszercsak lekiabál a parancsnoknak:
    - Parancsnok úr, jön két indián!
    - Barátok, vagy ellenségek?
    - Valószinüleg barátok, mert együtt jönnek!

Ez magyarul van, tehát magyarországon játszódik?
  • degenerator
    téged is vár a sereg!

• maffioso
    ezt senkise mondta, nem oltottunk le nemis akartunk csak mondtuk a magunkét:)
  • Kicsikiraly
    mindegy akkor legyek én a közellenség, antimagyar idióta szövegértésileg nulla :)
  • maffioso
    1, nemtom mi a bajod a nagymagyarokkal, ők legalább éreznek valamit a hazájuk iránt
    2, ő honnan tudja h itthon milyen birka szabályok vannak?
  • bardocz
    Akkor nem lenne tóthország, meg nem lenne kit utálni :(
  • faze
    De mivel Romániában lehet tolatni, arra következtetett hogy Magyarországon is. Tanulj már meg olvasni te nyomorult. :-(
  • csgery
    Kéne csinálni egy Reset to defaults-ot
  • Kicsikiraly
    úgyéreztem h jön vmi nagymagyar :D könyörgöm a vicc magyarul van ergó magyarországon játszódik. az ezsgé székhelye is gondolom magyarországon van ergó magyar fórum, ergó ebben a vitában a romániai közlekedési szabályok a lehető legjelentéktelenebb információk.
  • bardocz
    Jó helyre spawnoltak, csak egy patch miatt eltűnt a területek 2/3-a.
  • Csirke4
    Azok rossz helyre spawnoltak. Akkormég bugos volt a szerver.
  • barnie1990
    Jó nagy gyík vagy, már bocs.
  • Botond #34327
    Lehet ott él? Tudod, a határon kívül is élnek magyarok, sőt még Romániában is...
  • Kicsikiraly
    Életkor: 18-25 között

csak én érzem hogy ez kamu?

ilyen hülye érvelést még nem hallottam. hogy a szarban jön ide hogy romániában lehet tolatni?
  • LeventeV
    magyarorszagon lehet. romaniaba szabad egyiranyu utcaba tolatni. ez van.
  • MEdievil
    Ezt mégis honnan veszed? Nagyon remélem hogy nincs jogsid ha meg van akkor vagy lerakod vagy mész és megtanulod a kreszt.

"Autópályán, autóúton, vasúti átjáróban, egyirányú forgalmú úton és körforgalmú úton megfordulni tilos. Egyirányú forgalmú úton, körforgalmú úton, vasúti átjáróban, autópályán és autóúton - egyirányú forgalmú úton az úttest széléhez, illetőleg a várakozóhelyre történő beálláshoz szükséges hátramenetet kivéve - hátramenetet végezni tilos."
  • SrAta
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Ez kurvanagyxyyXD
  • daeemoon
    Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amerikai vezérigazgató. Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszer csak megszólal a nagyfőnök:
    - Hát a Kovács Béla merre van?
    Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért.
    Mondja is neki a vezérigazgató:
    - Hi Béla, jó látni Téged, este lesz egy kis muri nálunk, küldöm érted limuzint, te jönni el.
    Másnap a Béla elkésik a munkahelyéről, jön az üzemvezető:
    - Béla, te miért késtél?
    - Hát tudod főnök, tegnap a vezérigazgatóval kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni.
    Főnöke felméri az erőviszonyokat és inkább hallgat.
    Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president:
    - Hát a Kovács Bélát merre találom?
    Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.
    - Hi Bélám, hogy Te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el.
    Másnap a Béla megint elkésik. Főnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi:
    - Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?
    - Én még a Pápát is ismerem. - mondja Béla.
    Főnöke lefehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülőre ülteti főnökét és elrepülnek egyenesen a Vatikánba. Megállnak a Szent Péter Bazilika előtt és azt mondja a Béla:
    - Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni Neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a főnök felnéz, és az ablakban tényleg ott van a Béla a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a főnököt, aki nagy nehezen magához tér.
    - Mi történt magával? - kérdezik a japánok.
    A főnök erőtlenül mutogat az ablak felé:
    - Látják... azt... ott fenn.
    A japánok felnéznek és megszólal az egyik:
    - Jééé.. ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett?
  • daeemoon
    De a rendőr azt mondta, hogy nem! (puf)

Székelybácsi mondja:
    -Persze, öt politikus ment mint az állat, nekimentek a fának, és szanaszét repültek.
    -És most hol vannak a sérültek?
    -Eltemettem az összest.
    -Úristen, és ha még éltek?
    -Hát, egyik-másik szólt, hogy ő még él, de én már nem tudok hinni ezeknek...
    --------------------------------------------------------------------
    Medvecsalád vendéget lát a házukban, az idegen belép, a medvepapa és a medvemama köszönnek a látogatónak, de a kismaci hallgat. Megszólal az mamamaci:
    - Kicsim, milyen udvariatlan vagy! Legalább mutatkozz be a bácsinak!
    - Bocs ...
    Gyerek kérdi a nagyanyjától:
    - Nagymama, nem láttad a tablettámat? Az volt ráírva, hogy Ecstasy...
    - F@szom a tablettádba! Láttad a sárkányt a konyhában?!
    Best of utolsó mondat: Mindent dárdát ide!

Tudom, hogy vótmá :D
  • LeventeV
    egyiranyu utcaba szabad tolatni.
  • mumpic
    Aki nem tudja eldönteni hogy fradival vagy mivel van a vicc, annak ajánlom ezt a topikgyűjteményt...

most pedig vicceket. thx.

Megállítja a rendőr az autóst.
    - Meg kell önt büntetnem, mert ez egyirányú utca.
    - Rendben van, kifizetem a büntetést, aztán megfordulok.
    - Itt nem lehet megfordulni.
    - Akkor tolatok majd.
    - Tolatni sem szabad.
    - Akkor itt hagyom a kocsit.
    - Csakhogy itt tilos a parkolás.
    - Rendben van, akkor beszéljük meg, mennyit ad a kocsimért...
  • Narusco
    biztos hogy fradi basszameg, azzal van a vicc ami a leghíresebb, és ha valaki azt mondja hogy magyar foci, akkor a nagyrésznek a fradi ugrik be. így üt (ütött mert már kurvarégi) a vicc, ennyi.
  • Vlala #34317
    Erről eszembe jutott Stevie Wonder nagy beszólása egy interjúban:

- ...és nem zavarja a vaksága a mindennapi életben?
    - Nem! Az sokkal jobban zavarna, ha néger lennék.
  • Guilty01
    én is fradival ismerem már vagy 6-7 éve...
  • ivan924
    Figyu, ezt a viccet kb 10 éve hallottam először, akkor a Fradi közelében nem volt az nb2-nek... ellentétben az Újpesttel ami korábban megfordult néhány alkalommal az nb2-ben (eleve az nb2-ben indult még 1901-ben).
  • BenceYCE
    Hát inkább szánom szerencsétleneket :)
  • Anders
    csak a fradi lehet az eredeti :)
    akkor született, amikor az újpest az nb1-ben focizott, a fradi meg az NBII élcsapata volt :)
  • atlagember
    Én ezt microsoftosnál programozó-val ismertem.
  • Molnibalage
    Nem és nem csk pusztán a vicc miatt írtam őket. Azért "jó", hogy vannak, mert kiváló humor alapanyagok. :)
  • BenceYCE
    Nem celebek ezek csak feltűnési viszketegségben szenvedő pénzesek. Mond Neked eszedbe jutott már magadat hypeoltatni a kamerák előtt? Vagy Te is idegrohamot kapsz tőle, ha egy ilyen nevenincs akárkiről cikkeznek mert megszületett a 2. gyereke és nő a foga?
  • Molnibalage
    Erre mondta Kovács András Péter, hogy a haza celebeket nem kell parodizálni, elég idézni tőlük...
  • zsutyesz
    hát, jobb lett volna, ha a szájához nem nyúl hozzá...HP
  • BenceYCE
    És valóban :D
  • jugen
    Gyerekek, a mai nap legnagyobb poénja: :D

Sztárváltó - Voksán Virág kiakad az agyonplasztikázott nőktől
    * Nők Lapja Cafe
    * Tamás György
    * 2009. 10. 09.
    http://www.nlcafe.hu/sztarok/20091009/sztarvalto_-_voksan_virag_kiakad_az_agyonplasztikazott_noktol/