Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
bazmeg egy hulye viccen ennyit vitatkozni <#zavart2> geekz

respect to the man in the ice cream van

Sir Quno Jedi
Igen, de a nõbõl egy/több egész GYEREK távozik. Azokban socsillió sejt van és azokban is DNS, azokban is sok-sok info. Így már lehet, hogy jobb az arány, sõt! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dante73
Gyerekek, ez egy VICC.
Másrészt, a férfibõl az adott mennyiség 5-10 Mp alatt távozik, a Nõbõl nem. (Jó, tudom láttam szülést. VICC)

http://www.freetvmaci.info/

csgery
Ja, értem, köszönöm.
Sadist
Képzeld igen, az újonnan születõ gyereknek sem ugyanaz a DNS-e minden egyes sejtjében, hanem rengeteg mutáció van benne.
De még ha tök ugyanaz is lenne, az egyik oldalon miért is kell felszorozni a sejtszámmal, a másikon viszont nem?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Családi veszekedés. Egy óvatlan pillanatban a feleség kést ragad és levágja férje férfiasságát, majd kidobja a harmadik emeletrõl, ami egy arra haladó gépkocsi szélvédõjére esik.
- Apu! Mi volt ez? - szól a kislány a vezetõhõz.
- Ez....egy..izé.....cserebogár volt.
- De Apu! Láttad mekkora fasza volt??!!
degenerator
az újonnan megszületõ gyereknek 1000féle dns-e lesz?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

A zsaru megállítja haveromat az enyhén tuningolt vectrájával. Az idõsebbik elkezdi kitölteni a papírokat, a fiatalabb meg kérdezgeti:
- Kafa ez a gép! Mennyi volt?
- Sok!
- Mégis?
- Sok!
- Mennyivel megy?
- Lakott területen: 50km/h, lakott területen kívül: 90km/h, autóúton: 110km/h, autópályán: 130km/h.
Sadist
Jó, akkor elmagyarázom. Mikor a "feltöltési" sebességet számolja, akkor nagyvonalúan beszorozza az "adatmennyiséget" 225 millióval, ráadásul az a 100 milla/ml is már eléggé túlzás, viszont mikor a letöltési sebességet számolja, akkor úgy veszi, mintha az a szerencsétlen asszony egyetlen sejttel vajúdna 6 órát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kicsikiraly
amikor születik a gyerek akkor szerintem már nem egy sejtbõl áll :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

csgery
Két sejtbõl keletkezik, és ezt bizony le is lehet vonni az irományból. Vagy te a sok többi sejtre gondolsz amibõl most is vagyunk?
degenerator
dns-t. kivéve a spermát.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

RelakS
Viszont az összes sejt azonos adatot tartalmaz <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sadist
Az emberi test meg egyetlen sejtbõl áll -.-

Barnabyka
ez jóó^^:D

sovatalevi
Két részeg a kocsmában:
- Te, haver, meghívlak egy kisfröccsre! - mondja egyik.
- Köszi haver, de nem keverem a piákat. - válaszolja a másik.
- Miért, eddig mit ittál? - kérdi az elsõ.
- Nagyfröccsöt.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

degenerator

1. Az emberi test 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium így 37.5 MB-ot
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.

Gondolatmenet:

Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.
Igy a fütyi sávszélessége:
(37.5MB x 100M x 2,25)/5 = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1 687 500 000 000 000, tehát: 1687,5 TeraByte/s

Ez több mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez / sec.

A feleségem 6 órát vajúdott a lányommal amíg világra hozta.

Tehát a fentiek fényében ez:

75.000.000/21600=3472,22 Byte/sec.

Itt kívánok rámutatni, hogy a férfi-nõi kapcsolat korántsem kiegynesúlyozott, hiszen amíg 1687,5 TB/s-el töltünk fel, addig letölteni csak 3,39 KB/s-el lehetséges.

sovatalevi
Egy részeg berohan a kocsmába, és azt kiáltja:
- Ti itt mind barom állatok vagytok!
Erre feláll egy legalább két méter magas, széles vállú néger pasi. A részeg gyorsan helyesbít:
- Ti itt mind barom állatok vagytok, a fekete kivételével!
Mire a néger:
- Figyelj, haver! Nem hagyom magam diszkriminálni!

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sztoncsi
<#taps><#taps>

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Tomászító
Négy férfi beszélget.
Elsõ: Én a feleségemet havonta egyszer teszem a magamévá.
Második: Én hetente egyszer.
Harmadik: Én naponta egyszer.
Negyedik: Én naponta kétszer.
Elsõ a negyedikhez: Neked nincs is feleséged!
Negyedik: Ja, nem a tiédrõl volt szó?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

atlagember
Találtam egy oldalt, tök jó viccek vannak rajta, ha valakit érdekel:
www.betuvetes.hu

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

mcmoha
2 finn beszélget:
- Milyen volt a nyarad?
- Nem emlékszem, mind a két nap tök részeg voltam.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szjuca
LOL <#hehe><#hehe><#smile>

sztoncsi
<#hehe><#hehe><#hehe>

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

angelslie
Két rendõr elmegy az erdõbe, hogy karácsonyfát vágjanak maguknak. A térdig érõ hóban gázolva órák hosszat keresik a megfelelõ fenyõfát, de nem találják. A nap lenyugszik, feltámad a jeges szél, a távolban felvonyít valami állat.
Az egyik rendõr odafordul a másikhoz:
- Na, ebbõl nekem elegem van! A legközelebbi fát kivágjuk, akár fel van díszítve, akár nincs!

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

eightmiles
:DDD

RiCSi1234
Bakker, pont eszek, és akkorát röhögtem, hogy kiesett a falat a számból... ez jóóóó :) xD :DDD<#banplz><#banplz><#banplz>

GTA V (*.*)

Pipör
Felszállás elõtt a repülõ utasai csodálkozva látják, hogy a kapitány egy vakvezetõ kutyával, fekete szemüvegben, fehér bottal botladozik a pilótafülke felé.
Elõször mindenki arra gondol, hogy biztos valami tréfáról van szó, de amikor elindul a gép, az utasok egyre nyugtalanabbá válnak. Gyorsan közeledik a repülõtér vége, a hangulat is egyre kétségbeesettebb. Mikor már csak néhány méter van hátra, az összes utas egy emberként felsikolt. Ám ekkor a gép hirtelen felemelkedik és megkezdi a repülést. Bent a pilótafülkében megszólal a másodpilóta:
- Tudja kapitány, mindig attól félek, egyszer késõn kezdenek el sikoltozni az utasok, aztán mind meghalunk.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

LaszloLedzenyi
A?SDAS:DASD:A?SD:A?SD:A?SD

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

mcmoha
Színházban
Két székely felmegy Pestre ügyes-bajos dolgaikat intézni úgy
adódik,hogy
lekésik a hazafelé tartó vonatot.
- Bátyám ha már így alakúlt vegyünk ki egy szobát,menjünk el szinházba
érezzük jól magunkat.
Úgy is tesznek kivezsik a szobát, beesznek, beisznak irány a színház.
Elkésnek, így a középen kapnak helyet, beoldalaznak huszonöt ember
feláll,
elkezdödik. Jó tíz perc elteltével megszólal ez öreg :
- Fiam ,szarnom kell!
- Menj ki bátyám!
Benyit az öreg székely az elsõ ajtón amit meglát,sötét üres szoba
,bemegy a
következõbe szintén, már kezdi feladni ám a harmadikba fény, asztal
rajta
egy váza -gondol egyet beleszarik a vázába. Visszmegy.
- Na mi volt fiam ?
- Hát bejött az õrgróf és a cseléd az õrgróf elõvette hatlövetüjét
lelötte
a cselédet és kihúzta a hajánál fogva, bejött az õrgrófné lelötte azt
is és
kihúzta a hajánál fogva aztán jöttél te beleszartál a vázába és most
várjuk,hogy mi lesz!

Ez nem rossz vicc, de kicsit el van baszva, mert miért ne lenne hasznos neki, ha megtudná hogy dugják a feleségét? :D

RiCSi1234
Az ókori Görögországban Szókratészt nagy becsben tartották tudása miatt. Egy nap egy ismerõsével futott össze az utcán, aki azt mondta:
- Szókratész, akarod tudni, hogy mit hallottam a legjobb barátodról?
- Várj egy pillanatot! - válaszolt Szókratész. - Mielõtt bármit mondanál,
szeretném ha megfelelnél három kérdésre. Ezt hívják a tripla szûrõnek.
Az elsõ szûrõ az Igazság. Teljesen megbizonyosodtál arról, hogy amit
mondani akarsz igaz?
- Nem. - válaszolta az ember. - Éppenséggel csak hallottam róla, és...
- Rendben, szóval nem igazán vagy biztos benne, hogy igaz-e vagy nem. Most próbáljuk meg a második szûrõt, a Jóság szûrõjét: az, amit mondani akarsz a barátomról, valami jó dolog?
- Nem, épp ellenkezõleg...
- Szóval - folytatta Szókratész - valami rosszat akarsz mondani róla, de
nem vagy benne biztos, hogy igaz. Semmi baj, a harmadik szûrõ még vissza van: a Hasznosság. Amit mondani akarsz a barátomról, az hasznos lesz nekem?
- Nem igazán.
- Nos - vonta le a következtetést Szókratész -, ha mondani akarsz nekem valamit, ami nem igaz, nem jó és nem is hasznos, miért mondanád el egyáltalán?
Ezért volt Szókratész egy nagyszerû filozófus és ezért tartották igen nagy becsben. És ezért nem jött rá soha, hogy a legjobb barátja a feleségét dugja.

GTA V (*.*)

Attila8805

LOL

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bardocz
Buzievagy :(
LaszloLedzenyi
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

sztoncsi
<#ticking><#ticking>

matyi0323
ááááá sadsadsadsad xDlool:D<#idiota><#idiota><#idiota><#nyes>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

mcmoha
A mai gyerekeknek sem könnyû

- Anyu, vegyél nekem fagyit!!!
- Kicsim, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak szólítanod!
- Akkor hogy szólítsalak???
- Normálisan, ahogy a többiek is. Mondd, hogy Tibi!

sztoncsi
<#taps>

mcmoha
Apa fiával sétál a boltban, épp az óvszereknél tartanak. A gyerek kézbe vesz egy 3 db-os csomagot és megkérdezi:
- Apa, ez kiknek van?
- Középiskolásoknak. Egy péntekre, egy szombatra, egy vasárnapra.
A srác kivesz egy 6 db-ost:
- És ez kinek van?
- Ez fiam, egyetemistáknak. Kettõ péntekre, kettõ szombatra, kettõ vasárnapra.
A srác talál egy 12 db-ost, kérdés ugyanaz:
- Ez kinek van?:
- Ez fiam, házasembereknek. Egy januárra, egy februárra, stb..

mcmoha
Ezert kerdeztek a turistak is.<#idiota>

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mcmoha
Két amerikai turista Walesben kirándulgat kocsival.

Megállnak ebédelni Llanfacwyrnirbwlantyslioggich-ban és egyikük azt kéri a pincérlánytól:

-Mielõtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat?
Megtenné, hogy lassan, tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk?

A lány odahajol, és szótagolva elmondja:
- Bööör-ger-kiiiiing.

sovatalevi
Három cimbora beszélget a kocsmában:
- Képzeljétek, szerintem a feleségem megcsal egy villanyszerelõvel!
- Ugyan már, mibõl gondolod?
- A múltkor az ágy alatt találtam egy csípõfogót.
Mondja a másik:
- Az semmi, az én feleségem egy rendõrrel csal meg, mert egy gumibotot találtam az ágy alatt.
Erre a harmadik:
- Tudjátok, nekem az a gyanúm, hogy a feleségemnek viszonya van egy lóval.
- Na, ne viccelj már! Mibõl gondolod?
- A múltkor egy zsokét találtam az ágy alatt...

sztoncsi
#35243 #35242
Mindkettõ Úristen<#wilting><#taps><#taps>

mcmoha
Száguldozik egy motoros az országúton, egyszer csak nekicsapódik a bukósisakjának egy veréb.
A veréb elájul, a motoros meg megsajnálja, hazaviszi. Otthon beteszi egy kalitkába, ad neki egy kis
kenyeret, vizet, és elmegy dolgozni. Kis idõ múltán a veréb magához tér és körbepillant:
- Rács, kenyér, víz... A fenébe! Kinyírtam a motorost!

mcmoha
Fickó meglát egy kis piros gyerekkocsit lassan haladni az úton. Ahogy
közeledik, látja, hogy egy tûzoltó-sapkás kiskölyök ül benne, és egy
nagy labrador kutya húzza. Ahogy még közelebb ér, látja, hogy a
kutyának a golyóira van kötve a kötél, amit húz. Megszólítja a
kiskölyköt:
- Hé, kisfiú, fogadok, hogy jobban húzna a kutyusod, ha a nyakára
kötnéd a kötelet!
- Lehet - jön a válasz, de akkor nem lenne szirénám!

N o N a m e
:O
sovatalevi
nem baszki,nem.rakjál viccet és ne papolj aztamindenit .......................................................................

matyi0323
Visszaolvastál x oldalt és bemásoltad?-.- ::D:DXD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."