41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • kraawz
    -Miből van Sylvester Stallone memóriája?
    -Rambó'
  • TommyC
  • qetuol
    Hogyan lehet megkülönböztetni a mókust a hajszárítótól?
    Mindkettőt ki kell vinni az erdőbe, le kell tenni a fűbe, és amelyik felszalad a fára, az a mókus.

Hogyan lehet megkülönböztetni a tehenet a lótól?
    Egymás mellé kell őket rakni, és amelyik a ló mellett van, az a tehén.
  • fixon
    -Te tanulmányozod a Bibliát?

-Koránt sem
  • Vaxi
    :DDDDD
  • Zajonc
    Mit mond az elefánt egy meztelen férfinak?
    -Hát ez tényleg nagyon aranyos, de ezzel hogy veszel fel egy diót???

• Knabb
    Bejövök a Viccek topikba:
    -némeg... kelti a flémet.
    Eladó:- Hülye vagy, lángot??
  • fixon
    Tudtok még ilyesmi vicceket?:

Fiatal bemegy a Media Marktba:
    - Helló, van mikrohullámú sütőtök?
    Eladó:- Hülye vagy, mikrohullámú sütőtök???
  • Zajonc
    Munkafelvételhez pszichológiai tesztet végeztetnek a jelölttel.
    Azt mondja a pszichológus:
    - Akkor most tesztelem a felkészültségét. Ön megy a sötét utcán és lát két fénypontot közeledni maga felé, jó gyorsan. Mit gondol, mi az?
    - Egy autó - mondja a jelölt.
    - Nem elég. Milyen autó? BMW, Audi, Volkswagen..?
    - Honnan tudhatnám...
    A pszichológus hümmög, majd folytatja:
    - Egy mentőkérdés. Ön megy a sötét utcán és lát egy fénypontot közeledni maga felé, de sokkal lassabban. Mit gondol, mi az?
    - Egy bicikli.
    - Nem elég. Milyen bicikli? Camping, mountain byke, verseny...?
    - Honnan tudhatnám, maga mondta, sötét az utca - idegeskedik a jelölt.
    - Sajnos így nem tudom átengedni - mondja a pszichológus. A jelölt, mielőtt szomorúan elmenne, odafordul hozzá:
    - Feltehetek én is egy hasonló teszt kérdést?
    - Persze - mondja a doki.
    - Ön megy a sötét utcán és lát a sarkon egy kihívó ruházatú, kifestett nőszemélyt. Mit gondol, ki az?
    - Hát egy kurva.
    - Nem elég. Milyen kurva? A nővére? A felesége? A lánya? Vagy az a jó kurva anyja?
  • daeemoon
    Ez kész XD
  • Frozen Whispers
    Zenekritikai eufemizmusok szótára

Az album megosztotta a rajongókat = annyira szar volt, hogy csak a legelvakultabb fanatikusok bírták egynél többször végighallgatni.

A koncerten ugyan maradtak üres helyek, de a hangulat elsőosztályú volt = mindössze három kiöregedett, farmerdzsekis rocker ugrált részegen az első sorban.

Az új album megértéséhez idő kell = annyira progresszív, hogy az ember agya képtelen feldolgozni a beérkező jeleket, úgyhogy inkább benyom valami könnyed Metallicát.

A feloszló banda tagjai közt nincs harag, és sok sikert kívánnak egymásnak = Legszívesebben szükségtelenül véres és kegyetlen módszerekkel nyírnák ki egymást, és remélik, hogy a másikra ráesik egy Boing 747-es.

A zeneszám hangszerelése meglehetősen újszerű = a dob úgy szól mintha három óvodás ütne egy vasfazekat, a gitáreffekt pedig inkább hasonlít egy nyugdíjas néni kerekesszatyrának csikorgásához, mint gitárhanghoz.

A koncert sajnos elmarad a frontember váratlan megbetegedés miatt = több drogot szívott fel, lőtt be és nyalt fel tegnap, mint Ozzy a 80-as évek alatt, és most épp az egyik kórházban nyáladzik 45 infúzióra kötve.

A zenekar úgy nyilatkozott, hogy a banda visszatér régi önmagához = mivel nem tudnak semmi újat kitalálni, így újra lejátszák ugyanazt mint 20 évvel ezelőtt, csak más sorrendben, és több torzítással.
  • dronkZero
    -Miből van Sylvester Stallone memóriája?
    -Rambó'.

(Bocs.) :P
  • koryne
    Annyi a különbség, hogy a "kari" nem a karácsonyt jelenti, hanem hogy az elte 3 kara rendezi. Egyébként eltaláltad :D
  • Kicsikiraly
    omg én poénból írtam, nem gondoltam h tényleg ez, azt hittem vmi japán animecon szerű cucc igazából :O
  • mcmoha
    Ön szerint túl sok külföldi él itt? – tették fel a kérdést Németországban. Az eredmény:

24%-uk szerint igen
    11%-uk szerint nem
    65%-uk szerint pedig: „Götünü sik tir lan! (Nyald ki a seggem!)”
  • dronkZero
    Nem erről beszélek. Ha elalszol, mielőtt beállítanád az ébresztést, akkor tökmindegy, hogy milyen típusú ébresztőórát NEM állítasz be... :P
  • koryne
    3Kari Kori Muri
  • harcu
    Ma tipikusan nem használnak vekker típusú ébresztőórákat, a digitálisak meg 24 órás időt mutatnak, nem 12 órást. Így ha minden más tényezőt elhanyagolunk, a pontos válasz az, hogy ebből nem lehet megmondani. :)
  • Zajonc
    Vállalati kommunikáció

Levél

Feladó: Vezérigazgató
    Címzettek: Területi Igazgatók

Kedves Kollégák!
    Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el aFöldhöz, hogy szabad szemmel is látható lesz. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elő, ezért kérem az Igazgatókat, hogy az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol egy kis előadást fogok tartani a jelenséggel kapcsolatban. Esős időben a jelenség nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösről.

Feladó: Területi Igazgató
    Címzett: Főosztályvezetők

Kedves Kollégák!
    A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltűnni az égen. Ha esne az eső, gyűjtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elő.

Feladó: Főosztályvezető
    Címzett: Osztályvezetők

A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eső, a Vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elő.

Feladó: Osztályvezető
    Címzett: Csoportvezetők

Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltünni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elő. Ha esne az eső, a Vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst.

Feladó: Csoportvezető
    Címzett: Dolgozók

Ha pénteken 17 órakor esne az eső, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökösök végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe.
  • LaszloLedzenyi
  • Kicsikiraly
    Karácsonyi Korcsolyás Mulatság(Muri)
  • EnxTheOne
    mijaza' karikorimuri ?
  • Solid Snake
  • madmanic
    bash..?
  • Zajonc
    Ezen szét nevettem az agyam! :D :D :D
    Hatyn: Bazdmeg életem legjobb napja volt a mai.
    SeRapH: WAT?
    Hatyn: Meséltem arról a csajról akit felszedtem múltkor karikorimurin ugye?
    SeRapH: A mesemániás?
    Hatyn: Igen.
    SeRapH: És? Megvolt, vagy mi?
    Hatyn: Nagyon buta a csaj, de elég jól néz ki, csak annyi a gond hogy én nem
    Hatyn: akarok komoly kapcsolatot jelenleg.
    SeRapH: és?
    Hatyn: Felmentem hozzá, van saját lakása.
    Hatyn: Végig kellett néznem azt a rohadt oroszlánkirályt.
    SeRapH: :DDA:SD:AS:
    SeRapH: Nem erre számítottál mi?:D:DD:AS:D
    Hatyn: Nem, de visszakapta.
    SeRapH: Hogyhogy visszakapta?
    Hatyn: Film után leszopott, én meg kikaptam az ezredest a szájából, és rendesen arcra az egészet.
    SeRapH: Takarodj paraszt A:SD:AS
    Hatyn: A meglepetés erejét kihasználva elkezdtem a cuccot szétkenni a homlokán a hüvelykujjaimmal, és odasúgtam neki,
    SeRapH: BAZMEG SA:D:D
    Hatyn: hogy Szimba.
    SeRapH: Ennyire nem lehetsz taplóbazmge :DSS:DAAS:D
  • Zajonc
    - Hány birkája van bácsikám? - kérdi egy fickó a birkapásztort.
    - 6724.
    - Hú, ez nagyon sok. Van valami trükkje a számolásnál?
    - Hogyne volna! Megszámolom a lábakat, és elosztom néggyel.

- Pistike! Először fordult elő, hogy hibátlan házi feladatot adtál be. Hogy lehet ez?
    - Az apukám elutazott a hétvégére és nem tudott segíteni.

Egy kislányt mindig az apukája visz az iskolába reggelente. Egyik nap azonban a papa beteg lesz, így az anyuka ülteti be a kocsiba a kicsit. Este, amikor hazajön az iskolából, a kislány boldogan újságolja:
    - Képzeld papa, ma a mami vitt az iskolába, és útközben nem találkoztunk egyetlen baromarcúval meg köcsöggel sem!

A férj hazamegy a vadászatból és a felesége kérdi, hogy van-e valami? Mire a férj:
    - Képzeld, elejtettem egy nyulat.
    - Na és? Hol van? - kérdi a feleség.
    - Mondom hogy elejtettem!

A fiatal menyasszony még nem tudja, hogy mitől döglik a légy, ezért elmegy egy orvoshoz érdeklődni:
    - Doktor úr, a vőlegényemnek a lába között van egy olyan lógós micsoda.
    - Hát igen hölgyem ennek a tudományos elnevezése a pénisz.
    - És ennek a pénisznek a végen van egy vastagabb rész.
    - Ennek pedig a makk a tudományos elnevezése.
    - És meg ettől a makktól olyan 30 centire van két golyó, az micsoda?
    - Hát kinek mi, nekem például a seggem!
  • dronkZero
    "2. Este 8 orakor alszik el, mielott reggel 9-re felhuzta az orat.
    Hany orat alszik?"

Hát ha elaludt, MIELŐTT felhúzta volna az órát, akkor a helyes válasz az, hogy "fogalmunk sincs".
  • EnxTheOne
    2.-at, 11.-et nem értem. :D
  • chhaya #37207
    A cigány odaszól a szomszédjának:
    - Te, az én házam többet ér mint a tied!
    Erre a szomszéd:
    - Már miért érne többet? Egyszerre építettük, ugyanúgy, a kert ugyanolyan, a bútoraink ugyanolyanok, sőt még a kutyáink fajtája is megegyezik. Akkor mért ér többet?
    - Hát azér', mert nekem nem cigány a szomszédom.
  • chhaya #37206
    Két ember beszélget:
    - Nálunk a portás rajtakapott egy menedzsert, mikor lopott anyagot vitt ki az üzemből. Azonnal elbocsátották. Szörnyű!
    - Nagyon is helyénvaló, ennek így kell lennie. A vétkeseket szigorúan meg kell büntetni.
    - Igen, de most nincs portásunk.
  • Knabb
    Jobb a rövidebb
  • davidka003
    Nekem az egyszerűbb változat jobban tetszett. Nem kell a felesleges körítés.
    #37199: egyetértek.
  • maffioso
    Látom a viccről és a poénról még te sem olvastál semmit. A pontos és jó felkonferálás és körítés legalább annyira fontos, mint a poén. Ez nem egy beszólás, hanem egy vicc.
  • jazzy
    Mióta beszélünk egy vicc minőségéről? Ez egy vicc. Jó a poén? Jó. Hát akkor?
  • maffioso
    A másik pontosan a példája a szájhagyomány útján leredukálódó vicceknek, ne akard már megmagyarázni, ha egyszer szemmel látható a minőségbeli különbség.
  • raptor22
    3 pasi ül egy kávézóba.
    Ez első azt mondja: -Nekem van a legkisebb karom a világon!
    A második: -Nekem van a legkisebb fejem a világon!
    A harmadik: -Nekem van a legkisebb farkam a világon!
    Elmennek a Guinness World Records-hoz hogy hivatalossá tegyék.
    Kijön az első boldogan: -Immáron hivatalosan is nekem van a legkisebb karom a világon!
    Kijön a második: -Immáron hivatalosan is nekem van a legkisebb fejem a világon!
    Kijön a harmadik idegesen: -Ki a faszom az a Justin Bieber?!
  • jazzy
    Ez maximum fogyatékosoknak kifejtett verzió akik 4 sorból nem tudják felfogni a poént. A másik sem elbaszott.
  • Zajonc
    1. Az optimista: Oh igen, oh igen, oh igen...
    2. A pesszimista: Oh ne, oh ne, oh ne...
    3. A zavart: Oh igen, oh ne, oh igen...
    4. Az utazó: Ah, mindjárt elmegyek, jaj mindjárt elmegyek...
    5. A vallásos: Oh istenem, oh istenem, oh istenem...
    ...6. A követelődző: Még, még, még, még...
    7. A gyilkos természetű: Ha most kiveszed, megöllek!
    XD
  • maffioso
    Azért szerintem egy kicsit igényesebb verzió ez és talán poénosabb is.

Euronics üzletlánc egyik áruházában:
    -Hello, érdeklődni szeretnék,
    hogy mikrohullámú sütőtök van?
    Erre az eladó hátrakiabál:
    -Béla
    ...bazdmeg gyere ki, itt van valami elmebeteg aki valami mikrohullámú
    sütőtököt keres!
  • Grenzjager
    Svéd bíró a vádlotthoz: Mondja csak, mit csinált maga az október 11-ről március 8-ra virradó éjszaka?