41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Kontrakcio
  • Broafka
    ez már annyira szar sztem hogy már jó:
    "észrevettétek hogyha a MAMA szóból elveszünk egy betűt és megváltoztatunk 3 betűt akkor kijön a SÖR?"
  • CattiBrie
    vótmá :PPP
  • FOXX supreme
    bolond...:D
  • Gladiator
    :-DDD
  • Shaman
    FIGYELEM!!!

Egyre gyakrabban választják az alábbi módszert a "trükkös" tolvajok:

Két feltűnően csinos , fiatal nő odajön az autódhoz amikor leparkolsz
    éppen a Teszkó/Ósán/Metró parkolójában. Lehajtod az ablakot, a csaj
    melle
    majd' kiesik a pólójából (így terelve el figyelmed) megkérdezi, hogy
    lemoshatják-e a szélvédődet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy
    eldobnád-e őket a közelben lévő benzinkúthoz.

Ha beleegyezel, beszállnak a hátsó ülésre és
    rövid idő múltán vadul szeretkezni kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni!

Ekkor az egyik előrehajol és megkérdezi, beszállnál-e. Az aktus után
    elfáradva ismét megkérdezi, hogy mit szólnál egy jó szakszihoz? Mivel a
    jó szívvel adott dolgokat az ember nem szívesen utasítja vissza,
    nehezen,
    de beleegyezel.....
    VIGYÁZAT!!!!! A másik pedig közben kikönnyíti a pénztárcádat!

Egyre gyakoribb módszer! A múlt héten már négyszer történt meg velem!!!
    ....ma is oda megyek! :-)))
  • Sephi
    Baxatok mar meg! Faxom kivan ezekkel a teman kivuli hzzlasokkal.

EZ EGY VICC FORUM!
  • KILROY
    A "Ték" jelentése:
  • sferrari
    vazze ez egy vicc topic nem vitafórumon arról hogy a törökök milyen hatással voltak ránk :D !
  • Bandew
    Affene! :-D
  • Shaman
    nézd meg a kommentszámát...
  • harcu
    Azt nem kellene elfelejteni, hogy a magyarok sohasem voltak egy egységes nép, hanem 7 (egyes vélemények szerint 10) törzs alkotta néptömeg foglalta el a Kárpát- medencét. Vannak rá nézetek, hogy az Árpád vezette törzs török anyanyelvű volt, és egyes törzsek zsidó vallást követtek. Szóval a honfoglalóknal sem a nyelve, sem a vallása nem volt egységes. A +3 törzsnek a székelyeket és csángókat tekintik, innen jön az onogur (10 törzs) név. A magyarokat minden külföldi történetíró a középkorban vagy türköknek vagy hunoknak, esetleg oguroknak (törzs) hívta, de az onogur a mostani külföldi nyelvekben is a magyar megfelelője (Hungary, Ungarn).
    Egyébként a magyar honfoglalás annyira bizonytalan, annyira nincsenek pontos adatok róla, hogy minden tanítás róla csak elméletnek tekinthető, de nem bizonyított (utalnék gyorsan a kettős honfoglalás elméletére László Gyulától, ami meglepő módon összevág a 300 év kitalált történelem irányvonallal).
  • lord nihilus
    ezt nem értem :?
  • I.C.ram
    hunok nem voltak törökök, csak a népvándorlás során sokszor léptünk velük kapcsolatba, mármint a türkökkel és a perzsákkal is.
  • HUmanEmber41st
    OFF
    http://hu.wikipedia.org/wiki/A_magyar_nyelv_rokons%C3%A1ga_m%C3%A1s_nyelvekkel
    ON
  • Pharaoh
    Az egészet azért nem, csak a végefelé.
  • Lynx_TWL
    Két ló megy a sivatagban. Megszólal az egyik:
    -Ték!
  • QuippeR
    egyébként meg vándorlásaink során a törököktől tanultuk meg a földművelést...
  • KILROY
    Hehh. Ez vicces. Azért vannak török beütésű népdalaink, mert talán az egész középkort török megszállás alatt éltük le, ahol a magyar kultúra esetlegesen - bár ez ritka, ugyanis a magyarok utálták a törököket - keveredett a törökkel.
  • Raszkolnyikov
    off

Erreföl a multhéten tanultuk, hogy lehet, hogy az őseink... Mert a népdalaink olyanok mint a törököknek és lehet, hogy mi is hajdanán egy török törzs voltunk (a hunok is törökök tán..)
  • CattiBrie
    "ép-e vagy"

:):)
  • flippy
    ezaz...
  • FOXX supreme
    ne ilyen szarságokat már!!!!!!!! Ez VICC topik...
  • Kontrakcio
    bocs! ezt nem ide akartam!!
  • Kanál
    rosszul gondoltad :c
  • Kontrakcio
    Megy_a
  • Kontrakcio
    (találjunk ki egy ijesmi viccetKet krokodil asvanyvizet kotoget egy palmafa tetejen amikor is arra szal a elefant es megkerdi :

-Micsinaltok piocak?

Erre a valasz "

-Anyad a tehen! persze ha nincs ellenetekre... mert olyan mondatok jönnek ki aminek nincs semmi értelme gondoltam jó vicceket lehetne gyártani igy)
  • Kontrakcio
    De nem tod a hátterét a történetnek! Miattam kapta mert elfajultam...! Nem kell elitélni mert nem jó a vicc amit irt... Volt már hasonló badarág is sztem!
  • Frosty01
    láttad hogy miért van neki ???

egyébként azt hittem hogy a hajába törlöd bele :)
  • lord nihilus
    hát ez...izé...hogyismondjam...
  • Bandew
    Te ép vagy?
  • KILROY
    - Hogyan tudsz kétszer sírásra bírni egy csajt?
    - Jól seggbekúrod, aztán beletörlöd a szaros farkad a függönybe...
  • Sephi
    Ma volt utobbi heten 3x :D
  • mmelcsi
    Anyám!! Hogy mennyi vicc:)
    Már fáj tőle a szemem...
  • Gabesz amd64
    Egy új lelkész annyira lámpalázas volt első szentbeszédekor, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste hát a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét.
    Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a misekehelybe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni. A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot , és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni,
    egyáltalán: pompásan érezte magát.

Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától:

Kedves Testvérem!
    1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyből az egészet!
    2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe.
    3. A misekönyv nem poháralátét.
    4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának.
    5. Tíz parancsolat van, nem 12.
    6. 12 tanítvány volt, nem 10.
    7. Nem utalunk a keresztre, mint arra a "nagydarab T betűre".
    8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint DJ JC-t és bandáját.
    9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le, és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel".
    10. A kígyó tekergett az almafán, nem pedig az "Isten *****".
    11. Nem utalunk Júdásra úgy, mint arra a "faszfej"-re.
    12. A pápa szent, nincs kigolyózva, és nem nevezzük "Keresztatyának".
    13. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nem a Fater, a Kiscsávó és a Kriptaszökevény.
    14. Júdás harminc ezüstpénzen adta el Jézust, és nem 2 fillérért, az Olajfák hegyén, és nem a kínai piacon.
    Egyébként a bűnösök a pokolra mennek nem a büdös p*-ba.
  • HUmanEmber41st
    Nah jóak a vicek !!! Végre!
  • cement
    :D:D:DDdd
  • FOXX supreme
    áhhh:D
  • DJ Bee18
    jújj :D
  • Marvin
    A mentőautó az orvossal, a betegszállítóval, a nővérrel és egy gyakorlaton lévő diákkal épp beteghez robog.
    Egyszer csak váratlanul a mentőautó vezetője elengedi a kormányt, fuldokolva a torkához kap. Szemei kikerekednek, nem kap levegőt. A nővérke rendíthetetlen nyugalommal az elsősegély doboz után nyúl, s jól fejenvágja vele. A vezető erre azonnal megnyugszik, megfogja a kormányt, s vezet tovább.
    Hirtelen a betegszállító lesz rosszul. Fuldokolva a torkához kap, leesik a padlóra, vonaglik, rángatózik. A nővér dühösen őt is fejbevágja a dobozzal.
    Ettől az azonnal magához tér, leül, mintha mi sem történt volna.
    Néhány perc múlva ugyanez történik az orvossal is. Nem kap levegőt, sípol, vergődik, görcsösen rángatózik. A nővér ingerülten, hirtelen mozdulattal őt is fejbevágja, amitol ő is magához tér.
    A diák, aki korábban kővéválva a döbbenettől meg sem tudott szólalni, most az orvoshoz fordulván megkérdezi:
    - Harmadéves orvostanhallgató vagyok, a tudásom csupán elméleti. Még soha nem hallottam ilyen szimptómákról. A gyógymód pedig annyira szokatlan, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. Nem magyarázná el nekem?
    - Ne is törődj vele! A nővér férje tegnap felakasztotta magát. Csak ugratjuk!