41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#17771 -
ez már annyira szar sztem hogy már jó:
"észrevettétek hogyha a MAMA szóból elveszünk egy betűt és megváltoztatunk 3 betűt akkor kijön a SÖR?" -
vótmá :PPP -
bolond...:D -
:-DDD -
FIGYELEM!!!
Egyre gyakrabban választják az alábbi módszert a "trükkös" tolvajok:
Két feltűnően csinos , fiatal nő odajön az autódhoz amikor leparkolsz
éppen a Teszkó/Ósán/Metró parkolójában. Lehajtod az ablakot, a csaj
melle
majd' kiesik a pólójából (így terelve el figyelmed) megkérdezi, hogy
lemoshatják-e a szélvédődet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy
eldobnád-e őket a közelben lévő benzinkúthoz.
Ha beleegyezel, beszállnak a hátsó ülésre és
rövid idő múltán vadul szeretkezni kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni!
Ekkor az egyik előrehajol és megkérdezi, beszállnál-e. Az aktus után
elfáradva ismét megkérdezi, hogy mit szólnál egy jó szakszihoz? Mivel a
jó szívvel adott dolgokat az ember nem szívesen utasítja vissza,
nehezen,
de beleegyezel.....
VIGYÁZAT!!!!! A másik pedig közben kikönnyíti a pénztárcádat!
Egyre gyakoribb módszer! A múlt héten már négyszer történt meg velem!!!
....ma is oda megyek! :-))) -
Baxatok mar meg! Faxom kivan ezekkel a teman kivuli hzzlasokkal.
EZ EGY VICC FORUM! -
KILROY #17809 A "Ték" jelentése: -
vazze ez egy vicc topic nem vitafórumon arról hogy a törökök milyen hatással voltak ránk :D ! -
Affene! :-D -
nézd meg a kommentszámát... -
harcu #17805 Azt nem kellene elfelejteni, hogy a magyarok sohasem voltak egy egységes nép, hanem 7 (egyes vélemények szerint 10) törzs alkotta néptömeg foglalta el a Kárpát- medencét. Vannak rá nézetek, hogy az Árpád vezette törzs török anyanyelvű volt, és egyes törzsek zsidó vallást követtek. Szóval a honfoglalóknal sem a nyelve, sem a vallása nem volt egységes. A +3 törzsnek a székelyeket és csángókat tekintik, innen jön az onogur (10 törzs) név. A magyarokat minden külföldi történetíró a középkorban vagy türköknek vagy hunoknak, esetleg oguroknak (törzs) hívta, de az onogur a mostani külföldi nyelvekben is a magyar megfelelője (Hungary, Ungarn).
Egyébként a magyar honfoglalás annyira bizonytalan, annyira nincsenek pontos adatok róla, hogy minden tanítás róla csak elméletnek tekinthető, de nem bizonyított (utalnék gyorsan a kettős honfoglalás elméletére László Gyulától, ami meglepő módon összevág a 300 év kitalált történelem irányvonallal). -
lord nihilus #17804 ezt nem értem :? -
hunok nem voltak törökök, csak a népvándorlás során sokszor léptünk velük kapcsolatba, mármint a türkökkel és a perzsákkal is. -
HUmanEmber41st #17802 OFF
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_magyar_nyelv_rokons%C3%A1ga_m%C3%A1s_nyelvekkel
ON -
Az egészet azért nem, csak a végefelé. -
Két ló megy a sivatagban. Megszólal az egyik:
-Ték! -
egyébként meg vándorlásaink során a törököktől tanultuk meg a földművelést... -
KILROY #17798 Hehh. Ez vicces. Azért vannak török beütésű népdalaink, mert talán az egész középkort török megszállás alatt éltük le, ahol a magyar kultúra esetlegesen - bár ez ritka, ugyanis a magyarok utálták a törököket - keveredett a törökkel. -
Raszkolnyikov #17797 off
Erreföl a multhéten tanultuk, hogy lehet, hogy az őseink... Mert a népdalaink olyanok mint a törököknek és lehet, hogy mi is hajdanán egy török törzs voltunk (a hunok is törökök tán..) -
"ép-e vagy"
:):) -
ezaz... -
ne ilyen szarságokat már!!!!!!!! Ez VICC topik... -
bocs! ezt nem ide akartam!! -
Kanál #17792 rosszul gondoltad :c -
Megy_a -
(találjunk ki egy ijesmi viccetKet krokodil asvanyvizet kotoget egy palmafa tetejen amikor is arra szal a elefant es megkerdi :
-Micsinaltok piocak?
Erre a valasz "
-Anyad a tehen! persze ha nincs ellenetekre... mert olyan mondatok jönnek ki aminek nincs semmi értelme gondoltam jó vicceket lehetne gyártani igy) -
De nem tod a hátterét a történetnek! Miattam kapta mert elfajultam...! Nem kell elitélni mert nem jó a vicc amit irt... Volt már hasonló badarág is sztem! -
láttad hogy miért van neki
???
egyébként azt hittem hogy a hajába törlöd bele :) -
lord nihilus #17787 hát ez...izé...hogyismondjam... -
Te ép vagy? -
KILROY #17785 - Hogyan tudsz kétszer sírásra bírni egy csajt?
- Jól seggbekúrod, aztán beletörlöd a szaros farkad a függönybe... -
Ma volt utobbi heten 3x :D -
mmelcsi #17783 Anyám!! Hogy mennyi vicc:)
Már fáj tőle a szemem...
-
Egy új lelkész annyira lámpalázas volt első szentbeszédekor, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste hát a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét.
Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a misekehelybe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni. A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot , és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni,
egyáltalán: pompásan érezte magát.
Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától:
Kedves Testvérem!
1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyből az egészet!
2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe.
3. A misekönyv nem poháralátét.
4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának.
5. Tíz parancsolat van, nem 12.
6. 12 tanítvány volt, nem 10.
7. Nem utalunk a keresztre, mint arra a "nagydarab T betűre".
8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint DJ JC-t és bandáját.
9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le, és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel".
10. A kígyó tekergett az almafán, nem pedig az "Isten *****".
11. Nem utalunk Júdásra úgy, mint arra a "faszfej"-re.
12. A pápa szent, nincs kigolyózva, és nem nevezzük "Keresztatyának".
13. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nem a Fater, a Kiscsávó és a Kriptaszökevény.
14. Júdás harminc ezüstpénzen adta el Jézust, és nem 2 fillérért, az Olajfák hegyén, és nem a kínai piacon.
Egyébként a bűnösök a pokolra mennek nem a büdös p*-ba. -
HUmanEmber41st #17781 Nah jóak a vicek !!! Végre! -
:D:D:DDdd -
áhhh:D -
jújj :D -
A mentőautó az orvossal, a betegszállítóval, a nővérrel és egy gyakorlaton lévő diákkal épp beteghez robog.
Egyszer csak váratlanul a mentőautó vezetője elengedi a kormányt, fuldokolva a torkához kap. Szemei kikerekednek, nem kap levegőt. A nővérke rendíthetetlen nyugalommal az elsősegély doboz után nyúl, s jól fejenvágja vele. A vezető erre azonnal megnyugszik, megfogja a kormányt, s vezet tovább.
Hirtelen a betegszállító lesz rosszul. Fuldokolva a torkához kap, leesik a padlóra, vonaglik, rángatózik. A nővér dühösen őt is fejbevágja a dobozzal.
Ettől az azonnal magához tér, leül, mintha mi sem történt volna.
Néhány perc múlva ugyanez történik az orvossal is. Nem kap levegőt, sípol, vergődik, görcsösen rángatózik. A nővér ingerülten, hirtelen mozdulattal őt is fejbevágja, amitol ő is magához tér.
A diák, aki korábban kővéválva a döbbenettől meg sem tudott szólalni, most az orvoshoz fordulván megkérdezi:
- Harmadéves orvostanhallgató vagyok, a tudásom csupán elméleti. Még soha nem hallottam ilyen szimptómákról. A gyógymód pedig annyira szokatlan, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. Nem magyarázná el nekem?
- Ne is törődj vele! A nővér férje tegnap felakasztotta magát. Csak ugratjuk!