41236
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • nbj
    huh bazz :D:D:D
  • Láma!
    :DDDDq
  • CattiBrie
    nekem a B válaszok jönnek be, levonva h nem sörözöm és tévézem
  • cement
    :D
  • Jhon Balu
    Jézus leszáll a földre, és 1 sváb falu határán találja magát. elindul a faluba, útközben összetalálkozik 1 kisgyerekkel aki épp kinnt játszik. odalép hozzá:
    - fiam, édesapád merre van?
    - alszik válaszolja a gyerek
    - menyj ébreszd fel gyorsan
    - nem lehet, nagyon mérges lesz
    - menyj nyugodtan és mond meg neki hogy végre eljött az az ember akire egész életében várt...
    kisrác elrohan a házukhoz és kiabál:
    - papa, papa der Hitler ist da
  • FOXX supreme
    így igaz:D
  • Voltan
    "6. Szélgörcsök
    Nők: Egy kínos egészségügyi probléma.
    Férfiak: A szórakoztatás egy formája, önmegvalósítás, férfiasság bizonyítéka."

Ez nagyon nagy :DDDDDD
  • CaviaR
    Értelmező szótár nőknek és férfiaknak

1. Bigyó
    Nők: Olyan berendezések, amik egy autó motorházteteje alatt találhatók.
    Férfiak: Az a kis szerkezet, ami miatt nehéz egy nő melltartóját levenni.

2. Sérülékenység
    Nők: Elárulni a legbensőbb érzéseidet valakinek.
    Férfiak: Bokszolni herevédő nélkül.

3. Kommunikáció
    Nők: Megosztani a gondolataidat, érzéseidet valakivel.
    Férfiak: Hagyni egy cetlit a hűtőn, hogy sörözni mentél a haverokkal.

4. Tartós kapcsolat
    Nők: Férjhez menni, családot alapítani.
    Férfiak: Megpróbálni a lehetetlent, vagyis nem ráhajtani más csajokra, amíg az előző ki nem rúgott.

5. Szórakozás
    Nők: Egy jó film, koncert, színházi előadás vagy egy könyv.
    Férfiak: Olyan cselekvések, amik közben sört lehet inni.

6. Szélgörcsök
    Nők: Egy kínos egészségügyi probléma.
    Férfiak: A szórakoztatás egy formája, önmegvalósítás, férfiasság bizonyítéka.

7. Távirányító
    Nők: Egy eszköz, amivel az egyik TV csatornáról egy másikra lehet kapcsolni.
    Férfiak: Egy eszköz, ami kiválóan alkalmas arra, hogy mind a 375 csatornát végigkapcsolgasd minden 5 percben.
  • Vdanosss
    :P
  • Andora
    A kis David Beckham éppen matekórán ül az iskolában, mikor felszólítja a tanárnő:
    - David, kérlek számolj el 1-től 15-ig!
    - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15.
    - Na de kisfiam, nem felejtettél ki valamit?!
    - A francba, már megint kihagytam a 11-est!

• Andora
    Mit csinál a magyar futball-válogatott, ha megnyerik a foci VB-t?
    - Kikapcsolják a Playstation-t.
  • Voltan
    Facigány... LOÁL
  • Gogg
    :D:D:DA:SAD:ASD:DSA:SA:ADS:SAD
  • lord nihilus
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD lolol
  • Vlala #19449
    Első nagyon üt!
  • CattiBrie
    :):)
  • FOXX supreme
  • FOXX supreme
    Moszkvai professzor elmegy medvére vadászni Szibériába, Csukcs földre. Kap maga mellé egy csukcs vadászt is. Nézi a csukcs a professzort, majd megszólal:
    - Maga professzor. Akkor maga okos, ugye?
    - Igen-igen.
    - És tud lőni?
    - Nem először vagyok medvevadászaton, csak Szibériában még nem jártam.
    - És gyorsan tud futni?
    - Hosszútávfutó versenyző voltam.

Kimennek a terepre. Meglátják a medvét, azt mondja a csukcs: fussunk! Futnak visszafelé, medve trappol utánuk, közben gondolkodik a professzor, hogy mi a francnak fut, mikor van nála puska. Azzal megfordul, céloz, lő - medve eldől, nem mozdul. Csukcs megáll, odamegy a tetemhez és csóválja a fejét:
    - Professzor, professzor, maga tényleg tud lőni. Meg gyorsan futni is, de maga egy barom.
    - Miért?
    - Most hogyan visszük el a medvét a faluig?!

Kocsmában üldögél egy férfi, mikor két másik lép a pulthoz, és a kocsmárosnak mutogatni kezdenek. A kocsmáros úgy tűnik, érti a jelbeszédet, mert visszamutogat nekik, majd odaadja az italokat. A süketnémák leülnek, megisszák, majd újra rendelnek. A harmadik rundnál a vendég nem bírja tovább, és megkérdi:
    - Jól látom, hogy jelbeszéddel értekezik velük?
    - Igen régi törzsvendégek ezek, a kedvükért tanultam meg a némák jelbeszédjét.
    Hirtelen a némák elkezdenek vadul kapálózni a kezükkel. A kocsmáros dühösen odamegy hozzájuk, megragadja őket és kipenderíti a csehóból.
    - Most mi történt? - kérdi a vendég.
    - Már ezerszer megmondtam nekik, hogy a kocsmámban nincs éneklés!

Meddig aranyos a cigány gyerek??
    - Míg nem éri fel a zsebed!

Nyulat lop a cigány, bedugja a zsákba, s indulna haza, de jön a rendőr, és megállítja.
    - Mi van a zsákban?
    - Csak egy döglött nyúl, kapitány úr.
    - Na, nyissa csak ki azt a zsákot!
    A cigány kinyitja a zsák száját, a nyúl kiugrik, és elszalad.
    - Dik mán, hogy szalad, oszt viteti magát!

• cement
    hehehhee :D
  • Láma!
    :DDDDDDDDD
  • Vlala #19443
    Ütős, de jogos!
  • Mighty
    A feleség jó későn tér haza bevásárlókörútjáról és mit tesz Isten, in flagranti találja férjurát egy ifjú hölggyel. Óriási patália,az asszony előrángatja a bőröndöt, és röpke csomagolás után épp elviharozna,amikor a férje megállítja:

- Csak egy szóra drágám! Mielőtt elmész,szeretném ha meghallgatnád hogy is történt ez a dolog. Jövök hazafelé a kocsival, amikor az út mentén megláttam ezt a hölgyet,elgyötörve,fáradtan,csapzottan.Hazahoztam és összeütöttem neki egy vacsorát abból a húsból, amit te a hűtőben hagytál,mert elfelejtetted megsütni. Csak egy szétázott szandál volt a lábán,úgyhogy odaadtam neki az egyik,még teljesen jó cipődet, amit csak azért nem hordasz, mert állítólag kiment a divatból. Fázott, úgyhogy ráadtam azt a pulcsit,amit a születésnapodra vettem, de sohasem hordtad, mert nem tetszett a színe. A nadrágja is átázott, úgyhogy adtam neki egyet a tieidből, ami még teljesen jó,csak te már kinőtted. Ezután, mikor menni készült, még visszafordult az ajtóból és megkérdezte:
    - Mondd, van még valami amit a feleséged már nem használ?
  • kulabácsi
    vazz 5 napja nem ittál és már leszoktál?? azt jön majd a péntek és olyan részeg leszel, mint én most :D
  • Calver
    nem véletlenül szeretem kedves szülővárosom, itt mindig történik valami érdekes
  • tattooed
    Imádom a rumot.
    Én az utolsó egy-két cseppet is kicsvartam volta a múmiából.Nehogy má'
    grrrrrrrrr
  • HUmanEmber41st
    Ahh..konzervhusi..nyam nyam :)
  • CattiBrie
    :D
  • FOXX supreme
    Képzeld, a barátomat kirúgták.
    - Tényleg? Na és, miért?
    - Rajtakapták, hogy a betegével szeretkezett.
    - Kár, pedig ő volt a legjobb állatorvos a faluban.
  • Nex
    de le ám (5 napja nem ittam)
  • Broafka
    nem, de ebbe muszáj volt :P
  • Láma!
    leszoktál a faszt:D
  • AnonymouS
    Úgy tűnik :S
  • Nex
    ez most komoly? még jó, h leszoktam a piáról
  • Annakin
    Pingvin megy a sivatagban. Megáll, körülnéz, izzad, továbbmegy. Megáll, körülnéz, izzad, továbbmegy. Megáll, körülnéz, izzad, továbbmegy. Megáll, körbenéz mégegyszer majd megtörli a homlokát s megszólal:
    - Vazzeg! K..vára lefagyhatott, h így felszórták.
  • Shaman
    RUMBA TEMETTE URÁT A DIPLOMATAFELESÉG

Literszámra nyakalták és vitték haza a jóféle rumot a pincében álló 300 literes hordóból egy szegedi családi ház felújításán dolgozó melósok. Amikor az utolsó csepp szesz is elfogyott, odébb akarták tenni a kiivott fahordót, de még kotyogott benne valami. Szétbontották, egy összeaszalódott holttest dőlt ki belőle.

A rémregénybe illő történet több évtizedes múltra tekint vissza. A Szeged kertvárosában lévő régi ház első tulajdonosa egy nyolcvanas éveiben járó özvegyaszszony volt, aki csendes öregségben, magányosan éldegélt. A zárkózott, úri allűrökkel megáldott nénikéről keveset tudtak a szomszédok.

Sajátos íz

Az a hír járta, hogy a matróna valaha nagyvilági életet élt a Karib térségben diplomataként dolgozó urával, ám egyedül tért haza a mesés tengerentúlról. Egyetlen távoli rokona volt, akinek annyit mondott, hogy a férje meghalt, azt azonban senki nem firtatta, hol nyugszik a szebb napokat idéző fotókon festői szépségű nejét átkaroló, daliás ember. Az otthonából ki sem mozduló, ősz öregasszony egy nap nem nyitott ajtót a nála kopogtató szomszédoknak, akik rosszat sejtvén rendőrt hívtak. A behatoló zsaruk az ágyban találtak rá a holttestére, halálát végelgyengülés okozta. A titokzatos házat néhány hónap múlva egy fiatal pár vette meg, és elkezdték felújíttatni új otthonukat. Az átépítési munkálatok azonban kissé elhúzódtak, mert a melósok rájártak a pincében talált 300 literes, rummal teli hordóra. Sajátos íze volt, osztályozták későbbi vallomásaikban a jóféle szeszt, amivel hetekig locsolgatták a torkukat. Még haza is vittek belőle néhány flaskával, s csodájára járt, aki belekóstolt.

Konzervált ember

– Fél év sem telt el az idős asszony halála óta, amikor ismét riasztottak minket a házhoz – emlékezett a felejthetetlen eseményekre Pénzes Zoltán százados. – Egy meztelen férfi holttestre bukkantak a munkások a rumos hordóban, amit azért szedtek szét, mert bár elfogyott belőle a szesz, mégis kotyogott benne valami, ahogy mozgatták. Az összeaszalódott halott embriópózban helyezkedett el a hordósírban. Külsérelmi nyom nem volt rajta, a boncolás megállapította, hogy természetes halállal halt meg. A rum, amiben a munkások megjelenéséig információink szerint legalább 20 éven keresztül ázott, tartósította, így csupán valamelyest összetöpörödött. A helyszíni szemlét végző szegedi zsaruk szerint a múmiát megtaláló brigád tagjainak arcáról lerítt, hogy jó időre elment a kedvük az ismeretlen eredetű szeszes hordók megcsapolásától. A tanúkihallgatások során többen rosszul lettek, amikor szóba került, hogy ittak a konzerválóléből.

Pincesírból temetőbe

A rendőrségi vizsgálat kiderítette, hogy az elhunyt a ház egykori asszonyának diplomata ura, akit Jamaica partjainál ért a végzet. A holttest hivatalos hazahozatása azonban túl költséges és a szükséges okmányok beszerzése miatt körülményes is lett volna, ezért a találékony özvegy a kurrens jamaicai rummal teli hordóban, hajón csempészte haza az urát. Azt azonban senki sem tudja, hogy később miért nem temettette el, és titkolta a pincében lévő hordósírt. Az öregurat végül a szegedi köztemetőben helyezték végső nyugalomra.
  • FOXX supreme
    jaj. tökmindegy!
  • pinyo18
    Tudtammm...
    Neked mindig bele kell kötni vmibe?
  • Broafka
    kifelejtettél egy pár g betűt -.-
  • pinyo18
    Na egy újabb!

Ciány dolgozik a parasztnak:
    -Eljött a reggeli ideje, így hát elkezdenek reggelizni.
    Ciány megszólal:
    -Hát kedves munkáltatóm, nem lehetne megenni most az ebédemet, mert még tudnék ennni?
    -Dehogynem. -Mondja a paraszt.
    Ciány megint:
    -Hát kedves uram, nem lehetne megenni most a vacsorámat, még mindig éhes vagyok?
    -Persze. -Válaszolja a paraszt.
    Na a ciány megette a reggelijét, ebédjét és vacsoráját.
    Erre megszólal a paraszt:
    -Na menjünk vissza dolgozni.
    Erre a ciány:
    -Hát már elnézést uram, de én még anyámnak se csinálok meg semmit a vacsora után!
  • FOXX supreme
    ááááhhhhhhhh ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!:D