Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • FOXX supreme
    Moszkvai professzor elmegy medvére vadászni Szibériába, Csukcs földre. Kap maga mellé egy csukcs vadászt is. Nézi a csukcs a professzort, majd megszólal:
    - Maga professzor. Akkor maga okos, ugye?
    - Igen-igen.
    - És tud lőni?
    - Nem először vagyok medvevadászaton, csak Szibériában még nem jártam.
    - És gyorsan tud futni?
    - Hosszútávfutó versenyző voltam.

Kimennek a terepre. Meglátják a medvét, azt mondja a csukcs: fussunk! Futnak visszafelé, medve trappol utánuk, közben gondolkodik a professzor, hogy mi a francnak fut, mikor van nála puska. Azzal megfordul, céloz, lő - medve eldől, nem mozdul. Csukcs megáll, odamegy a tetemhez és csóválja a fejét:
    - Professzor, professzor, maga tényleg tud lőni. Meg gyorsan futni is, de maga egy barom.
    - Miért?
    - Most hogyan visszük el a medvét a faluig?!

Kocsmában üldögél egy férfi, mikor két másik lép a pulthoz, és a kocsmárosnak mutogatni kezdenek. A kocsmáros úgy tűnik, érti a jelbeszédet, mert visszamutogat nekik, majd odaadja az italokat. A süketnémák leülnek, megisszák, majd újra rendelnek. A harmadik rundnál a vendég nem bírja tovább, és megkérdi:
    - Jól látom, hogy jelbeszéddel értekezik velük?
    - Igen régi törzsvendégek ezek, a kedvükért tanultam meg a némák jelbeszédjét.
    Hirtelen a némák elkezdenek vadul kapálózni a kezükkel. A kocsmáros dühösen odamegy hozzájuk, megragadja őket és kipenderíti a csehóból.
    - Most mi történt? - kérdi a vendég.
    - Már ezerszer megmondtam nekik, hogy a kocsmámban nincs éneklés!

Meddig aranyos a cigány gyerek??
    - Míg nem éri fel a zsebed!

Nyulat lop a cigány, bedugja a zsákba, s indulna haza, de jön a rendőr, és megállítja.
    - Mi van a zsákban?
    - Csak egy döglött nyúl, kapitány úr.
    - Na, nyissa csak ki azt a zsákot!
    A cigány kinyitja a zsák száját, a nyúl kiugrik, és elszalad.
    - Dik mán, hogy szalad, oszt viteti magát!