41236
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
A butaságról és tudatlanságról hirtelen rád asszociáltam :) -
a jézusos, aztakúrva mekkora!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
te összekeversz vele? :AD:ASD:SAD:AS -
Emcsyke #23713 Az aranyhalnak már nagyon elege van a kívánságok teljesítéséből, így gondol egyet, és szabira megy. Mivel jó komája a cápa, megkéri, hogy helyettesítse egy pár hétig. Eltelik x időintervallum, és visszatér az aranyhal, kíváncsian kérdezi cápát, hogy történt-e valami teljesítenivaló kívánság.
- Hát a múlt héten kifogott egy pecás. Azt kívánta, hogy legyen akkora pénisze, hogy leérjen a földig.
- És te mit tettél - kérdezi az aranyhal. Hogyan sikerült teljesítened?
- Bevallom őszintén könnyebb volt mint gondoltam, fogtam magam és leharaptam mindkét lábát...
Jézus a halálát megelőző napon a vacsoránál az apostolaival beszélget. Az eggyik így szól hozzá:
-Te Jézus! Hát te holnap meg fogsz halni és még mindig szűz vagy. Nem szeretnéd elveszteni a szüzességed?
Erre Jézus:
- Ó dehogynem! Csak sajnos nincs kivel.
- Na, emiatt ne fájjon a fejed majd mi beszervezünk neked egy nőt, te csak menj be a sátorba.
- Rendben. Mondja Jézus és bemegy a sátorba. Nem telik bele két perc és belép egy nő...
Az apostolok kint várják Jézust a sátor előtt mire a nő a vártnál jóval korábban nagy sikoltozás közepette kirohan. Mögötte kijön Jézus és az apostolok faggatni kezdik a történtekről:
- Na mi volt? kérdezik az apostolok.
- Hát bejött a nő és levette a ruháit. Gyönyörű szép női test meg minden erre láttam rajta egy nyílt sebet. Fogtam magam rátettem a kezem erre begyógyult. ..
Két elítélt beszélget a börtönben:
- Téged miért ítéltek el?
- Mert megöltem a feleségem. És téged?
- Kidobtam az anyósom az 5.-ről és az első emeleten elkaptam.
- És ez miért baj?
- Mert közbe pattant egyet.
Mi a szőke nők 3 találmánya?
- Vízálló törölköző
- Instant vízpor
- Vízhatlan teafilter.
Megszületik a kisbaba, és csodák-csodájára már beszélni is tud.Odaszól az orvosnak:
- Hol van az édesanyám?
- Itt vagyok, feleli az anyja elhalóan.
- Nagyon jó volt a hasadban ilyen hosszú ideig. Köszönöm, hogy megszülethettem! Apám is itt van?
- Igen itt vagyok! - feleli büszkén az apa!
- Gyere kicsit közelebb! - kéri a baba.
Az apa közelebb hajol, ekkor a baba elkezdi a mutatóujjával a férfi homlokát ütögetni, és felkiált:
- Na, ugye milyen kellemetlen?!!
-
Emcsyke #23712 :D:D:D:D:D -
a finnek és a fokok:
+15fok: Spanyolországban az emberek télikabátot és kesztyát húznak, a finnek kifekszenek napozni
+10fok: A franciák az idényben elõször próbálják bekapcsolni a központi fûtést, a finnek virágokat ültetnek a kertben
+5fok: Az olasz kocsik nem indulnak, a finnek még kabriókat használnak
0fok: megfagy a desztillált viz, a Vantaa folyo vize egy kicsit sûrûbb lesz
-5fok: A kaliforniaiak a fagyhalál küszöbén állnak, a finnek még egy utolso rostonsütést rendeznek a szabadban a tél beállta elõtt
-10fok: már a brittek is fûteni kezdenek, a finnek hosszu ujju polot vesznek
-20fok: a nyaralok elmenekülnek mallorcárol, a finnek szent iván éjét ünneplik...beköszönt az õsz...
-30fok: a görögök halálra fagynak és eltûnnek a föld szinérõl, a finnek elkezdenek házon belül mosni...
-40fok: párizs megsemmisül a jég hatalma alatt, a finnek sorban állnak a hotdog-os standok elõtt...
-50fok: a jegesmedvéket kimenekitik az északi-sarkrol, a finn hadsereg elhalasztja a téli tulélõgyakorlatát a szokatlanul enyhe idõjárásra hivatkozva.
-60fok: kornatunturi(mikulás otthona) befagy...a finnek kivesznek egy filmet a tékábol és otthon maradnak...
-70fok: a pótmikulás délre költözik...a finnek kicsit idegesek lesznek, mert konskenkorva márkáju vodkájukat már nem tárolhatják a szabadban...a finn hadsereg végre megkezdheti a tulélõgyakorlatot...
-183fok: a még életben lévõ mikrobák elpusztulnak...a finn tehenek a gazdájuk hideg kezére panaszkodnak...
-273fok: minden atomi alapu molekula mozgása leáll...az idényben elõször elhangzik a következõ mondat finnül: " egy kicsit hideg van ma odakinn"
-300fok: befagy a pokol!!!...a finnek megnyerik az eurovizios táncdalfesztivált -
:D ez jóó -
- Hogyan lehet feleségül venni egy szép, fiatal, intelligens és gazdag
nõt?
- Négyszer kell nõsülni. -
Két roma barchobázik:
- Tárgy?
- Igen.
- Valakinek a valamije?
- Igen.
- Az anyád picsája! -
Sétál Pistike a mamájával az úton, amikor Pistike megszólít egy bácsit:
- Mikulás bácsi! Mikulás bácsi! Miért hordja a zsákját a kabátja alatt?
- Mikulás a rohatt anyád! - mondta a púpos és továbbment. -
angolbol ennyit sikerült kihámozni szal elhiszem, vágom -
ha annyit mondok hogy II.vh, és nácik, akko elhiszed?:c -
jó nekem nem tanítotak semmi S.S.-t -
szia ákombákom :| -
SS-t pedig mar altalanosban is tanitjak, utana kozepiskolaban ujra, es hat szaktol fuggoen egyetemen is elojohet
ciki. -
Csörög a telefon Kovácsnál.
- Hallo, maga az a Kovács, aki reggel 6-ra kért ébresztést?
- Igen...
- Na, akkor igyekezzen, mert már fél 11 van.... -
Sry, most nézem, a magyar az kkicsit másról szól
-
S.S.-angol
S.S.-magyar -
Hali, sry ha vótmá, meg ha nem túl érthető, de így szilveszter után csak ennyire futja:
Pistike elmegy anyjával az állatkertbe, megállnak az elefánt ketrece előt.
Pistike megkérdezi:
-Anyuuuu, mi az, ami ott lóg az elefántnak?
-Az ormánya
-Nem az, hanem hátrébb!
-Az a farka
-Neeem, a kettő között!
-öö... Az semmi, ne is vegyél róla tudomást!
Hazamennek, otthon Pistike megkérdezi apját is:
-Apuuu, láttunk a állatkertbe elefántot. Mi az, ami ott lóg neki?
-Az ormánya
-Nem az, hanem hátrébb!
-Az a farka
-Neeem, a kettő között!
-öö... Anyád mit mondott, mi az?
-Azt mondta, h az semmi.
-MERT ANYÁD NAGYON EL VAN KÉNYEZTETVE! -
...............
SS...
nehogymár nem tudod..... -
...............
SS...
nehogymár nem tudod..... -
a viccet miaza S.S.? -
mármegintmitnemértesz.... -
hö??? -
Két veterán mesél a fiataloknak:
- Amikor Franciaországban voltunk, elmentünk egy étterembe, rendeltünk osztrigát, pezsgőt. Miután kényelmesen elköltöttük, fizetés nélkül felálltunk, majd összevertük a pincéreket. Ezután kitaláltuk, menjünk el egy kupiba.Találtunk egy jó lebujt, elvittünk két nőt,
majd a háborgó stricijüket jól összevertük.
Gondolkodnak a fiatalok, hát ha kinn ilyen egyszerű a helyzet, muszáj kipróbálni.
Elutaznak Párizsba, kezdik egy étteremben.
Rendelnek finom pezsgőt, friss osztrigát. Fizetés nélkül távoznának, de jól összeverik őket.
Elmennek egy pillangóbárba, két nőért. Elviszik őket, hasonlóképpen járnak, mint az étteremben.
Hazatérnek, beszámolnak az öregeknek.
Kérdi az egyik öreg:
- Mivel utaztatok?
- Orient Express! És maguk?
- S.S. -
Az amerikaiak, a kínaiak és az oroszok versenyeznek, hogy ki tud előbb egy elefántot előkeríteni a sivatagból.
Elmennek először az amerikaiak, majd két óra múlva visszatérnek egy elefánttal.
- Hát ezt hogy csináltátok? á kérdik a többiek.
- A fejlett technikánknak köszönhetően voltunk ilyen gyorsak!
Elmennek a kínaiak is, majd egy óra múlva visszajönnek egy elefánttal.
- Ezt hogy sikerült ilyen hamar előkeríteni? - kérdezik tőlük.
- Mi nagyon sokan voltunk és annak köszönhetjük a sikerünket.
Elindulnak az oroszok is, és 20 perc múlva már vissza is térnek egy félholtig vert emberrel. A többiek nagyon elcsodálkoznak.
- Hát ez meg mi?
Mire az ember:
- Elefánt vagyok, elefánt vagyok! -
nyomtasd ki és mutasd be neki h te így téli szünetbe unatkozták és kiszámoltad.
Esetleg nem-e ellenőrizné hogy jó-e.

-
tanuld "párhuzamosan", pl először tanuld meg, hogy hanyadik számjegyek a 0-ák... :)) -
semmi gond most kezdem 2nap alatt matek vizsgára bevágom:D
tuti átenged kettessel haa elmondom neki:D:D:D:D -
Emcsyke #23687 Egy pasi elmegy az aranyhalhoz egy nagyon-nagy problémával: túl nagy a farka, és nem tud sexelni.
- Ó, hát ez nem az én asztalomhoz, de menj el a jó tündérhez, és kérd meg, hogy jöjjön hozzád! Ahányszor azt mondja hogy "nem", 10 cm kisebb lesz a farkad.
Elmegy a pasi a jó tündérhez és megkéri a kezét.
- Jó tündér leszel a feleségem?
- Nem, bocsás meg.
10 perc múlva.
- Jó tündér leszel a feleségem?
- Nem, bocsás meg.
Így megy egy darabig, már ugy 40 cm a farka, és még egyszer megkérdezi. A jó tündér kifakad:
- Nem, nem, és nem hányszor mondjam hogy nem.
A nudista strandon egy tag fekszik, épp újságot olvas, amikor meglátja, hogy egy kislány közelít. Illedelmesen a farkára teszi az újságot, hogy a kislány ne lássa meg, de a kislány mégis észrevette.
- Bácsi, mi az a lábad között?
- Hát... hm... egy kismadár.
A kislány elmegy, a tag elalszik. Amikor felébred, egy kórházi ágyon találja magát, és iszonyú fájdalmai vannak. Egy rendőr faggatja:
- Mi történt?
- Én nem tudom... arra emlékszem, hogy egy kislány kérdezett valamit, én válaszoltam, aztán elaludtam, és itt ébredtem fel.
A rendőr kiment a strandra, megtalálta a kislányt.
- Mit csináltál azzal a bácsival, aki itt feküdt?
- Vele semmit, csak a madárkájával játszottam, de szemenköpött, úgyhogy kitekertem a nyakát, széttörtem a tojásait és felgyújtottam a fészkét.
-
bandus #23686 Most szeretném megköszönni a topik aktív tagjainak az egész éves nevetést, szórakoztatást. Csak így tovább 2007-ben is. Boldog Új Évet!!! -
-
szerintem meg SAJT! -
Emcsyke #23683 Szerintem meg megkérdeztek engem én pedig mondtam a számokat.... -
Vagy inkább ráállítottak párszáz számítógépet, hogy 24/7 számolja és így jutottak el több millió tizedesjegyig pontos eredményig... -
szerintem leírták az első tizenvalahanyadikig rendesen aztán nyomogaták a számokat randomra -
eddig már tudtam
nekem utánna kellene
-
Ha meg akarod tanulni, itt van még további néhány számjegy az első kettő után. (Kb 1millió db) :D
pí -
én csak 2 tizedesjegyig tudom
és kvára elég
de most hogy mondjátok kvára rájöttem h én pí kutató akarok lenni!
az emberiségnek tudnia kell!!
-
akko pláne!