Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Emcsyke #23687 Egy pasi elmegy az aranyhalhoz egy nagyon-nagy problémával: túl nagy a farka, és nem tud sexelni.
- Ó, hát ez nem az én asztalomhoz, de menj el a jó tündérhez, és kérd meg, hogy jöjjön hozzád! Ahányszor azt mondja hogy "nem", 10 cm kisebb lesz a farkad.
Elmegy a pasi a jó tündérhez és megkéri a kezét.
- Jó tündér leszel a feleségem?
- Nem, bocsás meg.
10 perc múlva.
- Jó tündér leszel a feleségem?
- Nem, bocsás meg.
Így megy egy darabig, már ugy 40 cm a farka, és még egyszer megkérdezi. A jó tündér kifakad:
- Nem, nem, és nem hányszor mondjam hogy nem.
A nudista strandon egy tag fekszik, épp újságot olvas, amikor meglátja, hogy egy kislány közelít. Illedelmesen a farkára teszi az újságot, hogy a kislány ne lássa meg, de a kislány mégis észrevette.
- Bácsi, mi az a lábad között?
- Hát... hm... egy kismadár.
A kislány elmegy, a tag elalszik. Amikor felébred, egy kórházi ágyon találja magát, és iszonyú fájdalmai vannak. Egy rendőr faggatja:
- Mi történt?
- Én nem tudom... arra emlékszem, hogy egy kislány kérdezett valamit, én válaszoltam, aztán elaludtam, és itt ébredtem fel.
A rendőr kiment a strandra, megtalálta a kislányt.
- Mit csináltál azzal a bácsival, aki itt feküdt?
- Vele semmit, csak a madárkájával játszottam, de szemenköpött, úgyhogy kitekertem a nyakát, széttörtem a tojásait és felgyújtottam a fészkét.