Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Emcsyke
    Az aranyhalnak már nagyon elege van a kívánságok teljesítéséből, így gondol egyet, és szabira megy. Mivel jó komája a cápa, megkéri, hogy helyettesítse egy pár hétig. Eltelik x időintervallum, és visszatér az aranyhal, kíváncsian kérdezi cápát, hogy történt-e valami teljesítenivaló kívánság.
    - Hát a múlt héten kifogott egy pecás. Azt kívánta, hogy legyen akkora pénisze, hogy leérjen a földig.
    - És te mit tettél - kérdezi az aranyhal. Hogyan sikerült teljesítened?
    - Bevallom őszintén könnyebb volt mint gondoltam, fogtam magam és leharaptam mindkét lábát...

Jézus a halálát megelőző napon a vacsoránál az apostolaival beszélget. Az eggyik így szól hozzá:
    -Te Jézus! Hát te holnap meg fogsz halni és még mindig szűz vagy. Nem szeretnéd elveszteni a szüzességed?
    Erre Jézus:
    - Ó dehogynem! Csak sajnos nincs kivel.
    - Na, emiatt ne fájjon a fejed majd mi beszervezünk neked egy nőt, te csak menj be a sátorba.
    - Rendben. Mondja Jézus és bemegy a sátorba. Nem telik bele két perc és belép egy nő...
    Az apostolok kint várják Jézust a sátor előtt mire a nő a vártnál jóval korábban nagy sikoltozás közepette kirohan. Mögötte kijön Jézus és az apostolok faggatni kezdik a történtekről:
    - Na mi volt? kérdezik az apostolok.
    - Hát bejött a nő és levette a ruháit. Gyönyörű szép női test meg minden erre láttam rajta egy nyílt sebet. Fogtam magam rátettem a kezem erre begyógyult. ..

Két elítélt beszélget a börtönben:
    - Téged miért ítéltek el?
    - Mert megöltem a feleségem. És téged?
    - Kidobtam az anyósom az 5.-ről és az első emeleten elkaptam.
    - És ez miért baj?
    - Mert közbe pattant egyet.

Mi a szőke nők 3 találmánya?
    - Vízálló törölköző
    - Instant vízpor
    - Vízhatlan teafilter.

Megszületik a kisbaba, és csodák-csodájára már beszélni is tud.Odaszól az orvosnak:
    - Hol van az édesanyám?
    - Itt vagyok, feleli az anyja elhalóan.
    - Nagyon jó volt a hasadban ilyen hosszú ideig. Köszönöm, hogy megszülethettem! Apám is itt van?
    - Igen itt vagyok! - feleli büszkén az apa!
    - Gyere kicsit közelebb! - kéri a baba.
    Az apa közelebb hajol, ekkor a baba elkezdi a mutatóujjával a férfi homlokát ütögetni, és felkiált:
    - Na, ugye milyen kellemetlen?!!