1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
-
#726 csöves bácsi volt legaranyosabb 1x... nemtom valamelyik este régen:
csak a szörnyes póló meg a gitározás meg a hajrázás aaaz kell nekik. beiszunk aztán bebőrözünk bazmeg? :D
ez csak így a ruházkodásról jutott eszembe. Abból a korszakomból :) -
#725 Dio az egyik kedvenc énekesem.
Én koncertre hétköznapi cuccba megyek.....az más hogy az másnak lehet hogy nem hétköznapi de nekem az :) -
#724 Én már rég kinőttem ebből a koponyáspóló, bőrdzseki dologból. Gyakran már koncertekre is normál, hétköznapi cuccban járok. -
#723 emlexem idokre, amikor a fekete a depeche mode szi volt es arokkerek kopott kek farmerbe jartak... mindefele ravarrot szovegekkel pl. metallica, ac/dc, overkill, dio, iron maiden
kulonben most fedeztem fel diot, qrva jol nyomja csavo... ossze kellene megint jonneik blackmorral -
#722 nekem is energiás kabát, adidas oldschool sapka, ezek mennek egymáshoz, fekete Levi's farmer, meg a feket bőr Coverse... és fullra passzolnak... csak a fejem nem kéne... -
#721 rajtam néha szoktak lenni ilyen "megtévesztő" cuccok....
Pl ilyen repperes felső (amit azok szoktak hordani) meg fila sapka (azt szeretem, megy a kopott bőrkabáthoz :)).
Egyszer megkérdezték miért hordok ilyeneket....mondom leplezem hogy rocker vagyok :) Erre kiröhögtek :) Azt mondták hogy egyáltalán nem látszok annak full feketében, bőrkabátban, hátközépig érő hajjal :) -
#720 :)))
amugy az nagy pöcs aki ruházatról itél meg vkit... nekem a ruházatom nem tükrözi a zenei izlésemet... megtehetném... fekete szerkóba nyomulni... csak ház tudja mindenki hogy a 'rocker' szenvedő társadalom ma magyarországon... -
#719 Jah, hogy agyilag milyen sötét vagy :) -
#718 Egyébként TOPIC UP!!!!!! -
#717 Szerintem az együtteses pulcsi "buta dolog". Én simán csak felvarrókat használok amiket rávarrok a táskámra. Szerintem a feketébe való öltözködés sokkal jobban tükrözi valódi énedet. -
#716 na én nem azé akarok gunsenes polot meg pulcsit mer jól néz ki ! hanem mer kedvenc zeném ! :)
TOPIC UP! -
#715 Amugy szerintemis csak fiatalon hordja őket az ember, hogy megmutassa, hu milyen fasza csávó, hogy ismeri ezt és ezt az együttest stb... Sz.tem aki ad magára valamit, az 17-18 évesen kinövi ezt.
MOndjuk öltözködésről nemszeretnék vitázni, egyrészt mer van ilyen topik, másrészt nekem a ruháim nem tükrözik milyen zenét hallgatok hova tartozok stb, hanem csak NEKEM jó és kész :) -
#713 CSak a pia meg a szörnyes pulcsi csak az kell nekik! :D
Ezt 1 csöves mondta hazafele koncertről :D -
#712 engem ennyire nem zavart kivéve 1x!
jöttem haza suliból és épp manson-t hallgattam mikor ucca túloldalán egy ovis kiscsávó mansonos pulcsiba meg akkora fubu bőgatyeszba feszített hogy el nem tudtam képzelni hogy nem esik le róla.. namármost engem leginkább az zavart hogy ha marilyn mansonos pulcsija van akkor legalább ismerje amit egy ovodástól kötve hiszek hogy hallotta már főleg hogy szereti... és sajnos sok ilyen van akik tényleg csak azért vesznek fel ilyen ruhákat mert "huu király tankcsapda " és hasonló mentalitás.. -
#711 én érdekes módon itthon sose hallgatok mostanság SoaD-ot de ha kirándulás van akkor needles-t egész nap :) -
#710 Nekem nagyon bejön a System... asszem az egyetlen olyan "új"
együttes akinek egyed a hangzűsvilága, és nem is akármilyen. -
#709 slipknotot en sem halgatok, tehat nem tudom megmondani a velemenyemet
szerintem nincs igazi zene, mindenkinek az amit szeret es kepes erte aldozni, hogy megveszi az albumokat, meg ha a dupljaba kerulnek is mint amit atlagba elkernek egy CDert. persze ilyen kiadasok ritkak, popzeneben meg ritkabbak -
#708 az igazi dobosuk, akinek dobszerkója van, az nem rosz... akik meg ugrálnak csak a dobon, azok meg ún "háttértáncosok" :))) amúgy szerintem ők kurvára élvezik, és ez a lényeg!!! -
#707 ezért nem szívesen megyek ilyen helyre, ahol az van kiírva, hogy "rock klub" :))) -
skristof #706 hi
szerintem mo-on inkább divat lett a rock. nem olvastam vissza, lehet, h már volt téma, sry! akármerre járok, mindenfele csak gagyi divatrockereket látok....
szégyen.... -
#705 Én a slipknotot nem halgattam anynira hoyg nagyon véleményt tudjak mondani, de szerintem nevetségesek....2 dobos, de annyit se tudnak mint máshol 1. Ezzel a szememben már le is járatták magukat. -
#704 erről van szó! :))
meg egy kérdés!
Slipknot - Only one című szám nekem nagyon teccik :) namármost szerintem ehhez passzol az énekes.. meg Wait & Bleedhez is... szal nem tom nektek/neked mi a kifogásod de szivesen meghallgatnám az érveid -
#703 Én a System of a down szerettem nagyon úgy 2 hétig.Most már csak egy számuk tetszik... -
#702 en se nagyon, de ahogy pasthelod monta, meg kell halgatni mindent, hogy tudjad a kulombseget
habar egypar elvetemult nu-metal zenekarnak is akad egypar elvezheto szama (ha kifelejtik a rappet) -
#701 szia -
#699 nekem mindegy ha jó.. kiprószálom azaz mekhallgatok akármit.. trance drum and bass rap metal rock nu-metal (stb...) -
#698 jah hát, mostanában elég felkapott kommersz zenék lettek. Children of Bodom teljesítményével teljesen meg voltam elégedve a koncerten, nagyon jót zúztak. Tarja hangja szép, de főleg azért, mert jó drága effekteket használ :) perzse tehetséges, de nem különleges a hangja, viszont az egyedi, hogy heavy-power metalba operaének... csak már annyira rongyosra hallgattam régebben, h már unom egy kicsit... :)
Most éppen Arcanát hallgatok amúgy... (metálhoz nem sok köze van) -
#697 én most nightwisheket hallgatok meg children of bodomot :)) szal én lennék a tuti vásárlóerő ha mennék boltba :))) -
#696 én sem szeretem, nem is hallgatom -
#695 nem szeretem ha belerappelnek a gitarba
errol ismerem meg a nu metalt
-
#694 linkimpark az nem numetál, az pop zene... a nu metál az olyan mint a slipknot, meg a korn... tehát ilyen szintetikus zenei dolgok vannak benne..
Kornt az nem szeretem, slipknotról meg már kifejtettem a véleményem... -
Lateralus #692 Égvilágon semmit.
Egy címke amivel könnyebb eladni a mostani zenekarokat.
-
#691 a numetál az mit takar hivatalosan mert nálam eléggé eltér a NAGY NU METÁL LINKIN PARK
meg a Slipknot.... -
#690 ezért mondom hogy nekem elég ami most van mert szeretem az összes ilyenféléket :))) -
#689 én is szeretem a Darkthrone-t (ami true black metal) emellett meg már kissé poppos Anathema-t is hallgatok (új albumok). -
#688 tőlem aztán azt szeret, amit akar :) -
#687 attól még szeretheti mind2-t :)
Amugy nekemis hangulatfüggő mit hallgatok épp -
#686 slipknotban amúgy látok fantáziát, mert tök jó riffjeik vannak, csak az énekest kéne két lábbal kirúgni... ha kicsit komolyabban gondolnák a zenélést, egész jó lenne... -
#685 Slipknot numetál, ossian rockzene... -
#684 Slipknot+Ossian.Jézusom ez a 2 zenekar ég és föld!!!Érdekes párosítás.