Szenvedõ metál/rock zene ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine, The A&O
Már nagyon régi, de sebaj ;)

Lteebee
Nem tudom, új hír-e vagy sem, de nagyon nagy dolog.

A Metallica kiegészült Rob Trujilloval!!!!!!!!

YESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYES!!!!!!!!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Coine, The A&O
naszóval !
magánvéleményem
Elõz.karok :

Rooster nem volt rossz, jó kis háttérzenét játszottak, az énekes hangja tetszett.

Elysian : röhej-metal, nagyon gáz volt sztem. jófejkedés maximum szinte, szar és mûmáyer

Malmsteen : a késést és a tech. allûröket leszámítva a viking legitározott mindenkit megint, nagyon ütõs koncertet adtak szvsz.

Coine, The A&O
hát monndjuk igen...te mit csináltál volna, amikor 6-kor csörög az óra ?

[HUN]PAStheLoD
most pihensz?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Coine, The A&O
Malmsteen koncert isteni volt. Bõvebben, majd késõbb :P

Coine, The A&O
5k

Coine, The A&O
Ó...hát persze, h. fokozzuk az élvezeteket, mert ugye nem tudok kimenni.
Remélem eljön Metallica, Slayer, In Flames is, mert akkor igazán felakasztom magam :)

artschi
Ja a Summer Rocks-on meg lesz MAIDEN és CHILDREN OF BODOM!!!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Megyek én is, elvileg :)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

JHetfield
elozo evbe asszem 4-5 volt...

The Garrett
nem tudja valaki mennyi lesz a summerrocksra az egynapos jegy? 7k körül?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
belõlük sose elég...én mindig elmegyek Tátrai gitárestre ha van errefele.

Coine, The A&O
Ápr. 20-án fellépnek BKK-ban, megyek.

artschi
Ja, ötödszörre láttam õket :)

artschi
Nem egészen metálzene, de tegnap Kecskeméten voltunk a Rolling Rock Caféban Latinon, és valami ÁLLAT volt!!!!!!!!!
Tátrai Tibor és Szûcs Antal Gábor rulz!!

artschi
Így van, Zakk Wylde, Ozzy gitárosának projectje. Zúzósabb metalt nyomnak, ha jól tudom.

The Garrett
hmmmm ez meggondolandó!

The Garrett
Tud valaki valamit a Black LAbel Society együttesrõl? ma hallottam egy kazijukat nemtudom honnan került elõ. De nagyon tetszik!
Állítólag Ozzy Gitárosának valami szólóprojectje. CSak ajánlani tudom.

JHetfield
persze addig szigoruan kenyer es viz:)

JHetfield
persze ettol meg alap hogy megyek:) 2honap alatt megvan 60rongy...

Coine, The A&O
muhaha :D

JHetfield
szal azota valtozott az ar:] most 30rongy:D de csekk a fellepoket es egyertelmu hogy miert:]

JHetfield
http://www.rock-im-park.com/

Coine, The A&O
be jó élet a rákkör élet.

JHetfield
persze... alap:] a jegyaraban benne van a satortelep dijja is:]

Coine, The A&O
szállás ? sátoros buláj ?

JHetfield
coine ez 3napos buli 1nap metallica, manson(ez felejtos), deftones, disturbed, queen of the stoneage ezek johetnek:) 2nap linkin szarok raja:) 3nap Iron Maiden:] no comment... a jegy ara pedig 20rongy de nekem ennyit meger... folleg hogy a sziget is majdnem ennyibe kerul igaz majdnem 2,5x annyi nap, de akkor is rakas szar:]
az utazas meg nem gond csak ossze kell szedni 20/30 fot ami szerintem nem nagy dolog, de ha az akkor marad a vonat onnan meg mar siman oda talal az ember:] kaja pija no comment szigeten 1nap alatt tobbet koltesz mint kint 3nap alatt:]

artschi
Én se, dolgozom... :((

Coine, The A&O
maker

mennyibe fog az neked kóstálni ?
no meg ki fog vezetni ? :D

linkint nem nehéz kihagyni...helyette mehet a drinkin...höhö

JHetfield
hehhe... en mar tobb mint valoszinu hogy kint leszek tallica es iron koncerten nemetbe:] a ketto kozt kihagyom a linkint:) a tobbi johet:]

Coine, The A&O
csodás...nem tudok kimenni :-(

artschi
Nya! IRON MAIDEN KONCERT JÚNIUS 4-ÉN A KISSTADIONBAN!!

[HUN]PAStheLoD
jéé van ilyen topic is :o) dejó :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

artschi
Lesz 1-2 Negative Art-os jó koncert is:
Márc. 13. Danny Cavanagh (Anathema) akusztikus koncert - Ferencvárosi Mûv. Központ.

Ápr. 11. - Katatonia - To/Die/For a Mega Pubban

Azonkívül Danny játszik még Szegeden és Pécsett is, ugyanazon a héten, csak nemtom, melyik napokon.

Coine, The A&O
Áprilisban Marduk és Cannibal Corps a Mega clubban.
durva

artschi
Nahát, tényleg nem halt meg :)
Malmsteen miatt én sem, inkább majd ápr. 26-án Stratovarius +Symphony X koncertre megyek.
Meg május 17-én Bécsben, a Planet Musicban Children Of Bodom-ra talán.

zakika
je, nem halt ki a topic
ne szenvedjetek, hanem halgassátok

malmsteen nem rossz, de nem fogok miatta pestre utazni...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Coine, The A&O
Márc. 23-án Malmsteen koncert a PeCsában, 4500 a jegy.

Coine, The A&O
Ma Böiler/Human Error/Grudgers koncert a Simon's Music Pub-ban.

JHetfield

Akkor en is firkantok ide...:]

Holnap FreshFabrik koncert a FMH -ban... tobbek kozt fellep meg az Insane, MindControl es a Subscribe ...a belepo 1400Huf... tovabbi informaciok a www.freshfabrik.com cimen (a felnyilo kisebbik pop-up ablakban).

No Comment.

Coine, The A&O
Nyah.
Jövõ hét pénteken Dark Tranquillity + Sinergy buli a WigWamban és VELE EGY IDÕBEN (argh) a nemART klubban :
2002. 11. 29. péntek / friday
Kezdés / Beginning: 19: 00
SUMMER DYING FEST
DEICIDE a legnagyobb death metál
Mystic Circle atmoszférikus black metál
Agregator göteborgi death metál
Autumn ala my dying bride
4000 HUF

http://cgi.matav.hu/www.nemart.hu/yawps.cgi?action=viewnews&id=46

Coine
itten ?

Disno
háhháá az InFlames itten 30-án koncertezik ooyee :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

artschi
Az új Dark Tranquillity album baromi jó!

Coine
VÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!

továbbá dec. 20-ig lehet kedvezményes jegyeket rendelni a www.concerto.hu-ról a jövõ évi HAMMERFALL / MASTERPLAN és STRATOVARIUS / SYMPHONY X / THUNDERSTONE koncertekre !

Coine
Kihagytam.
CDT rögtön 1 Machine Head - American High feldolgozással kezdett :)

Amúgy rokkdizsi szokásosan silány volt, 3:37-es éjszakai 3assal el is húztunk.

Coine
Hybrid annyira nem vol bejövõs, nemtom...talán a sok bõgatyás zavart...szóval Hybrid alatt iszogattunk meg dumáltunk :)

CDT megint király koncertet adott, csak a közönség volt nagyon szar (sokan csak 1 helyben álltak, akkor meg miért nem mennek haza ? benyomják a hifibe a zenét azt nem kell koncertre jönni...).
Körmiék a koncert után lejöttek és dumáltak velünk (meg már az elején is felismertek => "Látok pár ismerõs arcot!"), nagyon állat volt.
Volt egy kis balhé is, biztonságiak eltörték 1 pali orrát, aztán maradt 1 kis vértócsa elõl.
Hiába, szvsz a CDT underground szinten nagyon befutottak, megérdemelnének egy jobb kiadót !

Coine
Megyek is, majd holnap beszámoló.

Coine
Akartam menni, de TicketExpressnél asszonták már a hónap elején, h. elfogytak a jegyek :-(