1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
-
#766 végra emberemre találtam! :) -
#765 ez hülyeség, hogy kényelmetlenebb. a bőgatya pedig olyan mintha egy jó adag szar lenne a gatyádban, simán elfér. szerintem az röhelyes... -
#764 én nem veszek fel bakancsot meg fekete pulcsit stb... mert nem tetszik és kész.. vagy a bakancs hoz ugye már rendes farmer kéne az meg kényelmetlenebb mint a bőgatya... -
Yetike #763 Én nem bánom ha úgy néznek rá a stílusom előitéletéből kifolyólag mint valami vademberre : ). A legjobb amikor mész bakiba meg fekete cuccokban, a sok diszkós meg mind megbámul : ).
Amúgy kit érdekel hogy ki mit gondol rólunk ? Én csak azt az egyet akarom hogy a rock zenéből NE CSINÁLJANAK DIVATOT( ala lp lb stb stb stb). Mert az megölné. -
#762 ezzel csak egyetérteni tudok... és a hiba okát mint a magyar médiát és oktatást jelölném meg... -
Gandibá #761 Persze ez így van, de sajnos a közvélemény, az agymosottak mind azt hiszik hogy összeverjük egymást. Az ilyen embereket csak szánni tudom.. -
#760 Ja, egyetértek. -
Yetike #759 Így igaz. Ami pogóban eddig én voltam az mind normális pogó volt (persze akármelyikben simán kibaszhatták volna pár fogamat ha nem vigyázom), ha valaki elesett akkor 10en ugrottak oda felszedni (jómagam is felszedtem pár földrekerült elvtársat, bár az a bonyolult amikor odamész felszedni és rádesnek 3an te meg összepaszírozod a komát :). Néha szokott lenni egykét vadember, de azokat szépen le kell állítani (ha nem vigyáz akkor kíméletlenül összeverik a sarokban). De akin látod hogy egy vadállat és nem kötnél bele, annak ne menj a közelébe, ez megoldás. -
#758 A pogó a zenétől függ.Van ahol durvább,de sehol sem az a cél hogy egymásban kárt tegyenek. -
Gandibá #757 Hát én mondjuk azokat se értem akik csak úgy ok nélkül rugdalják a másikat.. -
#756 azért rendesen meglehet halni az elso sorban:)
amugy meg lenezhetik, nem mernek odamenni, mert altalaban haverral maszkalnak okis, es kemenyet rug a bakancs. ha lenezik hat megerdemlik a verest. amugy is meg kicsit tobb van ebben a "rocker" kifejezesben... -
#755 némi irónia volt szavaimban . -
#754 így van :) -
Gandibá #753 "Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???"
Magyarországon szenved! Ugyanis én váltig állítom hogy még a punk zenéhez is több tehetség kell (pedig nem szeretem az említett műfajt), mint egy a "magyar trendet" uraló "zenék" megírásához. Sajnos az emberek nem ismerik fel a zene mivoltját, mert szerintem az nem zene, amit úgy "írnak", hogy leülnek a jó öreg számítógép apu elé, és felhúznak 3 gombot, kettőt le és már kész is van a sláger. A zene azért zene, mert hangszereken írják meg, nem pedig számítógépen, és még fontosabb, hogy hangszereken játszál el! Pl. rühellem az olyan úgymond sztárokat, akik kiállnak egy színpadra és ott fogják szépen a magnót, felhangosítják, azok meg szépen eltátogják. Bár mostanában nem is ez a divat, hanem a dáridózás, meg a cigányzene. Hát szerintem kurv@ változatos a mulatós zene, kb. annyi a különbség hogy a vajda más hangszínben énekel benne. Meg az is jó volt, amikor a VV3-ba Pandora meg Indián (aki nem tudná, utóbbi rocker) beszélgettek. Reggeli ébresztő az volt, hogy beraktak valami teknot, persze Pandika egyből táncol, Indián értetlen fejet vág, mire Pandora odamondja neki: "Hallod milyen jó benne a lábdod?". Na hát Indián arcán az értetlenség kiült rendesen. Hát ha már a teknora azt állítják hogy dobbal van csinálva, akkor behugyozok.
A másik meg hogy lenézik a rockereket. Ha valakin tetkó, bőrkabát, bakancs van és hosszú a haja, az már szar ember a közvélemény szerint. Vagy némelyeknek annyi is elég, hogy meglát egy embert feketében, és már fintorog. Az ilyen embereket én csak sajnálni tudom. Mondjuk bennem is van némi gyűlölet a diszkosokkal szemben, de rájöttem már hogy elsőre nem szabad ítélni. Sok diszkós haverom van akik tök normálisak, és ők se nézik le a rockereket, de sajnos az átlag lenézi. Mindig az a tévhit kering rólunk (mert mondhatom ezt), hogy állatok vagyunk, meg pogo, mert törés zúzás rombolás.. hát én már megjártam jópár koncertet, és nem volt semmi. Max elöl egy kis pogo, de az se olyan állat módon, mint amilyennek beállítják. És sajnos megint itt lyukadok ki a diszkósoknál, mert a diszkóban terjednek a drogok stb.. szóval az vesse ránk az első követ, aki még sose vétkezett. Úgy durván ennyi a véleményem..
Metal Forever! -
#752 De, Invictus játékról van szó :) -
#751 ki csinálta a gamet ??
csak nem az invictus ???
nem ? aszittem :DDD
de akkor is ők, nem ? :D -
#750 "A napokban jelent meg az amerikai ActiVision Value gondozásában az a Monster Garage elnevezésű játékprogram, amelynek zenéje a debreceni Szeg zenekar legutóbbi lemezén, a 'Nail in your head'-en alapul. Az említett album 10 dalát használták fel kissé átalakítva, megremixelve a programhoz, amely tulajdonképpen egy autóbontó és összerakó játék. Az Activision, amely a világ egyik legjelentősebb (ha nem az első!!!) játékprogram kiadója egy véletlen folytán talált rá a debreceni csapatra és rögtön megtetszett nekik a zenéjük, nem is kerestek mást a feladatra. A kiadvány már az amerikai boltok polcain van, az első kanyarban 150.000 példányszámban (!!!) a játékot televízió-reklám támogatja, ahol szintén a Szeg dalai lesznek hallhatóak, így nagyon elképzelhető, hogy a csapat dolgai a jövőben rohamléptekkel beindulnak a tengerentúlon. Jelenleg további egyeztetések folynak a 'Nail in your head' lemezbolti forgalomban való megjelentetésére is, valamint további, szorosabb együttműködés kialakítására az ActiVision kiadóval. A csapat szinte még fel sem tudta fogni az ügy jelentőségét: " Annyira hirtelen történtek a dolgok, mi csak azt mondjuk, talán több szerencsénk van, mint eszünk!"
Forrás: heavymetal.hu -
#749 mhead,slayer! -
#748 Hát, jah... majd x év múlva... :(
A 2000-es Dream Theater koncerttel is dettó ez volt, szerdára lett pakolva...
De 2002-ben láttam őket :D -
Gandibá #747 Hát akkor lemaradsz a koncikról :(. Majd talán legközelebb! -
#746 Mert más nem tudja megcsinálni a melót... meg nem szeretem, ha turkálnak a gépemben, ugye :D -
Gandibá #745 Miért nem veszel ki szabit?:) -
#744 Na jah, ez a gáz... én meg melózok szerdánként csüt. hajnalig, azért maradok le a Queensryche-ról... :(( -
#743 Hehe, ha a metalindexen jegyet rendelsz a Gathering koncertre, 1.500 Ft-ért megkapod a legutóbbi CD-jüket (Souvenirs) :)
-
Gandibá #742 Tavaly is úgy volt. Csütörtökön volt a Casketgarden/Bodom/Nightwish/Anthrax négyes, szétbuliztam magam, másnap meg suli. Ott punnyadtam a padban :D -
#741 Mért kell ezt a fesztivált szerda-csütörtökre tenni??????? :((((( -
#740 A Queensryche jobban bejönne, de az is szerdán lesz :((((((((((( -
Gandibá #739 Az engem nem érdekel, ott a helyem!!! -
#738 Opeth szerdán lesz... kimarad :((((((((((((( -
Gandibá #737 Akkor a Norther vagy a Kalmah a te zenekarod!:) -
#736 nekem valami Bodom szerű kell ;] -
#735 HOLLYWOOD ROSE
hallotatok már róla ?
állítólag nagyon jók
gunsen számokat játszanak
nincs tőlük mp3 vagy videótok ?? -
Gandibá #734 Itt meg Testamentre:) -
Gandibá #733 Opeth-re kötelező menni! -
#732 mármint azon a 2 együttesen kívül? :) -
#731 kik lépnek fel ? :) -
#730 Summer Rocks 2004. Június 16-17.
Jún. 16.: QUEENSRYCHE
Jún. 17. (asszem): TESTAMENT -
#729 akkor gondolom a Rainbow is teccik
az utolso album qrva jo, en kicsit erzodik mar blackmore felesegenek a hatasa, de az ad neki lenduletet -
#728 Nah, ha topic ON, akkor kis koncertajánló:
2004. március 3. (szerda): OPETH (E-klubban)
2004. március 14. (vasárnap): THE GATHERING (Wigwamban)
2004. március 15. (hétfő): MORBID ANGEL (E-klubban)
2004. április 22. (csütörtök): MAYHEM (E-klub)
2004. május 24. (hétfő): U.D.O. (PeCsa) -
#727 jösz holnap ? vagy ma :D