3009
Mit kene vennem?
  • Zomil
    hát figy ahol számit a reakcio sebessége pl egy codban, én tuti nem fogok vezeték nélkülit venni, g5-öt is ezért szeretem, mert madzagos:)
  • virs lee
    G7 rlz.
  • virs lee
    A Razer egy fos. 21. században madzag? LOL.
  • WazheadBoci
    Razer annál jobb cuccot nem találsz. Ráadásul driver téren is jobban ott van mint a g5. Bár az sem rossz de ha választanod kell egyértelmű [:
  • Zomil
    a g5-ös egy nagyon jó egér, teljesen meg vagyok vele elégedve
  • Sanyeee
    na vkiiiiiiiiiii
  • Sanyeee
    és a logitech G5?...arról vélemény?jobb mint a Razer nem?
  • Csirke4
    Razert.
    Egyértelmű. Razer azért jobb mert márka, a logitech meg azért jó mert mindenki ismeri a nevét. :D
  • Sanyeee
    hy!
    Arról lenne szó h én most vacilálok h logitech mx518-at v. Razer Diamondback 3G-t vegyek?Kinek mi a véleménye erről a 2 egérről?Miért jobb az egyik mint a másik stb.

Előre is kössz a segítséget

• kerla
    Sziasztok!

Olvasom itt az okosságokat és tapasztalatokat és kérdeznék. Tervezem új egér beszerzését és vacilálok ezerrel, hogydemilyet. Ami szempont: játékra (de nem hardcor, hnem módjával, fps, strat minden), netezésre, elsősorban rádiós, és minél könnyebb kellene. Persze játékosok ijesztgetnek, hogy játékra vezetékes egér jobb. Először a Revolution-t néztem ki magamnak, de végigolvasva a véleményeket a G7 mellett sok érv szól. Ami még tetszene (csak logitech érdekel): MX100, MX400, G5.
    Esetleg ötlet, javaslat??

köszöntem!
  • MaSzKa
    logitech g7 a kedvencem
  • PeeVee
    Milyen skatezt vegyek microsoft intellimouse 1.1Aval, ICEMAThoz ?
    hyperglide cuccok milyenek? MS3.0-s tappancs jo rá ????:D
  • Wixi
    MX518 a legjobb egér;)
  • Proview
    G5 miért felejti el néha a "game settings" egyénileg beállított értékeit? Meg a programoknál is az egyéni beállításokat
  • MarkBlade
    SZiasztok! erről vélemény? TRUST OPTICAL GM-4600 GAMER PREDATOR
  • Wixi
    7 kbs cfg vel is beadja .. 50 kb= felesleges parancsok, scriptek.nemadja jobban:) milklanon szerinted viszik a cfg-t es lovik be?? hat nem, select new profile.. 1-2 parancsot beir es kesz annyi. loni is tudni kell. meg fix 125 fps es ottvan lehet makkolni nemkell cfg.
  • SeLFisCH
    majd ha lesz időm kivágok neked cod1es lövésemből 50 kbs cfgvel miket adott
  • Wixi
    énis cod2 zok es magyarazd mar el nekem hogy acfg miert is adja jobban??? nemadja jobban. ilyen nincs. vagy ha igen akkor gyözz meg rola hogy jobban adja
  • Prince of Máté
    Legolcsóbb a Pixmania, de az tudtommal online bolt, tehát még szállítási díj is van, és így már nem a legolcsóbb...
    Ezenkívül még a Mistral boltot találtam, ahol tűrhető áron van, de ott meg természetesen nem a kék van...
  • Prince of Máté
    Nekem is kék kéne!
    Mennyiért és hol vetted?
  • czky
    Pont ezt akartam én is belinkelni! :D
    Amúgy én nemrég vettem a G5-ömet és kéket kaptam...
  • dotkom
    jaja az az uj g5 mar faja lehet. nekem sajna az 1 el regebbi van.
    itt van egy lista az arairol kulonbozo helyeken:

igaz lehet hogy ez meg a regebbi g5-re vonatkozik
  • Skorpio361
    Hello!
    SeLFisCH az lenne a problémám hogy az usbkábel megtört az egér előtt és szeretnék venni másikat helyette, de nem tudom hogy hol lehet ilyet venni. Már ha egyáltalán lehet.
  • Prince of Máté
    Hali, én most akarok venni egy jó egeret, mert a mostani 1000 ftosom már nem elég pontos.
    Mindenképpen vezetékest akarok, mert egy nap eléggé sokat használom és tölteni se akarom.
    Én a Logitech G5 Mellett döntöttem, szerintem nagyon szép is, és 2000Dpi-s.
    MEgjelent a frissített változata, ami kék, és +1 gomb van rajta, és asszem 1000 hz-es.
    Ez mennyi árban van és hol lehet kapni?
  • M0RN1NGST4R
    sziasztok! kisebb hiba előjött a g7-es egeremnél. Az egyik, hogy néha megáll az egér mutató, és hiába mozgatom az egeret, a kurzor nem mozdul (nem vagyok meggyőződve arról, hogy esetleg nem szoftverhibáról van szó). A másik, ami tuti hardware hiba, hogy a görgőt jobb oldalra mozgatva csak nagyon nehezen érzékeli. úgy értem, elég erőteljesen kell megnyomni. irtam a logitechnek és felajánlottak egy MX Revolution-t cserének.

A kérdésem a következő: lehet-e érzékenységet állitani az MX Revolution egéren?
  • shrike7973
    Na jó megnyitom wordben a cfg-t...de akkor hogyan is kell configolni??
    Másrészt ez is hülyeség mert mindenki tud méég tovább fejlődni akármien szinten jáccik igy nincs igazi pro
    Amúgy az a lényeg hogy én meg vagyok elégedve a teljesitményemmel ;)
  • SeLFisCH
    "Az elején mondod h 2500 dpi kéne utána meg azt hogy sniperrel alacsony érzékenységgel jáccak :S"

A játékban a /sensitivity paranccsal vedd lejjebb az egérérzékenységet.

"1600 dpi körül maradjon alap frekvencián,mert az egér szétmehet :S Erről ennyit szétmehet?? 3 év gari van rá"

Ha a frekvenciát állítgatod,elvész a garancia.

"Én is alap cfog vel nyomom nem tom én ugy hallom a cfg csalás nem??"

Nem csalás a cfg. Csak meg kell tanulni írni. Én 3 éve cod1 ill cod2zök,nekem pár pillanat alatt megvan. Sokat segíthet egy jó cfg.

"Bad key code"

Ez azt jelenti hogy nincs eredeti játékotok. Ejnye-bejnye. Steamen rendeljétek meg 29.95$.

"nálam az számit pro nak hogyha pl sko kar 98 ugy nyirom ki az ellenfelet h jön pl tomzonnal frontálisan elkezd zuzni és én olyan gyorsan kilövöm hogy meg se tud szólalni fél zoommmal, vagyis ugy hogy gyors be és ki zoom..;) 1 hónapja tudom ,ár ezt csinálni..begyakoroltAam és öröm nézni"

Ez meg már egy megszokott lövés,ettől nem leszel pro. Sok kitartás kell,míg egy szintre elérsz. Nézz meg egy-két jobb cod2 fragmoviet.

Látom ezt a 2500 dpi dolgot nem érted. Maradjon 2500 dpin. A játékban az alap sensitivity 5-ös. Ezt vedd lejjebb nyugodtan. Nekem 0.45ös a sensem.
  • shrike7973
    2500 dpi n olyan gyors az egér hogy nem ha 2 cm mt viszem az egeret akkor már megvan a 360°°
  • shrike7973
    Helló!
    kössz a kifelytést de pár dolgot nem értek:
    Az elején mondod h 2500 dpi kéne utána meg azt hogy sniperrel alacsony érzékenységgel jáccak :S
    Másrészt beraktam 2500 dpi re akkor qurvagyors
    3. Ez mi? :1600 dpi körül maradjon alap frekvencián,mert az egér szétmehet :S Erről ennyit szétmehet?? 3 év gari van rá
    4. Én is alap cfog vel nyomom nem tom én ugy hallom a cfg csalás nem??
    Én fairplayt szeretnék, de ha nem csalás, és cb n is engedélyezett akkaor beszerezem azt a sko configot
    5. Cb rankunkat meg nem mondom mert alig volt eddig ladders match mert külföldiek hibvnak ki azoknál meg bad key code (aki érti az érti...)
    viszon t nálam az számit pro nak hogyha pl sko kar 98 ugy nyirom ki az ellenfelet h jön pl tomzonnal frontálisan elkezd zuzni és én olyan gyorsan kilövöm hogy meg se tud szólalni fél zoommmal, vagyis ugy hogy gyors be és ki zoom..;) 1 hónapja tudom ,ár ezt csinálni..begyakoroltAam és öröm nézni
  • SeLFisCH
    Én cod2zök szívesen ellátlak pár tanáccsal. Mondjuk nem tudom,nálad mit jelent hogy pro szinten tolod. Én pl QCK effective TERAban toltam. ( cb első hely huncup 4. stb... )

A dpi jelentése dot per inch. Minél nagyobb a dpi,játékban annál kisebb az in-game sensitivity. Szóval a legnagyobb dpi-t ajánlom,2500at. Egérnél fontos az,hogy hány hz-en fut a legjobb az @ 1000Hz ha 400 dpi körüli egered van. Ilyen 1600 dpi körül maradjon alap frekvencián,mert az egér szétmehet :S Erről ennyit
    Nekem egy qucik s&k steelpadom van. Sensitivityt én úgy lövöm be,hogy steelpad végétől a másik végéig ha végighúzom,360 fokot forduljon.Nekem ez COD2ben 1600 DPIn 0.45 senset eredményez.

Mivel sniper szeretnél lenni,szerezz egy jó sniper cfg-t. Én alappal tolom évek óta minden FPSben,ebben nem tudok segíteni. A sniperek viszont low-sense playerek,magyarul nagyon kicsi egérérzékenységgel játszanak. Lásd pl. WHO kickR európa legjobb snipere is így tolta.
    Mondjuk nem hiszem hogy cod1ből ismernéd. Próbáld megszerezni trainee valódi cfg-jét (DIGNITAS) elég jó sniper.cfg lehet.

Remélem kimerítő választ kaptál.
  • shrike7973
    Azt kérdeztem meiket használjam a következők közül: 600/800/1000/1200/1600/2000/2500 dpi. COD 2 sniperhez kéne most 1600 dpi n jácok mert gondoltam a középső jó nem is túl nagy nem is kicsi.. De egyáltalán mit jelent az hogy dpi?? mi van akkor ha kicsi?? mi ha nagy?
  • shrike7973
    1. Egyrészt már megvettem
    2. Balkezes vok a g5 ergonomikusan jobbkezes
    3. Ez egy gamer mouse van rajta reload bash és 3x fire gomb
    4. Vezetékes aranyozott csatival>> az gyorsabb mint a wireless
    (20 g gyorsulás!!!!)
    5. a görgö szine mutatja hogy mien a dpi szint a g5 erre tudtomal nem képes de ebben biztos nem vok
  • Inquisitor
    Impozáns ez a 2500dpi, de ennyiért nem érné meg jobban egy pl. Logitech G5 Lazer?
  • shrike7973
    Helló!
    Vettem egy A4tech gaming lézeres egeret 10ért és az a kérdésem hogy call of duty 2 vel jácccok (pro szinten:)), és most azt nem tudom mien dpi szinten/beállitásokkal jáccak, mert én sniperes szeretnék lenni, aminél fontos a gyorsaság és a pontosság is, szal nem tudom hány dpi re rakjam mert van itt hat lehetőség:600/800/1000/1600/2000/2500 dpi...Ja a termék tipusa: x750f...ja és nemasztallapon van hanem egy gaming egérpadon quick+ steel en van az olyan 4000 ft volt szerintem egérpadnak *****jó aluminium, teflon bevonat>>(preciz érzékenység) + tapadós (nem csuszik)
  • czky
    Kicsit körbenéztem fórumokon és sajna elég rendesen fikázták az Icemat 2.0-át a G5 tulajok. Szövet, meg elkopós műanyag padért nincs kedvem sok pénzt kiadni... :(
  • SeLFisCH
    Nekem vagy 2 éve lehetett Diamondbackem,és USB kábel volt hozzá:S
    Szerintem rajtahagytad az átalakítót
  • Skorpio361
    Hali!
    Razer Diamondbackhez lehet valahol usb kábelt venni?Ha igen akkor jól jönne a segítség.
  • SeLFisCH
    Mindenképpen nagy padot vennék alá :)
    Icemat 2.0 tökéletes szerintem. Vagy egy S&Spadot ajánlok.
  • czky
    Sziasztok!
    Egy G5-öshöz milyen egérpad passzol?
    Icemat 2.0-át néztem ki. Ez jó lenne akár fekete színben is?
    Most egy sima fekete szövet pad van alatta, de azért ez az egér megérdemelne egy sokkal jobbat. :)
  • dotkom
    hat nem tom en ilyet nem talaltam a setpoint-ban. (ez a g5 szoftvere, amiben mindent be lehet allitani.)