3009
Mit kene vennem?
-
#768 A billentyűzet "sima multimédiás"; semmi speckó programozható drivere nincs -
#767 Sziasztok!
Logitech G5-nél meg lehet oldani, hogy billentyűnyomásra egérfunkció történjen (F1-F2-re szeretném a sebességállítást; bár a +/- gomb az egéren kéz alatt van; de nem esik kézre - gyakran váltogatom játék közben)
-
#766 Megrendeltem :)
Nem érdekel az előre és a hátra gomb. G5 nekem megteszi sztem :D
Pár nap és megérkezik! Köszi az infókat! ;) -
#765 hat eleg jo arnak tunik. itt pl mindenhol dragabb:
de sztem azer nem atbaszas -
#764 De ha már ennyire itt tartok, akkor elmondanád, hogy szerinted érdemes itt rendelni?
http://www.pixmania.com/hu/hu/152436/art/logitech/g5-laser-mouse-eger.html#
Nem átbaxás az ára? :) jó bocsi nem 11.400 hanem 11.614 :) -
#763 A G3 picit butusnak tűnik, és mivel gondoltam, hogy ha már veszek akkor a legjobbat veszem, ezért valami jól megspékeltet választanék. :)
Mivel előre és hátra gombot eddig sem használtam, valószínüleg nem fog nagyon érdekelni. :)
Találtam most G5-öt 11.400 Forintért! Original, boltból, stb.
Valszeg végült ezt fogom berendelni. :) -
#762 akkor mondjuk egy ilyen?
egyebkent a felsoroltak kozul en az mx518-at valasztanam. igaz az uj g5-nek mar ven elore gombja is:
ja es ha eddig opticalod volt akkor sztem mindenkepp vegyel laserest. jol jon a valtozatossag :)
-
#761 http://www.logitech.com/index.cfm/products/comparison/HU/HU,crid=2139,sh=1,chart=1?contentlist=13419&contentlist=10121
Nincs ennél jobb összehasonlítás? :D -
#760 Egyébként csak hogy tudd miről váltanék most modernebbre, egy ezer éves Logitech Premium Optical Mouse-om van. Rajta egy jobb és egy bal klikk valamint egy scroll amivel csak le és fel lehet menni. (na meg azzal is lehet kattintani mint funkcionális középső gomb)
ennyi....semmi több nincs rajta. :) ezzel dolgozom, csak már nagyon kezd bexarni :D -
#759 Csak szeretek felkészülten beesni egy boltba :)
Akkor mit javasolsz inkább? Melyik az amelyik manapság a legjobb arra amire én szeretném? -
#758 ha nem jatekra van akkor sztem nehogy g5-t vegyel. hianyzik rola az elore gomb (pl bongeszesnel hasznos), es a kozepso gombja szinte hasznalhatatlan. en is sajna mindig szivok vele firefoxnal, ha kulon fulon akarok vmit megnyitni. de ha nem kell neked kozepso es elore gomb akkor tokeletes. egyebkent sztem menj el vmi nagyobb boltba (pl media markt, electroworld, saturn) ahol meg lehet tapicskolni a cuccokat, es amelyik eger majd kezre all azt vedd meg. -
#757 Na elemezgettem itt egymagamban a helyzetet és egyelőre a G5 tűnik befutónak számomra. Eddigi legalcsonyabb ár amit találtam az 13.980 Ft.
Van jobb ár, vagy erre kattintsak? :)
Csak azért kérdem mert amcsiban 9.500 Forint ugyanez a cucc :D -
#756 Valaki segítsen nekem legyen szíves! :)
Most készülök egeret venni! (Látom sokan kezdik ezzel)
Nos, 3 Logitech egér között vacilálok.
MX500
MX518
G5
Nem játékhoz kell. Soha nem játszom. Grafika (2D-3D), hang effektezés, film vágás, egyebek....ilyen célra melyik a leg megfelelőbb szerintetek?
És ha már azt elmondjátok melyik a legjobb, azt is elmondanátok hogy hol lehet a legolcsóbban megvenni? :D
2 dolgot hasonlítottam eddig össze. A Bluefish.hu árlistáján lévő árat az amazon.co.uk áraival. Nos nagyjából 5-6 ezer forinttal olcsóbb angol honból rendelni (és kevesebb mint 1 hét alatt itt van)
Van M.o-n is olcsó és tuti hely? :) -
#755 Második pontot ajánlom figyelmedbe! -
kissgergely #754 RAZER CHAMELEON ELADO ! ! !
Hétgombos egér kizárólag profi játékosoknak. 1600dpi felbontás, 16bit sávszélesség, 15G gyorsulás, menet közben állítható érzékenység. 6500fps. 90gr.
új ára 10000 ft. fölött van tőlem megkapod 5000 ft.-ért (kiváló minőségben van!)
érd.: [email protected]
-
SeLFisCH #753 #751 -
Bence01 #752 Hello kicsit leált a fórum de remélem megnézitek. igazán nem játszom túl sok fps-t de szeretnék egy kényelmes jó egeret ami pontos meg néha szerkesztek is. A lényeg hogy tartós is legyen. Meg most a régit sima asztallapon használom érdemes valami egérpadba befektetni? Nah a lényeg én 2 féle egérre gondoltam logitech mx400 vagy mx518 melyiket érdemesebb? -
SeLFisCH #751 518 -
#750 hi all!
Nekem csupán egy kérdésem lenne.
A kettő közül melyiket ajánlanátok?
Logitech MX 518 -vagy- Logitech G5
Az ár lényegtelen mert 2 ezer FT differencia van közte, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb. Sokan azt mondják hogy MX518 mert a 2000 DPI-t úgyse használjuk ki elég az 1600 is, vmint hallottam már negatívumokat a G5-ről és az egérteszten is érdekes hogy az MX518 jött ki jobban.
Fogalmam sincs melyiket vegyem mit javasoltok? -
#749 ms 1.1 jó dpi és örök :) -
stormnet #748 Sziasztok!
Egeret készulok venni,
nem játékra kéne (csak programozok, grafika, meg ilyenek, illetve hát játszani csak Flight Simulator, ami nem annyira egérigényes :))
a kérdésem, hogy milyen egeret érné meg venni - wireless vagy vezetékes? márka? típus? :)
Koszonom -
#747 Van valakinek Logitech MX600 egere?
Ez kikapcsol magától?
Mert nem adtak hozzá ilyen jellegű leírást. -
#746 Szerintem meg van, nekem a 3.30.165-ös tökéletesen megy vista32hun alatt! -
#745 Aham, hát mivel haver nem tett fel drivert, neki ilyen baja nem volt(jó szarul is ment a kis G5-ös...)szóval nemtom miért nem lehet kikapcsolni(én inkább nem teszek fel vistát,sztem még nincs hozzá normális setpoint...) -
#744 egérgyorsítás.... sehogy nem bírom kikapcsolni. pedig a setpointban beállítóttam ne legyen.... -
#743 Hy!
Havernak G5-je van meg Vistája is volt neki,(én még nem merészkedtem feltenni...),ő akkor még egér driver nélkül tolta(kész szentségtörés mi?)Lehet hogy azóta már van hozzá rendes driver...Ha nem driverrel kapcsolatos akkor mondd a kérdést, lehet tudok segíteni -
#742 hali, ha van olyan valaki akinek vistája van és logitech g5öt használ az pls szoljon nekem. lenne egy apró kérdésem! -
SeLFisCH #741 É nemrég vettem mx518at,ennél jobb egeret ne mnagyontalálsz a piacon,maximum a deatadder.
Deathadderhez ajánlom neked a Razer Mantis egérpadot
Mx518hoz vmi steelpad qck, l5/l7 v icemat jó. -
Szabi DEMON #740 Szerinted akkor egy Logitech MX518 jó választás lenne? Milyen padot ajánlanál ehhez? Csak üvegetne amúgy bármi jó... -
#739 Valakinek van ilyene: Logitech Cordless Desktop MX3200 Laser?
Ebben Logitech® MX™ 600 Laser Cordless Mouse van.
Ilyet akarok venni, remélem jó lesz. -
SeLFisCH #738 olvasd el ezt a cikket -
Szabi DEMON #737 És megindoklod mi a baj a lézeresekkel? Pl a Razerrel? Pénz nem érdekes mert csak 1x szándékozom beruházni így belefér most a drága. -
SeLFisCH #736 szintén cod2zök 1.5 éve,elég magas szinten
copperheadet felejtsd el. G5 még elfogadható. Inkább mx300 , mx500,mx518 vagy razer deathadddert vegyel. Penztarcadtol fugg -
Szabi DEMON #735 Sziasztok! Egérvásárlást tervezek mégpedig játékohoz (COD2), és jelenlegi két jelöltem: Razer copperhead Logitech G5. Ami fix: kétz nem gond jobbos vagyok és vezetékest akarok. Illetve nem tudom milyen padot vegyek alá. Desing mind1 mindkettő bejön, áruk is az, hisz nincs nagy különbség. Előre is kössza válaszokat. -
george4 #734 Hello!
Mi a velemenyetek a LOGITECH S96 OPTICAL PS/2 egerrol? Thx -
#733 Üdv
Logitech MX Revolution egere van-e itt valakinek? -
SeLFisCH #732 Hali
Egy Logitech mx500 @ 1000 hz-es egeret akarok rendelni , de nem találom,honnan lehetne
pixel.hu , bitbolt és redtower kilőve
pls ?! -
#731 nektek a g5-el nem volt olyan tapasztalatotok, hogy amikor a kozepso gombbal akartok kattintani, neha fejjebb ugrik a gorgoje? mert nalam ez firefoxnal eleg idegesito tud lenni, hogy ha uj lapon akarok megnyitni egy hivatkozast a kozepso gombbal helyette mindig foljebb gurul, es elojon az a ket nyilas huzogato ikon. (ha tudjatok mire gondolok) -
SeLFisCH #730 Hi. Fps gamehez kellene egér. Eddig Razer Diamondbackem volt , amit egy év után cseréltem le , mert túl picinek találtam. Most microsoft intellimouse 4.0 van , hát hanyagolható
ez a cikkitt
ez alapján 3 egér jön számításba:
logitech mx500 @ 1000Hz(ez pl. mit jelent) - 400 dpi és elég olcsó
logitech mx518 - 1600 dpi 11.000 HUF
Razer Deathadder - 1800 dpi 18.000 HUF csak itt meg ergonomikától félek... -
#729 trackballban mar senki nem gondolkozik?? sajna logi nem hoz ki ujabbat de a legutobbi trackball marblewheel ( ha jol emlexem a nevere) nagyon gut.. imadom es ha ez tonkremegy tuti hogy trackballt veszek ujra. altalaban fps-t jatszok.. legutobb a bf2-t nyuztam par honapig.. szvsz tokeletes mindenre