3009
Mit kene vennem?
-
shrike7973 #848 Csé!
Megvettem az egerem, egy Razer Diamondback Magma Red ..
Azt szeretném kérzezni hogy ez az on the fly sensitivity mire jó és hogyan tudom használni? -
shrike7973 #847 Igaz az hogy renkivül sok a hibás razer, és hamar is tönkre mennek? -
#846 Nekem is az van (diamond back) és kva jó, de ha az régi akkor most jött ki a diamondback 3G. -
shrike7973 #845 Meiket? -
moon21 #844 ok, köszi a választ! -
#843 Nekem egy Logitech van ... made in china
Tipusa nem ismert ....
1 eve hasznalom ..... es meg jo -
#842 te 1 év múlva se veszel egeret -
shrike7973 #841 Egyáltalán szabad még diamondbacket venni? Nem egy mai darab lehet mert best of 2004 es dijat láttm az olalán... -
shrike7973 #840 Hy!
Razer diamondback plasma vagy logitech g3 lenne jobb játszáshoz? (cod2&4)
diamondback
g3
Elvileg diamondback 3g t akartam, de lehet nem lesz, ha nem akkor e kettő közül meiket? A diamondback 3g mennyivel jobb ezektől? -
#839 Nekem is az figyel itt az sokkal inkább ^^ -
#838 lenne itt egy razer diamond 6k-ba: usb-s optikás:)
akkor ennél maradok majd:P
köszia tippet -
#837 Hát az optikainál pontatlanabb az tuti. Az optika nem téved a görgőnek viszont van egy kis holtjátéka és lehet hogy nem pont akkor és az csinálja amit szeretnél [:
Ha kicsit többet áldozol rá akkor inkább nézz ki egy mostani Razert azzal jobban jársz szeritnem sokkal. -
#836 sziazstok egy raser boomSlang 2100DPi-s ámbár görgős egérről mit tudotk mondani? 4k-ba venném teljesen új... megéri? zavaró tényező a görgő? -
#835 USB lényegeseb gyorsabb a P/2 nél, ezt igazából jó minőségnél érzed + már nem nagyon kapni PS/2 portos egeret ami minőségi is nem véletlen [:
USB ről pár szav [: -
#834 sztem usb jobb:) -
moon21 #833 sebességben / reakcióidőben az USB port jobb, mint a PS/2?
vagy nincs érezhető különbség? -
#832 Attól függ milyet vettél :D:D -
Sanyeee #831 azt mivel tom megnézni hány hz en fut az egerem? -
#830 Amúgy meg szerintem lehet venni hozzá teflon talpakat legalábbis razerhez lehet nem egy hatalmas összeg [: -
Sanyeee #829 jaja nekem is G5 alatta pedig 1 steelpad qck...és gecijó -
moon21 #828 akkor valószinűleg én is ezeket fogom venni :)
köszi a választ -
#827 Nekem G5-öm van és szövet padon használom. Tökéletes minden téren. Nagyon jó vétel! -
moon21 #826 ok. köszi a válaszokat :)
akkor az lesz, hogy majd elnézek egy boltba, és megnézem élőben is az egereket, hogy melyik esik kézre, és melyik tetszik :) -
#825 én ugy tudom h vmi teflonos cucc van a talpán, de ebben nem vagyok biztos:D mindenesetre csuszni jól csuszik :) -
moon21 #824 ok, köszi a válaszokat! :)
és még egy kérdés: a G5-nek ugye teflon talpa van. az jól csúszik egy szövet padon? -
#823 Én padnak razer mantis-t használok az szövet cucc van külön
"magas meg" "alacsony" érzékenységgel játszóknak. Az asztalon jól megtapad a teteje meg faxán csőszik. A nem szövet paddal meg az a gond h ha pl üveg akkor elkezdi iszonyatosan koptatni az egér talpait. Persze lehet venni teflon talpakat -jók is -de én a szövetet ajánlanám, meg ugye ott a + költség. Azt asztal úgy is egyenes szal a szövettel nincs gond[: -
#822 hát a lényeg h ne 500ft-os tesco pas legyen:D, olyan 3ezer körül már egész jók vannak, a lényeg h tapadjon is meg kicsit csusszon is:)
de igen az S&S padok nagyon jók ugy hallottam még az iceman is nagyon jó
és igen a kialakitása ugyanaz mint a régebbi g5-nek csak annyi a ávltoztatás h került rá +1gomb, meg sztem a lézeren is finomitottak még, de h pontosan mi még a különbség nem tudom -
moon21 #821 értem, köszi a választ :)
és az új fajta G5-nek is olyan a formája, mint a régebbinek?
és mit értesz rendes padnak?
S&S szövetpadot, esetleg Razer padot? -
#820 az uj g5-ösön(nekemi ilyen van) 2oldalso gomb van a görgön kivül, és ilyen gond tuti nincs az egérrel ha rendes pad van alatta, én elég komoly szinten cod2-özöm és nekem nagyon bejött, pontos, nincs vele gond:) és még az is tetszik h kedved szerint sulyozhatod:)
amugy az uj fajta a kék szinü -
moon21 #819 igen, azt én is néztem, csak az a gondom vele, hogy úgy láttam, hogy az oldalán csak 1 gomb van. és igazából az az egy programozható. nekem meg kéne még plusz 1 /a görgőn kívül/
egyébként a lézerrel nincs olyan gond, hogyha hirtelen rántod, akkor pl. játéknál "felviszi" az egeret, és az ég felé néz? -
#818 én G5-öt ajánlanám:) nagyon meg vagyok elégedve vele -
#817 Többit nem ismerem de a razereken belül igen hasonló a felépítés sokszor csak belül különböznek, illetve formailag kicsit. Legegyszerűbb ha elmész egy boltba és megnézed milyen, kézbe veszed csak úgy derül ki melyik jó neked :D -
#816 Sztem keress egy 1.1A-t és ami pénzed megmarad azt költsd másra :) -
moon21 #815 ok, köszi a választ :)
csak mert láttam/próbáltam már olyan egeret, ahol a jobb oldali plusz gomb nagyon kényelmetlen volt :(
a többi egérről vélemény? :) -
#814 Hát nekem egy Diamondbackom van. Annak mind 2 oldalt vannak plusz gombok de kényelmes helyen. Igazából attól függ mennyit akarsz rá költeni [: mondjuk a diamond az olyan arany középút az ára 10-12 K körül van és még is sokat tud. + szépek a színei xD -
moon21 #813 a Razer Copperhead-nek hol vannak a plusz gombjai? a bal oldalán, vagy van a jobb oldalán is?
és melyik a jobb egér szterintetek? Razer/Microsoft Habu, Razer Diamondback, Razer Copperhead vagy Razer Deathadder?
köszi a válaszokat -
#812 Ezért veszel 2 őt 1 tölt 1 el játszol -
#811 naja játék közbe biztos nem lesz olyan, h: opps bocsi de most fel kell raknom tölteni az egeret :D -
#810 A kábel és az arany csatlakozók biztosítják az 1 ms es válaszidőt ami számít minden játékban főleg fps ben. + a madzagos még mindig jobban megbízható -
C7 #809 nekem logitech egér+billentyűzet pakkom van:D 10 rugó, vezeték nélküli mind2 egér optikai