Milyen egeret?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
4100 Hz!!!!!!!!!!!!!
Elméletileg az USB nek nem ilyen nagy a hz-kompatibilitása<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
így csináltam és azt leszámítva h nem találok hozzá ideális felületet, jól mûxik
1. usb hack
2. letöltöd a legfrissebb drivert
3. driver install
(ha a drivert nem teszed fel, akkor nem használja a legnagyobb dpi.t, a mi esetnünknél azért volt érdemes nem törõdni a driver felrakásnál, mert bugos volt a razer dirver. Szentem ha semmi bugot nem tapasztalsz: újraindításnál nem kapcsol be, ráközelítésnél (FPS) nem ugrik stb. akkor nyugdtan tedd fel a legújabb drivert)
Egérpadok:
1. Icemate v2.0 15eFt
2. Steelpad S&S 9800Ft
3. Tescos egérpad 400Ft
ha nem teszem fel az egér driverét, akkor max dpi-vel mûxik?
az usb portom hackelve van, akkor töröljem a drivert és hackeljem újra?
most vettem egy logitech g5-öt. viszont nem mûxik steelpadon, asztallapon sem az igazi. tud vki olyan padot amin lehet használni?😊
Pl nekem volt most egy plazmám, és a dn lévõ driverrel scinált egykét érdekes bugot. Rendszerváltás volt nálam, letöltöttem a legújabbat és csak azt tettem fel és semmi gond vele!!!
Más
Razer CH-ja van még vkinek?
Tudom ajánlani a következõt!! Legújabb driver, firmware és semmi bug, semmi gond. (6.09, 6.17g)
"icematet vegyel mondom 1 életre letudod az egérpad problémát"
Elég meggyõzõ melyiket érdemes mostanában!
Ui.: 3 db bontatlan copperhead eladó!!!!! Pixel.hu garival és nettó áráért.... Privibe ha kell vkinek
GanXstaZolee#2709
Drága, de majd ha kipróbálod az egeredet rajta, meglátod milyen különbség lesz az asztalhoz képest!
Viszont egy hátránya van szentem (természetesen azon kívül, hogy a tenyerem támaszkodó részét egy kicsit megkeményítette) jobban koptatja a teflon talpakat mint a marrott üveg padok!!!!
Egyébként van egy razer ex... nevû egérpad is és adnak hozzá zselés tenyér-támaszt..., de 15 ropi!
Azt hiszem a marrott üveg is kb 10péz, gondolkozz inkább azon!
Nem mert nem lett volna rá zsém, csak 10 ezer egy müanyag lapért...?Elgondolkodtató! Azóta is csak GONDOLKODOM.
Amúgy vettem tefloncsíkot az mx1000-m alá, kicsit könnyebb, de nem egetrengetõ külömbség, sima asztalon használva. Marad a SteelPad????<#fejvakaras>#fejvakaras>
Muszáj lesz!<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>10 ezer<#wilting>#wilting>
és milyen padot ajánlotok hozzá (de ne a legdrágábbat)??
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
vmi mezei logitech
ennél csak jobb lesz a razer diamondback <#vigyor>#vigyor>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
majd írok tapasztalatokat...<#vigyor>#vigyor>
Nekem kisebb az átlagosnál tenyerem van, megfelel, de általában a tesztekben erre hivatkoznak... Nekem se probléma, csakis figyelem felkeltés volt a részemrõl a kérdezõ felé!!!!
-pici tenyérbe való
-oldalsó gombok idétlen elhlyezkedése, megszokás kérdése
-drága
mik a razer diamondback egér hátrányai??
Köszi amúgy!
A másik a Steelpad QCK ami 3000 ft és szövet, nemtom melyik a jobb mert még nem használtam. Ha keményet akarsz venni akkor ajánlom a SpeedPadProt 4000 ftért És ezt a computermodenel lehet kapni.
Linkek:
PiXel
Computermode
Enny1
Van rajta tefloncsík, és nem szeretnék csak 2-5 ezret rászánni!
Válaszotokat elõlre is köszönöm!
http://thenamelessphoto.com/
Cucli: utána se tegyél fel drivert...
http://thenamelessphoto.com/
Mibe, hogy az egérhez kapott driver mellett hekkeltél?!!!
Driver uninstall, és csak utána hekk. Elõtte nem ajánlott!
úgyhogy nyomom is vissza defaultra! Most az hogy 2ms vagy 8ms a válaszidõ az annyira nem észrevehetõ!