3009
Mit kene vennem?
  • shrike7973
    G3 dobozára rá van irva hogy 500mhz es az egér.. erre megnyitom driver advanced settingset ott meg kilehet választani 6 fokozatot, alapbol 500 on van, de utána ott az 1000 is... szabad arra tenni?
  • Nightwish006
    http://devinator.atw.hu/xpusbfix.zip Ittvan az usp frissités állíto progi!
    Csak csökkentett modban müxik, szal figyelni erre!
  • shrike7973
    RazeR nagyon nem minőségi termék...hiába jó az 5let.. logitech ownz.
  • shrike7973
    Vegyé uj egeretXD... én kibasztam ezt a iamonbacket a picsába.. első hibás...csere...második is...harmadik után odabasztam hogy kérem vissza a pénzm bementem egy másik boltba vettem egy logitech g3 at és 10x jobbnak mondhatom mint a diamndbacket... telj/kényelem...akármien szempontból..ja és 1000 mhz..
  • WazheadBoci
    Sp 2 nem átmogatja tuti mergnáztem :D
    Kéne ez a prog vkinek nicns meg ? :D
  • davidka003
    Letöltöd a Mouse Rate Checker v1.1b programot és az kiírja.
  • shrike7973
    A4tech 7 es szériában nézz körül...adnak hozzá ps2 s átalkitot..de usb n jobb használni..gyorsabb...
  • moon21
    tudtok mondani nekem olyan PS2-es egeret, ami 5 gombos, és lehetőleg 4k alatt van? nem játékra kell, csak általános használatra.
  • shrike7973
    Hogyan lehet megnézni?
  • davidka003
    Ez engem is nagyon érdekelne.
    Megnéztem nekem Vistán az egerem 125 Hz-en fut, biztos bírna többet is.
  • shrike7973
    Ez télleg érdekelne pls answer...
  • shrike7973
    Egy kis érdekességet azért meglobogtatnánk, csak pár mondat erejéig. Egy külföldi oldal interjút készített a Razer vezérigazgatójával, Robert Krakoff-fal, aki elmondta, hogy más operációs rendszerekkel ellentétben (pl. Windows ME, 2000 vagy Linux) a Windows XP -- az USB protokoll irányelveitől eltérően -- 8 ms-ra limitálta az elérési időt, ami ennél lényegesen kisebb is lehet(ne). Tehát bármilyen USB-s egeret dugunk a gépre Windows XP alatt, a frissítése 8 ms, vagyis 125 Hz lesz. Hol marad akkor az 1 ms-os, vagyis 1000 Hz-es frissítés a Razer Diamondback egereknél? Krakoff szerint az 1 ms-os frissítést csak Windows 2000 és hasonló USB-kezelésű operációs rendszerek alatt érhetjük el a driverek segítségével.

Robert Krakoff: "1 ms is implemented, BUT it only works in Win2k and other OSs that properly support the USB protocol. It does NOT WORK in WinXP which forces low speed HID devices to 8ms (you can't set it lower, and you can't set it higher)."

Ez nem túl jó politika, hisz a játékosok nagy többsége XP-t használ. Velük mi lesz? Okosabb felhasználók találtak ellenszert: a \Windows\system32\driver és a Windows\system32\dllcache könyvtárakban található usbport.sys fájl editálásával elérhető magasabb frekvencia. Persze hozzáteszik, hogy ezt mindenki csak a saját felelősségére próbálja ki. Mivel elég sok volt a hozzá nem értő próbálkozó, ezért sokaknak nem működött a patch után az egér. Mígnem egy felhasználó, aki konyított kicsit a programozáshoz, írt egy Windows XP - usbport.sys Patcher v1.07 nevezetű szoftvert, mellyel könnyedén beállíthatjuk a kívánt órajelet (250/500/1000 Hz) az összes Windows XP verziónál. Mi is kipróbáltuk, és nekünk működött! Látványosan sokkal precízebben és folyamatosabban mozog az egérkurzor, igaz, nem tartja fixen az 1000 Hz-es értéket, de gyorsabb mozgásoknál inkább ez az érték a jellemző. Ezt a Mouse Rate Checker v1.1b nevezetű programmal le is ellenőrizhetjük. Azt még nem sikerült kinyomoznunk, hogy ezt hivatalosan engedélyezik-e majd professzionális versenyeken (mint például a World Cyber Games-en), de ami késik, nem múlik.
    Nem találtam meg a progit neten, azt kérdezném hogy akkor most ezt bekéne szerezni vagy sp2 már támogatja vagy ez hogyvan?
  • shrike7973
    Feel the power of the Dark Side (nem Sector XDXDXD)... Sztem bal kézben faxa...
  • Zomil
    én spec erösen balkezes vok de amiota gépem van mindig jobb kezembe van az egér:) most már furcsa is lenne bal kézzel irányitani :D
  • shrike7973
    WTF?? Logitech egerek nagyrésze jobbkezes csak a g3/1 meg az mx610 bal kezes változata jó balkezeseknek.. razerek max kétkezesek ált... de manapság a legtöb egérgyártó lemásolja ilyen rétegekben a g5 stilust..
  • WazheadBoci
    Kétkezesek az egerek általában [:
  • shrike7973
    Bal kezes vagyok...
  • powermause2
    Ha nem lényeg a "drótnélküliség"(szerintem több baj van vele mint haszon)-egy használt G5 mindenre jó.Ennél még nem volt stabilabb, pontosabb egerem.5-6Kért nem is annyira drága...
  • FlyHigh
    Szerintem felesleges, jó a DB.
  • shrike7973
    Akkor ne cseréljem le? Amugy lehet hogy elég lenne csak msot a nagyobb pi hez vagyok hozzászokva..
  • mcdrusza
    közben találtam egy oldalt ahol le van írva az összes hama termék, és csak egy egér+bill-es termékük van, de gondolom ez a szám amit írtam, (13057233) a cikkszám, és ennek a kollekciónak más a cikkszáma.
  • mcdrusza
    hello
    felhívtak h jó-e lesz nekem ez a bill+egér kollekció, de nemtudom melyikről van szó, gugli nemtalált semmit rákeresve a névre, megköszönnék egy linket, gyorsan kell döntenem h jó lesz-e vagy sem. (jah és véleményt is fogadok):)

tehát a neve: hama 13057233
  • FlyHigh
    Van egy elmebeteg srác, aki egy átalakított lemezjátszó(qck pad van ráragasztva) fölé lógatja egy állványon az egereket. kiderül hogy többnyire parasztvakítós dolog ez az "egér játékosoknak" dolog. Az összes tesztelt überbrutál laser-es egér elvérzik, a copperhead-töl, a g5-ig.
    Az oldalon van egy részletes egérteszt is.
    http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1300293&page=5
  • FlyHigh
    Ma megjött a Deathadder-em, hyperglide-al olyan mintha a levegőben mozgatnám, közben egy qck-n van.
  • Zomil
    én g5-öt ajánlanám teljesen megvagyok vele elégedve, sokat játszok föleg sniperként a klánban ahol fontos a pontosság és nekem bevált :)
  • WazheadBoci
    Hát nekem a driverben minden 8 ason van az on the fly meg 4,5 5 körül. Pontos az ne aggódj [: 1600 dpi is már bőven elág hidd el, még a volt teszkós 300 dpi-s egerem sem tévedett sokat ez meg beverne ha mást tenne mint akarok :D

Mint az írtam lentebb is az optikánál pontosabb nincs jelenleg azért egy 5,6 megapixeles érzékelő nehogy már tévedjen :D ( érdemes beszerezni egys normálisabb szövet egérpadot is mert fényes asztalon meg meg ingohat néha de az is ritka )
  • shrike7973
    Hi!
    2 nap tesztelés után rádöbbentem lehet kevés nekem ez az 1600 dpi mert alapon nem elég gyors hameg feljebb viszem a vindózba az érzékenységet akkor meg nem olyan pontos az egér... Szval lehet lecserélném copperheadre mert az 2000dpi is... Megérné? (4 et kéne ráajak...) Hallottam itt ieneket hogy a lézeres technika bukik meg ienek...
  • shrike7973
    Jó, majd vigyázok rá... :D én med-sense vok...arany középut XD
  • FlyHigh
    egyböl már cérna volt nem? Nem én találtam ki hogy megtörik egy idő múlva, főleg low sens-es játékosoknál fordul elő, hatalmas rántások.
  • shrike7973
    Hűha köszi már megvettem a cuccot :D.. nem akartam rendeléssel vacakolni ez volt raktáron..
  • FlyHigh
    Deathadder optikára épül, infraledes, jobbnak kell lennie mint a sima db.
  • shrike7973
    ... Magától csakugy megtörik a kábel? :D....hátnemtom volt a4tech x750 f em fele ilyen vékony volt a kébele és 1 évig nem tört meg...
  • FlyHigh
    nem igazán, valamennyit egyértelmüen kopik szép lassan, de le nem kopik. Nyugi előbb fog megtörni a kábel, ha nagyon aktív vagy.:D
  • shrike7973
    Mármint a gombok XD
  • shrike7973
    Az egér gumis tapintású... ez egy bevonat vagy abból van az egész gomb? Kell félni hogy lekopik róla?
  • shrike7973
  • WazheadBoci
    jah amúgy meg amit írtál h hamar tönkre megy az tuti nem mert alapból 2 év gari van rá meg elég tartós a cucc :D
  • shrike7973
    Sajnos nekem csak red magma jutott palsmat akartam de ez is jól néz ki...
  • shrike7973
    OWNED
  • WazheadBoci
    Azzal játék közben tudsz érzékenységet állítani azaz nem kell kilépned meg semmi :D. A bal oldalon a kábelhez közelebbi gombot lenyomod és görgetsz úgy állítja 10 es skálán az érzékenységet.