Milyen egeret?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy kis jatek..az embert kell iranyitani az egerrel.. es a lenyeg hogy ne menj ki a palyarol...
ilyenkor latszik mennyivel zsirabb egy szaros trackball mint a 2000dpi-s hubazz logitech meg egyebb egerek....
lazan csinalok akarhany pontot..anelkul hogy rangatnam a csuklom meg a kezem...
Egy kis segítség neked és aki Copperheadot szeretne venni!!!!!
Legfrissebb Firmware és a többiek!!!!! Razer egérhez!!!!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Amúgy nekem Logitech van, de azokkal is vannak érdekes (igaz csak szoftveres) problémák.
Amúgy léteznek ám olyan gyártok is, hogy:
- MicroSoft
- Saitek (nem csak joystickot heggesztenek ám)
- Kensigton (életemben elöször ilyen egeret láttam, 3év garit adnak még az 1000 forintos gagyi egérre is)
- Razor (dög drága, de valamiért csak megveszik a vevõk)
- Raptor
És még egy halom amirõl itthon nem is hallani.
Fõleg ilyet NE!!!!!
Genius Netscroll Eye metallic (optikai/ ps-2)
Nekem 4 hónap után feladta a harcot, a gombok beszorultak, a kurzor meg elkelzdett ugrálni néha.....
Aztán a szervízbe 1 hónapos heze vona után adtak egy újat, ami a kukába fogja végezni, ha megint 4 hónap múlva beadja aharcot :-/
Tehát nem mindig a márka számít!!!
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
Meg hát nem razer egér van idebent!!!
:d
Kéerdésem:
HOgy takarítsam mkii a bal és a jobb egérgomb alatti részt? Vagy hogy lehet szétszedni úgy, hogy semmi ne sérüljön? Hol vannak a csavarok? A teflontalpak alatt?
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
a másik egerem ps2-es volt ahhot nem kellett nem tudja valaki mért?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Van egy Mx 518-asom, haveromnak meg Razer Copperhead! Melyikhez milyen egérpad a legjobb! pleeez vki adjon tanácsot gyorsba ha lehet! Pénz nem számít(annyira)
Elõre is kösz%
M1 - 2+1 gomb, scroll, 1600DPI - cirka 8.000 (és csúszásgátlós bevonat, nagyon kellemes a tapintása is)
M2 - 8! gomb, scroll, 400-2400DPI - kb. 12.000 (ezen van hüvelykujj tartó, meg súlykészletmint a Logitech G sorozathoz!)
Van valakinek tapasztalata róluk? Valami agyonhypeolt német cucc.
Legalábbis arról érdeklõdött!<#vigyor5>#vigyor5>
Raz3r Plasma 4 3v3r<#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
csak a jobb oldalán a két gomb qrva szar helyen van...
de amúgy faxa kis egér<#eplus2>#eplus2>
Hatha valakinek van otlete arra, hogy melyik gyartonak vannak nagymeretu egerei, nagy kezem van elvesznek benne az egerek es fajnak az ujjaim.
Lenyeg hogy Mac kompatibilis legyen, es vezetekes. Mar parat megneztem de egys e valt be😞
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Windows 98 / ME / 2000 / XP driver 5.0.9.0 (NEW) de ezt irja ki Please ensure that all existing mouse drivers are uninstalled before proceeding with installation of new Razer Diamondback drivers. Pedig mas driverem nincs fent az usb hacket is visszaallitottam!
HELP!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
MiceJUDGE4.0
Downloads:Firmware frissítés
Elõtte drivert fel a www.razerzone.com ról!!!!!
De egyet ne feledj, 500Hzig a legbiztonságosabb...
Én is S&S sel nyomom.-...