3009
Mit kene vennem?
-
#928 Mi a baj vele? -
#927 Nemrég vettem egy Razer Lachesis-t. Mindenkit óva intek tőle, egy rakás szar. Copper FTW. -
#926 nem hát ha nem "változik a táj" akkor nincs mit küldeni [: -
moon21 #925 amikor Mouse Rate Checker-rel mérem, és gyorsan mozgatom az egeret, úgy eléri a 125 Hz-et. De ha lassan mozgatom, vagy kisebb kihagyásokkal, közben megállítom, akkor nagyon visszaesik, 70 Hz-ig is, vagy még lejjebb. Ez normális ilyenkor? vagy állandóan tartania kéne a fix 125 Hz-et? -
#924 Nem annyira, ha belegondolsz 1sec->1000ms. A 125hz, 8ms-nak felel meg. -
shrike7973 #923 Pontosan..
500 hz mg 2ms..stb..
Azért a4technél számits minőségbeli problémákra, igazán jó egerek logi/razer.. -
moon21 #922 tesóm vett új egeret, az említett 710F-et. én egyelőre csak tervezem az új egér vételét, ezért gyűjtök előbb infokat :)
egyébként az 1 millisec-es válaszidő hány Hz-et jelent? 1000-et? -
shrike7973 #921 Gondolom ha nem lenne akkor nem törödnének vele a játékos egeret gyártó cégek nem? Gondolom ezért most ugyse fogsz ujat venni szal szard le. -
moon21 #920 ja, bocs, 710F-et akartam írni :D
és játékban van érezhető különbség magasabb frissítésen? -
shrike7973 #919 Azigen... :D
Dobozára az van írva hogy 1ms XD...
Hát a4tech olcsó, 125 hz sem rossz, diamondback nek is olyasmije van.. Hogy alacsony e...? Ez szubjektiv ha neked jó akkor jó XD. Nekem be lehet állitnai 125 től 1000 ig 6 lépésben és annyi a különbség hogy simábban megy az egérkurzor, de az egér nem gyorsabb. -
moon21 #918 ok, thx.
és a 125 Hz az alacsonynak számít, mert ugy nézem, hogy az A4Tech X-750F 125 Hz-et tud. -
shrike7973 #917 Igen eléggé logikus nem? AMugymeg minél nagyobb a rate, annál jobban terheli is a gépet. 500 feltt mr mind1 hol van. -
moon21 #916 a Report rate pontosan mit takar az egereknél?
minél nagyobb Hz-es az egér, annál gyakrabban küldi a jelet a portnak, tehát annál kisebb lesz a lag? -
#915 THX!!! -
#914 Várjál, én is nekiállok örülni!:D:D -
shrike7973 #913 A4tech x750f 6000 körül van, bestbuy... -
#912 boomslang 2100-re mi a véleményetek? -
#911 olyan 6ezerre gondoltam. -
#910 Akkor én örülük [: -
shrike7973 #909 Jav: x750f (estleg bf)...
(2 extra gomb van akármire lehet programozni+ extra 3x fire gomb de utána tudsz nézni...www.a4tech.com...)...
Namármost ha ugydöntesz Razert veszel akkor számits arra hogy nem fogja sokáig birni, cserélgetni kell.. anno nekem 1 hét alatt 3x kellett cserélni min rossz volt vmiben nem ugyanabban de mindnek volt vmi hibája...haveromnak is fél év alatt 3ik kopperhea, és 4 edik barracuda...ezért a logitechet ajánlom, igen "csak" 165 cm es rántásokat bír,de minőségi, időtálló, és bővengamer, az extra gombok azonnal reagálnak (x750nél nem...), pi beállitás ultrafasza...setpoint szoftverrel nézz utána.. g sorozat legkisebb tagja G3, kétkezes kialakitás, jobbkezeseknek inkább G5, de G3 sztem jobbkézben is hihetetlenül kényelmes (mivel balban az XD...). Aki meg azt mondja hogy a razer igy jó nek iugy jó akkor örüljön neki, jót kapott, de nem ez az általános eset...ahogy utánaérdeklődtem... -
shrike7973 #908 Ilyesmiben a legolcsóbb a4tech x850f az nagyon jó optikailag, meg felszereltségre, de isznyú szar minőségű alapanyagokból küszül...persze valakinek bejön, ez szubjektiv... dpi t g3 an tudsz váltani, az 12, 11 ér van diamondback de avval vigyézni kell hogy jót fogjál ki ami teljesen hibátlan, monjuk azon nem lehet dpi váltani on the fly, csak driverben lehet 800 és 1600 közül választani... -
#907 Hát neked mi az olcsó ? De ilyesmi "extrák" kicsit magasabb kategóriában vannak [: -
shrike7973 #906 Olcsó mit jelent? -
#905 Vmi olcsó gamer egeret akarok venni. Főleg COD2-be puskázáshoz vagy sniperhez ideális legyen. Elvárásaim: dpi állítás ill. extragomb az egéren a gyors kispisztolyra váltáshoz :) -
shrike7973 #904 -
#903 neked ezzel mi volt a terved? -
prince852 #902
Összesen 4065 termék
Főoldal
Alaplap
Barebone Mini PC
Billentyũzet
CD/DVD lemez
Digitalizáló
Egér, mutató eszköz
Elem, Akku, Töltő
Fülhallgató, mikrofon
Floppy meghajtó/lemez
Gigatár szolgáltatás
Hálózati eszköz
Hũtés (Cooler)
Hangfal
Hangkártya
Játékszoftver Konzol
Játékszoftver PC
Játékvezérlő
Kábel
Külső merevlemez
Kiegészítők, kellékek
Lapolvasó (Scanner)
Memória (RAM)
Memóriakártya (SD,CF,stb)
Merevlemez (HDD)
Merevlemez keret
Modding
Monitor (TFT)
MP3 lejátszó
Multifunkciós nyomtató
Notebook / Laptop
Notebook tartozék
Nyomtató
Nyomtató papír
Nyomtató patron/toner
Optikai meghajtó (CD/DVD)
PDA/PNA és Navigáció
PDA/PNA tartozék
Pendrive (USB, Flash)
Processzor (CPU)
Projektor
Projektor tartozék
Számítógép
Számítógép ház
Szünetmentes táp (UPS)
Szerver
Szoftver
Tápegység
TV tuner
Videokártya (VGA)
VoIP Telefon
Webkamera
Virtuális gépösszerakó
Állítsa össze az ígényeinek megfelelő számítógépet a gépösszerakó segítségével. Az alkalmazás segít Önnek a megfelelő alkatrészek kiválasztásában, melyeket komplett számítógép rendelés esetén kérésére ingyenesen összeszerelünk és országszerte ingyenesen kiszállítunk! részletek>>
Vásárlási tudnivalók
Átvétel/Garancia
Nyereményjáték
Akcióink
Újdonságok
Cégadatok
Virtuális számítógép összerakó
Állítsa össze az igényeinek megfelelő számítógépet, melyet kérésére ingyenesen összeépítünk és kiszállítunk az ország egész területén.
Processzor:
Intel Core2 Duo 2,20GHz (E4500) s775
22,551 Ft +áfa
27,062 Ft
Hűtőventilátor:
Csak OEM processzorhoz kell.
ZALMAN CNPS 9500 LED univerzális hũtés
9,959 Ft +áfa
11,951 Ft
Alaplap:
Foxconn 945G7AD-8EKRS2H alaplap s775
14,166 Ft +áfa
17,000 Ft
Memória 1:
Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 667Mhz, PC5400 CL5) Value Select KIT memória
8,046 Ft +áfa
9,656 Ft
Memória 2:
Merevlemez:
250.0 GB Seagate 7200 16MB
13,188 Ft +áfa
15,826 Ft
Optikai meghajtó:
Videokártya:
XpertVision nVidia 8600 GT SONIC 256MB DDR3
24,072 Ft +áfa
28,887 Ft
Ház:
ASUS TA-951 Midi Torony számítógépház Tápnélkül
7,632 Ft +áfa
9,159 Ft
Monitor:
Billentyűzet:
Trust DS-3300X wireless optical billentyũzet és egér
6,636 Ft +áfa
7,964 Ft
Egér:
Hangfal:
Egyéb 1:
Egyéb 2:
Összesen: 106,250 Ft + áfa
127,505 Ft
e-mail:
jelszó:
Regisztráció >>
NOTEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK!
Nyerjen minőségi Packard Bell notebookot mindössze egy regisztrációval! részletek>>
A fénymásolás és szilárdtintás nyomtatás feltalálója és a lézer és tecnológia koronázatlan királya a Xerox számos nagyszerű újdonsággal jelentkezik, melyek kiváló minőségük mellett igen kedvező árukkal hódítanak. részletek>>
Laptop Akció ! Minden általunk forgalmazott notebook árát jelentősen csökkentettük. Részletek a kategória képernyőfelbontás szerinti csoportjaiban.
Vásárlási információ | Szállítási feltételek | Garanciális feltételek
Kapcsolat: 06-1-787-7667 / [email protected] (hétköznap 9-17 óráig)
Fejlesztő: Net-Tech
-
Sanyeee #901 shrike most gecinagyot tévedsz ugyanis KODIAK sose használt g5-öt..neki egy ms 1.1a egere van...szal ne állíts oat amiről foggalmad sincs
-
#900 így van [: -
#899 még mindig jobb az esr, mint a prohardver, ahol a szerkesztők rángatják az egereket és rámondják melyik a jobb.:D:D:D Neked melyik a jobb azt döntsd el te. Izlés kérdése ez az egeresdi, kiindulási pontnak írtam választáshoz az esr tesztet, messze a leghitelesebb! -
#898 *tudom -
#897 Lol azt tudok csak nem érdekel mit használ :D -
shrike7973 #896 Hát nagyon ottlehetsz a multi gaming scene ben ha nem tod ki az a Kodiak... -
#895 Szerintem értelmetlen erről "vitázni" neked az kell nekünk a Razer ennyi pont nem kell több ilyen meg olyan statisztika...
Hogy kinek mi jön be azt meg eldönti az meg hogy a nem tom ki is ezzel játszik kvára mind1... -
shrike7973 #894 Wazz nézitek az esrealityt és végig arra veritek hogy a diamondback igy meg ugy magas értékeken akad ki... é hogy jobb mint a logi g seriese (pl g3,5,9...). Hát nekem mind2 egerem megvolt, teszteltem is őket... cod2 ben meg 4 ben is... és elmondhatom hogy a G3 jobb mint a diamondback.. kényelmesebb, jobban csuszik sokkal jobbak a talpai.. ÉS az optikája is sokkal finomabban visz. Nemisbeszélve a diamondok fos driveréről..szinte semmit se lehet beállitani... 3adrészt ez a logitech még szép is... Másrészt sztem Török Balázs (Kodiak) a világ egyik legjobb cs se és g5 el játszik.. ebben az egérben is ugyanaz az optika van.. szal ha ő igy tudja nyomni vele akkor nekem megfele a cucc. Másrészt meg megnézem mikor rántod be 60"nél gyorsabbn az egeret... -
#893 Érdekes nálam igen, deathadderem alapbol 500hertz-en fut, ami 2ms-ot jelent, bőven elég. Ezeken a frissítéses meg dpi-s dologokon mindig röhögök, a világ lejobb játékosai, szinte kivétel nélkül 125hertz-en játszanak. Ugyanis a legtöbbnek microsoft egere van, és az alapon 125hz-es, állítgatniuk sem szabad lanon. Ha közvetlenül a driverben nincs benne ilyen opció, akkor nem állíthatják pl 500-ra, microsoft driverekben nincs ilyen! -
#892 Jó lehet egy lézeres egér:D:D:D, G3 milliószor gyengébb mint a DB. -
shrike7973 #891 Ááá semmi baj csak egy kicsit elavult cucc... -
shrike7973 #890 Fizikailag voltak hibásak... mindig a gombok... egyiknek lötyögött a jobb gombja de mint állat... másoknek nem müködött az oldal 2 gomb...harmaiknak meg nehezen lehetett lenyomni a bal gombját... -
#889 Neked lehet szar nem hiszem h pont 3 szart kaptal nem te kurtal el vmit ? :D , sok más embernek meg bejön ls nincs gond vele [:
thx a progot meglessük bár így is halálos a cucc :D:D