3009
Mit kene vennem?
-
shrike7973 #968 Alcogol swab? Az mi?
De ezek tovább birják mint az eredetiek? -
#967 A lehető legjobb talpak! Rablás érte ennyit elkérni, de nincs olcsóbban, így is szinte csak a pixelnél van. Döntsd el, hogy a két garnitúra kis talp + az alcohol swab megér-e neked ennyit. -
shrike7973 #966 CSő!
itt a g3 am nagyon kira minden...csak...
haverom elhozta az övét, vadiuj és hát észrevettem hogyaz övé csuszik mint állat, az enyémet meg vonszolni kell...hát visszaemlékeztem a szép időkre amikor még egy honapja nekem is olyan volt:D...
Szal vki emlitette hogy hyperglide kell, kérdeném hogy az a legjobb e és hogy egyáltalán megér e 2640 ft ot? -
PhobosX #965 Hi all!
Lenne 1 égető problémám: vettem 1 Genius Ergo 525V egeret és hát nemigazán műxic az oldalsó gomb játékok alatt
History:
-patkány be, install, win alatt hibátlan
-CS1.6/UT3 menü nem érzékeli -> driver/soft update hiv. oldalról
-még mindíg semmi, soft off( hátha ), semmi
-exembe jutott, h Micro5 1.1A-n az oldalsó gombok lapozás előre-hátra volt, tehát bállítottam a softba: Rendszer/lap előre/hátra
-CS1.6 menüben láss csodát, érzékelte! ... azonban game alatt már semmi, csak kiírta a softja, h lapozás előre/hátra rút nagy zöld betűkkel
-kerestem gogliban, helpben, küldtem levelet Genius.hu-ra( válax p nem érkezett ), valaki segítsen!!! -
#964 fasza hawernak ilet vettünk régebben -
#963 ilyenem is volt
Samsung SMOP5000WX-em is van már 2éva tökéletesen müködik 2200Ft volt csak
-
#962 Tök jó pénz egy Logitechért
Az enyém ilyen:
100 éve volt 2 v. 3 rugó -
#961 amúgy ilyenem van a Tescoba 1 elárazás folyamán 2800Ft-ért vettem 2év garival
Logitech Cordless Pilot Optical Wheel Mouse
-
#960 WTF FVcking Inglish :D -
#959 Mi vagy Te? Valami kib@szott angol???
-
#958 én nem KW-zok max TEÁzok :D -
#957 20ért már kávét is főzzön nekem a qrvaééletbe... -
#956 Jó márka ez! Fülesem pl kitünően szól(Steelseries Siberia). Egérpadom is nagyon jó. Gondolom az egerek is faják. -
Valami qrvajó márka lehet 13 és 20 rongy... -> -
#954 hmm kéne ér év megszokni :D:D -
zoolee #953 Zalmi egér:D -
#952 Szerintem kitűnő egér, friss fw-el nem szarakodik. Ami a legszebb az egészben, nem kopik! Elég nagy egér amúgy, de mégis könnyű és tuti a kezedben marad izzasztó helyzetben is! Sokak szerint a legjobb egere a Razernek, esr tesztben is igen jól végzett a lemezjátszón.:D:D -
#951 Frissítsd az FW-t, aztán jó lesz. -
shrike7973 #950 Nálam G3 az isten, de logitech logitech:D -
Rick4U #949 Logitech G5 POWA !!!!! -
#948 Szar a FW, de nagyon. Ugrik, kihagy, beáll -> kihúz + visszadug = egy ideig megint megy.. WAR közben nem kicsit gáz. Az egér emellett bazinagy, és az új dizájn miatt a gombok kemények. Kb ennyi. -
#947 a Diamond backemmel semmi gondom nincs frissítés term kell neki aztán megy [: Death adderrel nem volt még dolgom [: -
#946 Nekem Copperhead-em van, kb ugyanez volt vele mikor megvettem, h firmwire-t kellett frissítgetni rajta, mire hajlandó volt együttműködni :) Akkor vettem amikor kijött, kb 2 éve (?), azóta jól műxik, habár mostanság csinál furcsa dolgokat, pl egy klikket kettőnek vesz néha...
Ez a Deathadder nem tűnik rossznak... Tudnál még írni egyébb tapasztalatot ezzel a rágcsálóval kapcsolatban? -
#945 a "Madzagos fos" sokkal megbízhatóbb meg praktikusabb de hát kinek mi... -
#944 ugyvan te csak töltsed félnaponta -.- -
#943 Mind 1 melyiket attól függ melyik esik jobban illetve mennyid van rá [: -
shrike7973 #942 -.-' -
virs lee #941 G7 vagy MX revolúció ~~ -
virs lee #940 Madzagos fos. -
#939 Ha esetleg ezt választod, vegyél hozzá hyperglide-ot. Szövetpad nem, de a műanyag, üveg padok szétkarcolják az alját. Kicsit vékonyra sikeredett a gyári talpa. Firmware-t sem árt frissíteni rajta, kb így ennyi. -
#938 Razer Deathadder -
lollerek #937 és neked most milyen egered van??? vmi infót róla pls -
#936 Most nekem Deathadderem van, mondjam azt?:D Szerintem mindegy melyiket veszi, döntse el mennyit szán rá, melyik áll jobban kézre neki. -
#935 egyiks ismerösö inkább visszatért a g5-re nem igazán kiforrott még a drivere :) -
lollerek #934 G9-el van vkinek tapasztalata???? -
#933 g5 :) -
lollerek #932 Hello! Milyen egeret vegyek???? G5 új vagy Diamonbacg 3G vagy Deathadder3G???pls help!!!Vkinek tapasztalata??? -
#931 DPI 800 felett mind1, hertzes dolog meg alapbol. -
shrike7973 #930 Diamondback 3G hány hz es? Ugye deathaddder az ikertesója, az 1000 hz es mindenhol ki is írják hogy 1000 hz ultrapolling, d ea diamondback 3g nél nem emlitenek semmi... akkor most az hány hz es? -
shrike7973 #929 Hy!
Diamondbackel volt egy két összetüzésem, de itt ez az uj diao 3G,azmár igen csak tetszetős, és ingyen le tudnám cserélni rá... sztetek megérné lecserélni?
Szal:
Logitech G3 laser 2000 dpi --> diamondback 3g 1800 dpi 3g infrared...