Milyen egeret?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vezeték nélkülirõl váltottam, úgyhogy még nagyon furcsa a relative kis súly, és az oldalsó gombok sajnos nekem se fexenek annyira, de haszálható. Nm nagy az egér, de az én kis kezemhez lehetne kisebb 😄 Ez egy vadállat egér!
This is the beginning of the end.
Nincs bug jelenség...
Uccsó pecs naon hatásos!
http://thenamelessphoto.com/
A 10. firmware firrsítésre végre lett egy jó egerem a CH nevében...
6.17i béta frissítés óta nincs bajom a ki be dugós technikával sem!!!!
Razer tizedjére powaa😄
Ui.: De azért aláírjátok, hogy ez azért durva egy 18eFtos egér esetén! De mi visz rá egy céget erre
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
undorító, hogy mennyire megbízhatatlan!
Tegnap csak 3 x huztam dugtam...
undorító.
max Razer Plazma
azal semmi bajom nem volt
Ui.: Legújabb driver firmware mellett is!!!!
Ha bal, akkor mindenképp razer...
Ha jobb, akkor is razer
Ps3 ID: Gascoigne74
Kéne nekem egy jó egér fõleg játékhoz és 3D Studio Max-hoz.
Valamit ajánljatok pls.
( Én Logitech G7-en és Razer egeren gondolkodtam de nem tom eldönteni pls help )
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Kérdésedre a válasz, Ent, csak akkor derül ki ha vki kipróbálja ezt a 3x hülyeséget cod-ban. Szted ennek is kell vásárlás után firmware meg ilyen baromságok? mer akkor nem veszek! az olyan dolgokat szeretem amik egyszerûek, tehát egér esetében, ha megveszem akkor ne kelljen minden szirt szart leszedni, hogy azokat a tulajdonságokat mûvelje, amit tud, hanem ha bedugom akkor az normálisan mûködjön is, mindenféle komplikáció nélkül...
Egyébkén nálam a 6.17i teljesen bevált (kopp kopp) mivel csak annyi a bugja amit lentebb írtam.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Most a 6.17g van fenn. és ezzel idáig (kopkopkop) semmi baj nem volt vele... Ne nem szólom el magam, a b verzióval is másfél hónapig húztam bug nélkül...
Borg: na most ez csak gyorlövõ, nem gyorscélzó ugyanoda!!! Mozgatod az egeret és közbe hármat lõ a kar... CSak az a kérdés, hogy amikor ráközelítesz codban a célra, akkor nem tudsz gyorsan arrébb menni mert még 2 szer lõ ugyanúgy ráközelítve?
Nem tudsz pontozni cs-ben? Vegyé X7-et...merazjó.
Ui.: Szentem ez a 3x fire meg egy nagy fasz*ág... Mondjuk codozol, van a kezedben egy kar és lövöldözõl, egyszer véletlen lenyomod a piros gombot... akkor mi van?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
nekem egy Genius Netscrool+ Superiorom van ezen hogyan tudnék firmware frisst csinálni nemtom hogy kell és mi kell hozzá?
pls help
(ja sajna nekem nem tellik drága egérre úgyhogy nem kell majd leszólni inkább help!!!!)
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
Felteszem a 6-17g-t utána írok, hogy mi a pálya!
Természetesen ha pro gémer egeret szeretnél és van kmég karácsonyi kimaradt péz, akkor természetesen elõször vegyél egy razer diamondback plazma vagy a magma vagy a (nemtom nevét, a plazma kék, a magma zöld és a pirosat nemtom)...
10-15 eFt között van az ára...
Ha viszont burzsúj gecipalánta vagy, mint én
Természetesen mindkét egér esetén a vétel után azonnal firmware frissítés, kötelezõen!!!
Lejebb találsz linkeket!
Bal kezes révén mindkettõt nagyon ajánlom, van nekem is mindkettõbõl és álom, 2 hét szoktatás után te leszel a szájberaszfalt ördöge!
Egyébként van még balkezes egér més gyártótól is, de nem volt ilyen jó tapasztalatom róluk, kicsit drága, de egyszer kell megvenni...
Ja, és ha már veszel egy ilyen egeret, akkor dukál egy pro egéralátét is (pl.: icemate v2.0, Steelpad S&S!)
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
10khuf körül - esetleg kicsitt drágábban - melyik a legjobb választás? (gamelni es netezesre egyarant szeretnem hasznalni)
jah es balkezes vagyok
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Firmware-t kell rjata frissíteni! Tehát az elsõ dolgod az legyen, hogy google, rákeresel a kinézett egérre, és megnézed, hogy van e a honlapján firmware frissítés, és mit javít... Ha van, akkor azt nyugodtan megveheted!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a scrol-nak ezt a beálítást kell megadni a driver-ében:
middle button
és megy 😊
thx magamnak 😄
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
nem a driver oldotta meg a gondot, hanem a józan ész 😊
tehát:
a cod2-be visszakell állítani az alap billentyûkiosztásra, ilyenkor a cod visszateszi a 3ik gombra, 😊
elméletileg a probléma megoldva 😊
( gyakolratilag este fogom ezt kipróbálni, h megy-e :-/ addig drukkoljatok! 😊
valami pecs vagy újabb drájver???
a görgõt mikor lenyomom akkor arra nem reagál 😞
nemtudom azt beálítani 😞
nemtudja valaki, h a logitech mx310-esnél, hogyan lehet a cod2-re konfigurélni? 😊
mert a ,,back'' gombra tettem a gránátdobást, de ha nyomva tartom akkoris eldobja a granyót ahelyett, h kézbentartaná :-((((((((
valaki help, pls! thx 😊
6.17b nél tökélete minden!!!!!! 6.17g-t is ajánlják!!!! 6.17i nem a legújabb!???
Nyugodt lehetsz, nálam is volt ilyen gond mint nálad!!! 100 hogy okés lesz azokkal!
és ne a legújabbat! Nekem a 6.17b ami bejött a bugok javítására (most semmi bugom nincs!) De sokan esküsznek a 6.16g re. Talán...kipróbálom én is, nem merem, most jóóóó.