3009
Mit kene vennem?
-
#1008 Én mostanában vettem egy Logitech G9-est és nagyon meg vagyok vele elégedve. egyedül az ára az ami húzós. -
#1007 ja lehet nem frissitik a honlapot :-(
meg ide jönnek a szar cuccok balkánra amiket csak érdekesmódon itt kapni
sok selejtes szir szar gagyi cuccok -
shrike7973 #1006 De ne a logitech oldal alapján nézd, mert pl haverom vett logi gaming headsetet, sehol nincs az oldalon -.-' -
shrike7973 #1005 USB Report Rate: 500 reports/second
...
Ez nekem 1000
De a G5 ből is megjelent gaming grade ugyanez ujitás, 1000 hz + ujab külső + 1 oldalsó gomb... -
#1004 Technical Specifications
Tracking Resolution: 2000
Image Processing: 6.4 megapixels/second
Max. Acceleration: 20G
Max. Speed: 45—65 inches/second (depending on surface)
USB Data Format: 16 bits/axis
USB Report Rate: 500 reports/second
Sleep Mode: Disabled
Dynamic Coefficient of friction - Mu (k): 0.09 (tested on wood-veneer desktop)
Static Coefficient of friction - Mu (s): 0.15 (tested on wood-veneer desktop)
Buttons (Left/Right): 8 million clicks
Feet: 250 kilometers
-
shrike7973 #1003 A-a
1000frissités/mp... -
#1002 hasonlít a Samsung-omra
olyan laposfajta ami pihenteti a kezet -
#1001 az mugyanaz mind2 -
#1000 Schön... -
shrike7973 #999 Ez nem gaming grade... -
#998 itt van 9500ft körül -
shrike7973 #997 Nekem is ilyen a doboza:)
Csak annyi kül. hogy rávan irva hogy Gaming Grade és hogy 1000 hz en is fut... -
én már régen mondtam neked ezt vedd -
shrike7973 #995 Bizony:)
Nekem is az van csak én 13 ba vettem:(
Nagyon yoo egér. -
#994 Logitech G3-at láttam 9eFt alatt
2év gari
játkosoknak best buy FPS-re kiváló és Laseres ajánlom mindenkinek
jobb és blalkezes is 1xerre -
Afflicted #993 Mivel még mindig nem teljesen értem mire jó a magas dpi, google-n kutatva felfedeztem egy 3200dpi-s egeret:
http://www.saitek.com/uk/prod/gm3200.htm
Egyáltalán mi a dpi? OK, hogy dot per inch, de ez azt jelenti hogy magas dpi-n gyorsabban vagy többet mozdul el a kurzor/célkereszt?
Más: UT2003mal tök jól el tudtam játcogatni win98as gépen kőkorszaki 3gombos golyós egérrel, UT3 demojába meg képtelen vagyok rendesen célozni optikaival (igaz ami igaz, kb 1.5k volt). Szeretnék végre egy normális egeret, de ha lehet nem szivesen adnék ki érte 8+ ezret. Jól jönne egy kis segítség olcsó kategóriában, meg az is érdekelne hogy ez a 3200dpi-s cucc sztetek mennyire lehet jó. -
#992 ja ez nekem akár 1 akksivel is elindul elfelejtettem leírni
meg vagyok elégedve vele
napi 12órába használom a cuccaimat és bírják -
#991 Billentyűzetem talpa mögé van befűzve, így nem feszül, meg nem is horzsolom a kábelt az asztal élén, nagy "hurok" van a pad előtt. -
shrike7973 #990 Gondolkozz kicsit, egy komoly gémer nem viszi el 10re az egerét, csakhogy az ágyról netezhessen... -.-' -
#989 Áhhá! Fény derült Maszka álnickjére... Egyik áruházban vizsgálgattam ezt a pleomax izét, nem győzőtt meg. A design nagyon jó a gombok és a szerkezet gagyi műanyag f*s. Olyan mint a Logitech legolcsóbb billenytyűje. Mondjuk nem is kérnek sokat érte. -
virs lee #988 Erre mindenki rájön 2 perc használat után, de ha messzebb akarod vinni az egeret, akkor a nehezéket is állandóan pakolgatnod kell, a madzag is csak adott hosszúságú... gagyi megoldás egy rádiós egér nyújtotta szabadsághoz képest. -
shrike7973 #987 Csakis jó lehet mert samsung... -
#986 -
shrike7973 #985 Sztem vegyetek egy hibrid egeret és akkor no vita... Vezeték végén bluetoothos kapcsolat:DDDd.... -
#984 Madzag párti vok amúgy meg az asztalba való beakadást el lehet kerüli csak gondolkodni kell [:
le tudnak húzniegy ilyennel is
de ha nem akarsz pénzt kiadni tegyél rá 2 dvd tokot ... -
#983 Csak?? -
#982 hali
én olyan egeret keresek notebookhoz ami vezetnéknélküli és az usb -s vevő cucca a lehető legkisebb legyen...nem szeretem mikor kilóg nagyon az usb portból
sajnos a bluetoothos pcmcia egér kiesik a körből, mert nincs bluetooth a notebookban :(
tudtok vmit ajánlani? -
#981 Én is arra szavazok.
-
#980 nekem a logitechbe 2db 2500mah-s Varta van amivel 1 hónapi simán birja -
#979 Én is a vezetékesre szavazok. T*k*m tesz bele folyton elemet/rakja a töltőre... -
virs lee #978 Azért kell rángatni mert a madzag beakad az asztal szélébe és húzza vissza az egeret. Minden madzagos egeret. -
#977 ha már neked lefele kell rángatni az már régen baj...
én ha a g5-ömet a legnagyobb dpi-re állitom, épp hogy elmozditom a kezem máris a képernyö szélén van:) -
virs lee #976 Meg a vezetéknélkülinek szarabb az érzékelője. (kisebb dpi)
Aha, a G7 pont arról híres... ^^ -
virs lee #975 A madzag. Mindig beakad valahova, ha az asztal helyett ágyból akarom használni (filmnézés), akkor át kell rendezni a drótokat, meg csak úgy simán ifegesítő hogy lefele mindig nagyobb erővel kell rángatni, mert húzza vissza a madzag. A drótos egér a 19. századba való! -
#974 Mond már el, hogy mi olyan zavaró benne.
Nekem van hozzá 2m-es vezeték és semmi probléma nincs vele mozgás közben.
Meg a vezetéknélkülinek szarabb az érzékelője. (kisebb dpi) -
shrike7973 #973 Elhisszük hunhigh.... -
virs lee #972 Engem meg a madzag zavar. Már csak a fejhallgatóm drótos, de aktívan keresem az utódát - madzag nélkül. :) -
#971 jó neked nem gond, de pl. war közbe eléggé kellemetlen...
meg én jobban megbizok inkább egy vezetékesbe :) -
virs lee #970 Hát igen, nagyon bonyolult megcserélni a 2 aksit a töltőben + egérben... akár 2 secig is eltarthat. ~~ -
#969 Zsírtalanít, leoldja a ragasztót. Tovább nem biztos hogy bírja, attol függ milyen padon használod.