3009
Mit kene vennem?
-
#1248 G9 az tényleg nagyon jó, legalább is az olvasottak alapján, sajnos még élőben nem láttam, de mx518-at már 7-8 rongyért is lehet kapni... ki mennyit szán rá, meg mire használja ugye... -
#1247 ez teljesen jó egér...
bár rádobsz még 4k-t és lehet olyanod mint nekem ^^ Logitech G9, de G5 is van 10-15k között -
#1246 Ez szerintem egy ...jó egér és ahhoz képest nem is drága, én is tervezem, h veszek majd egy ilyet, remélem nem fogy el addig, mire odajutok. :D
http://shop.pcdome.hu/termek/2001/logitech_mx518_optical_gaming_mouse_-_the_dark_knight_limited_edition -
#1245 Sziasztok! Sajnos a mostani egerem fogta magát és tönkrement (A4Tech NB-90), így most egy régi egeret használok. Egy ideje már úgyis akarok új egeret venni, most úgy látszik itt az ideje, csak nem tudom, hogy milyet. Sokat nézegettem már a Logitech MX Revolution-t, de sajnos egyre több negatívumot olvastam róla, hogy szaggat és játékra alkalmatlan.
Ti mit mondtok, milyen egeret vegyek? Nem vagyok pro játékos, de azért sokat játszok, főleg FPSeket. Szerintetek miylen egérrel járok a legjobban? -
nagylaci23 #1244 Sziasztok! Szerintetek a logitech Mx 620 jó egér? Nem írják, de nem tudjátok véletlenül, hogy hány Dpi-s? -
Vardar #1243 Kösz. ÖÖ csak egy elméleti kérdés. Ez a forma jót tesz a kéznek? Vagy miért így néz ki? -
#1242 Talán ezjó választás lehet... -
Vardar #1241 Szisztok!
5 max 6000ért szeretnék az ipon-ban egeret venni. Nem fogom ki használni a vezetéknélküliséget és PS/2-es csatlakozóval szeretném. Melyik a legjobb ilyen kritériumoknak megfelelően? -
pacclacc #1240 USB-s egert vegyél :) -
nagylaci23 #1239 Szia! A revoltecből a lightmouse 2 wireless tetszik! Főleg hogy van töltője! Ez megbízható egér? -
#1238 Razer,Revoltec -
#1237 A genius elég rossz minőségű. -
nagylaci23 #1236 Sziasztok!
Végre döntésre jutottam!
Rájöttem, hogy egy egérre nem akarok még 8ezret sem szánni, és a vezeték nélküliségét sem használnám ki!
Úgy döntöttem hogy a Genius Ergo 525-öt veszem meg ami lézeres, 1600 DPI-s, vezetékes, vannak rajta extra gombok, és 5000 Ft ból megvan!
Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az 525 U+P, és az 525V U+P között? Azt tudom hogy az 525 U+P nek 2000 Dpi a felbontása, de nekem az 525V U+P jobban tetszik! Mit jelez a U+P nem tudjátok véletlenül?
Milyen minőség a Genius? igaz a billentyűm is az, és az egerem is már kb5 éve! -
#1235 én is így használom. gép előtt g9, ágyból ex110. :) -
#1234 Az aksit a vezetéknélküliekre értendő... Nemvótelégakávé...:) -
#1233 Én a vezetékes egeret ajánlom csakis, melyeknek az akisija megvétel után jól működik de mi lesz 2-3 éves használat után? Mondjuk rajtad áll hogyan használod, ha mindig az asztalon lesz a patkány akkor csakis vezetékest, ha már beviszed az ágyba, h onnan kezeld a bsplayert, akkor már vezeték nélkülit. Mindegy melyik mellett döntesz: Logitech ! -
#1232 Az igazán profi játékosok a mai napig vezetékes egeret használnak,mx518 is jó még mindig, a g9-es pedig szuper! -
#1231 Nekem bluetooth-os Logitech MX1000 van és néha be-belassul, főleg amikor egyszerre több BT eszköz (mobil, fejhallgató, egyebek) van csatlakoztatva a géphez... -
#1230 google baszod, nincs mindenkinek ezer féle egere... -
nagylaci23 #1229 Köszi szépen a választ, de légyszíves írd le miért ezt ajánlod! -
#1228 Lézeres, vezeték nélküli sima (észrevételem szerint a bluetooth-os meg tud zavarodni alkalmasint) -
nagylaci23 #1227 Légyszíves ezekre válaszoljatok először, és akkor el tudnám dönteni, hogy milyet is akarok valjában:
-vezetékes/vezeték nélküli(gyorsaság,átlag használat mellett meddig bírja, káros hatása van-e a szarvezetre a rádiósugár amin keresztül küldi a jeleket a vezeték nálküli)
- vezeték nélküli: optikai/lézer(milyen felületen mennyire jó)
Bluetooth/ vagy "sima"?
Milyen márkájúak közül érdemes választani(minőség) Logitech-re gondoltam, de pl van icon7 is ami sokat tud és jóval olcsóbb! -
#1226 kocka nem vagyok...még ^^
de minek töltögessem? kár vitatkozni ezen szvsz, van akit zavar a kábel van akit nem. régen amikor még gyerekcipőben jártak a wireless egerek akkor volt nekemis, de mindig rosszkor merült le stb...
peace! -
#1225 Mert? Ha felállsz a géptől úgyis bedugod tölteni...vagy te 4 napig ülsz a gép előtt? Szarni hugyozni se jársz el? -
#1224 3napig?? az lofax sztem...
és simán jó a vezetékes. Logitech G9 btw. én útálom a wirelesst (lehet emiatt sincs olyanom) -
zoli47 #1223 21. században damilost? Ugyanmár... Csakis madzagmentest. MX revolúció pl. tökéletes. Kb 3 napig bírja aktív 0-24h használat mellett. -
nagylaci23 #1222 Hello! Egeret szeretnék venni, és ebben a ti segítségeteket szeretném kérni! Először is légyszíves írjátok le hogy vezetékes vagy vezeték nélküli?(vez.nélküli meddig bírja egy akksival?, mennyire káros az a sugárzás amit a vez nélküli ad?, mennyivel lassabb a vez,nélküli, mint a vez.-es?) Ha a vezeték nélkül a jobb akkor abból a bluetooth-os vagy a "sima"! És LÉZER vagy OPTIKAI(melyik mennyivel/mivel jobb?) Mire jó az, hogy valamelyik vezeték nélküli egérnél van olyan valami amit ugyan úgy be kell dugni a gépbe, és fel kell vezetni az egér közelébe, és azon vannak ledek amik villognak? vagy ez csak vezeték nélküli bill+egér párosnál van? Légyszíves mindegyiknek az előnyét és hátrányát soroljátok fel! A válaszokat előre is köszönöm! -
#1221 Nekem 2 év után romlott el, szokásos típushiba, USB érzéketlenség... -
#1220 az enyém valamiért nem akar -
#1219 Ja, csak MX518 hajlamos tönkremenni :D -
#1218 Na vissza is vittem a boltba,mert én a görgős egerekhez vagyok szokva,én egyszerűen lézeres/optikás egérrel nem tudok játszani:) :( -
#1217 Vettem egy Razor Diamonds 3G lézeres egeret.Azzal lehet valamit kezdeni,hogy még rá sem teszem az egereta padra,de már úgy is működik.Ez FPS játékoknál elég zavaró. -
#1216 MX518 8 ropi. annál jobb nem kell -
#1215 attól függ mennyit szánsz rá...használtat meg ne vegyél szerintem, ki tudja hányszor verték már asztalhoz. jó játékos egeret 10-15körül kapsz.alatta meg úgy vegyesen.
nekem laseres van,nem optikai...(logitech g9) ez nem ugrál ha emelgetem -
#1214 Még a kérdésem annyi lenne,hogy régebben az optikai egérnél,igaz gagyi egérnél,de játéknél,állandóan ugrált a kurzor,gondolom azért,mert kicsit megemeltem az egeret,ez nagyon zavaró volt!A mostani egereknél előfordul ez a hiba? -
#1213 Sziasztok!
Játékhoz melyik egeret érdemes venni?
A DPI szám mit jelent egereknél? -
#1212 akkor már inkább G5... -
#1211 Alakra hasonlít a logi G9-re -
#1210 Érdekesnevű gameregér
Hm, nem csúnya :) -
#1209 Tegnap kihozták nekem a Logi G5-öt, Razer után egy kicsit fúrcsa. Kényelmes, iszonyat fasza a felülete, oldalsó gombok csak úgy bepattannak, de a kábel túl merev és ennél jobb görgője van egy 4e forintos Microsoft egérnek. Úgy gondolom, hogy ezt a 11e forintot már megéri.