Milyen egeret?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Van jobb ár, vagy erre kattintsak? 😊
Csak azért kérdem mert amcsiban 9.500 Forint ugyanez a cucc 😄
Most készülök egeret venni! (Látom sokan kezdik ezzel)
Nos, 3 Logitech egér között vacilálok.
MX500
MX518
G5
Nem játékhoz kell. Soha nem játszom. Grafika (2D-3D), hang effektezés, film vágás, egyebek....ilyen célra melyik a leg megfelelõbb szerintetek?
És ha már azt elmondjátok melyik a legjobb, azt is elmondanátok hogy hol lehet a legolcsóbban megvenni? 😄
2 dolgot hasonlítottam eddig össze. A Bluefish.hu árlistáján lévõ árat az amazon.co.uk áraival. Nos nagyjából 5-6 ezer forinttal olcsóbb angol honból rendelni (és kevesebb mint 1 hét alatt itt van)
Van M.o-n is olcsó és tuti hely? 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Hétgombos egér kizárólag profi játékosoknak. 1600dpi felbontás, 16bit sávszélesség, 15G gyorsulás, menet közben állítható érzékenység. 6500fps. 90gr.
új ára 10000 ft. fölött van tõlem megkapod 5000 ft.-ért (kiváló minõségben van!)
érd.: [email protected]
Nekem csupán egy kérdésem lenne.
A kettõ közül melyiket ajánlanátok?
Logitech MX 518 -vagy- Logitech G5
Az ár lényegtelen mert 2 ezer FT differencia van közte, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb. Sokan azt mondják hogy MX518 mert a 2000 DPI-t úgyse használjuk ki elég az 1600 is, vmint hallottam már negatívumokat a G5-rõl és az egérteszten is érdekes hogy az MX518 jött ki jobban.
Fogalmam sincs melyiket vegyem mit javasoltok?
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Egeret készulok venni,
nem játékra kéne (csak programozok, grafika, meg ilyenek, illetve hát játszani csak Flight Simulator, ami nem annyira egérigényes 😊)
a kérdésem, hogy milyen egeret érné meg venni - wireless vagy vezetékes? márka? típus? 😊
Koszonom
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
Ez kikapcsol magától?
Mert nem adtak hozzá ilyen jellegû leírást.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Havernak G5-je van meg Vistája is volt neki,(én még nem merészkedtem feltenni...),õ akkor még egér driver nélkül tolta(kész szentségtörés mi?<#wink>#wink>)Lehet hogy azóta már van hozzá rendes driver...Ha nem driverrel kapcsolatos akkor mondd a kérdést, lehet tudok segíteni
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Deathadderhez ajánlom neked a Razer Mantis egérpadot
Mx518hoz vmi steelpad qck, l5/l7 v icemat jó.
Ebben Logitech® MX™ 600 Laser Cordless Mouse van.
Ilyet akarok venni, remélem jó lesz.
copperheadet felejtsd el. G5 még elfogadható. Inkább mx300 , mx500,mx518 vagy razer deathadddert vegyel. Penztarcadtol fugg
Mi a velemenyetek a LOGITECH S96 OPTICAL PS/2 egerrol? Thx
Egy Logitech mx500 @ 1000 hz-es egeret akarok rendelni , de nem találom,honnan lehetne
pixel.hu , bitbolt és redtower kilõve
pls ?!
http://atwwebmaker.tx.hu/
ez a cikkitt
ez alapján 3 egér jön számításba:
logitech mx500 @ 1000Hz(ez pl. mit jelent) - 400 dpi és elég olcsó
logitech mx518 - 1600 dpi 11.000 HUF
Razer Deathadder - 1800 dpi 18.000 HUF csak itt meg ergonomikától félek...
Csak ennek elvileg csúcsós a felülete, meg nem túl jó a fogása.
Valamelyi topikban láttam egy jót, de elfelejtettem a nevét. 😞
Ekkora zöldséget ne mondj. Ha esetleg nem vagy balkezes, és rá akarsz jönni, mekkora marhaságot mondtál, akkor fogj egy balkezes MX610-et, és szokj át rá. Utána megtanulod, hogy nem is ez a "legegyszerûbb" megoldás...
Ha bal kezes valaki, és nem elég neki az MX610 Left-handed 800DPI-je, akkor vegyen Razer Diamondback v. Copperhead egeret, az bal kézzel is jól használható.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mindenkinek szívbõl ajánlom a LOGITECH G5 Lasert vagy ahogy Cib17 ajánla a teljesen ugyanolyan csak vezetéknélküli G7-et.
Ezer sorry:-P
Én csak azért regeltem hogy megkönnyítsem a döntést azoknak akik egeret akarnak venni:-)
Mivel itt látom mindenki nagy gamer így, aki a Logitech MX 1000 ben gondolkodik felejtse el:-P Az volt a legelsõ lézeres egér jo is irodai használatra mert amint felemeled súlyos másodpercek mire regerenálodik ami alatt szétlönek:-PPPP :-))))
És hiába most hogy a Logitech MX Revulution a legfejlettebb egér az inkább irodai használatra készült biztos állat lehet:-P:-))
Amit tehát én ajánlok az a Logitech G5 vagy a G7 , hogy õszinte legyek nekem a vezeték nélküli technika jön be:-) és a G7 2.4 Ghz en megy szóval tökéletes:-)) És hiába a G5 nél a vezeték a G7 vezeték nélküli kapcsolata ugyan azt a teljesítményt tudja mindenben:-)
Nekem is a gép hátulján lévõ USB be van bedugva és az egér és a vevõ közt van maga a kép kábelek fa ugye az asztal miatt:-P meg miden és nem volt még problémám vele, sosem volt olyan hogy ne mûködne hogy egyáltalán elmászna a nyíl a nélkül hogy megmozdítottam volna az egeret! Sõt próbáltam a szobám másik sarkából is ami kb 5.5 méter de akkor már a monitoron nem láttam mit kell csinálni az olyan messze van és akkor is tökéletes volt:-) ÉS már fél éve meg van:-P Egérpadom sincs nem is volt mióta optikai egereim voltak és azoknál azért megszámlálhatatlanszor volt egyéb más probléma:-) Egy kicsit drága tudom de megéri rá áldozni. Az meg más kérdés hogy én fél éve nagy kerben annyiért vettem mint most a bolti ára :-PPPP
Nagyon jó fogásu tökéletes ergonomia szó szertin pihen rajta a keze az embernek:-)
A teflon talpainak hála akármilyen felületen tökéletesen csúszik nem tapad sehol és a tökéletes laser technologia is akármiylen felületen bizonyít én már használtam ( térdemen kézfejemen lufin mindenhol amit csak el lehet képzelni:-P
Szerintem ennél jobb játékra alkalmas egér nincs :-) aki mást mond az hazudik :-PP
Jah a bal kezesek szívtak de azoknak meg a Logitech MX 610 Left-Hand egeret ajánlom:-))
Nár az is inkább irodai használatra valo mint minden MX de azért szerintem jó lehet játékra is:-P De a legegyszerûbb ha ,megtanultok jobb kézzel gamelni és marad a G7:-P
Nem is szaporítom a szót ezt az egeret órákig lehetne dicsérni:-))
Jah és 3 év garancia van rá akit ez érdekel :-P
Jah és még valami nem tudom ti hogy vagytok vele de ilyen szupi egérhez szupi klaviatura is jár ezért vette meg én a Logitech G15 Keyboard ot tudtam hogy azt akarom de a képen hát formailag nem nyügözött le de mikor a kezembe vehettem akkor döbbentem rá mennyire megérte megvenni és a kék háttérvilágítás meg hát igazán feldobja:-PP:-) Jah és nem kell megillyedni az egér drágább volt kicsivel:-PP
Én csak azért regeltem hogy megkönnyítsem a döntést azoknak akik egeret akarnak venni:-)
Mivel itt látom mindenki nagy gamer így, aki a Logitech MX 1000 ben gondolkodik felejtse el:-P Az volt a legelsõ lézeres egér jo is irodai használatra mert amint felemeled súlyos másodpercek mire regerenálodik ami alatt szétlönek:-PPPP :-))))
És hiába most hogy a Logitech MX Revulution a legfejlettebb egér az inkább irodai használatra készült biztos állat lehet:-P:-))
Amit tehát én ajánlok az a Logitech G5 vagy a G7 , hogy õszinte legyek nekem a vezeték nélküli technika jön be:-) és a G7 2.4 Ghz en megy szóval tökéletes:-)) És hiába a G5 nél a vezeték a G7 vezeték nélküli kapcsolata ugyan azt a teljesítményt tudja mindenben:-)
Nekem is a gép hátulján lévõ USB be van bedugva és az egér és a vevõ közt van maga a kép kábelek fa ugye az asztal miatt:-P meg miden és nem volt még problémám vele, sosem volt olyan hogy ne mûködne hogy egyáltalán elmászna a nyíl a nélkül hogy megmozdítottam volna az egeret! Sõt próbáltam a szobám másik sarkából is ami kb 5.5 méter de akkor már a monitoron nem láttam mit kell csinálni az olyan messze van és akkor is tökéletes volt:-) ÉS már fél éve meg van:-P Egérpadom sincs nem is volt mióta optikai egereim voltak és azoknál azért megszámlálhatatlanszor volt egyéb más probléma:-) Egy kicsit drága tudom de megéri rá áldozni. Az meg más kérdés hogy én fél éve nagy kerben annyiért vettem mint most a bolti ára :-PPPP
Nagyon jó fogásu tökéletes ergonomia szó szertin pihen rajta a keze az embernek:-)
A teflon talpainak hála akármilyen felületen tökéletesen csúszik nem tapad sehol és a tökéletes laser technologia is akármiylen felületen bizonyít én már használtam ( térdemen kézfejemen lufin mindenhol amit csak el lehet képzelni:-P
Szerintem ennél jobb játékra alkalmas egér nincs :-) aki mást mond az hazudik :-PP
Jah a bal kezesek szívtak de azoknak meg a Logitech MX 610 Left-Hand egeret ajánlom:-))
Nár az is inkább irodai használatra valo mint minden MX de azért szerintem jó lehet játékra is:-P De a legegyszerûbb ha ,megtanultok jobb kézzel gamelni és marad a G7:-P
Nem is szaporítom a szót ezt az egeret órákig lehetne dicsérni:-))
Jah és 3 év garancia van rá akit ez érdekel :-P
Jah és még valami nem tudom ti hogy vagytok vele de ilyen szupi egérhez szupi klaviatura is jár ezért vette meg én a Logitech G15 Keyboard ot tudtam hogy azt akarom de a képen hát formailag nem nyügözött le de mikor a kezembe vehettem akkor döbbentem rá mennyire megérte megvenni és a kék háttérvilágítás meg hát igazán feldobja:-PP:-) Jah és nem kell megillyedni az egér drágább volt kicsivel:-PP
Ezt az egeret nagyon eltalálták. A lazer egyszer sem késik nem ugrik el a mutató. A 3 állítható felbontás nagyon jó benne. És a hozzá mellékelt súlyok a legjobbak hogy saját magam tudom beállítani hogy milyen nehéz legyen az egér. Az alján levõ teflon csíkokkal nagyon szépen csúszik. És még jó megoldás az hogy az egér vezetékén erõ szövet borítás van és így nem törik meg az egér vezetéke. Ha pedig teljesen ki akarjuk használni az egér tulajdonságait akkor érdemes hozzá beszerezni ez jó egérpadot pl: Steel Padot vagy ehez hasonlókat! Az egér nem csúszik a kezünkben mert nagyon jó érdes a fogása.
Ezt az egeret bátran ajánlom mindenkinek! 3 év garanciát adnak rá! Igaz az ára sok. De a csomagban benne van még egy telepítõ cd. A súlytartó kis sárga tok. És egy G5 ös fémdoboz benne a súlyokkal!
A választ elõre is kössz!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
ABIT IS7-E2 | Intel 3,0GHZ | 2*250gb | 2*512 ddr400 | MSI 7600GS 256MB
A setpointban állísd be azt, hogy az adott játékban az oldalsó gombokra beállítasz billentyûzetgombokat. Nálam pl. a PageUp és a PageDown van, továbbá a C és az M. Amivel én játszok, ott ez a megoldás tökéletesen mûködik.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
ma vettem egy Logitech Mx400as egeret, és egy hatalmas negatív meglepetés ért! az oldalán található billentyûket játokon belül nem tudtam kiosztani, de még a középsõ görgetõ gombot sem, azt is csak fel-, illetve lefelé mozgásnál érzékeli. van ennek valami külön beállítása, vagy ez ilyen?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD