3009
Mit kene vennem?
  • netcool
    Na én most vettem egy ilyet és mondhatom hogy ennyi pénzért jobbat nem igen találni! Játékosok körében bárki tudja használni! A markolata matt igy nem izzad annyira mint a sima x-750f-en, de lényegében ugyan az. Szóval bátran ajánlom mindekinek!!
  • Direkt0x
    szerintem is!
    x-750f
  • netcool
    Master te hülye vagy(már bocs), de ha meg nézed a két egér profilját már látható is hogy a x-750f sokkal jobb ráadásul sok helyen olcsóbb is!
    Nem tudom kibeszélt rá a Genius-ra, de nagy hülye volt!Az a4tech inkább közelebb van a logitech-hez mint a Genius! Szerintem, hangsúlyozom szerintem!
  • mrzoltan
    Jóvan,na.
    CSak kicsit furcsa...
  • shrike7973
    az firmware akart lenni. :D
  • R0zs0máK
    Nem, direkt kibaszok mindenkivel és csak kitalálok problémákat hogy ne unatkozzatok XDDD
  • tomee92
    helló!
    van 1 a4tech x750f egerem!
    5 hónapig tökéletesen működött de ma ahogy bekapcsolta öcsém a gépet nem mozgott de jobb és bal kattra reagált az egér!
    más helyre dugtam mert usb-s hátha véletlen elszállt vagy valami de akkor abszolut nem csinlt semmit de a görgő világít és mutatja hogy épp mennyi dpi-n üzemel.
    most 2 egér van bedugva és megint csak a jobb és bal kattra reagál de nem mozog!
    mi lehet a gond?
    beszart az egér?
    ennyit segítsetek csak légyszi
    csá
  • mrzoltan
    A G15 nem csak kábeles?
    usb-t bluetooth-n keresztül nehézkes lenne megoldani...
  • R0zs0máK
    Ez egy ilyen csomagban volt, asszem G15 bluetooth-os billentyű és MX1000 bluetooth-os egér...a billentyűt nem használom, mert ormótlan és elemről megy...
  • Inquisitor
    Lehet én vagyok sügér, de az MX1000 sose volt Bluetoothos, az az MX900 volt anno ...
  • R0zs0máK
    Már lekapcsoltam, én is erre gondoltam első kanyarban...de nem...
  • Morphin
    telefon, hasonlo rádiós cumok nem zavarják véletlenül??? (ha hülye tipp akk sry)
  • R0zs0máK
    Bluetooth-os, nem firewire
    nem folyamatosan csinálja, csak időnkét, szóval nem hiszem hogy elem
    biosnak sok köze nincs ehhez, előző egeremmel nem csinálta (MX518)
    Nincs egy kábel sem az egérhez
  • shrike7973
    Jah megszokhattuk Barny kicsit elfogultabb user a saját cuccaira nézve...
  • shrike7973
    Firewire
    Op rendszer reinstall /előtte driver reinstall/
    Attólmég hogy full elemcsere.
    Bios beállitások
    Kábelek megigazítása.
    Ezeken alapból átfutnék bármilyen kérdés előtt..
  • R0zs0máK
    Full-t jelez
  • mrzoltan
    elem?
  • R0zs0máK
    Heló!

Az normális, hogy egy BT-s mx1000 "belassul"? Húzom és egy csomót késik a kurzor...mitől lehet?
  • Morphin
    G9em van, semmi baj az USB-vel...1000mhz a frissítés. mondjuk nem olcsó kis patkány ez
  • AranyKéz
    Hi mindenkinek.

Van egy Logitech BT58 (aka Premium Optical Wheel Mouse) egerem ami kezdi kilehelni a lelkét, és kellene helyette egy új.

Olyan kéne ami megy PS/2 portról (az USB nem kicsit bugos WinXP alatt), jó pontos legyen, 100..200Hz-es frissítést bírjon, mégha wireless, akkor is (Esetleg van olyan wireless amit mégis lehet csatlakoztatni ha nem felel meg hogy állandóan töltögetni kell, és az átvitel miatt vacak a frissítése?)
  • shrike7973
    Trackball? :D
  • Inquisitor
    Kollégám MS/Razer Habura esküszik, én sose adnék ennyit egérre :)
  • Morphin
    neked kell eldönteni...én megvettem a G9et és igy utolag nem bánom. ebben a kategoriában már azért menj el media markt-ba vagy vhova ahol ki lehet próbálni és ott győződj meg te magad h kell-e az neked.
  • CroftManor
    Én most a Logitech MX revolutiont néztem ki. Csak kérdéses, h megéri-e 13-18 K egy ilyen egéré.
  • desigo
    ennyi xDDDDD

attól még lehet jó egér de nem kéne fikázni a többit...
  • shrike7973
    Jójó.. nyugtassad magad ezzel mert csak erre volt pénzed.. na mind1...
  • desigo
    persze
    egy próbát megér
    mindenképp reklamálj!
  • Morphin
    nemtom, nekem G9 van... logitech nem csak jó, de még szép is! igen a G9 is gyönyörű ha itt van melletted, képről csalóka.nem mondom h az a genius ami lent van a képen az xar lenne, de egy biztos, csúnya!ráadásul kétkezes...a jobbkezesek ezerszer kényelmesebbek szvsz és logitech G széria köztudottan jó...
  • shrike7973
    Milyen logikat?
    G3/5/7 nél tuti nem jobb.. 9 ről ne is beszéljünk..
  • Barny
    volt alaklmam tesztelni logiszart//hat nagy szar ehez kepest!!!
    prohardveren is megmondtak!
  • shrike7973
    Msot akkor milegyen? :S
    Segítség topicba seithenn mást írt :S
    Na mind1 holnap megpróbálom bevinni az egeret a boltba hátha mondanak vmi okosat...
  • shrike7973
    Faszt jobb.. ne ámítsd magad..
  • desigo
    szerintem ha megvan a számlád akkor ne szedd szét
    amíg működik addig ugysem fogják javítani,cserélni

Logitech egerekre gyári 3 év a gari...
    dobozára is rá van írva magyarul (legalább is az enyémre)
  • shrike7973
    Hali!
    Van egy fél éves logitech egerem..
    G3 as típusrül van szó, annyi van hogy a jobbklikk bár funkcionál, de nem kattog rendesen, hanem így puhán benyomódik... szal nem nagyon érzem mikor nyomom éppen le.. de a nyomásokat beveszi rendesen...
    Ez garis problem, vagy lehet vmit kezdeni vele?
  • Barny

Ezt vettem..Genius Navigator 535

Nagyon megvagyok vele elegedve...jobb mint egy 2x annyiba kerulo Logitech...a laser hibatlan akarcsak a tobbi cucc rajta
  • desigo
    mennyi pénzt szánsz rá?

Logitech VX revolution

ez 11k
  • Vardar
    Sziasztok!
    Egy laptophoz szeretnék USB-s egeret venni. Nem Crysis kezeléshez, hanem rendes munkához. Egérpad nagy valószínűséggel nem lesz így jó lenne ha minden felületen működne a kicsike. Ha kitartana több mint 2 évig akkor annak tudnék örülni.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Master Rick
    Melyik éri meg jobban? Genius Navigator 535 Laser vagy A4TECH X-750F?
  • CroftManor
    Nem tud vkiebből az egérből vezetékest?
  • HD JOHNNIE
    Szerintem megéri az árát, nagyon jó egér. Razer Cooperheadről, miután az 2 év alatt elszállt, váltottam Logira. Nem is hiszem, h váltani fogok márkát a jövőben.