3009
Mit kene vennem?
-
Borg #2889 Ma 18:00-tól lesz amúgy megint. -
Borg #2888 de -
#2887 Melyik amazonon? -
Borg #2886 Amazonon mostanában minden héten adnak párat 39.90€-ért. -
#2885 G502 most 20k
Jó, vezetékes játékos egér. -
#2884 Ajánló -
vlaszti88 #2883 Sziasztok!Ez a Genius X-G510 egér mennyire alkalmas játékra?Mennyire megbízható gyártó a Genius és 8000 ft árba ha van jobb alternatíva várom az ajánlatokat. -
Borg #2882 Csak lehetőleg ne magyarul rakjátok fel :D
Nemtom mi a helyzet most, de amikor 2 éve a G502-t vettem, röhejes félrefordítások voltak az LGS-ben. Már az EULA-n könnyesre röhögte magát az ember. Kb google fordító szint volt az egész. Aztán konkrétan a led bekapcsolás és kikapcsolás össze volt cserélve, meg ilyenek. Ellenben a működésével tényleg sosem volt baj.
Most a G900-hoz inkább angolt tettem fel, biztos ami ziher :) -
#2881 Szerintem eleg jo a Logi szoftvere. Kicsit parasztvakitos, de jol hasznalhato :) De amugy csak addig kell hasznalni, amig egyszer be nem allitja az ember, mert magan az egeren tarolja a beallitasokat a cucc, igy pl ujratelepites utan vagy mas gepnel is minden ugyanugy mukodni fog. Es mivel be lehet allitani ezen az egeren 3 teljesen kulonbozo profilt is egy idoben, igy van egy olyan erzesem, hogy nem lesz sokszor indokom atkonfiguralni a dolgokat benne. -
#2880 Aztán visszahívták őket és visszaváltottak Huano kapcsolókra. Csak a logo változott. :D -
#2879 Megvan, volt 1 frissítés, állítólag ezekkel már "könnyebb" kattintani. -
#2878 Rival előző generációja elég rossz anyagminőségű volt, az oldalgumik mállottak elég hamar. A 300 viszonylag új, nemigazán tudni, hogy javítva lett-e. -
Lebowski #2877 Köszi szépen. Low sens szoktam fps-ezni most is. Most razer lachesis van és ahogy nézem ugyanannyi a súlyuk, így ez nem zavarna különösebben. Igazából bőven elég nekem egy 5 gombos egér, 11 fölösleges lenne szerintem, pusztán a szenzor ami miatt választanám a g502-t. Rival-ról van valami infód, hogy milyen? -
#2876 Sajnos a Razer szoftver fosika. :D Bár elvileg el kellene mentenie a beállításokat, kivéve ha 3G vagy 3.5G, azokhoz legacy driver javallott. A Synapseszart nem azokhoz találták ki. -
#2875 Sajnos a Razer szoftver fosika. :D Bár elvileg el kellene mentenie a beállításokat, kivéve ha 3G vagy 3.5G, azokhoz legacy driver javallott. A Synapseszart nem azokhoz találták ki. -
#2874 Oh, az se lenne rossz. Szobatársamnak Deathadder van, az addig elég magas DPI-vel megy, amíg nem indul ez a Synapse :D -
#2873 A gyártó oldala a tuti. Lehet, hogy ugyanazt a terméket másik nagykerből szerzik be és más cikkszámon megy.
Egyel előtted a listából bármit választhatsz. Általában az új egereket csak egyszer kell beállítani utána ugyanúgy használható mint a Zowie. Viszont ha kell, akkor ott a lehetőség, hogy bármikor beállíthatsz mást, vagy makrózhatod. -
#2872 Szép napot, úgy néz ki tönkrement az egerem (nem működik a bal klikk, felhúztam a gombot és kiesett 1 kis műanyag + látszik is honnan tört le).
Az lenne a kérdésem, hogy ezek az egerek ugyanazok, csak a méret más? Illetve ez és ez között mi a különbség? Illetve még a legfontosabb, Zowie-nál van mechanikus DPI választás? Mostani Abyssus-nál marha nagy pozitívum volt, hogy nem kellett semmit se telepíteni hozzá. -
#2871 Válogass
G502-nek valóban lötyög a görgője, ráadásul nehéz. Low sens FPS-re nem ajánlom a súlya miatt és akció közben könnyen dől oldalirányba a fém kerék, ha esetleg használod. Logitech szoftver az egyik legjobb, szóval ezen a téren nincs gond. G402-t jobb vételnek tartom, ha nem kell a szabad görgő, valamint fogásra kicsit nagyobb és könnyebb.
Mamba az egyértelműen felejtős. Tepsi egérnek ott van még a Mionix Naos 7000. -
Lebowski #2870 Kezdtek meggyőzni :) Logi software milyen egyébként? Van logi kormányom, és annak egy kicsit buta, néha összeakad, bár a feladatát ellátja :) -
#2869 +1, G502 mocskos jo. A free scrolling baromi jo ficsor, es mas gyartoknal nem nagyon van ilyen.
Max annyiba tudok belekotni, h a G500 kicsit szelesebb volt igy kicsit kenyelmesebben elfert rajta a kezem. De igazabol ez magamtol fel sem tunt csak miutan mastol olvastam, teljesen jol kezreall ezzel egyutt is. -
Lantee #2868 Én is Logitech 502-est gyűrök, imádom. Ha ebből a listából kéne választanom, akkor maradnék a Mambánál. -
Borg #2867 Semmi baj nincs a görgőjével. Annak azért van egy kis játéka, hogy könnyedén szabadonfutó lehessen. Nem "lötyög". -
Lebowski #2866 Az 502es azlrt esett ki a pikszisből, mivel nem szeretném, hogy ennyiért lkötyögjön benne a görgő.. Azért ez így elég illúzióromboló -
zamballa82 #2865 Én ennyiért már jobb felszereltségűt vennék.
Nekem ez van.
Logitech G502
Igaz drága volt de nagyon megvagyok vele elégedve.
Márka szerint döntenék amúgy Razer.
Utoljára szerkesztette: zamballa82, 2016.05.12. 12:10:36 -
Lebowski #2864 Sziasztok!
3 egér közül szerintetek melyiket érdemes választani?:
Razer DeathAdder 2013
Razer Mamba Tournament Edition
SteelSeries Rival 300
Előre is köszi a segítséget. -
Borg #2863 Odáig nem mennék el, hogy nincs szükség támaszra... jó lenne, de ez egy más fajta egér. Nem igazán full palm griphez van, inkább szimmetrikus claw egér, de ahhoz is jó nagy, ezért gyakorlatilag a tenyeret is fel lehet fektetni rajta valamennyire. Kb 2 napba telt hozzászokni a G900 formájához a G502 után.Bár jobb oldali ujjtámasz már azon se volt.
Amúgy is ritka, vagy lehet hogy még sosem volt olyan egér, aminek van ujjtámasza a gyűrűsnek meg a kisujjnak is, hüvelyujjnak is, DE mégis fel tudod kapni ha odébb kell rakni. Ezen vérzett el a naos 7000 is nálam, egyszerűen nem lehetett felemelni, annyira kerekítettek voltak az ujjtámaszok oldalt. Ehhez képest a G900 gyakorlatilag V alakú, tehát sima ügy az emelése. -
Tommy H #2862 Hát igen.Azt a mechanikus főgombokat kipróbálnám meg,hogy magasított biztos jó lehet és ugye,hogy 12.000DPI bezárólag nullás pontossággal használható wireless
Na de az ára!
Mivel élőben sose láttam így azt veszem észre ami zavar,hogy ugye mind2 kézre van szabva tehát nincs hüvelykujj támasz és olyan karcsúnak tünik(magasságra és hosszra viszont jónak látom).
Bár lehet kialakítása miatt nincs is rá szükség,hogy legyen támasza? -
Borg #2861 Ez a legjobb dolog a G900-ban :) Akkora felüdülés kábelrángatás nélkül játszani, hogy már csak ezért megérte önmagában. -
Tommy H #2860 És egy 107-es TV-n olyan "smooth" az egész,hogy hihetetlen.2160DPI-re beállítva apró mozdulatokkal nagyon pontos játékokban.Eszméletlen,komolyan:) -
Tommy H #2859 A kábel egy fos(rendes súlya van ezt nem is értem miért) az egér viszont első osztályú!!
Megpróbálom valahogy rögzíteni asztalhoz a kábelt mert a lelógás lehúzza.Annyira pont el van találva egér szenzora,súlya,anyaghasználat,gyűrüsújj pihentetés,fő klikkek és az egér emelés során tenyérbe lapulása,hogy hihetetlen DE ez a kábel borzasztó és még kattog is az asztalon-.-
Mondjuk még mindig jobb mint ha vezeték nélküli lenne az is igaz:D -
#2858 csak idő kérdése és Jaffa válaszol :) úgy tűnik most házon kívül van. -
Tommy H #2857 Bár most nézem Emag-on Logitech G402 15.900ft.Én annyiért behúzom azt.Csak mert olcsónak találom és lehet itt napokig nem kapnék választ mert áll a topic! -
Tommy H #2856 Üdv.
30e.ft-ig bezárólag szeretnék egeret venni.Inkább "fingertrip" kezelem.Nagynak mondható tenyerem van.Alkar fekszik gamer széken csukló meg asztalon de így is sűrün emelgetem a mostani noname egeret.
Nem Esport jelleggel hanem casual kikapcsolódáshoz kellene.
Stabilan feküdjön ne billegjen és ne csússzon a kezem a felületén.
Ami még fontos,minden gombot érjek el normálisan!
Létezik ilyen egér egyáltalán?:)
-
#2855 Hali!
Egy rejtett gyümölcsöt keresek bluetoothos egerek között!
Irodai munkához (nem játékra) kéne, a lényeg, hogy ne legyen nano reciever.
Jelenleg M535 (~10K) tűnik az egyetlen jó választásnak (ebben az árkategóriában). Árukeresőn pl ahogy nézegetem a legtöbb ilyen egér 1 max 2 csillagot kap... ha van rajta back gomb (vagy mondjuk vízszintesen is lehet 'görgetni' és azt átprogramozni) az plusz pont :)
szerk: nanos altervatívának meg m280 tűnik jónak.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.24. 12:24:26 -
Lebowski #2854 Köszi a tippet, be fogok nézni.
Más:
Nézegettem még egy kicsit, és ráleltem a Razer Mambára. Méretben, súlyban és ergonómiában, tökéletesen hasonlít az eddigi egereimhez. Sajnos csillivilli világít meg minden anyámkínja van rajta. Erről tud valaki valamilyen tapasztatlattal szolgálni?
-
#2853 pixel.hu? -
Lebowski #2852 Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan boltot Budapesten, ahol esetleg megtudom tapogatni a zowiekat?
Az elmúlt 10 évben razert használtam (diamondback, lachesis). Ezáltal a deathadder formája nagyon kényelmes számomra, viszont lassan eléggé kifutó termékké fog válni, ezért nem szeretnék ilyet vásárolni (hibáa bírja sokáig). Ezért gondoltam a zowie-ra mert egyszerűek és kép szerint ugyanúgy alkalmassak palmgrip-re.
Van esetleg még tippetek mire érdemes váltani, vagy maradjak razernél, vagy x. Vezetéknélküli, 1milliógombos egerek hidegen hagynak, elég nekem 5 gombos verzió.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
#2851 Ebay. Viszont drága, 17-20 ezer -
#2850 Hol tudnék venni egy Logitech G400s egeret? Már nem gyártják elvileg.