3009
Mit kene vennem?
-
#2128 (nem hiszem el, hogy emberek képesek ilyen fakockadizájn egereket venni :D) -
#2127 Tudom olcsó, és nem tűnik annyira jónak, de ez így is egy nagyobb lépés lenne, egér téren szóval valakinek van tapasztalata ezzel a márkával?
link -
Lacika 79 #2126 ha játszom (fps) a simábbat használom. ha csak böngészgetek, dolgozom vagy valami mmo-t tolok, akkor a másikat. kinek hogy :) -
Borg #2125 És arra mi szükség is van? -
Lacika 79 #2124 viszont Te sajnos nem tudsz váltogatni az érdesebb és a simább oldal között -
Borg #2123 Én is akartam venni az MS3-hoz ilyen 1030XL-t, de aztán sehol sem találtam.
Igy végül megtrükköztem a QCK szövetpadot némi szilikonsprével, ami csodákat tett :) Én is úgy vagyok vele, hogy azóta rá se bírok nézni más egérre... -
Lacika 79 #2122 passz, nem "otthon" élek.... -
TomStorm #2121 Azt még mindenképpen beszerzem a Mio mellé.Hol lehet kapni MO.-i webshop-ban? -
Lacika 79 #2120 Nekem a Func MS-3-nál (hozzá a Func surface 1030 XL egérpad) most nem hiszem, hogy bárki is tudna számomra jobb, kényelmesebb egeret mutatni. Mindennapi használathoz, és BF3-hoz tökéletes! -
TomStorm #2119 -
Borg #2118 Anyagminőségileg szerintem egyáltalán nem jobb a mionixnál. Nincs abban a G400-ban semmi extra.
A sok önjelölt progémernek lehet hogy 2%-kal jobb a g400 szenzora (mer ezt olvasták neten), de a komfort sokkal fontosabb, és a G400 semmilyenformája jóval nagyobb hátrány ennél. -
#2117 "G400-t odaadtam havernak ingyen,semmit nem ér"
Azért ezt ne hangoztasd nagyon, mert ahol értenek hozzá biztos jól kinevetnek. :)
Egyébként mi volt a bajod a G400-zal? Ha nem volt kényelmes, akkor megértem, hogy nem szeretted használni, viszont szenzorilag és anyagminőségileg jobb mint a Mionix. -
TomStorm #2116 Na megjött a Mionix Naos.Nagyon kényelmes!Razer Exact Mat paddal használom control felületen.Durva:-)
G400-t odaadtam havernak ingyen,semmit nem ér.. -
#2115 Sziasztok, beszart a Razer Abyssusom. Milyen claw gripes egeret ajánlanátok úgy 7k-ig? (Razer kizárva) -
Borg #2114 Ja biztos szar szenzorja van :P -
#2113 Inkább hasonlít egy Sci-fi járműre, mint egérre. Nem hiszem, hogy erre kellene pazarolni ezt a technológiát.
Ami most eszembe jutott az a légdeszka -
Borg #2112 Lebegő egér
-
Lacika 79 #2111 Igazából Battlefield 3-hoz használnám a kis jószágot, ha ez jelent bármilyen plusz infót is az egérpad választás szempontjából. :)
Az egér amúgy olyan, mintha a tenyeremhez szabták volna, kényelmes, és emiatt még szoknom kell, viszont mindenképpen kell a nagyobb egérpad neki, túlságosan meg vagyok kötve ezen a kis zselésen. :) -
#2110 Steelseries QCK is jó lehet. Esetleg ha nagyon kell a sebesség, akkor Razer Goliathus Speed. Ha pedig méggyorsabb kell, akkor jöhetnek szóba a kemény padok, pl az előbb említett 1030
Pár alternatíva:
Szövet
- Puretrak Talent
- Razer Goliathus Speed
- Corepad C1
- SteelSeries QcK (ajánlott a Heavy vagy Mass, a vastagságuk miatt)
Műanyag
- SteelSeries HD sorozat
- fUnc sUrface 1030
- fUnc U vagy F széria
- Razer Destructor
Fém
- Razer eXactMat
Üveg
- Icemat 2.0 (ha találsz még valahol) -
Borg #2109 Én Steelseries QCK-n használom. Szóval szövet.
Mivel nagy talpai vannak, és a palm grippel nehéz is, ezért kicsit nagyobb a súrlódása eleinte ezen. Viszont így egy hét után én már megszoktam, aprítok vele rendesen :)
Majd lehet hogy még a szilikonsprés kezelést kipróbálom, mert van egy másik QCK-m is ami beáldozható erre a tesztre :)
Hardpaden is gondolkodtam, de én nem szeretem ha hangoskodik az egér. Viszont ha mégis vennék, akkor már a func 1030XL-t alá. -
Lacika 79 #2108 Nah, holnap jön a Func. Most már csak az érdekelne, hogy vajon milyen egérpadon érzi jól magát leginkább. Jelenleg egy zselés csuklótámaszos egérpadot használok.
Vajon ez megfelel neki? -
mans #2107 Majd megnézem mediamarkban talán vannak,és az a kétféler avago azt nem ismered esetleg?próbálok azért olyat venni ami nem a legrosszabb. -
#2106 Ha valóban 2cm-en machinálsz, akkor szinte mindegy. Azt válaszd amelyik kényelmesebb. De még mindig azt mondom, hogy próbáld meg őket, hogy kényelmes-e. -
mans #2105 Általánosan a netezésre meg fps,tps játékhoz,multizni nem szoktam,a mostani genius ergo525 is mindig 2000dpi-n volt csak már elkopott meg eltört,szóval nem rángatom az egeret 400bpi-n hanem 2cm-et mozdítok kb,nekem így a kényelmes.Akkor a 3050 es optika milyen?vagy az 5050. -
#2104 Az attól függ, hogy mi lenne a felhasználás. Egyébként mihez kell 2000 dpi?
Helyes egérbeállításokkal már erősen határeset az indokoltsága az ilyen érzékenységnek.(win egér 6/11, pontosság "javítása" off, accelfix.reg on) -
Borg #2103 Hát ha nálad az értelmesen = érvek nélkül, akkor tényleg. -
mans #2102 Jóest
Ami a CM storm xornetbe van avago A3050 az mennyire gáz?olyan egeret keresek amit 2000dpi-re tudok állítani,meg a fogása se sztk,pl ilyen link -
#2101 Még a 3200-zal jársz a legjobban ezek közül.
A 99 gramm pedig nem olyan könnyű. Természetesen ezt is, mint a kényelmet, meg kell tapasztalni egy próba erejéig. (A G400 105gramm egyébként, szóval kb egy súlyban vannak)
Borg
Veled pedig befejeztem a diskurzust, mert képtelen vagy értelmesen beszélgetni. -
TomStorm #2100 99 gramm mondjuk kevés,ehh de nehéz lesz a választás:( -
TomStorm #2099 Ez nagyon tetszik köszi a tippet.
Akkor a Mionix Naos 3200,5000,8200 csak a dpi különbségeket jelöli?A forma és minden más ugyanaz?Nekem 3200 is elég lenne -
Borg #2098 A Func PR-ben egy szó sem esik arról, hogy lézer.
Na ilyenkor mi van?
Próbálj meg érvekkel vitatkozni, ha nem esik nehezedre. -
Borg #2097 Ha Func MS-3-at nem tudsz szerezni, akkor a második választás a Mionix 5000 vagy 8200.
Bár ez a nem lehet kapni elég relatív, attól hogy itthon nincs, még lehet kapni. Külföldről kell rendelni és kész. -
TomStorm #2096 Egyiket se lehet kapni-.-
Tudtok ajánlani olyan egeret ami 2 szélső ujj támaszos (inkább fontosabb a kis ujj támasz az mindenképp kellene),súlyozható vagy nehéz,nagy és lehet kapni.
Ilyeneket néztem mint pl:Genius Gila,SAITEK Cyborg R.A.T. 7,THERMALTAKE Level 10 M Zöld.
Nincs lehetőség kipróbálni mégis szeretnék kényelmes egeret a mostani logitech g400 helyett -
#2095 Azért tesznek bele lézert, mert hangzatosabb és a tudatlan vásárlónak kecsegtetőbb, mint az optikai. Ennyi. Nincs ezen mit kombinálni. Manapság mindig olyat gyártanak, ami eladhatóbb és nem a minőségre vagy tartósságra mennek.
Ha nem esik nehezedre, akkor próbálj meg normál hangnemben kérdezni. -
Borg #2094 Vajon ha ilyen szar (lenne) a 9500, akkor miért pakolják high-end egerekbe? Mert hülyék a gyártók, igaz? Ezek már csak ilyenek, hogy magukkal szoktak kibaszni. Direkt szart raknak a cuccaikba.
Hagyjukmár... csak mert pár nolife egyén 400dpi-n rángatja a csét, attól még az emberek többsége 1000 körül játszik. És bizony zéró probléma van.
De nyugodtan belinkelhetsz egy tesztet az MS-3-ról, ahol rosszul teljesít. Ofkorz frisset, hiszen ha 2 hete kapható. -
#2093 Ha sikerül még beszerezned, akkor azzal nagyon jól jársz. Én is vettem magamnak egyet, nehogy lemaradjak róla.
Előtte érdemes megfogdosni, mert képről nagyon csalóka lehet ez a kényelem téma. -
TomStorm #2092 Az Ikari Optical hasonlít a Func ms3-ra?Mármint formára és optikai az nem hátrány se előny nekem viszont felénél kevesebbe kerül mint a Func -
#2091 Használható kategória, viszont lowsens-ben elhasal, mint a legtöbb lézeres. Ez pedig nem tévhit. Alkalmi mid-high sens játékra alkalmas, de komolyabb játékra(precíziós munkára) érdemesebb valami jobb optikait nézni.
Nem véletlen, hogy a komolyabb egértudorok/játékosok egy-egy egér bejelentést követően ha meglátják, hogy avago 9500 van benne, már fordítják is el a fejüket. Erre még rájön az, hogy gagyi mikrokapcsolókkal pakolják őket tele és mindezt eladják ötszörös áron, holott egy fele annyiba kerülő optikai egér többet nyújt és tovább bírja. -
Borg #2090 Semmi baj nincs a szenzorával se, nem kell tévhiteket terjeszteni régebbi tapasztalatokra alapozva.
A szenzoroknak is vannak revíziói, firmware, driver stb. -
#2089 Nem látok ellentmondást. Ismerem a felsoroltak szenzorait és ismerem a func szenzorát is, hogy mire képes (vagy mire nem). Ikari Opt., G400, Deathadder mind jobb szenzorral rendelkezik. A többi pedig szubjektív. (kényelem, gombok elhelyezkedése/száma, görgő, stb.)