3009
Mit kene vennem?
-
nyerek01 #2168 Ha valaki nem szereti a kötöttséget, madzagot annak ajánlom. Viszont ha a hang fontosabb akkor nem ideális, én egy kicsit hangosnak találom a click-elést. (görgője viszont jó, néma. A fogása is kellemes) -
nyerek01 #2167 4500-ért vettem ezt bluetoothos egér. -
#2166 HP Mobile Mouse Direct Wifi, és BT-sek vannak 5 k -ért, Apple van Multi-Touch 15 k-ért. -
nyerek01 #2165 Keresek vezeték nélküli egeret, ami nem használ vevőegységet, tehát vagy a laptop bluetooth moduljával, vagy a wifi egységgel kommunikál. -
#2164 Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani nekem olyan egeret ami ujratoltheto akksikkal és docking station-nel árulnak?
Éjszakára ha nem használom, szeretném, ha az egér akksija szépen feltoltodne.
Nem játékra kell, csak munkára, szóval nem kéne semmi extra ficsor ezen kívul. Nem nagyon latok manapság ilyen cuccokat, csak nagyon gagyikat.
Elore is koszi a segitséget. -
TomStorm #2163 Üdv!
Kemény padot keresek egér alá 5e.ft körül,ha van kevesebbért az se hátrány:)
Olyasmire gondoltam mint volt pl.a RAZER eXactMat.
Vagy ilyen olcsón nem is létezik kemény pad?
-
#2162 Ha esetleg kellenének új taflontalpak, nyugodtan keress meg priviben. -
Yoohaj #2161 Amúgy nekem például még mindig van egy 2005 elején vásárolt MX510-esem, igaz a műanyagok az aljáról már lekoptak, de még mindig tökéletesen működik. :) -
#2160 Ho-hó, ha esetleg eladó lenne, akkor mindenképp érdekelne. Dobj egy privit ha érdekel a dolog. -
#2159 Hát, én kételkedek abban, hogy mx300 és mx500 szenzorát egy kalap alá lehet venni, de van is használatban egy mx300-am otthon, majd ránézek.. -
Borg #2158 Semmi gyengus nincs az optikájában, nem kell minden általánosítást elhinni amit az intereneten találsz. Majd akkor mondj véleményt róla, ha próbáltad is. -
d0gm4 #2157 Jahogy ez nem microsoft 3.0, func egér LOL
150inch/sec, nem tünik rossznak, valóban.
Egyébként nem vágom milyen duplaklikk problémáról beszéltek :D
volt 2 DA-m, 1db 3g-m, 1 kraitem. Egyikkel sem volt gomb probléma.
A krait mondjuk kidöglött, de annak sem a gombja volt a szar :D
Ellenben pl. a logitech egereknek hajlamos volt elkopni a gombja. Az mx300-amat is rendszeresen kell javítgatni. :) -
d0gm4 #2156 Az sem rossz egér egyébként, de igazából csak a formája az, ami azzá teszi. Az optika abban is elég gyengus egy mx300-hoz képest.
Ott a teszt, nézzétek meg... Perfect controlt nézzétek meg. -
d0gm4 #2155 mx300/500-nak TÖKÉLETES szenzora volt. 1000hz-en csont nélkül alázta meg még az sokkal fiatalabb diamondback szenzort is, sőt, még az igen sikeres mx518-nál is jobb volt talán.
A legjobban sikerült egér korához képest. Nem véletlenül nem találsz eladót az egész ebayen maximum néha 1-2őt. :) -
d0gm4 #2154 Ezért mondtam, hogy a legújabbat. 2013-as model.
-
TomStorm #2153 De lehet itthon kapni valahol?Vinném én csak nincs honnan:) -
Borg #2152 Továbbra sincs jobb egér az MS-3-nál. Pont.
Mióta ehhez hozzászokott a kezem, minden egyéb egér csak gagyi ökörködésnek tűnik... -
#2151 Az MX300/MX500 páros talán az egyik legjobb amit találhatsz. Viszont szigorúan USB hack-el 500Hz-en.
FlyHigh #2145
Deathadder V2 talán az egyetlen olyan jóféle egér, ami 1800-on teljesít a legjobban. Mindenesetre bűn 3500-on használni bármiféle egeret.
A duplaklikk javítása pedig párszáz Ft-os tétel, és utána 4-5 évig ismét van egy jó egered. -
TomStorm #2150 Ja a Sensor is inkább újabb generációs legyen.20e.ft fölé nem igazán mennék.. -
TomStorm #2149 Bár lehet van már ennél is jobb egér?Most Mionix van és szeretnék ehez hasonló egeret venni.Lényeg,hogy nehéz legyen,kényelmes és legyen rajta sok gomb ami mindegyik kényelmesen elérhető. -
TomStorm #2148 Func MS-3 egeret MO-n forgalmazzák már? -
#2147 Az azért valahol a gyártót is minősíti, hogy odáig kelljen süllyedni, hogy egy egéren fícsörként legyen kezelve a duplaklikk probléma. -
#2146 Fú baze, szívemből szóltál, csak lusta voltam leírni ezt a lézer vs. optika dolgot. Am mx300-nak, ha jól emlékszem, nem volt igazán játékra alkalmas szenzora, csak a nagytesónak. Én az MS intelli szériákat tartom etalonnak, onnantól kezdődött a parasztvakítás. -
#2145 DA messze nem tökéletes, DA2 már 3 éve megvan, néha duplaklikkel és van negatív gyorsulása, zowie műanyag padon nyúzom, de sima qck-n is ezt csinálta, 3200dpi kis érzékenység és máris nem tökéletes. DPI-t lejjebb véve már jobb a helyzet. Van zowie ec1-em is, de az olyan szinten rossz, hogy 10-ből 1X duplaklikkel, lehet csak én fogtam ki, ez benne van. Sima DA, DA2, Zowie EC1 után nem hiszem, hogy többet veszek ilyen hightech egereket. -
d0gm4 #2144 Hatalmas tévedés, ahogy az előttem szóló is írta. A lézeres egerek általánosságban rosszabbak, megbízhatatlanabbak, mint optikai társai.
Nem véletlen, hogy a játékosok messziről elkerülték hosszú éveken át. Mára talán használható, de én tuti nem vennék, mert minek?
Most őszintén, egy 10éves logitech mx300/mx500 optika tökéletes minden felületen, 400dpi-vel az egyik legjobb szenzor még ma is(!), akkor szerinted? :)))
Amúgy, ha játékra kell egér, amit figyelnetek kell, az m/s, amit tökéletesen tud. http://www.esreality.com/index.php?a=longpost&id=1265679&page=22
Biztos sokat láttátok már, de ez a biblia ha egérről van szó.
Mai állás szerint egyébként a legújabb DA-t venném, kérdés nélkül, minden esetben. Az egyetlen egér amivel találkozásaim során nem volt negatív gyorsulás semmilyen körülmény közt, még a DA2-nek is volt.
btw, ha sz4bolcs a CS 1.6ból származó, nF-es huligán, akkor rá hallgassatok, elvileg tudja mit beszél XD -
#2143 Ez hatalmas hülyeség, ami sajnos nagyon mélyre ásta magát az emberek tudatában.
Csupán egy nagyon jól hangzó marketing szöveg, ami bejött a cégeknek. -
#2142 g400 lett, az extreme digitalban minden logitechet 20% kedvezménnyel adnak most. -
#2141 Ihune
Lehet rángatni, nem blokkol le a szenzora, kényelmes, mindenféle felületen használható, jó anyaghasználat, +2 gomb, +dps váltó, semmi extra parasztvakítás. Negatívuma, hogy általános tapasztalat szerint a görgője ~1,5 év után megadja magát, és valami rejtélyes okbó elkezd duplaklikk problémát produkálni. Viszont van rá 2 év garancia, de ennyi pénzért úgy vagyok vele, hogy akkor bemegyek boltba, és veszek még1et. -
#2140 egyébként ez a mostani genius is fél után már elkezdett nehezebben klikkelni, az ujjam pl nem örült ennek. -
#2139 én csak azt gondoltam, hogy már technológiájából kifolyólag is elviekben jobb a lézeres mint az optikai ha nem használ az ember egérpadot. -
#2138 mondj egy olyat. -
#2137 Azért ne hasonlítsuk a gagyit a prémium optikához... -
#2136 olcsó megoldás nem érdekel? -
Jelenleg egy lézeres Geniust (Netscroll 220). Ebben pl pont azt vettem észre a korábbi optikai egerekhez képest, hogy bármilyen felületen ugrálásmentesen tudott működni. Igaz ez már a második ilyen darabom, szóval már egy jó 5-6 éve nem nagyon használtam optikai egeret, csak ami suliban vagy melóban van.
Igen tényleg az lenne a legjobb, ha kézbe tudnám őket valahol venni, de erre csak egy helyet tudok, a Media Markt-ot. Ott pedig általában csak a kínai fosok, a laptop miniegerek, meg a 20k+ fölötti hiperszuper gamer egerek. -
#2134 G400 fényévekkel jobb, pontosabb. Az M500-nak inkább a "cons" részbe írnám a lézeres érzékelőt.
Jelenleg milyen egeret használsz? Érdemes vásárlás előtt megtapogatni a kiválasztottat, mert nincs rá garancia, hogy az újtól nem fog fájni a kezed. -
#2133 sziasztok!
én is tanácsokat szeretnék kérni, igazából a Logitech M500 és a G400 között filózok.
Ami kell: kényelem (nagy tenyérhez), pontosság (ne "ugráljon", ne kelljen hozzá egérpad), usb.
Ami nem kell/nem fontos: 823946 gomb, hiperszuper villogás, programozható gombok, egyéb fancy.
M500 pros: olcsóbb, lézeres érzékelő. cons: ?
G400 pros: klasszis - mindenki ismeri. cons: a vezetéke könnyen törik és hamar kontakthibás lesz.
Egyébként casual gamer vagyok, viszont nem akarom hogy egyáltalán BÁRMIKOR gondot okozzon az egér. Plussz az ujjaim és csuklóm is kezd már fájni egy-egy hosszabb session után, amit most redukálni szeretnék. -
#2132 üdv. Haldoklik az egerem, alig megy már neki a kattintás. Szeretnék egy új egeret venni, wirelesseset, és legalább 4 gombosat, de inkább többet (játékok miatt, mondjuk egyre kevesebbet játszom az is igaz). Tudtok ajánlani valami jó kis egeret? vagy hogy milyen márkák közül válogassak (azért 10 ezernél többet nem költenék rá nagyon)
én őt néztem ki
vélemény? előre is köszönöm -
#2131 Amit linkeltem olyan még nem volt a kezembe, de SAITEK Cyborg R.A.T. 9 egeret fogtam már, és nem volt zavaró egyáltalán.
Mondjuk én alapból kicsit felemelve fogom az egeret, tehát a tenyerem nem ér hozzá az egérhez. -
#2130 Jó, de megfogod, nem zavar, hogy nem simul a kezedbe, mint egy ergonomikus egér? -
#2129 színét eltekintve nekem nagyon bejön a dizájn:)