3009
Mit kene vennem?
-
Mester01 #2208 Kezd meghalni a logitech G5 egerem úgy érzem.. és azon kezdtem el gondolkodni hogy veszek egy Logitech G700s patkányt! Kinek mi a véleménye erről az egéről? -
#2207 Microsoft IMO 1.1 5 gombos + teflon talpak, plusz hozzá SS QCK pad megfelelő méretben. 10e körül megvan az egyik legjobb kombó. Most sem lőnek jobban a profik, mint tízenx éve, nem kell bedőlni a marketingnek. -
#2206 A jelenleg kapható A4tech egerek nem a legjobbak. Az egykor jóféle szenzorral szerelt X710/718 szériát is sikerült megölni egy ramaty Pixart szenzorral. -
#2205 Üdv!
Egér vásárlás előtt állok, sokak tanácsára végül a A4tech X7-es szériájára tettem le a voksom. A problémám csak annyi, hogy rengeteg verzió van belőle és nem tudom eldönteni, hogy melyik a legújabb/legjobb/legkönnyebben beszerezhető. Tudtok némi útmutatást adni ez ügyben?
-
#2204 köszi! -
#2203 Katt -
#2202 Van valami jó kis oldal (angol is jó, de magyarnak jobban örülnék hátha jobban megértem), ami leírja mit kell tudni az egér különböző paramétereiről?
Szeretném megérteni, a prók miért 400-500DPI-vel, 500Hz el játszanak, mikor azzal adják el a friss gamer egereket, hogy 3000DPi meg fene tudja mi.... Meg akár ábrákkal, mikor ki van kapcsolva a RAW input meg be, stb.
-
#2201 Amelyik cpi-n kényelmes. Mindenesetre én kerülném a maximális értéket. -
#2200 Van itthon a minőségi forrasztáshoz, nem lesz gond. Avago ADNS-3060 szenzor dolgozik benne, amit jónak írnak. Tutira megtartom/javítom és használom. Arra nem találok leírást, hogy vajon mekkora DPI-n működik a legpontosabban? 500-1000-2000 a választék. -
#2199 Ha sikerül jól meghegeszteni, akkor nem lesz vele gond. :) A Zowie egerek sem olcsóbbak a Deathadder-nél, kár lenne a fiókban/kukában "tárolni". -
#2198 Költözés/pakolás áldozata lett, beszakadt a görgő szerkezettel együtt, de van még egy DA-m, lehet valahogy a kettőből lesz egy, utóbbinak csak a kapcsolói hullák. Amúgy nekem fogásra kényelmesebb a Zowie és az optikára sem lehet panaszom, elég patent kis rágcsálónak tűnik pár óra nyúzás után(PnP teljesen, nincs két mm a lod). Vettem 10db D2F-01F németektől, plusz talpakat is akkor már. Remélem a legjobbakat. -
#2197 Sg és a szerkesztési lehetőség....
Mi lelte a Deathadder-t? -
#2196 Érdemes vele foglalkozni. Cseréltesd/cseréld ki benne a mikrokapcsolókat valami jóféle japán Omron-ra. D2F-01F vagy D2F-01. Előbbi a puhább utóbbi a keményebb kapcsoló.
lomex.hu a beszerzési helye. -
#2195 Helló!
Tönkrement a DA 3,5G egerem. Viszont van egy Zowie EC1 egerem ami lényegében zsír új, csak pár éve áll dupla klikk miatt. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes benne kapcsolót cseréljek(huano blue elvileg ami benne van), vagy vegyek egy új egeret. Zowie-t még régen kaptam, kb semmit nem tudok róluk, amúgy egyáltalán számít annyira jó márkának, hogy érdemes legyen vele foglalkozni?(heaton feliratban nem hiszek az egéren) -
#2194 Nos belottem ezt a fixet, tenyleg pontosabbnak tunik a celzas. Nekem amugy a WoT-hoz szerencsere nem fontos akkora DPI, tehat jo ide ez az eger is. -
#2193 Nem tudom, hogy a WoT-hoz szuksegem van-e nekem erre... Pontosabb lesz a celzas?! -
#2192 Pontosan. Katt -
#2191 Nos utanaolvastam ennek az "accelaration fix"-nek. Tehat ha kivan veve az "enchant movement pointer"-bol a pipa, a Windows 7 akkor is gyorsitja az egermozgast? Es ez a fix lefuttatas tudja beallitani 1-1-re a egermozgas/pointer mozgast. -
#2190 o_O mouse accellel nem lehet olyan pontosan pozícionálni, mint nélküle. -
#2189 Illetve a "ramutatas pontossaganak javitasat" szerinted miert celszeru kikapcsolni? Ha kiveszem a pipat belassul az kurzor, ha nem epp akkor olyan gyors, hogy nem kell 10 centiket mozgatni az egeret, hanem csak hangyafasznyikat. -
#2188 Az "accelfix reg" az mi? Lehet, hogy "gagyi" ez az eger, de en nem is igazan akartam tobbet kolteni ra, mint amennyibe kerult. :P -
#2187 Ejha, sikerült egy gagyit venned.
Egyébként 1000 és 1600 cpi közt vált az a gomb. A windowsban teljesen mást állítasz érzékenység alatt. Ott legyen mindig középen és a rámutatás pontosságának javítása OFF-on. Emellé még egy accelfix reg és kész. -
#2186 Csao!
Vegul is ezt vettem meg
Asus UX 300
semmi extra, egyenlore erdekes a kezemnek, mert egy kissebb Logitech-hez szokott. :-)
Ami uj benne, a 2+ funkcio gomb, a DPI valtogatas. De a DPI-t e vezerlo pultban is lehet allitani, meg lehet nezni valahogy konkretan mennyi is az erteke? -
#2185 Használt játszik? Esetleg külföldi rendelés?
Idehaza szegényes a játékra alkalmas egérfelhozatal.
Ha találsz ezek közül bármit, akár használtan, akár ebay-ről, bármelyik jó vétel lehet. (Ha gondolod adok megbízható ebay seller-eket az egyes egerekhez)
Microsoft WheelMouse Optical 1.1a
Microsoft Intellimouse 1.1a
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Logitech MX 310
Logitech MX 518
Logitech G1
Logitech G400
Razer Salmosa
Razer Abyssus
Razer DeathAdder
Steelseries Kana -
#2184 Csao!
Ugy tunik kezdi megadni magat az egerem, venni kene egy masikat. Tudnatok nekem adni tippeket?
- ar 5000 Ft (max. 8000 Ft)
- vezetekes legyen
- elsosorban jatekhoz kell
- laptophoz kene, preferalom a visszahuzodo vezetekes USB csatlakozost (ne legyen tobb meter kabal korulottem)
Koszi!
-
#2183 Én is is ilyet veszek. -
#2182 Ez akkor eléggé behatárol, már ami a sürgősséget illeti. Idehaza nagyon karcsú a normális egérválaszték.
Nem látom, hogy merrefelé laksz, de a fővárosban elég gyorsan be lehetne szerezni szép állapotút másodkézből. Ha érdekel, elküldöm priviben. -
#2181 sosem vasaroltam ebayrol es nem is vagyok benne biztos hogy sikerulne megcsinalja, hiaba irja a guide iroja, hogy egyszeru, illetve mennyi ido alatt erkezne meg ez a kabel? nekem mar munka miatt kellene a het elejere is eger! -
#2180 Kábel
Felesleges új egeret venni emiatt. Máig az egyik legjobb egeret akarod leselejtezni. Fillérekből megvan egy felújítás. -
#2179 leirtam, a tipikus kabel problemaba halt bele, amibe oly sokaknak is, google :)
roviden annyi, hogy egy ido utan ki be kapcsol, ugy csinal mintha usbbol kihuznad egy pillanatra majd vissza, majd egyre gyakrabban elojon ez a hiba mindaddig amig bele nem hal szegeny :(
van a neten egy fix hozza de inkabb veszek egy uj egeret mintsem foltozgassam ami ki tudja meddig lenne jo.
viszont pont ez a gaz a g400assal is, ugyanez a hiba sajnos elofordulhat annal is. tipus hiba valszeg... -
#2178 Mi lett a gondja az MX518-nak?
Egyébként ha valóban jó egérre vágysz, és írtad, hogy szeretted az 518-at, akkor valóban a G400 vagy G400s lehet a legjobb választás.
Viszont amennyiben az MX518-nak csak mikrokapcsoló gondja van (dupla kattintás, vagy ilyesmi), akkor azt mindenképp érdemes megcsináltatni.
Jómagam is vettem egy leharcolt MX518-at kökemény 1800 Ft-ért, majd kicseréltem a mikrokapcsolókat, csináltam rá teflontalpakat és csatasorba állítottam. Jaj azoknak, akik az ellenfél csapatban vannak. -
#2177 az a szitu hogy imadtam az mx518amat, es a g400 csak egy ujabb verzioja, szinte ugyanaz, nem is tartana sokaig hozzaszokni, viszont utanaolvastam, hogy hasonlo modon halnak meg a g400asok is, mint az 518asok, azzal a bizonyos kabel problemaval. nekem is igy halt meg, mar kb egy eve olykor olykor elofordult hogy meg-meg szakadt, ki be kapcsolt, mintha kihuztam volna meg vissza. ugyanez altal halnak meg g400asok is, es most ez tart vissza jelenleg attol hogy megvegyem azt a 9e HuFosat.
raneztem erre az ms-3ra viszont sehol nem talaltam eladot. iponon sincs, lehet kapni itthon? biztos nincs benne abba az arkeretbe amugy amit szannek most egerre, igy elso ranezesre -
Borg #2176 Mondjuk egy forinttal nem is ér többet 9k-nál. Nincs abban az egérben semmi extra. Azon kívül, hogy kopik a háta... Melóban van egy csomó mx518, g400, g3 is, de én akkor is az MS-3-nál maradok. Nekem ez a legjobb eddig. -
#2175 talaltam vateran egz logitech g400at 9e HuFert, bontatlan, UJ... lehet most hogy beirom ide valaki elkapkodja elolem, de szerintetek nem tul olcso? csak pozitiv visszajelzest kapott eddig az eladoja de akkor is...csak tul akar adni rajta minel elobb? -
#2174 Jelenleg a Logitech a legtűrhetőbb. Persze az Apple, is jó és sok gyártó prémium terméke még. -
#2173 sziasztok!
erdeklodnek, hogy melyik jelenleg a legjobb gaming mouse, tobbnyire fpsekhez? igazandibol arat nem mondanek, de a legjobbat szeretnem ar/minoseg szempontjabol. (mondjuk 10e HuFnal tobbet nem adnek most egerre...ilyen 5e forint korul felelne meg legjobban)
most halt meg az mx518asom, kb ~10 evig huzta, de nagyon meg voltam vele elegedve.
valaszotokat elore is koszonom! -
#2172 Nem kell usb hely a vevőnek, (létezik Wifi Direct egér is amivel elérhető ugyanez ) biztos tudod használni Droi-dal, iOS-el is. -
#2171 Valaki el tudná magyarázni, h. a bluetooth-os cuccoknak mik az előnyei/hátrányai a hagyományos wireless perifériákhoz képest? Meg bluetooth-os cucc hány méterig jó? -
#2170 Mondjuk Logitech M555b BT-s már van 10 000 Ft alatt újan. -
#2169 Én Apple-t vennék vagy Logitech BT-set, csak drágák.