3009
Mit kene vennem?
-
Borg #2288 Nézd, ha megveszed, valszeg elégedett leszel vele, hiszen nincs különösebb összehasonlítási alapod, hogy mi a jobb, meg hogyan kéne máshogy működnie. Főleg ha csak alkalmi játékos vagy, a büdös életben nem jössz rá, hogy esetleg mit nem úgy csinál ahogy kéne. Egyedül a komfortja fog számítani. -
TomStorm #2287 CM-t persze inkább megvenném de ez is meg a másik is kicsi ahogy utánazéztem.Kis egér meg van itthon 2 is.
Elment megint fél napom ezzel az utána olvasgatással és kiderült,hogy ezek mini egerek meg alig van súlyuk,unom már:) -
Itthonról sürgősen max egy ilyet. Mással nem érdemes kockáztatni, főleg nem Genius-szal. -
TomStorm #2285 *azt írják -
TomStorm #2284 Bár azt alig van súlya enne az egérnek:/ez zavar -
TomStorm #2283 Tudom nyíltan kimontad,hogy Genius sem ajánlott.Viszont sürgős a vétel és reggel ezt tudnám megvenni 6500ft-ért itt pár sarokra egyik üzletben:
-GENIUS Maurus GX Professional FPS Gaming
Nagyon rossz vétel lenne?Tényleg nem tudok drága egeret most venni.Ilyen A4 tech-ek vannak még ehez hasonló áron de azt nem szeretnék.
Ha azt írod nagyon gáz egér akkor nem veszem meg.Inkább Casual játékosként használnám és majd ha lesz keret vennék egy profi egeret persze. -
Speedlink-et se végy. :)
G400s méretei tökéletesen megegyeznek az elődeivel. Sőt a szenzora is megegyezik a második szériás (angle snapping nélküli) G400-éval. (G400, MX518 V2/V1, MX510, MX500)
Sippie
Ebay. G1, G100 kábel jó hozzá. Bár valszeg a legtöbb 5 eres egérkábel jó hozzá. -
amilyenre akarom?
bemegyek a boltba, hogy tessék adni egér kábelt izmosat, és simán belerakom? -
TomStorm #2280 Én Speedlink-et vennék de nem találok nagy méretüt.Most azt használok Speedlink Ferret SL-t és annyira brutális optikája van,hogy még egyszer nem hibázott,soha.A klikket hallani alig lehet szinte nem is érzi az ember,hogy lenyomja az első 2 gombot.a görgő szuper és megvan 3 éve de ez mintha vadi új lenne+ugye a 3200dpi és került 4000ft-ba.VISZONT KICSI:)
Microsoft egeret az általad felsoroltakból nem találok sehol.
Most néztem egy Logitech G400S egeret,15e.ft.Nekem volt már sima g400.Ez a G400S ugyanakkora mint a régebbi tipus?Nem könnyebb és nem is kisebb?Jó lehet ez? -
Olyanra cseréled, amilyenre akarod. De tény, hogy merev a G100s kábele. -
és ez az egész mit sem ér, ha a kábele ugyanolyan rakat szar lesz, mint a többinek :D -
Csalóka, a "tesztek", videók 99%-a semmit nem ér. Általában fogalmatlan (értsd, nem tudják, hogy mit is kell tesztelni egy egéren, mi az ami számít, de megkockáztatom, hogy az alapfogalmakkal sincsenek tisztában) emberek üres locsogása. Trust, Gigabyte, Genius, A4Tech, Hama, Roccat, Revoltec, Sharkoon, stb. kerülendő.
Választék az van dögivel, csak a 95%-uk sz@rt sem ér. A lelkes gyártók próbálják erőteljesen fejni azt a bizonyos "gamer" tehenet, ami manapság nagyon népszerű, de általában csak sz@r kerül ki a kezeik közül.
Idehaza valszeg nem fogsz boltból semmi értelmeset kapni 8e Ft-ig. Apróról lehet vadászni finom darabokat, vagy a drágább Razer, Logitech, Steelseries és Zowie egerei közül érdemes válogatni. (Optikai előnyben)
Teszem hozzá, hogy az öreg MS egerek még mindig olcsók és jók. (1.1, WMO, 3.0) -
TomStorm #2276 Az nem sajna,azért köszi.De már találtam is párat már csak azokból kell válasszak egyet:)
Persze tesztet olvasok és videokat nézek,nem is rosszak,régen negyed ennyi választék sem volt.. -
Ha ebay is játszik, akkor van. -
Borg #2274 Aha, meg "kényelmes lenne és pontos", és hamburgert is süt ennyiért... hajrá. -
TomStorm #2273 Nincs újonnan egér ami nagy méretü és 3000dpi-s max 8 ezerért?
Vagy csak éppen nem tudsz ajánlani ilyen árban?
Nem mindegy:) -
Borg #2272 Újonnan el is felejtheted... valami lekoszlott szart talán kapsz használtan, ami régen egyszer valakinek jó volt. -
TomStorm #2271 Üdv.
Létezik nagy méretü egér,minimum 3000dpi-s 5-8e.ft körül?Nem tudom milyen elvárások lehetnek ilyen összegért de azért szeretném ha kényelmes lenne és pontos -
Self-repair. Régi verzió van benne, biztos azért tartott sokáig :/ -
xD szegény -
A G500, amit le akartam cserélni, mert tönkrement benne a kapcsoló, megjavult. :-S
-
Drága és nehéz. A marketing csúcsa.
A logitech egyik embere szerint egy teljesen új szenzort kapott. Ha esetleg beválik, akkor csinálhatnak vele majd értelmes egeret is.
A világítás kikapcsolható, a színe nem változtatható.
Az viszont nevetséges, hogy azt sem képesek megmondani, hogy milyen kapcsolók vannak a gombok alatt...
Natív felbontások 50cpi értékenként 200-tól egészen 12000-ig
AZ egérben a beállítások eltárolhatók, így driver (LGS) nélkül is megjegyzi őket.
A Logitech egyébként nagyon jó úton halad, viszont az árakkal brutálisan elszálltak és csak ilyen böszme egereket gyártanak. Utolsó értelmes dobásuk a G100s volt. (Mondjuk abból is érdemes kiszedni a plusz súlyt) -
Atya világ, ez a lótetű...
12000 dpi
-
Lacika 79 #2265 Új logitechről valaki valamit? :) -
Borg #2264 Hát mazsolázz tessék, ezek vannak jelenleg:
mx518, g5, ms-3 (szervizben), naos 7000, (m8000x csak volt)
Egérpad meg: QCK (3 is), Func 1030^2 L speed/control, savmaratott üveg pad, Mionix Sargas 320. Ja meg az asztal, egyik üveg, a másik sima bútorlap. -
(Mindjárt jön az oltás, milyen hülye vagyok)
-
És ilyenkor mit hasonlítottál össze mivel? -
Vegyél Gigabyte GM-M6880 rev2-t, az elmegy mindenhol, és a minőségéhez képest meglepően alulárazott. Még DA után is bátran merem ajánlani. -
Borg #2260 Tévhit? Neked lehet, nekem meg itt a tapasztalat mindegyikkel... -
Ez is tévhit, hogy a léjzer kevésbé kényes a felületre. -
Én mindenképpen vennék egérpadot, nem annyira drága és lehet kell. Most épp valami 2000 forintos occó logitech egerem van, ez simán az asztalon van, de az abyssus az, ha jól emlékszem nem ment simán asztalon. -
Borg #2257 A modern lézeresek alapvetően kevésbé háklisak a felületre ami alattuk van, mint az optika. -
Borg #2256 Mint mondtam, felesleges ezen vitatkozni. Nekik speciális igényeik vannak, ami viszont a userek többi 99%-ának teljesen felesleges, vagy irreleváns. Ilymódon meg az egész egér ajánlási, vagy inkább fikázási rendszer is hamis. -
Sportkocsi rendesen megy földúton?
-
Egérpad nélküli használatra vajon jók a #2236-ban felsorolt egerek? -
Gondolom nincs ilyenre pénzük, mondjuk amúgy a több millió összértékű versenyeken is LCD + razer/steelseries (esetleg Roccat) egerekkel mennek, addig én se értem Ők miért ragaszkodnak ennyire hozzá, de biztos megvan az okuk, mindenkinek a maga dolga> -
Na, ok. Thx. -
Talán igazad van, de a külföldi fórumok még rosszabbak.
Az angolok pl. dícsérnek mindent, igénytelenek mint a sz@r.
Forrasztani én is tudok, de nincs hozzá felszerelésem. ;-)
-
Van annak oka, hogy valaki CRT monitort használjon, csak valaki képtelen ezt megérteni.
Nem tudom mit értesz krumpliegéren, de gondolom az olcsó, jobb teljesítménnyel bíró darabokra célzol, mint a ma kapható tizenezres marketingtermékek.
Az, hogy ki milyet vesz, teljesen az Ő dolga, de ne állítsunk valótlanságokat könyörgöm.
"Az" a pár kvéker valszeg nem office szinten használja az egereket (én sem), és tudják, hogy mit beszélnek.
Persze néha azt lehet látni, hogy maradiak, főleg ESR-en találkozni ilyennel, de ha valami jó, azt elismerik, bármilyen évjáratú is a rágcsáló. Pl. Az új Logitech G400s, G100s, a Zowie-k, vagy éppen a Kana V2.
Csak azért mert vettél egy drága egeret, attól még egy olcsóbb nyújthat jobb teljesítményt. A lejárató kampánynak meg nincs értelme. :P -
Borg #2249 Hagyjad már, magyar fórumok... a PH-ra gondolsz igaz? Azzal a 2-3 kvékerrel, akik 2014-ben CRT monitoron tolják valami régi krumpliegérrel, és erre fel osztják az észt mindenkinek. Lehetne ezt ragozni napokig, csak nincs értelme...