3009
Mit kene vennem?
-
#2329 Hát a másik amivel szemezek már régóta az a Roccat Kone XTD de a Pure color jobban tetszik. Talán jobb is... Csak ezek kicsit húzósabbak :) A Kova+ (asszem) se rossz de arról sok a negatív komment. Vagy ajánljatok 15k környékén valamit :) -
#2328 A sensei-re akkor sem alternatíva, olyan esetben ha a felhasználó igényli egy oldalon a 2 gombot, ezért írtam. -
#2327 Mindkét oldalon van egy-egy gomb. -
#2326 Kana-nak csak 1 gombja van oldalt... -
#2325 Ebben senkire ne hallgass. Neked kell megtapasztalnod, hogy számodra milyen is a fogása.
Sensei-ből nagyon maximum a RAW éri meg. Olcsóbban jobbat kapsz "házon belül" is, Kana V2 személyében.(Pár miliméterrel kisebb)
Ha van rá lehetőséged, akkor nézz el a Pixel-be és fogdosd meg őket. -
#2324 Hali!
Van valakinek tapasztalata a Steelseries Sensei-el? Nem is a hardver része érdekel, hanem a fogása, stb. Én egy MX1000 után váltanék, de valahogy nem tudom elképzelni. Szóval valaki markolászta már hasonlóan nagy egér után, hogy milyen? nem zavaróan kicsi, stb. A sima Sensei és a Sensei RAW között gyakorlatilag mi a különbség? Az LCD alul, meg -10.000Ft? :D -
#2323 ja, a videóban a világítós rész nagyon gyanússá tette a többi fícsört. :D -
#2322 bazz :D
Ahhoz hozzá sem érnének, ha egy gamer genius, vagy a4tech mellé tennéd.
Am. testvértopicban épp sírtam egy sort, hogy a volt általános iskolámban biztos egy csomó ilyet kiszórtak a 90-es években, ami így belegondolva azért annyira nem szomorú, mert akárhogy is, egy ált. iskolában extrém igénybevételnek vannak kitéve, de azért mai fejjel megmentettem volna pár szebb darabot a kihalástól... -
#2321 Amelyik egeret a világítással kell reklámozni, azzal gáz van. ;-)
Miért nem nézel valami jobbat, mondjuk Zowie-t vagy a Func MS-3 R2-t? -
#2320 Akkor mit mondanának az én IBM Model M-emre? 18 éves és német kiosztású. Mégis jobban szeretem használni, mint a (Cherry MX Brown) QPAD MK-85-öt. -
#2319 Én is szeretem a gombokat, vettem is pár hónapja egy szép mechanikus bill.-t. (bár mondjuk 'gamereknek' túl puritán) Van rajta 90 gomb, elég mindenre. :D -
#2318 Vagy mindkét kézre egy-egy billzet oszt csókolom.
Sose értettem, hogy minek 3 (vagy neadjisten 5) gombnál több egy egérre. A billentyűzetet nem lehet használni vagy mi? -
#2317 Szerintem maguk a készítők sem tudják, mire jó az a sok gomb rajta.
Szóval mint az X-box 1 bejelentő paródiában: 'kutya, kuttya, kuuutyaaaa' :D
Amúgy ha valakinek ennyire gomb fétise van, az miért nem vesz bal kézre keypad-et? -
#2316 Sokat emlegetett Istvánunk már biztos benedvesedett. -
TomStorm #2315 Nagyon jónak tünik.Csak súlyra és nagyságra lennék kiváncsi -
#2314 Kedcencetek lesz :D
-
#2313 köszi! -
#2312 Annyiért sztem maradj a 6880-nál, ha bejött. :) -
#2311 Hello! Egér kellene olyan 6-7-8 ezer ft-ig. Előző Gigabyte GM6880. Valami hasonlót szeretnék. -
#2310 Normális fingertip-es egér nemnagyon van a hazai boltok polcain, főleg nem az olcsóbb kategóriában.
Ebay-ről van jópár opció:
Razer Salmosa
Razer Salmosa Pro-gaming Edition ("mini" Salmosa-nak is hívják)
Logitech MX310
Logitech G100s
Steelseries Kana i-Café -
#2309 upsz, fingertip -
#2308 Persze, nem is azt kértem, hogy egy számára kényelmesebb egeret linkeljetek :) az utolsó mondatodban van a lényeg, a4tech nekem sem szimpi. Alternatívákat szeretnék neki adni.
(Egyébként azt hiszem claw) -
#2307 Kényelemben nem érdemes másra hallgatni. Ami másnak fekszik, az neki nembiztos, hogy jó lenne. Képről, fogdosás nélkül nem lehet megtudni, hogy melyik forma és méret az ideális.
Először azt kéne tudni, hogyan fogja az egeret (palm, claw, fingertip), milyen egerei voltak eddig amik kézre álltak, mekkora kézzel rendelkezik, stbstb..
Az A4tech-et viszont hanyagolnám. -
#2306 Ismerősöm szeretne venni egy olcsó és kényelmes egeret (micsoda meglepetés). Kinézte magának ezt az a4tech-et. Nem értek hozzájuk, de nekem nem valami szimpi a márka. Tudnátok valami mást hasonló árban ajánlani? -
#2305 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy nincs-e valakinek egy ilyen eladó egere?
Illetve ha van esetleg ötlete valakinek,hogy mi lehet a gond a jelenlegivel(ugyan erről a típusról van szó).Ha bedugom a gépbe a vevőjét,akkor simán felismeri a gép.Az egéren is minden gomb világít/működik(?),de mégsem reagál semmire a jószág.Setpoint driver is fenn van a gépen,de semmi.Hálás lennék a segítségért! -
#2304 Mindenkinek más fogás, forma és méret kényelmes. Nem olyan rohadt nehéz... (ez a beszólás nem sikerült, I presume..) -
#2303 Honnan vetted azt a baromságot, hogy az ergonómia szubjektív? :-D -
Borg #2302 Még jó, hogy te érvekkel vitatkozol :D -
#2301 Eléggé szét lehetnek az idegpályáid, ha ezt komolyan így érzed.
Az ergonómiát pedig ne akard megmagyarázni másnak, mert ez teljesen szubjektív. Az ezen való fröcsögésed irreleváns. (Mint ahogy a többi is) -
Borg #2300 Ha szakmaira a CRT-n kvékező 10 éves egerekkel játszó vérkocka közösségre gondolsz, akkor eszem ágában sincs őket meggyőzni bármiről. Persze csak addig, amíg az idejétmúlt baromságaikat nem próbálják nekem is bemagyarázni.
Miattam nyugodtam vehet béna-burgonya egeret kétes forrásból, normális garancia nélkül aki akar, csak mert abban egy kiváló forint előtti 400dpi-s szenzor van. Mindenki azzal szopatja magát amivel akarja. Főleg ha tud benne házilag mikrokapcsolót is cserélgetni, elviseli a szar gombokat, merev kábelt, kopós fényes felületet, vagy az ergonómia teljes hiányát, és még sorolhatnám...
Attól még a maradék 99.9% egy új fajta, több év garanciás egeret fog venni, ami tetszik neki, és jó a fogása, aztán ha nem jön be egyszerűen visszaküldheti, és választ másikat. Mindenki eldöntheti mi a jó neki. -
TomStorm #2299 Igen,csak a komfort számított ennyi pénzért meg a minimum 3000 dpi.
Aztán majd lehet veszek nyáron megint egy Mionix egeret.Azt hiszem az volt a legkényelmesebb az összes eddig használt egerem közül.
Vagy ha sikerül szerezzek akkor Func-ot.
De egyelőre jó lesz amit vettem mert ez is kényelmes.Szerintem ennyi pénzből sikerült kihozzam a legjobbat számomra(5500ft:) -
#2298 Ügyesen "érveltél"...
Szakmai fórumokon ne hangoztasd ezt a fajta tudáshiányodat, ha egy mód van rá. -
Borg #2296 Én mondtam, hogy bejön amit a #2288 -ban írtam :D -
TomStorm #2295 Na végülis vettem egy "A4 Tech X7 XL-750BH Anti-Vibrate" egeret.Ez volt a legkényelmesebb az összes egér közül ami ebben az árban van.Kipróbáltam sokat de közel nem volt ekkora méretü egyik sem.Meglepetésemre még jól is remekel.
Ezt a gyorstüzelő gombot is(ami 1 klikk helyett 2-t klikkel) be lehet állítani bármire játékban tehát +1 testreszabható gombom van.
A 2 oldalsó gomb teljesen az ujjamra áll mind a 2,el se kell mozdítsam.Nagyon hasonlít a régi G400-as logitech egeremre:)
Kényelmes,3600dpi,van súlya(sz.tem pont jó,nem könnyű sem nehéz,persze egy súlyozható egér az azért más). -
Borg #2294 Meg se kísérlem tovább magyarázni a dolgot, mert aki akarja úgyis érti mi a lényeg, te meg úgyis csak a félremagyarázására törekszel... -
#2293 Felújítottakra? Ne próbálj már hülyeségeket belemagyarázni, csak ismerd el az igazságot. A szíved tudja hogy igaz, Luke.
Nyilván nem könnyebb egyből normális egeret venni. :) Ki beszél felesleges körökről, amikor azt írod, hogy vissza kell vinni a szutykot, amit vettél 5 napja?
Ne haragudj, de nagyon el vagy tévedve. -
Borg #2292 Mit, a 10 éves M$ egeret, vagy a ma árult utánzatát?
Vagy netán a felújítottakra gondolsz? Persze, egy autó is megy 50 évesen, ha restaurálják...
Ez mind lényegtelen, amíg egy garanciális, új egeret vesz. Ha a komfortja jó, akkor használja, ha meg nem, akkor 15 napig visszaviheti. Nem kell ezt túlbonyolítani felesleges körökkel. -
#2291 Míg egy 10éves MS egér még mindig tökéletesen használható, addig ugyanezt nemigazán lehet elmondani az általam felsorolt (olcsó húsú) márkákról.
Megint a széllel szemben próbálsz a tények felé húgyozni. (vagy hogy is van pontosan? :D ) -
Borg #2290 Ne röhögtess már a gyártási minőséggel, amikor olyan szemeteket ajánlanak a PH-n is mint a Steelseries meg a régi M$ egerek... ahhoz képest a Geniusnak sem lehet semmi baja. -
#2289 A gyártási minőség már nem is számít?