3009
Mit kene vennem?
  • ENVE

• mooo
    Már beszereztem egy Steelseries Kana V2-őt.
  • ENVE
    Ó az A9500-öt használ, akkor nem szóltam.
  • ENVE
    Azt ugye tudod, hogy a nagy dpi-nek kb. semmi értelme? Mire szeretnéd te azt használni 3500dpin ? XD Vakult a paraszt a 100forintos, 45ips-es szutyok szenzorral -.-
  • ENVE
    Meg ne vedd, kivehetetlen egérgyorsítás van azokban a vackerájokban. Kinzu v2 pro után szemétláda steelseriest többet soha, annyi pénzért egy 100éves MS 1.1A szenzorjának megfelelő tudás, iszonyatosan pocsék minőség, egérgyorsulás. Szemétbe való.
  • ENVE
    Logitech G400S
  • ENVE
    Logitech G100S. Olcsó, jó, fasza. DA-t nem vennék még1x, sőt razert se. Ahány nálam behalt soha többet!
  • sz4bolcs
    Razer Deathadder pl
  • Hunter of Deer
    sziasztok!
    10+ év után kezd behalni a Razer Diamondback (plasma) egerem, tudnátok esetleg ajanlani vmit helyette?
    nezegettem minden fele de mar annyi gamer eger van mint a fene es a franc se tudja melyik lenne jo. olyan 10k korul jo lenne megallni arban.
    nezegettem kinai egereket :D azokra is eleg jo tapasztalatokat irtak paran, pl XLS-L8 ezt kb 20€ert hazhoz hozzak igaz kb 2 het alatt.
  • Tetsuo
    Jah, de nem akarja megjavítani, hanem egy másik egeret akar. Próbáld ezt megérteni. ;-)

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2014.10.12. 01:07:07
  • Jaffa 2843
    Ez még mindig nem valami konkrét. Egy egyszerű mikrokapcsoló meghibásodástól a darabokra törésig kb minden benne van.
  • mooo
    Nem bírta az erős fizikai behatásokat.
  • Tetsuo
    Nem működik. ;-)
  • Jaffa 2843
    Mit jelent az, hogy tönkrement? Mi a jelenség?
  • mooo
    Hali!
    A tönkrement MX518-at szeretném lecserélni valami hasonló egérre.Tudtok valamit ajánlani?
  • Jaffa 2843
    Ha már a Sensei a kiszemelted, akkor inkább vess szemet a Kana V2-re. Jobb szenzor, könnyebb.
    De ha mindenképp Sensei, akkor alap, hogy RAW (rubberized). A sok baromság miatt nem éri meg a felárat a sima, plusz ócska a fényezése is.
  • Borg
    Nem a minőség csúcsa, de a szenzor jó benne, szóval 16k környékén még jó is lehet.
    A formája meg olyan amilyen, azt neked kell eldönteni, hogy kényelmes-e.
  • MaRee
    Meghalt száz év után a jó kis 3000 forintos Pleomax egerem, most úgy döntöttem egyszer az életben veszek egy normálisat játékra.

Ezeket a Steelseries Sensei-eket néztem, valakinek van tapasztalata velük? Ebből van ugye a RAW verzió, ez mennyivel rosszabb mint a sima (azon kívül hogy nincs rajta felesleges LCD kijelző meg baromságok).
  • Tetsuo
    Nekem Func MS3-R2 van. Egész jó, csak nem használok hozzá alátétet, az asztalon pedig kissé ugrál (szaggat) a mozgás a tapadás miatt.
  • Borg
    150ft-os mikrokapcsoló beforrasztásért 4500? :D

Ezek is olyan árat szabtak neked, hogy csak nehogy odavidd megcsináltatni...
  • Borg
    Nemtom, 3200-am sose volt. Valószínűleg közel egyforma.
  • Coral Springs
    Közbe kiderült hogy az egeremnek mikrokapcsoló baja van, és hogy javítható. Van a közelben egy szerviz ott 4500 Ft -ért javítanák, ezt egy kicsit sokallom, szerintetek megérné ezt a pénzt ? Esetleg tudtok olcsóbbat ? Új egeret mégse fogok venni.
  • TomStorm
    Akkor ez a 3 közül választok!
    A Naos 7000 az formára/méretre ugyanaz mint a Naos 3200?
  • Borg
    G502, Naos 7000, MS3 rev2... ezek kb amik most kaphatóak, és jók nagy kézhez.

De mindegyik a szokásos 80 euro újonnan.
  • TomStorm
    Itt ilyenre nincs lehetőség.Ezért kérdezem mi számít jó egérnek és azon belül melyik kényelmes stb..
    Kinduló pont,volt valami Mionix vagy miféle egerem az emlékeim szerint kényelmes volt de már nem kapható.Func sem.
    Tehát lehet jó lenne kisújj támaszos egér.
    Most van A4tech anti vibrant de ez is kicsi eleinte jó volt de hosszabb időn keresztül kényelmetlem.Valahogy kifordul a kezemben-.-
  • Jim Morrison
    Szerintem nagy kezeseknek logitech... de ugye neked kell bemenni a boltba és megtapicsokolni őket, hogy melyik kényelmes, hogy legyen valami kiindulópont.
    'Szakemberek' majd mondanak neked 5 éves egeret amire megmondják milyen tappancsokat tegyél, melyik kapcsolót hegessz bele, stb
  • TomStorm
    Üdv.
    Melyik mostanában a kimondott jó gamer egér.Jó nagy kezem van:DAhoz kellene.
    Kényelem nagyon fontos és a pontosság.Olyan 15eft?Vagy van olcsóbban ami jó esetleg?
  • Tetsuo
    Miért ne lehetne beállítani kisebbre? :-O
    Az enyémet 90-től 5 ezer valameddig lehet állítani (X és Y tengelyen).
  • Coral Springs
    Ahogy néztem manapság a legolcsóbb egér is minimum 800dpi -s, a komolyabb gamer egereknél láttam hogy belehet őket állítani 400dpi -re. Amúgy 2-3K -t szánnék max egy egérre, mert nálam a legutolsó szempont az egér, csak a jól megszokott kurzor sebességet szeretném megkapni.
  • Jaffa 2843
    Alap = sz@r :)
    Az összes egér tudja a 400 CPI-t. Mennyit szánnál rá egérre, valamint ilyen szimmetrikus forma érdekelne?
  • Coral Springs
    A windows beállításaimat szerintem hagyom alapon. Esetleg tudsz valami újonnan kapható egeret ami még tudja a 400dpi -t ?
  • Jaffa 2843
    A Logitech valszeg 400 CPI.
    A helyes windows egérbeállítás a következő:
    - win egércsúszka középen (6/11)
    - Rámutatás pontossága off-ra (Ez a beépített windows-os egérgyorsítás. Ennek kikapcsolása csupán 1-re állítja ezt be, de nekünk 0 a cél, ezért kell az alábbi pont)
    - megfelelő accelfix reg futtatása Katt

Ezzel a módszerrel kapsz 1:1 egérbementetet. Ha belőtted, akkor már tudsz kalkulálni, hogy milyen érzékenységű egér a megfelelő számodra.
  • Coral Springs
    Az ideiglenes egérnek 800dpi az érzékenysége, a Logitec meg már olyan régi hogy infót se találok róla. Esetleg annak lehet valami köze a dologhoz hogy az ideiglenes egér érzékelője nem az egér hosszával párhuzamosan hanem keresztben helyezkedik el ?
  • Jaffa 2843
    Valószínűleg nem egyezik a két egér érzékenysége, azaz a CPI (DPI) értéke.
    Olvasnivaló :)
  • Coral Springs
    Van egy egerem aminek a bal gombja kezd meghalni, lényeg hogy ez nagyon kényelmes, nem is gyors nem is lassú a kurzor. Bekötöttem mellé egy ideiglenes egeret aminek viszont nagyon gyors a kurzorja, óvatosan kell emiatt használni. Mi okozza a két egér közti különbséget, mitől függ a kurzor sebessége azonos rendszerbeállítások esetén ? Jól jönne egérvásárlás előtt egy kis felvilágosítás e-téren.
  • Jaffa 2843
    Mikrokapcsoló hiba. Gari vagy kapcsolócsere. (~300 Ft egy japán Omron D2F-01F mikrokapcsoló, viszont akkor érdemes a két főgombot egyszerre cserélni)
  • Madi92
    Sziasztok!
    Van egy Roccat Kone+-om, egy ideje már használom. Viszonylag sokat játszom és olyan jelenség ütötte fel a fejét, hogy a jobb oldali egérgomb, ami a legtöbb játékban a zoom, az így meghülyült. Tehát pl lenyomom elkezdi felemelni a fegyvert, de aztán mégsem, mintha nem érzékelné, hogy én azt most lenyomtam, vagy duplán érzékeli, nem tudom. Lehet ilyen? Mit lehet vele kezdeni?
  • Jaffa 2843
    Nem akarsz Roccat-ot. :)
    Ahogy a kolléga is írta, a G400s egy remek egér, a Sensei előtt jár. Ha a formát is belevesszük, akkor sokkal jobb választás lehet számodra.
  • pxxl
    Nem akarok de muszáj mert haldoklik. Ez a forma meg bejött ezért is tetszik a Kone Pure a Sensei meg fura. 510el dolgoztam pár évet az is jó. Nemtom megemésztem még. :)
  • HunnernesKonge
    Ha nagy böszme logiról váltanál, akkor az idén frissített Mx518 újrakiadása a Logitech G400s is jó lehet neked 13 ezertől kezdődik