3009
Mit kene vennem?
-
#2449 Pár játékos és mit használnak -
#2448 Jaffa fórumtárs arra akart kilyukadni, hogy az igen jó szenzoros egereket általában a ESL sport játékosok értékelik sokra , de ezek a jó szenzorok is csak alacsony cpi-n kb 400 és 500hz frissítésnél a legpontosabbak a rántásra azaz amikor 180° fokot hirtelen fordulsz és lősz.
Náluk a játék komoly dolog pénzre megy, nem engedhetik meg maguknak a hibákat, ezért használják ezt a beállítást na már most ez azzal jár hogy 40-50cm-en fordulnak 360° és játék közben emelni is kell az egeret és itt jön szóba súly , nem mindegy mit emelsz.
Egyénileg kitapasztalják mindenkinek mennyi az annyi cm, és itt kapcsolódunk vissza Jaffa fórumtárshoz, mert amikor megvan ez a beállításod ami berögzült és evvel vagy jó, akkor minden fps játékot ehhez igazítasz a játékon belül található egér érzékenység állításával, hogy a 360°-t a te általad megszokott cm-en forduld, mert itt vagy a jó, lehet az CSGO vagy FarCry tök mindegy. -
#2447 mx300 az egyetlen egerem, ami mai napig megvan (használatban), és se mikrokapcsoló, se görgő, se semmi más problémája nincs azon kívül, hogy eltűnt két teflontalpa. A görgő, és a gombok nyomáspontja olyan, mint amikor megvettem. Mondjuk soha nem szerettem, mert ms 3.0 után mindig olyan érzést keltett bennem, mint ha nehatív accel-e lenne, amit mx500-nál már nem tapasztaltam.
Most áthoztam így megfogdosni, megnyalnám a tíz ujjam, ha a deathadderemen ilyen minőségű gombok, és görgő lenne, mint ezen a ~10 éves egeren.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.02.14. 16:19:26 -
Borg #2446 Nem, valójában azon az 1-2 emberen kívül senkit se érdekel, hogy miért nincs, és mennyiért nincs.
(de nyilván te azt gondolod, hogy nem azért, mert egy szar, és mára már alig van működő belőle :D) -
ENVE #2445 Szeretnéd tudni legutóbb a 10éves, 400dpi-s, burgonya Mx300 mennyiért volt fent ebayen, mint EGYETLEN MX300? Többért, mint a te egered. És elgondolkodhatsz azon is, miért nincs ebből eladó...
-
Borg #2444 Tipikus melléduma, hogy minek a 12000 dpi... mintha legalábbis tényleg azon használná bárki, csak mert lehetőség van rá. Nyilván ugyanúgy 500-1000dpi-n nem is lehet ezeket használni, mint a többi bármelyiket. Ha ez titeket megnyugtat....
Az meg hogy nincs fejlődés 10 éve egerek terén, külön hab a tortán Nem is értem miért nem vadászik mindenki ebayen valami jó kis 10 éves burgonya formájú egeret, ami csak fix 400dpi-t tud.... Esetleg egy jó kis golyós ibm-et ne? -
ENVE #2443 nécsörz fjúri sz4bolcs beszarkért XD :)
Ám jah kb., az ilyen Borg félék még hisznek a mesékben, a maradék még vadássza ebayen az mx300/500 akat:)))) -
#2442 Amúgy egérfronton 10 éve nincs fejlődés, ami történt, hogy pár gyártó tud hasonlóan jó egeret összerakni, mint az ms 3.0 ms 1.1.
Amelyik gyártónak sikerül accel/negatív accel/visszarántás nélküli szenzort összehoznia, az mindig rádobhat a 3000Ft-os egerére egy 10-est. :D -
#2441 12000 dpi omg :D Én a 3500 dpi-s DA-m 450 dpi-n használom. Tipikus parasztvakítás, mint a súlyozás. Amúgy a kvéker az egyetlen állatfaj, aki hitelesen tudna érvelni magas dpi mellett.., de pont ők nem teszik, mert pontosan tudják, mi számít egy egéren. -
Borg #2440 Nyilván majd 25 év egerészés után még kikészül majd a csuklóm tőle... ez is ilyen urband legend mint a chemtrail :D Haarpot nem irányítja rám a logitech?
Mesélj már milyen az, amikor valaki szakavatott egér témában? Ünnepélyesen egérlovaggá ütöttek kvékben, és ezért ezentúl bármiről bármit összehordhatsz, amit neten hallottál valakitől egerekről?
Az hogy szerinted valószínűleg 2 centin egerezek, megint csak egy olyan üres fröcsögés, mint amit eddig bírtál nyilatkozni a G502-ről.
Az a baj tudod, hogy vagy te, meg vannak azok, akik tényleg használják az egeret régóta. És a véleményed nincs fedésben azokkal. De nyilván mindenki más a helikopter. -
#2439 Mert a szenzorral érveltél, hogy az milyen jó, de valószínűleg a te 2 centin való húzogatásodnak tökmindegy, hogy milyen szenzor. Majd a napi több óra használattól belátható időn belül jelentkezhetsz az orvosnál a féltégla miatt kialakult RSI-d miatt.
A kérdésre nem sikerült válaszolni látom. Vetíteni bárki tud...
Köszöntem a meddő hülyeségeidet, ezentúl ignorállak, mert látszik, hogy nem vagy szakavatott a témában és nem is akarsz az lenni csak véded a saját cuccodat. -
Borg #2438 És hol volt meg, a szekrény aljában? Ha tényleg használtad volna egy évig az egeret, akkor nem írtál volna ilyeneket róla.
Miért számít az neked, hogy milyen cpin használom? Meg hogy mennyin fordulok 360-at? Nem a kvékklubban vagyunk... -
#2437 A megjelenés óta megvolt az egér egészen a múlt hónapig, Ne találj ki hülyeségeket légyszives. Milyen CPI-n használod, mennyi cm-en fordulsz 360 fokot? -
Borg #2436 Persze, mindenki hülye, csak te lehetsz helikopter... és akkor csodálkozol ha hiteltelen amit leírsz... -
Borg #2435 Milyen szakmai múlt? Egérgyáros, vagy mi? :D Nekem több mint egy év tapasztalatom van az egérrel, szóval nehogymár az mondjon ellen, aki csak olvasgatott róla valamit a neten...
Csak mert valakinek szubjektíve ilyen vagy olyan formájú, súlyú, kinézetű egér jön be, attól még a másik fajta nem szar. Meg attól se, ha az ő személyes használati módjára nem az a legjobb. Nem kvékezik mindenki...
Attól viszont annál inkább lehet szar, hogyha szar a szenzora. A G502-ben meg az elérhető legjobb szenzor van jelenleg, ezt több teszt is bizonyítja.
A görgőjével meg semmi gond nincs. Free rollban a legjobb, nem is kéne már más fajta. A felületkalibrálásnak szintén nincs semmi baja nincs.
Az ócskát meg gondolom ő maga se tudná mivel alátámasztani... ez egy üres fröcsögés volt amott, semmi több. -
#2434 Nyilván a felhasználás módja sem mindegy. Pl vindózban húzogatva 4ezer CPI-vel 1,5 cm-en tökmindegy, hogy milyen egér van a keze alatt. Aki valóban kihasználja az egér képességeit, annak elég egyértelmű, hogy nem akar egy éven belül RSI-t a féltéglától.
Gyanítom, hogy a nagyokosok többségének nem volt még jól beállítva az egere sem, nemhogy 5-10-20 egér összehasonlítás alapján tudja, hogy mi az, ami valóban jó. -
#2433 ahelyett hogy leírnátok, hogy esetleg melyikőtöknek nagyobb a szakmai múltja egerekkel kapcsolatban... vagy valami bizonyítékot hogy ti már csomó egeret kipróbáltatok (talán Jaffa linkelte már PH tesztjeit), de inkább csak marakodtok hogy a másik a hülye :/ -
Borg #2432 Mondod te. -
#2431 Összehasonlítási alapod meg nulla. -
Borg #2430 Aha, nemtom ki kategorizál itt a levegőbe beszéléssel egereket, csak mert neki nem tetszik a formája, kinézete, vagy a súlya, meg hallott már róla itt-ott valamit...
De azért nyilván én trollkodok, akinek már több mint egy éves tapasztalata van vele. -
ENVE #2429 Nekem speciel elég megnézni, a g502 kinézetét, és máris elérte a "soha sem venném meg" fokozatot. :) -
#2428 Próbálj meg máshol trollkodni, köszi. -
Borg #2427 Akkor persze érdekes kérdés, hogy miért érdeked olyat irni róla, ami nem igaz.... -
#2426 Igen, a legtöbb egér megfordult nálam, de köszi a magyarázást. -
Borg #2425 Van ilyened? ja hogy megint csak olvastál valamit a neten... -
#2424 Ócska, nehéz, lötyögős görgő, valamint maga az egér is féltégla súlyban van. A súlyozhatóság ezzel értelmét is veszti. Ráadásul ez egy claw grip egér, tehát közel sem nagy. Nagy egérről volt szó, ez nem az.
A felületkalibrálás pedig bugos, így mégegy marketing hülyeség van benne, ami felesleges.
Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2015.02.09. 17:04:44 -
Borg #2423 Jah, mint a jó szenzor pl... -
#2422 G402. Nagyobb, és nincs benne felesleges hülyeség. -
TomStorm #2421 Logitech lesz csak még nem tudom,hogy a G402 vagy G502 de az biztos,hogy ez a 2 közül választok! -
#2420 Logitech G400, G400s
Logitech G402
Razer Deathadder
Mionix Naos 7000
Zowie EC1-A
Esetleg Asus ROG Gladius.
Az, hogy neked melyik lesz kényelmes más nem tudja megmondani. -
TomStorm #2419 Ez tuti szenzor alapján lett összeválogatva:)Én nem értek hozzá vagyis sose érdekelt.Nagy legyen és kényelmes.Ár mindegy,melyik legyen akár ebből a listából ha már itt tuti jók a szenzorok? -
#2418 Brutál nehéz, gagyi szenzor, tele felesleges marketing baromsággal.
Ha normális egér kell, akkor itt keress. -
TomStorm #2417 Üdv.
Ez az egér ZALMAN ZM-GM4 Knossos felől érdeklődnék,felkeltette a figyelmemet mert állítható.Nagy méretü egeret szándékozom venni de sajnos nem tudom kipróbálni őket milyenek fogásra.Aztán láttam ez a Zalman egész jól állítható csak ugye lehet van gyengéje is az egérnek?Esetleg más tipp ami kényelmes és ujj támaszos? -
steweee #2416 nekem olyan egér kellene, ami a lehető legnagyobb méretben a mancsomnak, ha van oldalsó hüvelykujjas gombja akkor jó, ha nincs úgy is, és vezeték nélküli
tud vki ilyet ? ár mindegy -
#2415 Hát azért, mert az Imperator nem jó. :D
Nálam van 2 Krait (2007), azok pl teljesen jó DB "utódok". A mostani Razer-ek egy forintot nem érnek. Hosszú évek óta csak újra kiadnak egereket, ráadásul drágábban és ócska szoftverrel. (Synapse-szar)
Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2015.01.31. 03:41:36 -
ENVE #2414 Egyébként az imperator kisebb, miért nem azt nézed meg? Bár haverom csak szopott vele, jitter volt még goliathuson is :D
-
ENVE #2413 Johát a plasma az még egér volt, bár egyébként a db v1 is könnyen döglő egér hírében állt.
Amúgy a DA sokkal nagyobb, mint a DB. Nekem speciel kiesett a kezemből az a nagy szar. Ez az egyetlen oka egyébként, amiért nem ragaszkodom hozzá, mert amúgy a szenzor miatt bevállalnám azt is, hogy hamar elpatkol. De számomra túl nagy. -
#2412 A DA Black Edition is ugyanaz, mint a DA, csak fekete, nem világít, mint a karácsonyfa és gumírozott az oldala is. -
#2411 Vagy lehet hogy DA black edition lesz az elvileg formara olyan mint a DB nemtom hany gramm, azt 10ert mar tudnek venni hasznaltan, csak arra mar nincs gari. -
#2410 Boltban megtaperoltam sztem nem lesz gond vele.
Mikor a DB-t vettem azt is szokni kellett mert elotte sokkal kisebb egerem volt, amit teljesen maskepp kellett fogni, de szerencsere hamar raallt a kezem.
Sztem marad a DA jobbat nem tudok. Remelem az is kibir legalabb 5 evet ha 10et nem is mint ez.