Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
#TankForTeddy
ReszegKoldus
A várakozásoknak megfelelõ színvonalú meccs volt. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
hahaha <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
<#nyes>

tutuhawer
király videó 😊 jól sikerültek az edzések , jól felészültek tom bradybõl... kemény. 😄
Épp melóban vagyok és beizzítottam az nfl networköt, és Steve Smith nyilatkozott a hétvégi meccsükrõl, ezt a videót játszották be:
http://www.nfl.com/videos/carolina-panthers/0ap2000000266826/Steve-Smith-not-a-fan-of-Janoris-Jenkins
Szerintem nagyon nagy király Smith, és nem csak emiatt a nyilatkozat miatt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
Cutlert nem is hallottam h megsérült, Bradfordé azért volt szerencsétlen mert gyakorlatilag már eldõlt a meccs és a 4. negyedben volt, mondjuk ritka durva meccs volt majdnem volt tömegverekedés is a pályán nem is 1szer.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus

robotnyk
elég brutális volt ez a hétvége, Cushing lábtörés és szalagszakadás, Bradford szalagszakadás, Reggie Wayne idén már nem játszhat, Cutler sem, lehet ki is vágják Chicagoból...
ReszegKoldus
Érdekes, hogy a Denver ekkora favorit a Washington ellen pont amikor ilyen jó meccset hoztak össze...

ReszegKoldus
Elvileg igen. A sport tv-s meccs meg csúsztatva lesz.

Darthmushroom
LOL

am vasárnap minden meccs 1 órával korábban kezdõdik az óraállítás miatt?? mert a Pats oldalon 6ra van írva a Miami meccs

Ulvar
xDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Mit akarsz venni? Szurkolói dolgokat, vagy játékhoz felszerelést, mert ez nem igazán jött le a mondatból.

grizzly21
megvan, thx!

Sippie
rámész arra nfl pass / watch
FREE GAME OF THE WEEK, betölt a stream és ott a games résznél válogathatsz week-ek között.
grizzly21
koszi

grizzly21
regeltem, de ezt a heti 1 meccset nem talalom, merre van?

tutuhawer
http://www.rojadirecta.me/
ezt néha használom, meg, de gyakrabban meg:
http://www.viponlinesports.eu/sports/american-football.html

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mindenhol ennyit adnak rá, bizonyos online fogadóirodáknál még kevesebbet is.
Ricsi234
Mondjatok már jó helyeket,ahol jó cuccok vannak és megbízhatóak..😊
Vagy Vatera vagy ilyesmirõl sztetek megéri venni felszereléseket?

grizzly21
koszi, de itt pl ahogy latom csak pont az a meccs volt, amelyik a tv-ben is ment, nem?

Darthmushroom
😄 Én inkább a Vikings-t mondanám am, múlthéten kívül rendre sok pontot rakta fel a táblára a vereségek ellenére is, és szoros meccseket vívtak, nem úgy mint a Giants aki gyakorlatilag 1 meccsen kívül mindig rommá volt verve. kedvelem a Panthers-t de szerintem ha múlthéten nincs AP körüli dolog/ok akkor kikaptak volna a Minnesotába és már is máshogy nézne ki h 2:3 nem 1:4.

ReszegKoldus
USA-ban idén még õk se nyertek, lehet ha Londonban lenne a meccs a Vikings lenne esélyesebb 😄
Pláne most még új irányító is fog játszani.

Szerintem a Giants hengerelni fog, Elisha csak 3-szor fogja eladni a labdát, Freeman viszont 4-szer 😄

Darthmushroom
ezért IS gáz 😄 mert õk már legalább nyertek 😄

ReszegKoldus
gondolom annak is van köze az oddshoz, hogy a Vikings az ellenfél 😄

Darthmushroom
még akkor is szerintem irreálisan kicsi odds rá.. mert oké h hazaipálya miatt övék legyen a kisebb de h ennyivel. zrt-nél ahogy nézem mostanában nem nagyon vannak tisztába az erõviszonyokkal.

LasDen
például

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
de ha beregelsz nfl.com-ra egy meccs minden héten ingyen nézhetõ, akármikor.
grizzly21
Ti azokat a meccseket hol nezitek amiket nem ad a sport1/2?

Sippie
Riverst én sem bírom, nagyképû fazon. De Tomlinson az egyik kedvenc futóm, úgyhogy miatta elviselem 😄
Értem én hogy jó az SD, de hogy egy teljes félidõben még field goalig se jutott el a Dallas az volt tré. Mondjuk azt a meccset nem láttam.
tutuhawer
épp csak ránéztem a csoportok állására, és látttam, mennyi kapott pontja van a Denvernek. Nem is gyõzték mondani, mennyire gyenge a védelem, meg jól is passzolt Romo azon a meccsen , az OK. De a San Diego... ha jól láttam, 22/26-tal zárt ma is Rivers, és elég magabiztosak, ellenük nem könnyû ám, nincs azzal gond, ha ellenük vereség volt a dallasnak. A phillynek is az lett. 😞 Marha jó a SD, ez a lényeg. Nem bírom Riverst, volt korábban valami negatív szitu, nem emlékszem, mi, és csak simán nem bírom a gárdát, de attól még elég jók. Közben hozzáteszem, most még párszor könnyebb volt megverni a Washingtont is, de gondolom, ennek vége lesz idõvel. Köcsög dolog a térdsérülés is, de fel lehet épülni normálisan belõle, csak idõ kell... Petersonnal kevesebb, Derrick Rose-nak(NBA) több, RG III is rendben lesz, most 80 yard fölött futott, úgyhogy ...

ReszegKoldus
Ma kezdik a felzárkózást látva milyen szoros a csoportjuk

Darthmushroom
lol mi ez az odds a giantsre? 1,55x??

Sippie
Én Dallas szurkoló vagyok, és azért néztem felemás szájízzel ezt a meccset, mert nem tudom hova tenni egyszerûen a csapatot. Denver ellen akkorát játszott az offense hogy az hihetetlen (igaz denveri védõk és az eagles védõi között is van különbség), és a defense is lenyúlta Manning labdáját egyszer. Ezzel szemben most egy félidõ alatt ért el 3 pontot a Dallas. Foles néha a tök üresen lévõ játékosához se tudta eldobni a labdát (ahová Vick lazán betette volna), ami sima first-down lett volna, Barkley meg hát... na, még fiatal 😄 De õ neki is voltak szép átadásai, haladtak elõre, aztán valahogy mindig INT lett a vége. A szerzett 17 pontot keveslem, most mákunk volt hogy elég lett. San Diego ellen is, vezetett a Dallas elsõ félidõben, a másodikban pedig pontot se szerzett és ki is kapott. Érthetetlen, azok után hogy láttuk mire képesek a Denver ellen.
tutuhawer
A phillynek szurkolok, és néztem is a meccset... háát. Korábban gondoltam, Foles belevaló csávó, annyira nem lesz szar, jobban néz ki, mint a többi újonc csereirányító, de azért akadozik, sebaj, a csoport nem úszott el, nem kell beszarni. Jött a csere, Barkley, USC Trojans korábbi játkéosa, mondom, az se szar, habár a drafton a senior évi vállsérülés miatt csúszott hátra, de annyira nem szar a pedigree-je, talán belelendül. Szakértõ mondja is, hogy a dobásai nem rosszak, erõsek, akkora gond nem lehet a vállával. Mondom, király, ez is valami, majd felveszi a tempót, jó lesz. Hát... pár visszajátszásnál billegett a labda ide-oda, nem úgy Vick labdái, állandóan "laser" meg "dart" jelzõkkel illetik, jól is szállnak... Szóval közben mutatták párszor Jason Avantot játékok után, kicsit csóválta a fejét: mindenki nagyon várja Vicket, és mondjuk, hogy a Dallas jól járt , hogy ma nem játszott, de sérültek itt-ott, igazából szerencsés ez, szerencsés az, a Dallas most jobb volt. Mondjuk õk értek el TD-t, az Eagles meg nem, ez nagy különbség. 😊 A csoport állása se szar, 1 meccs hátrány, de a divizióban 4-0 a cowboys, ami miatt még tele lehet a gatya. Tony Dungy a másik stúdióban folyamatosan azt magyarázta, hogy RG III is elég jól mozog már, magabiztosabb, úgyhogy ... most már tele a gatya. Lényeg a lényeg: Kibaszott húzódás a legalattomosabb sérülés a világon, remélem Vick felépül.

+ ugyebár mutogatják Tebow-t, aki meget st louisba pár edzésre, stb stb és emiatt jutott eszembe , hogy mekkora hype így, nagy sztár úgy... Pont belenéztem Johnny Manziel meccsébe, és az se lesz gyenge, hogy õ körülötte mekkora hype lesz. Hány éves kortól jelentkezhet a draftra egy egyetemista?

Azért a csicska gyerekezés se volt valami tiszteletteljes megnyilvánulás a Jets rúgójára.😊
Darthmushroom
Bradford megsérült és a Ramsnek 1 irányítója maradt egybõl jönnek a pletykák h Tebow oda megy 😄

ReszegKoldus
Csak Tebow ne jöjjön vissza 😄

Sippie
ja, erre más is elõvette az írói vénáit, örültem nagyon... anélkül is fáradt voltam 😄 😄

Amúgy komoly a denver veresége 😮
Darthmushroom
annyira éreztem a Colts-ot. Dragon tetted végül hendivel?

Ulvar
Pont ezt írtam havernak 😄

ReszegKoldus
szóval a 7. hét után a Chiefs maradt egyedül veretlen, ahogy arra szezon elõtt mindenki számított 😄

hungary27
akkor mit szedsz? <#vigyor5>
ReszegKoldus
egy meccset ebben játszanak mostanában minden évben, ilyen színû volt az eredeti mez, amikor megalakultak

LasDen
érdekes mezben játszott Green Bay...vagy csak én nem láttam eddig? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
hát a múltkorit látva ez vicces 😄 beteg a csávó 😄

ReszegKoldus
Hát ez most nem jött be 😄

Darthmushroom
nem unnod még? mert én már nagyon(meg sokszor itt téged többen is) magyarázhatsz itt minden marhaságot úgy se veszem fel. tudod én már kinõttem az ovit, meg volt gyerekszobám is.

Jakuza1
Cuncimokus nem kaptad megg a napi adagodat, hogy sirdogalsz, most hogy Jets nyert ? 😛

ReszegKoldus
ezt muszáj?