Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
1.40 egy Miami ellen teljesen reális.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

dragon11
gronk van már ?

dragon11
patrióóóóóta miért ekkora oddsz ?!

ReszegKoldus
Saints, 49ers, Chiefs, Patriots, Bengals, Steelers, Broncos, Falcons, Packers, Seahawks a tuti, tehát ezek közül elmegy 2-3 (vagy több).

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
mesterek 😄 hnapra tutik ?😛

GaBenc
Lesz mert vették elég sok kamerával. Jó meccs volt.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

ReszegKoldus
tavaly volt, azt le is töltöttem, mondjuk azóta se néztem meg 😄
ebbõl kiindulva lehetne idén is

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
biztos lesz valami.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
HFL döntõrõl nem tudjátok lesz-e valami videóanyag?
szép népies pozició

mmonomad és pvpista

GaBenc
Én meg lennék az itató legény. Abban nincs kockázat és még is közelrõl nézném a meccseket. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

szomferi
alkothatott volna még 4 yardot, ezen ment el a fogadásom <#merges3>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
"Cam Newton végül 221 passzolt és 50 futott yarddal, a földön és a levegõben is csapata legjobbja volt, 2 passzolt és egy futott TD-jével pedig õ lett az elsõ játékos a liga történetében, aki három szezon alatt elérte az 50 passzolt és 15 futott touchdownt."

Úgy látszik megérdemelte az 1/1-t, fõleg h 2011s draftból h szenvednek az irányítok (Locker,Ponder,Gabbert pedig 1.körösök voltak), Colin állat lett pedig 2.körös volt, Dalton meg ha jó napja van... 😄 többi meg kezdõ se lett még (Mallett,Yates stb..)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Panthers csak behúzta éjszaka így 2008 után elsõnek állnak pozitív mérleggel és tovább harcolnak a wild card-ért. Védelem félelmetes, fõleg a front7. Elõre félek h Brady idén szenvedõ falával mit fognak ezek kezdeni mert h sokat fog a földön lenni Brady az biztos. meg kicsit impresszív az h elsõ félidõbe idén még nem engedtek TD-t az ellenfélnek a párducok.

ReszegKoldus
szerintem is ultragáz ahogy a csaj kiharcolja magának a pofont 😄

Darthmushroom
ultra gáz, csajnak lever egyet. bár mondjuk látszik a mezén... 😄

Ulvar
Részeg Tardok 😊.

ReszegKoldus
Baráti hangulat 😄

ReszegKoldus
Arizona - Atlanta lesz vasárnap a sport tv-n

Szerintem a Denver a hazai meccseit eddig is olyenkor játszotta az idõzóna miatt, csak eddig nem volt ott Manning így annyira nem volt érdekes, hogy azt közvetítsék😄

Sippie
úúúúú Dallas <3 😄
Darthmushroom
végül is ígéretesebb fõleg h RG3 elméletileg végre normálisan tud játszani és így érdekes h a szenvedõ denveri védelem h állítaná meg a read option-t. csak érdekes h õk szinte egész szezont fõ mûsoridõbe nyomatják, és ezért itthon szinte minden meccsük látható a sport tv-n.

robotnyk
a kettõbõl az tûnik ígéretesebbnek...
Darthmushroom
hétvégén sport tv megint denverezik??

robotnyk
2014-es londoni meccsek: Jaguars vs. Cowboys, Falcons vs. Lions and Raiders vs. Dolphins
Darthmushroom
elmúlt két meccsen folyamat azt csinálták h alig futottak, jó mondjuk valahol érthetõ is mivel mind2 meccsen bõven hátrányba voltak. Ott is szeretnének már nagyon a szurkolok egy edzõ váltást, ahogy olvastam már tavaly is akartak, csak pont megmenekült az edzõ h becsúsztak playoffra.

tutuhawer
* szerk: másnap

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
belenéztem kicsit az nfl networkbe másnak, és a sok szakértõ közül hadd ne emlékezzek, kit kérdeztek róla, talán LaDainiant, a fene tudja, hogy mi a ráknak passzolt ennyit Freeman... amikor a nagybetûs running back áll készen futtásra, tizenvalahány futása volt Petersonnak, amire azt mondtkák, hogy vicc. Szerintem elkeseredeésben lehetett játszatni, de hogy passzoljon 50 kísérlet felett... Amatõrként nézegetek ki a fejembõl, de kikerekedett a szemem, amikor láttam a meccs végi számokat.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
"Josh Freeman has concussion"

Attól a meccstõl nekem is, pedig én csak néztem...
Vagy csak belátták, hogy még korai volt játszatni 😊

Darthmushroom
este érdekes meccs lesz, a Panthers 70 meccs óta (2008) nem állt pozitív mérleggel ez a 4. leghosszabb sorozat az nfl történetébe. Tavaly oda vissza kikapott a Bucs-tól, idén pont az ilyen meccseken verte meg kb. önmagát mikor messze esélyesebb volt.

Fenrir
Jaa. Általában nincs külön ilyen jaátékos a depth chart-ban hanem kijelölnek valakit erre, pl második QB-t.

A halál csupán a kezdet...

Ulvar

Fenrir
Mi az a holder?

😊

mmonomad és pvpista

Fenrir
Az kevés lenne oda szvsz 😊

Támadó falembernek még kéne vagy 30-40 kiló, sokszor 2 embert is meg kell tudni tartaniuk, hogy a zseb ne omoljon be idõ elõtt 😊

én meg holder 180/100 😄

mmonomad és pvpista

én QB lennék mert szeretek passzolni, vagy falember a kb 172cm/70 kilómmal 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

RB ?
az életedet kockáztatod

mmonomad és pvpista

Ricsi234
Én mondjuk a Juniorok között játszanék..😊 Ráadásup nem kell menni a csapathoz hanem itt vannak tõlem 1kmre..Úgyhogy bármikor tudok menni😄 Meglátjuk..Szeretnék már nagyon sportolni, ezt a sportot meg imádom:d

LasDen
anno ha jól emlékszem nálunk is volt olyan, aki nem sokkal volt nehezebb nálad, de állat módjára játszott 😄 Szóval nyugodtan próbáld ki, aztán meglátod....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
punter, kicker, slot reciver esetleg futó

ReszegKoldus
Szerintem nem gáz az 59 kg, sose láttam magyar meccset, de az a gyanúm, hogy itthon a falemberek között is ritka a 150 kilós, úgyhogy ha minden poszton arányosan könnyebbek az emberek, te is játszhatsz 59 kilósan CB-t vagy RB-t. Nem értek hozzá, de szerintem Safety is lehet ekkora, de WR is, Wes Welker 175 centi, jó mondjuk 84 kiló 😄

Ulvar
ebben a sportban mindenkinek van helye, bár jobb ha elkezdesz gyúrni keményen. Ha tudsz rúgni ilyen felépítéssel lehetnél Punter 😄.

Ricsi234
Itt valaki játssza is ezt a sportot?
Szerintetek 17 évesen, 59 kg(tudom..) 170 cm-el mire lennék "jó"?
egyesek azt mondják hogy CB, vagy RB..Nekem végül is bármilyen poszt jó lenne, ha lenne olyan..😊
Szerintetek érdemes belevágni vagy mondjak le róla?

ReszegKoldus
Hát szerintem többet nem is fog játszani. Sõt remélem, hogy nem fog.

robotnyk
Néztem ma délután a vikings-giants meccset, és a kommentátor mondta hogy a hétvégen az egyik játékos majdnem lebénult, mi történt vele?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen

robotnyk
évekre van lebontva a szerzõdés, és egy része teljesítménytõl függ. ha valaki nem tud többet játszani akkor legfeljebb bontják a szerzõdést és bevállalják a büntetést a fizetési sapkára
ReszegKoldus
Erõsen kétlem, hogy évekre elõre kifizetnék a szerzõdésben szereplõ összegeket 😊

yo,
múltkor közvetítés közben mutatták hogy az irányító a 4-5 éves szerzõdést írt alá, és hogy mennyi pénzt kapott érte.
Ha két hét múlva megsérülne és évekig vagy soha többé nem tudna játszani akkor vissza kell adnia a pénzt?