13258
-
#9683 engem is inkább csak azért érdekelt, mert így nyert is mindhárom csapat és a Steelers +3 is bejött :) -
#9682 nekem mindegy az AFC, csak egy jó izgalmas meccset akartam látni, ez meglett, de egy hosszabbítás se lett volna szar, mondjuk még egy Tucker mezőnygóllal, az nagy királyság lett volna. Így is királyság mondjuk, kapott az NBC pulykájából, meg Jacoby Jones is evett :) Teli szájjal nyilatkozott Tucker, habár a mamája mondta, hogy nem illik :DD Komoly interjú lett :) -
#9681 tökéletes a végeredmény ezzel a 2 pontos különbséggel -
#9680 Úgy volt. -
#9679 Határozottam emlékszem, hogy régen azt mondták, hogy Toyota halftime show, meg Visa halftime show... Akárhányszor hallom, hiányérzetem van -
#9678 Packerst jol osszecsomagoltak. :P -
#9677 bántóan fájt a 35 yard tőle :D -
#9676 "A Jenningsre adott 74,5-ös határ bántóan alacsony, van olyan iroda amelyik 90-nél húzta meg a határt, ami szerintem inkább reális."
Aha. -
#9675 de minden új nézőnek el kell mesélni :D -
#9674 de nem muszáj, ha mutatják azt a majmot, elmondják ki az és ennyi :D -
#9673 szép volt Sanyi :D -
#9672 nem kell, hanem muszáj :D nem normális :D bár lennék a helyébe :D -
#9671 "Jerry Jonesról mindig beszélni kell a Cowboys meccsein"
Miért kell? Dehogy kell... -
#9670 Cowboys nem tudna egy meccset simán megnyerni? Mondjuk leginkább most ezt :D -
#9669 fussál már Jennings, fussál már :D -
#9668 Há' mondom, kezdőrúgás, addig átolvasom hamar a többi fórumot, ma még nem léptem be... Jellemző... -
#9667 Before the Lions today, the last team to win a game by at least 30 in which they had at least 4 turnovers was the 2001 Rams.
na az jó, azok super bowlba jutottak...és kikaptak (a Patstől) -
#9666 azt hiszem mostantól kerülöm a sport tv-s Packers meccseket, mert csak felidegesítenek a hülyeségekkel
remélem nem felejtem el ezt a következő szezonig :D -
#9665 utálom a lilákat.. :D mindig szopatnak minket a playoffba :D jó mondjuk már oda a nagy elit védelmük szerencsére :D csak az "elit olasz csődőr" flacco maradt :D csak h idézzek egy Ravens drukkert :D -
#9664 Deeeeee... gooo Ravens :D -
#9663 Ravens azért ne... :D akkor inkább a Steelers :D am meg a csoportatokat meg inkább a Bears nyerje..nem szeretem h a divatból szurkolnak (Megatron) egy csapatnak... mondjuk lényegébe mind1 szerintem sok reménye úgy se lenne playoffba egyiknek se -
#9662 csak most már akkor nyerjen a Dallas és a Ravens is -
#9661 Én mondtam :D
bár azt nem tudom hogy sikerült 3. futás elleni védelemből pár meccs alatt kb 23-at csinálni :) -
#9660 Szegény GB... -
#9659 -
#9658 hogy lesajnálták Ricsiék hogy egy ilyen tapasztalt öreg rúgót jegelni próbálnak ilyen közeli rúgásnál... -
#9657 itt nem lesz második félidős feltámadás hátrányból, de legalább Rodgers most már pihenhet akármeddig :) -
#9656 kórház green bay szélén -
#9655 kár hogy nem nagyobb a különbség akkor 2 fölé mehetne a Lions szorzója és érdemes lenne megrakni élőben is :D -
#9654 mint kés a vajon :D -
#9653 na akkor jó szórakozást mindenkinek a maratonhoz -
#9652 de van egy Calvin Johnsonuk és ha mellé még a labdára is vigyáznak az épp elég ugye épp múltkor volt hogy 5-ször adták el a labdát és mégis csak 3 ponttal kaptak ki
ráadásul 10 éve nyertek utoljára hálaadáskor :D -
#9651 nem írnám le a Green Bayt, messze nem olyan jó ez a Lions szerintem. Nem elég komplettek még sok a fiatal. -
#9650 nem lenne baj ha pontosan ez jönne be, legalább nem 1-en menne el a szelvény :D
a detroit elleni odavágó ugye 22-9 lett, de ott volt Rodgers és nem volt Calvin Johnson, most ez épp fordítva lesz, így az eredmény is fordítva lesz, bár inkább valami 30-20 vagy hasonló
viszont legalább az látszik, hogy Josh Sitton nem valami beszari alak :D -
#9649 akkor nagyon nem értünk egyet :D Nálam Green Bay,Dallas,Steelers -
#9648 szerintem holnap mindhárom hazai csapat nyer -
#9647 pedig nem lenne rossz a dallas védelem.. csak hát a sérülések. jó mondjuk az az O-t se kímélte idén. am így h nyertek a giants ellen szerintem átlendülnek és valahogy behúzzák a csoportot. Eagles szerintem még nem elég kész csapat (új edző stb..) -
#9646 Szar az összehasonlításom , csak poén, de annak is szar.
Dallashoz: a philly kezdő irányítója hivatalosán megerositve is Foles. Ha szarul játszik, akkor is talán nem kényelmesedik el tőle és folyamatosan jól nyomja, egészen a dallasi meccsig a legvégén... Futott yardokban visszaesik az eagles, de talán még jobb passzok lesznek, de mindegy, mert a dallas tök utolsó szinte minden mutatóban. Remélem, hogy kinéz meg egy vereség a dallasnak, ahogy az eaglesnek is, szóval texasban nyerni kell, az elég jó kis döntő lesz... -
#9645 Nem volt meg a playoff még 11-5-tel se. :)
De nem is így értettem az összehasonlítást, inkább úgy hogy hozott egy normális teljesítményt csereként beszállva, de nem volt "veszélyes" Brady kezdőpozíciójára (mondjuk el is tradelték) és máshol meg egyáltalán nem volt olyan jó, mint ott akkor. -
#9644 még ahhoz is h Cassel legyen az kéne h vele is a playoffot eléritek, mivel Brady sérülésekor Cassellel is megvolt a Patsnek a playoff.