13258
-
#9843 kansas kiüti a denvert lol -
#9842 denver :D még a végén a wild cardos lesz a "tökéletes" csapat a csoda O-val -
#9841 fsza... -
#9840 én a helyedbe ezeket a meccseket hanyagolnám, max ha 49ers vezetne félidőbe akkor talán ők. többin szerintem bármi lehet. -
#9839 azért szidom mert ilyen szarul játszani.. és a végén megnyerik pedig qvára nem érdemelték meg.. nem mertem megrakni..
te kb zseni vagy, mondasz neekm tippeket majd félidőbe ? -
#9838 nyer... és azért szidod mert nem tetted meg.. hát grat -
#9837 félidőbe rakok valamit akkor magamtól... nem akarom 0fttal zárni a napot egy nyomorék fos patriots miatt -.- -
#9836 First downokat, de TDt is futna, ha a csapat többi tagja nem szedne össze 10 yardos büntiket... -
#9835 futott egy field goalt? :) -
#9834 Amúgy aki egy jó defense meccset akar nézni, az a Rams - Ninerst nézze. -
#9833 Üzenem mindenkinek. Kaepernick fut. :D -
#9832 haha és a Bears is kihagyta...lehet még egy döntetlen :D -
#9831 #TankForTeddy -
#9830 nemár...kinyírja magát a Vikings :D
már majdnem megnyerték erre a "győztes" FG-nál szabálytalanság -15 yard, persze az ismétlést simán kihagyják :D -
#9829 :D hehe -
#9828 miért? hát az nfl kiszámítható, nem? -
#9827 nekem ismét mennem kell, csá -
#9826 dehnem akarok. tegnap is raktam, szerdán is. :D akartam.. emiatt nem raktam csak, mert ezen filóztam és vártam... dehát mire :(
fos NFLt egy életre elfelejtem kalap szart nemér az egész fogadás szempontjából, nézni azt jó.
de lehet idegből ma rakok vlmit még h mégis jöjjön valami.. tippek ? utoljára, mert nem akarom h ne jöjjön semmi ma.. -
#9825 fogadjunk, te nem is akarsz fogadni. Lefogadnám... Játszd meg a barcelonát inkább a másik topicban, ők a világ legjobbjai, -
#9824 1. NFL-be nincs sz@r csapat
2. ismét LOL
3. ha nyernek miért lennének szarok? mikor kellet a végén 3szor is megállították a texanst, erről szól a foci
4. lejt a pálya idegenbe... ennél nagyobb marhaságot se hallottam még. -
#9823 Állandóan a végén valahogy előhúzni egy xfaktort vagy nem elbalfaszoskodni, szerintem is nagyon komoly dolog, a New England tetszetős, elég erősek. Fejben. Edzői stábban. Az irányító se szar... szóval kemény dió.
A philly is jól megy előr, néha jó védekezéseket is mutattak, de majdnem elbaszták a végét. 2 nagyon komoly büntetést kaptak jogosan, és az Arizona mehetett az egyenlítésért utána, más kérdés, hogy nem tudták megcsinálni így vagy úgy. Repülhetett volna zászló talán a Cards javára még a végén, és akkor tele lett volna a gatya. Foles egyébként dobott egy INT-t, de visszafújták defensive holding miatt. :) -
#9822 más magyarázat ott nincs arra h ők nyerni tudtak ilyen szánalmas játékkal -
#9821 de így akk sem lehet játszani egy sz@r ellen. én nem láttam azokat a meccseket de sztem ott még jobban lejthetett a pálya.. -
#9820 mint múlthéten a Denver, vagy pár hete a Saints??? -
#9819 egyáltalán nem,ha szarok lennének nem állnának 9:3-mal úgy h kulcs emberek az IR-en vannak. elég megnézni a hasonlóan nagy sérülés hullámmal bíró falconst h áll. -
#9818 Jön a véres meccs GO NINERS!!! -
#9817 bármelyik komolyabb csapat szétdarálná ezt a rossz patst -
#9816 Henne úgy nézz ki győztes drive-ot vezetett a Jaxbe (Y) -
#9815 mert nem azok ? -
#9814 lol azt mondod nem értesz hozzá de szarozod. -
#9813 de nem így akartam. egyszerűen olyan fos ez a patriots h hihetetlen. nem mertem megrakni őket hát 1x ismétlem 1x nem tudtak védekezni....
kalap szarok, közük nincs az egészhez, nemértem mit keresnek egyáltalán a tabella elején.. kajakra jobb volt ez a szar texansD: csakhát lejt a pálya természetesen -
#9812 hát úgy ahogy te akarsz úgy esélytelen, mert mondjuk meccs előtt, félidőben meg a negyedek közt szerintem nem esélytelen
de ez hogy 1 perccel a vége előtt meg akarod rakni azt aki vezet, hát az úgy esélytelen :D -
#9811 azért kösz srácok ;) -
#9810 most már tök8. emiatt a szar miattn em raktam normál focira, tuti h nálam off az összes fos nfl. nézni jó, fogadni esélytelen erre a szarra. -
#9809 1-10-CLE 5(4:09) B.Weeden pass deep right to J.Gordon for 95 yards, TOUCHDOWN.
hahahaha weeden, persze :D -
#9808 Gordon brownsba 261 yard asdasdasd, mi lenne ha nem egy Weeden dobálna neki.. simán 2000 yardos lenne. -
#9807 aha, aztán jön egy olyan, mint a #9690 -ben -
#9806 nagypénzre tökjó lenne.. -
#9805 most már mit akarsz fogadni volna rájuk kb 1.10-es szorzó -
#9804 nemtudom megfogadni a patst... lezárták ezek a szutykok