Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
49rs fanok örülhettek Aldon Smith visszatér 😄 persze a bye week miatt csak jövõ héten 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
ez igaz 😄 mondjuk Manziel szerintem biztos h csúszni fog lefele a problémái miatt, szóval tényleg jó esélye lesz rá a Texansnak

ReszegKoldus
de ha annyira kilátástalan a Jaguars, akkor késõbb is õk fognak "elõkelõ" helyen draftolni és ha olyan jó játékosok, akkor hülyék lennének nem õk behúzni (tudom...Russell Wilson)

a másik meg hogy inkább a seggüket kéne a földhöz verni örömükben, hogy az NFL-ben játszhatnak, nem válogatni, hogy hol 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
pl. ilyen kilátástalan Jaguars-ba nem akarnak menni. Mondjuk Manziel-ért elméletileg a Texans kampányol mivel sok nézõt is vonzana (mivel texasi egyetemen tanul) meg Schaub + Kubiak valszeg repül és annyira rossz helyen nem is fognak szerintem draftolni max letradelnek érte egy két helyet.

ReszegKoldus
És gondolják, hogy a jó csapatok a playoff helyett inkább a minél jobb draft helyekre hajtanak, vagy hogy majd tradelgetnek értük? A jó csapatoknál van irányító 😄
Bár nem tudom mit értenek szar és jó csapat alatt, de a jó csapatok nem szoktak alapból (trade nélkül) az elsõ helyeken draftolni.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Végül is Heismant Tebow is nyert <#beka3><#ravasz1>

Én se ismertem õket csak rájuk kerestem és olyan teátrálisan fogalmazta meg a kettejük személyisége közti alapvetõ eltérést a cikk, hogy megtetszett. 😄

'If Johnny Manziel deserves the Heisman Trophy, then the Heisman Trophy doesn’t deserve Teddy Bridgewater.' <#nevetes1>
Darthmushroom
am már jöttek hírek h végül egyik se megy ki a draftra mivel nem akarnak szar csapatba kerülni.. és simán megtehetik mivel mind2nek ez a 2. éve csak az egyetemen

dd
ReszegKoldus
ilyen "részletesen" nem ismertem egyiket se, de amit Manzielrõl olvasgattam nem tette szimpatikussá, így még inkább hajrá Bridgewater 😊

Darthmushroom
a W a lényeg a többi nem számít 😄 3:0 után durva lett volna zsinórba 5 veresség, bár a 4 sok egy olyannak aki playoffot szeretne

ReszegKoldus
ja, várható volt, elsöprõ gyõzelmet arattak 😄

Ez mekkora cikk, ez alapján utálhatod is. 😄
Johnny 'Football', a dédapja jó helyen fúrt olajkutat, kõgazdag család sarjaként, elit golf&country clubokban nevelkedett. Felnõve aztán éli a gondtalan aranyifjú plaboyok életét, testõröket tart, magángéppel utazgat Mexikóba nyaralni a szünidõben, rendszeresen feltûnik NBA meccseken a pálya mellett, nightclubokba jár, pénzhegyekkel fotózkodik amiket aztán látványosan el is szór különbözõ kaszinókban. Kidobják a Manning-féle QB campbõl mert nem jelenik meg a reggeli edzésen. Agresszív mitugrász, dühében méregdrága telefonokat tör-zúz, dührohamot kap miután büntetõcetlit talál a Mercedesén, balhézik, verekszik aminek következményeit többnyire utólag elsimítják.
Ezzel szemben Teddy Bridgewater, az apa nélkül és súlyosan beteg anya mellett, rossz anyagi körülmények között felnövõ fekete fiú akinek idejekorán munkát kellett vállalnia, hogy kisegítse vele családját. Csendes, szerény, ritkán mozdul ki, azt is csak szûk baráti körben, hobbijaként a videojátékokat említi.
Mint a tipikus amerikai tinifilmekben, a gazdag tahó focicsapatkapitánya aki úgy érzi bármit megtehet és a szegény, tehetséges, jófej srác. A végén pedig mindig az utóbbi viszi a csajt, a filmekben legalábbis. 😄 <#nevetes1>
Johnny Football vs Terry Bridgewater

Darthmushroom
valahol várható is volt mert ha nem nyer a Miami szinte biztos h nem lenne playoff idén.. ezért félek hétvégén a Panthers-Falcons meccstõl h ne hogy az utolsó szalma szálba belekapaszkodjon még a Falcons.

ReszegKoldus
tulajdonképpen olyasmi lett, mint a hétfõ esti meccs, csak itt végül sikerült nyerni az esélytelenebbnek tartott csapatnak 😄

ReszegKoldus
hát eddig a miami, olyan st. louis módon veri saját magát 😄

Darthmushroom
rúgó alig tört meg a múlthéten, kihagyta a Pats ellen, utána blokkolták a Pats meccsen, és most is kihagyta pedig ez is közelrõl volt.

Darthmushroom
én ilyen nem láttam még h ennyire üres legyen egy stadion egy nfl meccsen. am szerintem igazad lesz olyan lesz mint a hétfõi meccs kevés pontos pár TD-vel, több field góllal 😄

ReszegKoldus
ez még meccs elõtti kép
bár azóta sincsenek sokkal többen 😊

Darthmushroom
qva kevesen vannak a meccsen miamiba

ReszegKoldus
eddig is jó volt a trashtalk, de ez a halloweeni kiadás...király 😄

Darthmushroom
1:25 szóval közvetítés olyan 1:15

Ricsi234
Magyar idõ szerint mikor kezdõdik a Bengals-Lolphins?

ReszegKoldus
Ha ki lehetne indulni az elmúlt két hétbõl azt mondanám nyer a Bengals.
De így is azt mondom 😄

Bár lehet ez is olyan meccs lesz, mint a hétfõ esti volt.

Darthmushroom
vélemény javít e este a Miami? nekem az a megérzésem h most a 4 vereség után behúzzák, h esélyük legyen még a csoportra. Bengals úgy se nagyon villog idegenbe két veresség meg két 3 pontos gyõzelem

Ulvar
Ja és a Seahawks - Niners meccsen a Niners fanok visszaakarnak vágni. Ugye volt az idei meccs ahol megdöntöttek egy hang szint rekordot Seattleben, amit késõbb megdöntött a Cheifs ha jól emlékszem. Na most a Friscoiak akkora lázban égnek hogy szeretnének a Candlestick Parkban visszavágni, és ezt a rekordot megdönteni. Szóval kurvára ajánlom a Sport TVnek hogy adja a meccset 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Mi azért vertünk egy Packerst az elsõ fordulóban nem kicsit 😊. Utána igaz szívtunk 2 kemény csapat ellen, de hát a Seahawksot nem lehet otthonukban megverni ezt tudtuk, a közönségük iszonyat jó ráadásul. Ez van, divízió meccs. A Colts elleni vereség a fájóbb, otthon és nagyon simán kaptunk ki, de talán annyi lehet erre a magyarázat, hogy nagyon sok volt a sérültünk már a szezon elején. Futásunkat levédték, dobni meg nem tudott Kap. Azóta viszont 5 win streak, és ha reálisan nézem a dolgokat, papírforma szerint még egyszer vagy legfeljebb kétszer nagy esélyünk van kikapni. Saints ellen lehetséges az egyik, a másik a Seahawks nálunk otthon, bár ha utóbbit megfogjuk, akkor divízió elsõ hely szinte tuti, akár NFC elsõ hely is. De minimum WildCarddal Playoffban leszünk.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
hm. most esik le sorolása a párducoknak most falcons jövõ hét akkor 49rs azután Pats.

Darthmushroom
oké 4 gyõzelem gyengébb ellen de azt mind nagyon sima volt(15,0,13 meg 10 pontot engedve),meg Frisconak is volt egy Titans,Jaguars,Rams 3sa.
Vereségek: meg kikaptak a Seahawks-tól az elsõ fordulóba, meg két olyan meccs Cardinals+Bills ellen ahol gyakorlatilag ilyen Dallasosan magukat verték meg(bocsi tõlük), fõleg a Cardinals ellen 350+yardal 6 pontot raktak táblára, de fõcsoportba is legkevesebb engedett pontjuk van a 3 vereség mellett is.

Ulvar
Az a 4 náluk jóval gyengébb brigádok ellen sikerült (idén jóval gyengébb). De amúgy igen, tartok én is egy picit a Pantherstõl, de most jönnek vissza szépen lassan a sérültek (Mario Manningham, lassan Michael Crabtree (tõle lehet félni, mert Kap+Crabtree tavaly óriási páros volt), LaMichael James-t is fogja erõltetni Harbaugh, ott lesz valószínûleg Boldin, valamint új gyerek lesz majd Tank Carradine is mint DT...).

Darthmushroom
49ers szerintem félhet mert brutális front 7 van a Panthersbe. futás ellen nagyon jók pedig nekik inkább az az erõsségük. O-fal nagyot játszik és megtudják védeni Colint h dobáljon akkor szerintem viszont simán behúzzák. de messze jobb azért a Panthers mint a mérlegük mutatja (4-3)

Darthmushroom
ez meg már vicces, Raiders+Eagles fanok bele élték magukat vasárnap. mert meg mondták h csak azt tudják közvetíteni mivel a Pats-Steelerst csak úgy mint tavaly idén se ajánlották fel, erre meg megváltoztatják.

ReszegKoldus
hétfõn azt mondták Patriots-Steelers lesz

Ricsi234
49ers behuzza..Newton elmehet a picsába a törvényeivel együtt<#banplz>

Darthmushroom
😮 na ez ígéretesnek hangzik.
am hétvégén 7tõl Én beterveztem a Panthers-Falconst majd a Pats a meccset. most akkor tényleg azt adja a sport tv am? mert hétvégén azt mondták nem tudják.

ReszegKoldus
jövõ héten 49ers - Panthers meccs lesz a sport2-n

ReszegKoldus
sebaj, erre a bandwagonra se ülök fel, majd csak esetleg késõbb 😄

Darthmushroom
már celeb pedig még 1,5 éve se kezdõ irányító, oké amerika de õt szerintem nagyobb hype övezi mint volt hasonló átlagnál. am el kell ismerni ritka dolgokat képes mûvelni a pályán, nem csak a nézõk a kommentárok is csodálkozni szoktak pedig õk aztán követik egy jó ideje az amerikai focit.

ReszegKoldus
hú király, akkor utálni fogom 😊

Darthmushroom
Mariota féle játék az bejövõs bár mondjuk maga az egész O játéka inkább mint az irányítóé, errõl a Bridewaterrõl pár videót láttam számomra annyira nem különleges. am ha már Alabama, akkor McCarron is biztos el kell majd valamelyik késõbbi körbe, bár nem hiszem h rögtön kezdõ lesz, de szerintem egy elit védelmet (mint egyetemi szinte a alabama) simán elirányítana, tipikus time manager qb. Johnny Football-al meg szerintem pont az arca miatt lesz sikeres NFL-be is, értsd el hiszi magáról h képes(lesz) ott is megállni és ezért el is éri. kicsit Ibra/Balotteli-re emlékeztet.

Darthmushroom
köszi, közbe találtam infót, 1 kétszeres gyõztes volt még régen, és Manziel elõnye az h Õ az egyetlen újonc aki megnyerte.

ReszegKoldus
lehet

Ricsi234
Asszem 5 jelölt van az 1/1es draftra..Szerintem Bridgewater, és Mariota lesz a nyerõ..Go Alabama😄
Viszont a Heismant azt nem tudom..Szerintem csak egyszer lehet megnyerni

Darthmushroom
ja meg még 1 kérdés Heismant lehet kétszer nyerni? szóval pl. h Manziel idén is?

Darthmushroom
am aki követi rendszeresen az egyetemi focit ez a Teddy Bridgewater tényleg olyan állat h 1/1-s lehet? mert én idén hallottam elsõnek csak a nevét ellenben Mariota,Manziellel akiket hasonló szintnek tartanak már bõven lehetett tavaly is hallani. Manzielért elméletileg a Texans kampányol.

Ricsi234
https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1424407_10151672555546431_1551954411_n.jpg

LasDen
nem gyenge, csak hullámvölgyben van...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
Browns is elméletileg az idei legjobb TE(Jordan Cameron)+elkapóját(Josh Gordon) is tradelné..nem volt elég a tavalyi 1. körös futó. persze csak 1. körös pickért. pedig abból már nincs hiány náluk.

ReszegKoldus
olyan csapat is van, ahova gyenge punter kell? 😄